Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Értem... nálunk nincs emeletes ágy. :)))
Na sziasztok, lányok! megyek, megkérem apósomat, segítsen kiteregetni, mert mosást azért beraktam...
én nem mertem megkockáztetni, h itt legyenek, a kicsi elég sokszor felveteti magát, a nagyot éjszaka le kell venni az emeletes ágyból, ha pisilnie kell (mert szemüveges, és nem lát semmit a sötétben) szóval nem mertem...
biztos segít a gyogyi. nem tudom, én miért nem kaptamn ilyt, de nagy gond nincs. óvatosan a tennivalókkal!! :-)
Az enyémek is ekkorák, ők otthon voltak elejétől, ugyan volt segítségem, de annyira kis önállóak volták, tudták, hogy anyucinak meggyógyították a cicijét és vigyázni kell rá. Tényleg semmi gond nem volt, amibe meg kellett, abba gond nélkül tudtam nekik segíteni.
Sirdalud 2x felet kell bevennem.
Nem egészen épitkezés,inkább átépités.:)Egy teraszt szeretnék a kisház mellé,oda vettem pár mükő oszlopot.Nagy fába vágtam a fejszém.teljes felújitás lesz a házba.
csak nem építkeztek?
Milyen izomlazítót kaptál a dokidtól?
köszi! minden jót a konzihoz Neked!
A netezést is meg lehet unni.:))
Ne is mond,ez a tehetetlenség megőrjit.A tegnap itt bénáztak a szállitok fél órát mig kipakkolták az oszlopokat...régen elhajtottam volna őket és magam csinálom,de most némán tűrtem.:D
Köszi, aranyos vagy...:))))
Gyors jobbulást!!
szurkolok. nem könnyű a döntés. szerintem mindenki sokáig vívódik.
Sziasztok, megyek konzira... Remélem, nem kell tovább keresgetnem, és végre eldöntöm, mi legyen, igen, vagy nem...
nem kaptam. Te mit kaptál?
igyekszem lazán felfogni, csak utálom, hkiszolgáltatott vagyok, meg utána tornyosulnak a teendők. de ez az idő most tényleg csak az enyém. azért is ülök a gép előtt és kedvemre netezek :-)
Nem kaptál izomlazitot? Én azt használom.A tegnap délútán nem vettem be(vártam a szállitokat),mert kicsit elálmosodom tőlle.Cataflamát már nem szedek.
Az agymenés a legfárasztóbb, meg hogy tudatosul benned, hogy mit nem tudsz megcsinálni... Sose izgasd magad, megvár minden úgyis...:))))
köszi! de szerintem az orvos érdeme ez nagyrészt.
Sziasztok!
Köszi a segítő hozzászólásokat!
igyekszek pihenni. ez a hét alvókúra. de közben jár az agyam, h mi mindent kellene megcsinálni, ha nem lennék ilyen "hendikeppes"
most hétfőn, 23-án. rosszabbra számítottam, elég jól érzem magam
Hát igen,velük foglalkozni kell.Pihenj amíg lehet.
Még nem voltam kint. tegnapelőttmég hőemelkedésem volt. tegnap este éreztem azt, amit mondasz, h összehúzódik az izom. bevettem egy Cataflamot ere. jobb lett, de le is feküdtem aludni.
Műtét után is éreztem ilyet, de ott is Cataflamot kaptam, és segített
Melyik hétfőn műtöttek? Tegnapelőttelőtt????? és már integetsz??? :))))
csak lazán :)Hidegben ha fázol, nem huzzodik a mellizmod? A tegnap hosszabb ideig kint voltam,amikor kezdtem fázni a mellizmaim mintha összerándultak volna a remegéstől.:)
ez nagyon jó megoldás!!:-)
sajnos az enyémek nagyon kicsik (3 és5 év), őket még el kell látni. de adddig még van egy bő hetem.
Nem emelem.Megvárom míg hazajőn a gyerek.:)
Köszi. igyekszek vigyázni. csak óvatos mozgások, semmi súly, legfeljebb egy tányér (meg leves), de napról napra könnyebb
Ügyes.Vigyázz nehogy megerőltesd.
További ajánlott fórumok: