Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen,tök cukik,nekem is a fiam nyáron már hat éves lesz és mondta,hogy ő majd segít mindenbe és abszolut elmontam neki,hogy mi lesz persze azért z ő szintjén,azt is hogy meddig leszek kórházban.Persze feltette a kérdést,hogy miért akarom,aztán elmagyaráztam neki,hogy ettől szebbnek fogom magam érezni,meg an éniknek megviselődik a testük a babavárások után, és most már van ilyen lehetőség,hogy tudnak ezen javítani és anya pedig szeretne élni a lehetőséggel,mondtam neki olyasmit képzeljen el,hogy ha levágják szépen a haját,vagy ha kap egy olyan játékot v. ruhát amire vágyik,akkor ő is jobban érzi magát tőle.Erre azt mondta,hogy azt hiszem anya akkor értem.Úgyhogy nagyon jó fej volt.
Remélem. de így melltaróban, duzzadt, felpolcolt cicivel is elégedett vagyok a korábbi állapothoz képest!
Minden doki mást mond.Hétfön akkor látni fogod,addig türelem.Megéri várni, a szép eredményért.;)
:DD Ne edz Drágám ,jó vagy Te pocakkal is.:))
Ja, de ha látnak egy formás mellet rögtön kocsányon lóg a szemük.:)
Én nem kérdeztem senki véleményét.Nem is tudja senki a lányomon és a barátnőmön kivül.Válás közepén vagyok,egyedül élek a lányommal.Ha lesz valakim elfogad úgy ahogy vagyok, vagy elmehet dolgára.
azt hiszem, tényleg ez a megoldás. :-)
nem monott ilyet. megnéztem, nincvs is átütve a kötés. és hétfőn vár kontrollra. tök rendben érzem magam, leszámítva amellizom-összehúzódást
Pihenj le egy kicsit. Elfáradtál.
Na igen:( meg sokminden másra... Azt "bírom" még,amikor a pasik azt hangoztatják,hogy Nekik nem jön be a szilikonmell... Nah,persze...Annyit olvastam már arról,hogy a férj nem igazán díjazta a nő elhatározását,és amikor meglett a cici,sokkal jobb lett a házaséletük. Szerintem ez hasonló ahhoz,hogy mondjuk,lenne egy párom,nagy pocakkal,semmilyen alakkal,elkezdeni edzeni járni,izmosodni,és én azt mondanám Neki,én ezt nem szeretném.... Nem a fenét!!!:DDD
Nemsokára meg is tapastalod.;)
Neked nem kell naponta cserélni a varraton a kötszert?
Meliga! megint feszülnek a mellizmaim... Bár most többet pakolásztam. mostmár tuti rákérdezek a dokimnál az izomlazítóra.
És olyan kis okosok ám, megértik... :) Én is beavattam őket és kíváncsian várták, hogy milyen lesz a végeredmény. :)
Pici fiam kérdezgette, hogy fáj? És óvatosan megsimogatta...
Átérzem, milyen jó lehetett!
én még a melcsiben bezárva, de így is többször megnézem, h milyen. barátkozok vele. és írtó kiváncsi vagyok, milyen lesz melltartó nélkül.
Köszi.Ja, akkor a honatyáknak miből telne hivatali luxus autóra...
Persze,de már így is szép:)
Köszönöm:) Én is elég régóta tervezem ezt a műtétet... Bár a tényleges elhatározás,és a műtét közt nincs sok idő. Abból a szempontból nekem könnyebb lesz,hogy már nincs kisgyerekem. Hát gondolom azért úgy nem lehet olyan egyszerű. Bár,ha van segítség,meg lehet oldani mindent biztosan.
Köszi. Még alien formájuk van.:)Kell pár hét mig lemegy a duzzanat és felveszik végső formájukat.Egyelőre azt látom,hogy telt és VAN.;)
Köszi az hiszem a rúgdosással nem lesz gond,mert már 2 éves,és biztos mind a két gyerek vígyázni fog mert azért ezenrúg-kapa korszakon túlvagyunk,meg valamilyen szinten be kell avatnom őket.
Húúú,de jó lehetett:)))) Biztos én is így fogok... Ha sokan tudnák milyen boldogság ez egy nőnek... Én kötelezővé tenném ezt a műtétet,azoknál akik nincsenek megelégedve a mellükkel:D
Olvastam az adatlapodat 3.-án szorítok,és "irigykedem"persze nem úgy,hogy 1 hét múlva túl vagy rajta és meg lesznek a "szépségek".
:DDDD
Elhiszem.Az este tusoltam elöször a műtét óta,mint egy kis csitri, oda vissza sétáltam a tükör elött(fogva a cicimet),nem bírtam betelni a látvánnyal.:D
Nagyon szépen köszönöm igyekeztünk is nagyon az apával.:))))
Öltöztetés, etetés pár nap után simán menni fog, a pelenkacserét szerintem ágyon hajtsd végre, hogy ne kelljen felemelni a picit a pelenkázóra és nagyon vigyázz, hogy meg ne rúgjon véletlenül!
Izgatottan várom már:))) Legszivesebben már most berohannék a Kilinára,és mondanám a Dokinak,ugyan dobjom már meg 2klassz implivel:DDD Tömjön ki,aztán menjen ki-ki a maga dolgára hihi
Sziasztok!
Miriam,lassan eljőn a Te ídőd is.;)
Sziasztok Lányok:) Hát,ahogy olvasgatlak Benneteket,tényleg egyénfüggő a gyógyulás... Patuska! Írtó édesek a gyerekeid:)
Mosógatni már a második nap tudtam,söprögetni csak lassu mozdulatokkal,teregetni ovatosan.
Szasztok két napja vagyok fórumon,sok hasznos dologról halottam elvileg, május elején lesz nálam is nagy nap,csak implik lesznek,de nekem is van két pici és csak párnapig lesz segítségem.Lehet buta kérdések lesznek,de az öltöztetés,etetés,pelenka csere,mosogatás stb.műtét után hány nappal tudom csinálni,az meg hogy kupi lesz már most megőrjít.
További ajánlott fórumok: