Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Inkább nem priviben válaszolok... bár az orvosokról és egymásról itt inkább priviben írunk, nem is tudom miért... ebbe csöppentem bele, és bevált... tehát részemről így is marad. A napi levelezések többségét már a privik teszik ki. Aki pedig priviben írt, annak a véleményét, kérdéseit, stb. természetesen nem fogom ide kitenni, mert ő se teszi az enyémmel :)
Ja... az, hogy kinek mi a valós neve, az itt nem számít. Legyen az sebész vagy paciens... egy a sok közül :)
izlések és pofonok......
Ami nekem pont jó az lehet hogy neked kicsi
Ami x-nek tökéletes attól én dobok egy hátast mert szerintem hatalmas
A dokik se egyformák, és remélem nem nagyon játszik szerepet a pénz.Arra gondolok, hogy nem ért egyet a műtéttel de pénzért bevállalja
Nahát. Téged is faggattak? :-)
Privibe megírod?
igen
cici fronton
van amikor mást se lehet olvasni mint " kérd a lehető legnagyobbat"dögöset, szexit .......
aztán meg azt hogy legyen a lehető legtermészetesebb
Mivel tudnak a fórumról , érthető ha bele néznek hiszen sok-sok infót összetudnak szedni.
Mik az elvárásaink egy dokival szembe, mitől függ melyik dokit választjuk, mi épp a "trend"
szóval "tanulhatnak" tőlünk :)
Kik lennének ezek a dokik? És honnan az infó?
Sejtés, vagy egyikük közölte veled?
Sebészünk! Hallod ezt?
Falra festettem az ördögöt...
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok