Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
"3. Forma / kerek vagy anatómiai = csepp alakú /
A formával kapcsolatban azt kell megjegyeznünk, hogy első látásra a csepp alakú implantátumot gondolnánk jobbnak. A plasztikai sebészek nagy része ezzel nem ért egyet. A beültetett kerek implantátumok is felvesznek oldalnézetben egy csepp alakot, ha nincsenek feszesre töltve szilikonnal, forgásuk esetén nem történik a mell formai változása. Ezzel szemben a csepp alakú implantátum ha elfordul márpedig az esetek bizonyos százalékában elfordul, egy nagyon csúnya természetellenes formát ad a mellnek. A csepp alakú implantátum az egészen vékony, mirigyállománnyal gyakorlatilag nem rendelkező paciensek esetében adhat természetes eredményt azzal a kockázattal, hogy ha elfordul, akkor csúnya lesz, és cserélni kell kerek implantátumra.
én azt hittem laikusként, hogy a csepp alakú implantátumnak csepp alakú zsebet alakítanak ki.
mégis elforduhat?
(bocs, ha hülyeséget kérdeznék)
Jó reggelt :)
recika ha én/mi azt mondjuk állati nagy lesz és nehéz a saját 75B+380cc a hátadnak, az alkatodhoz akkor visszamész a dokidhoz és fele akkora impliket kérsz?
Ugye nem :) Gondolom azért választottad a dokid mert szimpatikus, mert megbízol benne,mert szépen dolgozik....stb.Az is biztos elmondtad neki milyen melleket szeretnél, és Ő az kérésedet meg az alkatodat figyelembe véve mondta a 380-asat
Csak a cseppnél van jelentősége. Megváltozik a tengelyállása. Vagyis idétlen formája lesz.
Egyébként ritka, mert a gravitáció is jó irányba tereli.
Mivel a bimbó magassága adott, ha feljebb tesszük az implantátumot, a bimbó értelemszerűen lefelé fog nézni.
Ha meg lejjebb, akkor felfelé.
Lehet választani. :-)
Fogalmam sincs rola.Nyilvan mindig van valami ujitas...
Megyek aludni Jo ejt mindenkinek!
Ez persze nincs előírva, de úgy harmónikus egy cici, ha nagyjából a geometriai középpontjában van a bimbó.
De van olyan, ún. aszimmetrikus implantátum, amelyiknek a legnagyobb domborulata nem a közepén van, és távol álló mellbimbók esetén pl. érdemes ebben is gondolkodni.
Gondolom, tudni kell, hogy mekkora implihez mennyivel kell lejjebb vágni, hogy a végén PONT a redőben legyen a heg...
Amúgy próbáld ki, én most megnéztem :-) Rajzolj egy vonalat valahol a hasadra, utána fölötte csípd meg a bőröd és emeld meg, mintha betennél alá valami puklisat. Látni fogod, hogy a rajzolt vonal feljebb kerül. Minél magasabbra emeled, annál feljebb.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok