Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nem
Állami kórházban is nagyon jó dokik vannak
felvarrás államiban 200 ezer alatt
magánklinikán 350-400 000- től
szia
mellnagyobbítás 550 000 -1 500 000
támogatás sosem járt a nagyobbításra
Hol? ez sokmindentől függ.Pl attól hogy a számodra legszimpatikusabb doki hol műt
Jó reggelt
A fájdalomcsillapító tabletta nem ilyesmi fájdalmakra lett kitalálva
Sziasztok!
Én pont a bimbó körülit és a függőlegeset nem éreztem, az alsó volt rossz. De szerintem sem kell fájdalomcsillapító.
Szerintem sem kell a fájdalomcsillapító, ám ha ez téged megnyugtat, vegyél be előtte, ártani biztos nem ártasz vele.
A folyamat gyorsan megvan, nem fáj, bimbó kürül kellemetlenebb, mert ott nem egyenesen van benne a varrat.
Minek fájd.csill. a varratok kiszedéséhez?
Ez már semmi az előzőekhez képest! Ügyi vagy Te anélkűl is! :-)) de tényleg felesleges...
Szia!
A keresőben cikkcakk-ot adta ki a keresett dokidra. Írjál neki, bizti válaszól. Ámbár őt több mint 1 éve műtötte.
Szia cicis brigád!
Drága Klara! Hogy is van ez?:-))
"merevítő nélkülit az elején azért nem szabad hordani, hogy a friss heget ne csesztesse a merevítő..."
Merevítőset nem szabad, mert...
Neten keresgesgéljetek, mert én ott találtam merevítő nélküli, -ámbár enyhén szivacsos- és csipkés mellcsiket C-s és D-s méretekben.
Köszönöm a válaszokat!
Eddig telitömtem gézlapokkal ,de nem volt jo sehogy!
Holnap remélem jobb lesz!
Sziasztok!
Sya katika!Műtét másnapján papsz reggelit +teát.
Nem kell vinni semmit.Ja műtét után ha már lehet enni,akkor is adnak enni.Én mondjuk kekszet kaptam.
jóóóó estét!
én se kapok merevítő nélküli melltartót. az a fene nagy büdös helyzet, hogy B kosárig vannak szexis darabok, a fölött marad a nagymamás sajna. merevítő nélkülit az elején azért nem szabad hordani, hogy a friss heget ne csesztesse a merevítő.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok