Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm a megjegyzést. Igyekszem megfelelni az elvárásoknak. :-)
Hú, ezt sajnos nem tudom...én még csak 2x voltam, 1hónap után mehettem szoliba leragasztott heggel. Ez engem is érdekelne egyébként, hogy meddig kell mindenképp leragasztani! ;) Ha valaki tudja, írja meg plíz! :)
Az asszisztens orvos csak részfeladatokat kaphat, pl. hogy varrjon egy szakaszt, vagy ilyesmi.
Sziasztok! 4-5 éves korától van a cserjének gyógyító hatása.
Hrefa,van aki érzékeny rá,előbb más helyen probáld ki.
Nem lámpázom :) És hétfőn! :)
Egyébként szuperul vagyok, vasárnap úsztam egy csomót, tegnap spinningen voltam... :)
le kell törni a levelét, bármilyen hegre, gyulladásra, sebre jó, naponta többször bekenni, a gél állagú levével
azt mondják, h ránctalanító hatása is van :-)
Ez engem is erdekelne, van novenyem es egyebkent sem tudom, hogy mire-hogyan hasznaljam, csak tudom, hogy allitolag nagyon egeszseges. De csak siman nevelem oket anelkul, hogy barmire tudnam hasznalni oket.
Kőnig tanárúúúúúúúúúúúr. : DDDDDDDDDDD
áááááááá
háháháhá neeeeeeee
Ez mekkora szöveg :-DDD
Rég röhögtem ekkorát a fórumos irományokon! :-))))
azt akartam megkerdezni h meddig kell letakarni a vagas helyet???nem kerdeztem a dokitol errol semmit,de 4honap utan mar nem gond ugye,ha nincs letakarva?nem artok vele?vagy nem lesz csuny a helye?
Sziasztok! van itt valaki aki már használt aloe verat, marmint növenyt a hegekre?
Köszi a választ,ezek a piszkos anyagiak...,hát mindennek ára van!!
Üdv kedves Anonym Sebész!
Az jutott eszembe,hogy olyan Ön itt nekünk,mint az Abigél c filmben Kőnig tanár úr,aki önzetlenül segít,tanácsot ad.
Ritka az ilyen,még személytelenül is..jó hozzáállás!:)
Szia mindenkinek,én egy részét majd kitudom fizetni a ciciknek a másik része pedik hitelre fog menn a medi-creditnél.12-60 hónapig van a futamidő a kamatot nem tudom,de mivel én gyesen vagyok fog kelleni egy kezes,akinek folyószámlára minden hónapban megy fizú v.nyugdíj és pozítivnak kell lenni a számlának és nem árt,ha 10-20000.-ft zárja a havi egyenlegét.A mai világba találjak olyat aki ennyi pénzt a számláján hagy.Jó mi?Ja és az utolsó 2 havi szmla.kivonatot kell beküldenem meg a kezesemnek is és telefonon intéznek mindenta szerződés kötéshez pedig házhoz jönnek.
Nem is arról van szó,hogy műt....hanem,hogy figyel,kérdez stb.
Hm,azért durva lenne,ha valaki úgy gyakorolna rajtam,hogy arról én nem tudok.Nem tudom,kérdezzük meg a névtelen sebészünk.
A gyakorló orvosok szerintem,inkább kórházi mütéteknél gyakarolnak. Nem hiszem,hogy egy magán orvos kockáztatna.
Sziasztok
jar valaki cicikkel szoliba??kerdezni akarok vmit
Na mondjuk azt se ártana tudni, hogy végül is ki műtött (az-e aki a nevét adta). Azt se, hogy ki asszisztált... és azt se, hogy vajon engedik-e a gyakorlót hozzánk érni!?
...hogy végül is ki végezte a műtétet?
Semmi gond.Tévedni emberi dolog.:)
Lehet, hogy néha akkor több is kellene, hogy "tuti" ne legyen GOND :)
Köszi... akkor nekem mostmár mást kell megkérdeznem így jóval utána.
Bocsi! mást is csinálok közben... :-)
Én onnan tudom,hogy hány doki műtött mert megkérdeztem az ápolónőt.
Szerintem összetévesztettél Anitával,de semmi gond. A dokik számán nem veszünk össze.:P
:D Eddig két dokiról tudtam,de biztosan Te jobban tudod.:)) Végigaludtam az egészet,csak arról tudok beszélni amit elötte láttam.
Igen.Nálam is az egyik gyakorló volt.A másik kettő
már régóta műt.
Szia... sajnos nem ismerős, de akkor legalább ő nem gyakorló :))) BOCS!!!
További ajánlott fórumok: