Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
a gőz az jó főleg ha kamillás
Szerintem mindenképp!! Ártani biztos nem ártasz vele. A gőz az nagyon jó szerintem. A szaunát nem tudom...
szerintetek a szauna+a göz segitene ?
mer akkor indulok is !!
lehet hogy virus,nem tudom !:((
akkor nem lenne lázam ??
Ha nem vírus akkor biztos
Sziasztok! Na,lehet jó lesz az...Szerintem ki fogsz lábalni belőle addig:)
Tömöm magam mindennel két napja !:)))
ennyi mézesteát +vitamint öt év alatt nem szedtembe !:)) a házidokim is adott valami alergiás bogyot+valami új orr sprét !
meg azt mondta kalapkura !:))))+vaj kura !:D
Azért még ne temesd magad... Te is hajts rá a gyógynövényekre, méz, fokhagyma.... Addig még rendbe jöhetsz! :)
Sziasztok!!
Ma voltam az utolso vizsgálaton Mamo+ulrahang.Minden tökéletes! de sajna náthás lettem !:(
kellemesen csalodtam ismét!mindenki nagyon kedves volt! még azt is mondták menjek majd vissza a mütét után ! kiváncsiak milyen lessz !:)))
szoval csak azér irom mert olyan sokan panaszkodnak a sok roszindulatra ! én szerencsés vagyok !?:)) de hiába ! a mütét lehet most elmarad!:((
Szerintem ne várj holnapig...
Valószínű semmi gond, de hogy mindenki nyugodtan alhasson hívd fel a dokid
Tegnap picit többet pörögtem, ma megpróbálok sokat pihenni és ha holnap is ilyen még, akkor rácsörgök. ?
Nem piros, nem meleg, nincs lázam.... Igen duzzatabb, ma le is vettem egy pillanatra a melltartót megnézni, és úgy is látszik. Nem vészes, éppen hogy, csak én is úgy gondolom, hogy lefelé kéne mennie.
Kimaradt:(Helyesen : ha NINCS baj,akkor megnyugtat
Hívd az orvosod!Ha baj, akkor megnyugtat.
Elvileg lefelee kéne mennie a duzzanatnak.
Piros? Meleg? Fáj?Van lázad?
Biztos duzzadtabb?
Sziasztok! Lányok! Az egyik cicim meg van dagadva picit. Eddig nem volt. Ez normális még ilyenkor? Ne ijedjek meg vagy inkább hívjam a dokim? (másfél hetesek)
Drága is meg fáj is!!!
De megéri!
Érdekes a modszer. Lehetne más a címe.Pl.hogyan hizlaljuk a gyereket.
Már a bilireszoktatás megy:-)
Brr,Mexikoban elbaltázott mellfelvarrás/ mellnagyobbitás.Túl kicsire szabták a mellet és implit is raktak bele.Emiatt nem keringett rendesen a vér,kezdtek elhalni a szövetek a mellbimbó körül.Fél év alatt 7 műtét,hogy megmentség a melleket.Meredek.:(
Műtét előtt nem is néztem.;)
Mesélj, én munkahelyen vagyok, itt nincs TV...
További ajánlott fórumok: