Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen ezzel én is így vagyok. Az utolsó percig bennem volt a kisördög.
Egyébként a galiban is egyre színesebb a felhozatal szerencsére.
Azt lehet azért látni, hogy kinek mi a stílusa. Mennyire használ extra méreteket stb. Én is egy kép alapján mentem el, féltem is miatta nagyon. Mondjuk ha itt nem látom azt a képet, soha nem hallottam volna róla, akkor még honlapja sem volt a dokkernek.
Egyébként próbáltam infókat gyűjteni fórumon nem említett dokikról is, de egyszerűen képtelenség. Ha nincs ismerős, akit plasztikáztak, nagyon nehéz. Kérdeztem más orvosokat, kozmetikust, de pont ők nem nagyon tudtak senkit mondani.
Én sem láttam még a dokimtol fotot!
de ez miatt nem aggodtam ! eddig ! :))
majd ma délután megyek hozzá! megkérem mutasson!
vagy majd én mutatok neki !:))))
most irom a listát mit akarok kérdezni ! külömben elbirok felejteni mindent!!:)))
Műtét előtt 2 héttel kezdtem el fórumozni. Ráadásul ott akkor épp 5-6 lány volt műtét előtt , utána meg még szinte senki.Nem volt képgaléria, esetleg jelszóval védett adatlapokon voltak fent képek.
A dokik honlapján meg általában a tökéletest megközelítő mellekk vannak fent
Ez nem vita, csak kérdezem. Nehéz döntés.
Ideális eset lenne egy felület, ahol az összes doki minimum 100 munkája különböző szögekből lefotózva, feltöltve. És persze nem a dokik által kiválasztott munkák, hanem egyénileg feltöltve, bevállalva a kevésbé jól sikerülteket is. Álom álom szép álom.
Az én dokim munkáit se láttam,de ezen nem akarok vitatkozni
A pár szó alapján is lehet picit érzékelni hogy milyen stílusú ember. Én pl. kiütéseket kapok a "gej,csöpögő, nyáladzó" dokiktól.
Nem tudom
Ha most lennék műtét előtt szívesebben mennék hozzá konzira mint egy tök "idegenhez"
és persze lehet hogy csalódnék mert a hozzászólásai alapján másnak képzeltem, de egy próbát tuti megérne
Szerintem addig jó neked mig nem tudják kivagy !:)
Biztos nem csak dicseretett kapnál !!
És ha valaha teis itt fogod magad reklámozni ne mond el hogy , tevoltál a névtelen sebész!!:))
Kicsit több is mint kellene.
Egyébként nem azért mennek ehhez a pár névhez, akikről itt szó van, mert csak róluk tudnak a fórumból, hanem mert itt ezektől az orvosoktól tudnak munkákat látni.
Sziasztok!
Nyár ota olvasgatom a forumot én is !!
Nem gondoltam sose hogy nekem innen kéne választanom! Nálunk is sok cici készül pedig csak egy kis város !! Szerintem az is elöny hogy helyben van !! Hires dokik is tudnak hibázni !
Bizakodom hogy ,minden oké lessz !!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok