Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem műtét előtt pár nappal kellett a felét befizetnem és a műtét napján a másik felét.
Nem beszélt a doki órákat, nem próbálgattunk. Azt mondta, hogy a testalkatomhoz ezt ajánlja, a csipőm, derekam, mellkasom miatt. Felpróbáltam és azt feleltem, hogy megbizom a tapasztalatában.
Aztán persze sirtam, hogy nagyobbat szerettem volna, de akkor megint csak elmondta, hogy ha akartuk volna sem lehetett volna nagyobb. (vagy lufi és később a probléma)
Nehezen alakul, de már 2 hónaposan szépnek látom és nagyon örülök, hogy igy döntöttem.
Szio!
nekem 425cc-m van,es picike lany vagyok.
nincs erezheto sulya,igazat megvallva,en napkozben altalaban melltartoban vagyok,feltem h ne logjon meg ido elott a cici.
Sok sikert
Andrea
Sziasztok Lányok!
De jó, hogy ilyen sokan itt vagytok! Lenne egy kérdésem, már feltettem párszor, de mindenki mást mond:( Nemsokára lesz a műtétem, 380-ast javasolt a doki. A kérdésem, hogy van súlya az implinek?Lehet érezni? Nem fáj a hát tőle?:)
Hülye kérdések tudom, de nekem korábban volt egy gerincműtétem, ami miatt nem szabad túl nagy súlyt "hordoznom" :) Válaszokat előre is nagyon köszi!!!!
Még erőszakoskodhatsz, hogy ne rakjanak be akkorát. Hiába nézel meg mást, nem a magasság, ami feltétlen számít. Én közel 180 vagyok de 280-nál nagyobb szóba sem jöhetett, mert keskeny a mellkasom. Vki meg 160-hoz kap 325 körül.
Profilban milyet kapsz, azt tudod?
Ott nekem is 420 cc-t ajánlottak.
Közben pedig a 320-340-es is éppen hogy nem kelt odaragasztott hatást. Engem naponta hivogattak, hogy ne felejtsek bemenni, meg mielőbb előlegezzem le a műtétet. Szeptember elején jártam ott, és dec. közepére terveztem a műtétet.
Persze ez csak nálam volt igy. Remélem, hogy sikerülni fog minden és jó kezekben leszel!
Köszönöm szépen.
És a szaunával sincs már gond 2 hónaposan ugye?
Azt mondták, hogy "módjával mindent csinálhatok" Kicsit rámenősebbnek kellett volna lennem, és kérdezősködni:-)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok