Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem brutális lesz, de van itt olyan, akinek még kicsi is. :-)
: D Én a húgomnak adtam őket, aztán kiderült, hogy ami nem volt jó rá, a barátnőinek adta. Szóval a fél osztály az én melltartóimat hordja! : DD De szépek voltak, az egy-két szétnyűttet kilöktem.
Hát, önmagában nem baj, bár jobb lenne, ha legalább egyformán csúszna kia kettő.
Állva rendben van?
Hát én is nagyon:-)
Szivesen ajándékozom el a régi melltartóimat:-)
Nem engedi feltenni a képet, pedig átméreteztem már! ... :(
Na jó, az még nekem is szokatlan, hogy még háton fekve is domborodik. Élvezem! : DD
Mondjuk még van mit kerekedni...
Szerinted úszni, futni mikortól lehet?
Hát én még nézegetem:-)tapogatom:-)
Majd ha kényelmesen tudok hason aludni, akkor talán megfeledkezem róluk:-)
Ja, szerintem is. Csak tudod, nekem ez volt a fixám, hogy ha egyszer cicis leszek, csak olyan hajszálvékony melltartókat fogok hordani. : ) Azért nem törtem össze, hogy ez nem jött össze. Igazából azért sem járok olyan sokat már a fórumra, mert nem foglalkozok már napi szinten a cicikkel. Ha belenézek a tükörbe, elégedett vagyok, de csak ritkán állok oda DIREKT csak cicit nézni. : ))
Igen, emlékszem. De a lényeg, hogy változik. És ezt te is látod már!Hát örülj neki és szeresd őket!!! ;-)
Persze, teljesen megértelek. És Neked nagyon szép a végeredmény!!! Csakhogy én anyai szemmel nézem, mert a lányom szeretné megcsináltatni. Nagyon féltem, ugyanakkor szeretném támogatni. Őszintén szólva, kevés az olyan cici, amire azt mondom, hogy IGEN! EZ AZ!
Én is azokat szeretem:-) vagy a formázott kosarasat, vagy amiben van egy kis anyag, szerintem többségében szebbek is.
Szia!
Vannak itt Afshinosok, ha gondolod írj nekik privit. Aki legutóbb itt volt, az naomi16, talán este is visszanéz és meg tudod kérdezni a tapasztalatairól! :-)
Izgulsz már a műtét miatt?
Nem, semmi baja nem lett.
Szaunázni is voltam. Igaz csak 70C-os fényterápiásban:-)
Mindjárt készítek egy olyan képet is!
Hát én nagyon el voltam kenődve:-)))
1 hete kezdtem el észrevenni, hogy szép. De akkor is azt hittem, hogy más tükörben nézem és biztos szélesit:-)))) Aztán itthon is megbizonyosodtam...tényleg kerekednek:-)))
Ja, meg sajna rájöttem, hogy a hajszálvékony melltartók maximum "alkalminak" jók, mert egyszerűen semmit nem tartanak, szétnyúlnak, bármilyen drágát veszek is. Sajna muszáj bele ehy kis szivacs..
köszi... és nem lett piros vagy vmi baja???
Szia!
én 6 hetesen voltam, de a heget letakartam.
Nekem sajna muszáj, mert nem izom alattim van, de nem érzem áldozatnak, mert mindig hordtam. De csak nappalra. (Amúgy meg olyan gyatra a bőröm, hogy az sem bírná el.. Hiába edzek, mindenütt "lazán hordom".) Azért már várom a nyarat, hogy végre felvehessek egy-egy pánt nélkülit, annyit meg kibirok cicifix nélkül is. : )
Ugye-ugye! :-) Örömmel hallom! De én egy percig sem kételkedtem...
A képen eltakarod a kezeddel, úgyhogy elég nehéz megítélni, mennyire "lóg ki" oldalra. Szerintem egy idő után, ha már teljesen bepuhult a cici és háton fekve nem mered az égnek, akkor elterül és kicsit oldalra is csúszik. Ahogy a rendes cici is. Én úgy gondolom, hogy ennyi normális és belefér. Nem tudsz olyan fotót feltenni, ahol nem teszed oda a kezed?
Szerencsére:-) igazad volt...2 hónaposan kezd alakulni:-)
Sziasztok! Légyszi segítsetek... Ki mennyi idő után ment szoliba műtét után???
Krasznai oldalán láttam egy videót, hogy egy modellnek a kis bütykét az orráról leszedte. Végülis jó lett, de azzal, hogy azt a kis vmit leszedte az orráról, azt a karaktert, ami az arcát intelligensé, érdekessé tette, azonnal elvesztette :(
Ez a melltartó kérdés érdekes dolog. Igazából én sem találtam még olyan melltartót, ami HOSSZÚTÁVON kényelmes. Úgyhogy visszatértem én is a sporthoz. Vagy abban vagyok, vagy semmiben.
Én csak teljesen anyag melltartókat hordok még minden merevítő nélkül, úgyhogy nem tudok erre Neked válaszolni.
A heged milyen egyébként? hogy gyógyul? nagyon kiv vagyok a hónalji hegre. Annó én is kacérkodtam Balaljthy-val,ő lett volna a másik, akihez akartam menni, csak én nagyon féltem a hónalji hegtől, mert nem volt még rajtam műtéti heg, nem tudtam, milyen a hajlamom. redőből akartam nála, csak aztán úgy voltam vele, hogy akkor inkább olyanhoz megyek, aki főleg redőből tesz be.
Nekem sokszor kifejezetten tetszik egy érdekes orr..
Nem hiszem, hogy probléma lenne. Nekem a 6. hetes kontrolon mondák, hogy járjak melltartó nélkül, de olyat viselek amilyen jólesik. Néha felveszek egy szexi darabot, de megfájdul benne a cicim...többnyire könnyű merevitő nélküli melltartó van rajtam. (nagy nehezen találtam a triumph-nál)
Igen, jól vagyok :) És látom, most már te is jobban... ;-)
További ajánlott fórumok: