Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jaj, Nyusszkó, lelőtted, mire megírtam. :-)
Gondolod? Az nem inkább a zsebtől függ? Meg mondott vmit a névtelen sebész is, hogy csinál vmit, hogy a has irányából ne húzza fel a bőrt az impli.
A metszést MINDIG az eredeti redő alatt kell ejteni, és nem azért, hogy lejjebb legyen az implantátum alja, hanem azért, mert az implantátum a has felől is húz magára bőrt. Ha a redőben metszünk, akkor a heg a mell alsó pólusán, a bimbó és az áthajlás között lesz. Ami azért is rosssz, mert jobban látszik, és azért is, mert jobban ki is szélesedik.
Igazából az a nagy tudomány, hogy mennyivel kell lejjebb vágni..
Na, lányok, én is elköszönök. Jó éjt mindenkinek!
Nem akarlak elkeseríteni, de sztem nem is fogsz. Pont azért, amiről is beszélünk. A szilicici nem olyan puha (akármennyire is bepuhul), mint egy igazi, nem "ül bele" úgy a melltartóba, mint egy rendes cici. Rajtam sem úgy állt a push-up, mikor felpróbáltam. Nem is vettem meg :-(
És nem csak emiatt vágnak redő alatt, hanem azért is, hogy a heg PONT a redőben legyen műtét után és ne a cicin, alul!!!
ja. akkor pedig az lép életbe, amit Nyusszkó írt. mert hogy a körmérettel a kosár is nő.
egyébként én azt akartam, hogy még lejjebb vágjon, mert eredetileg olyat akartam, mint beszter2-nek, hogy alul még több legyen az impliből.
Pont ezt akartam mondani. HOgy lehet hordani, nem csinálja azt, amire való :-) Tök logikusan. Egyrészt nem olyan puha a szilici, mint egy normál, másrészt nincs mit feltolnia. Úgy értem, alapból van ott már valami. fent is. Még ha nem is dudorodik. Na, és azt figyeltem még meg, hogy a rendes push-up melltartóból pl. sokkal nagyobb kell. Abból kellett nekem a 70D-s.
ja nem is hittem :) csak mondom. miért neked nem a redőben van a heged?
Megneztem tenyleg!
nem ketsegbe vonom amit mondasz,csak sajnalom hogy nem tudtam rola.mennyivel szebb lenne ha a heg lathatatlan lenne....
Én többször hallottam már. Ha nem vágott volna lejjebb, felül marad az impli a nyakamban és a bimbóim a pokol irányát mutatnák. ha megnézed a 12 napos szembőli képemet, ott látszik, hogy mennyire lentebb van a vágás. be is voltam rezelve, hogy leszálljon az impli a redőbe.
Egy eve amikor nekem csinaltak,a velem egy idoben mutott lanyoktol nem hallottam errol a lehetosegrol.Mutet utan is forumoztam meg 4-5 honapig intenziven,akkor sem emlitette senki.
ezt hogy érted? hogy lejjebb lettem, mint az eredeti? sokan csinálják. főleg ha nagyon picuri a hely alul, a bimbi és az áthajlási között.
hétvégén volt rajtam egy kicsit kivágottabb blúz, abba azért nem nézett volna ki rosszul egy kis dekoltázs. próbálgattam összenyomni kézzel, úgy jó volt. felpróbálok majd push-up-ot, de most még el vagyok tiltva, gondolom még nem tenne jót a paszírozás.
Most olvastam az adatlapodon,hogy redo alatt lettel vagva.
De okos a dokid!O javasolta vagy te kerted?
Jo ejt szep almokat.Irj holnap!
nekem hiaba van nagy cicim,a dekoltazsom nem latvanyos,nyilvan mert csepp.
Probaltam push up-ot,de nem tolja fel,kicsusznak a melleim valahogy.a melltarto es a melleim kozott elall elol kozepen.Siman be tudom csusztatni ket ujjam is.Magyaran nem talalok passzos push upp-ot.
Az még rám is kicsi lenne :D
Én azt hordok, de nem tolja fel:-)
Nem próbáltam még, de másoktól már hallottam, hogy nem.
Ti tudtok Push up melltartot hordani?Azt az igazi push up-ot ami alaposan feltolja a dekoltazst?
De mondom ez az oldal csak azt csinálja, hogy be van táplálva az a mérettáblázat, és a mérethez közelit kiadja. De nem jó az a táblázat. legalábbis szilikonos mellre nem. Huh, új piaci rés, csináljunk szilicicis mérettáblázatot :D
Nekem is tök rossz a 70C :-) Ha 70-es, akkor mindenképpen D. Olyat már próbáltam és az is jó volt, tudod :-)
Nekem ez 75A-t ad ki 74 körméret, 87 bimbón mértre, ami teljesen rossz. :D
További ajánlott fórumok: