Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
ha elolvasod az adatlapját, ott ez áll: 6 hetes vagyok, 2 napja szedték ki a varratokat. azaz 6 hetesen volt varratszedésen, akkor készült a kép is...
De varratszedeskor rakent krem miert van meg rajta a 6 hetesen keszult kepeken? Vagy en nem ertek valamit? ^^
Köszike !! Közbe leléptem ! bocs!:)))
Na mentem Lányok,Ibolya gyógyulj meg!!!:) Jó pihenést Mindenkinek!
Én voltam más Dokinál is,az is mondta. 2-3szál az nem vészes... Nekem azt mondta az Orvos,ez is annyira más Mindenkinél. Van aki soha nem cigizett,és mégis tokosodás lett,van aki napi 2dobozzal szív,és semmi gond már régóta... De szokták ajánlani a mérsékletet,mert azért befolyásolhatja...
Nekem a Cicaplast krémet ajánlotta,az is szilikonos.Az árán meglepodtem,két napja használom,véleményt még nem tudok írni róla.
A cigaretta növeli állítólag kicsit a tokzsug. esélyét, meg a műtétkor az embólia esélyét. A gyógyulás gyorsabb nélküle, mintha ilyet mondott volna a doki.
Egyébként meg annyi vitamint szedek,citromos vizet iszok,több mint 2litert naponta,ezt a Doki mondta,mivel van egy kis felfázásom,meg "elküldött" a gyógyszertárba,valami port kellett vegyek. De az annyira jó,tisztít,de elég rendesen. Azthittem,ez csak a vizeletre vonatkozik,de már 2napja reggelente rohanok a wc-re,és 2napig olyan fura volt a gyomrom... Nem fájt,meg iylenek,csak nem is tudom....fortyogott:DDDD
Hú,lassan itt a Te ídőd is.Kedden műtét.:)
Nekem nem mondta,nem is tudja szerintem,hogy cigizek.Elötte mérsékeltem,utánna nem kivántam,most napi 2-3 szál elég.
nekem nem mondta ! igy rákérdeztem.
Hát az nem jó! ennyit mondott !semmi korlátozás vagy hogy haggyam abba !
Sziasztok!
A gyógyszerészek közölték velem, h már a csak az elfekvőben lévő dermatix krémek kaphatóak, MEG FOG SZŰNNI a krém. (Persze, ami jó, megszűnik:-()
A Zeraderm nevű krém még szilikonos, ugyanúgy, mint a Dermatix, olcsóbb is, nem tudom van-e olyan jó! Aki ezt használta, szívesen venném a tapasztalatait. Jelenleg a névtelen sebész által ajánlott tapaszt (szilikonos) próbálom.
Mindenkinek SZÉP heget kívánok!
Nekem a cigit mondta:( MIvel én cigizek. Hogy napi 3szálra korlátozzam. Hát egyelőre ez még nem megy:( De megpróbálom,"már" holnaptól:)
Akkor viszont tényleg nem lehet nagy gáz... Az el fog múlni keddig,illetve már vasárnapig kéne...mivel akkor néz meg a Doki.
Értem.Bárhogy dőnt, a Te javad akarja.
Tudja a doki ! vasárnap du megyek visza hozzá !Majd utána eldöl !sokan lebeszélnek hogy inkább most ne ! majd a dokim eldönti mi legyen ! de csak az orrom folyik ! nem hiszem hogy virus.
Az enyémet nem lehetett megszokni.Ugyanis "elfogyott" , persze a bőr az megmaradt
Én sem:)) De szerintem ki is hagyom mostmár... Nem igazán vonz.
Ibolya,akkor meglesz a műtét? Beszéltél a dokival,vagy nem is mondtad,hogy beteg vagy.
De jó, még egy bögyös maca.;)
Köszi,Neked is,szép napot!
Ja,én nagyon korán szültem,megszoktam valahogy a mellemet,nem mondom,hogy nem gondoltam rá soha,de nem igazán komolyan...
elköszönök , szép hétvégét
Azt hittem csak poén a nudistrand :)
Nekem elég a cici mutogatás. Ja,csak félszemmel. :))Soha nem voltam nudista strandon.:)
csak 5-6 éve? ;)
Én 26 éve akartam, 20 éve meg iszonyatosan akartam :)
Tavaly voltam elöször !! csak ketten voltak szép cicisek de,azok kb 14.évesen ! A többi nem volt konkurencia !:)) nem volt gáz ! nem leskelödnek !mert nem takargat senki semmit !:))soha nem gondoltam hogy ilyen helyre fogok menni ÉN !!! de nem volt rosz !!!:))) na persze a gyerekek nem voltak velünk !:)))
Hát így van,ezt én sem,semmiképp...
További ajánlott fórumok: