Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm:)) Hát én első leszek kedden,kora reggel felvonatozok.(50km.,tőlem Pest) Igen,a hátfájásra szinte mindenki panaszkodik... Lesz időm pihenni,úgyhogy azthiszem én is tudom majd magam kímélni.
Nem akartam, hogy a másik fórumon teleoffoljuk a témát. Szóval 32-35 évesen, ha túl leszek a szoptatásokon valószínűleg szükség lesz korrekcióra, de ez inkább a szoptatás miatt képzelhető el, nem feltétlenül idő kérdése, hogy cserére szorulna a dolog.
itt vagyok, csak hirtelen nemtom, mit tudnék itt hozzátenni, mert nekem nem volt, csak egy plasztikai műtétem, az is a két szemöldököm között egy szírciszta-eltávolítás (jó rondán csinálták meg!), amiből még mindig látszik a másfél centis heg. :(
szóval nem biztos, hogy mernék plasztikáztatni, bár bizos más, amit nem tb-re csinálnak.
Nem jó megfogalmazás rá az,hogy másra jó!A kettő vizsgálat együttesen ad ki egy teljes képet az állapotról.Lehet,hogy a mammo nem mutat ki semmit és az uh-n látszik,ha van valami,más esetben az uh.-n nem egyértelmű valami,de a mammo megerősíti a tényt.Egyébként az emeri az amin színte minden látható,de ezt csak indokolt esetben alkalmazzák!
Szia, egyik hozzászólásodban írtad egyszer, h másra jó az UH és másra a mammográfia. Ezen mit értettél? Én úgy tudtam, hogy az UH teljesen jó a teljeskörű vizsgálatra. Idnus naplójában is úgy nyilatkozik egy orvos, h ha izom alatt van, akkor az egész mirigyállomány átpásztázható. ???
Sziasztok!
Még új vagyok itt!Tervezem már egy ideje hogy megcsináltatom a melleimet,de dokinál még nemvoltam.Olyan kérdésem lenne (hátha tud valaki segíteni,)hogy fodrászként hány hetet kellene kihagynom?
Fizikai munkának számít és sokat nem tudok kihagyni!Igazából ez tart vissza az egésztől!
Köszi előre is!!!!!!!!!!!!!:-)
Miriamnak kitartás a műtéthez!
Engem is a Te orvosod műtött. Előtte éjjel aludtam fenn pesten, aztán délelőttre odametróztam a kórházba, nekem kicsit várni kellett, mert második voltam aznap a háromból, de minden, mint annak a rendje sztem, az orvos meg nagyon megnyugtató volt a műtét előtt, biztatott persze, lelket önött belém, utána este is lejött megnézni minket, én aztán marhára be voltam parázva, senki nem nézte jó szemmel, amit akarok, de végigcsináltam. Én őszintén szólva nem emlékszem fájdalomra, csak a hátam fájt nagyon éjjel pár napig. Mondjuk kíméltem is magam, nagyon odafigyeltem, h a mellizmokat ne használjam, ne húzódzkodjak, stb.
Nagyon köszi! Most már megyek is... légy nyugodt, és szurkolok, szia
Igen,azt teszem:) Amúgy meg is bízok Benne,nagyon alapos,oda figyel mindenre. Hát az tuti,hogy nagyon Boldog leszek:) Köszi,mégegyszer:) Neked meg jó gyógyulást,regenerálódást!
A Te dokid sem tegnap kezdte, van gyakorlata, bízd rá Magad, és nem lesz semmi gond. Te is boldog leszel utána, mint itt sokan. Szurkolok!
Okés:) Köszike a biztatást,tényleg klassz ez a fórum:)))
Mert amúgy én is azt gondolom,hogy ezt nem igazán lehet elrontani...Ennél csak jobb lehet.:D Valaki azt mondta nekem,ha nagy lesz,meg fogom bánni... Mivel a kerek 425-ös nem kicsi. De biztos vagyok benne,nem bánom meg! Ha a Doki szerint kell ekkora,nem fogok Neki ellentmondani. Szerinte lógna,nem lenne szép,ha kissebbet rakna be. Nem is biztos,hogy nagy lesz,Doki szerint nagyon picit lesz nagyobb az alkatomhoz képest. Nem bánom én,csak szép formája legyen,és ne legyen vele gond majd.
Tokzsugorodástól ne félj. irtó kis %ban fordul elő. POZITÍV GONDOLKODÁS! Miért pont Nálad lenne? és a masszírozást ezt hivatott megelőzni. és ha mégis, akkor is van mit tenni. de erre ne is gondolj!
Hát igen,de azthiszem azon túlleszek,kibírom. Talán az,hogy nem fog sikerülni. Nem a forma,meg ilyenekre gondolok,hanem utána,tokzsugorodás,ilyesmi... De amúgy pozitív vagyok,próbálok nem gondolni erre. Dehát óhatatlanul benne van szerintem mindenkibe...
nagyon köszönö! Hát most bezsebeltem 1-2 dícséretet és jókívánságot :-). Nagyon kedvesek vagytok! Nem vagyok régóta itt a fórumon, de ez egy nagyon kedves, segítőkész csapat.
szép jó napot! :)
én meg dolgozom :(
bíztatóan néz ki a cicid már így mellcsiben is! :) további jobbulást!
Benned miért van aggodalom a műtét miatt? fájdalom? vagy miért?
Jól tetted, hogy erőt merítettél!...itt az eredmény:-))
nagyon köszi! szukolok Neked is!
ez is igaz! akivel telefono beszéltem, mindenki csak azt hallotta, h tele vagyok energiával! tegnap még a turiba is elmentem, felpróbáltam egypár felsőt. Annyira megerősít, h jól tettem, h belevágtam. iszonyú spórolós vagyok, de ebben még a pénz sem számított .-)
Na,ugyanígy vagyok én is...:( Itt lógok,és nézegetem a szép ciciket:) Tényleg szép lettél,gratula:)
Igazad van! nekem is voltak aggályaim, a műtét előtti héten beparáztam, itt lógtam a fórumon, gondolkoztam. de úgy éreztem, csak jobb lehet, mint amilyen volt. így nem volt mit elrontani. de remélem, szép lesz a végleges eredmény is. nagyon bízok a dokiban.
Kicserélődik az ember lánya és pörög ezerrel...:-)
és persze elkezdtem ruháimat felpróbálni. óriási a különbség. hihetetlen boldog vagyok.
További ajánlott fórumok: