Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Van aki csak "itt" és "így" tudja kiélni magát!
Vagy kiadni a dühét!(mert neki semmi sem sikerül)
De az ilyen embereken felesleges felhúzni magatokat!:)További szépülést,és regenerálódást!:)
Szia!Én is ezt kérdeztem!?Mi a nem egyszerű eset!?
Szerintem semmi ,elvetemült vagy riasztó dolog nincs itt a galiban!
Sziasztok! Olvastam egy fórumba valamit,bemásolom:
"Azok a nők, akik nincsenek megelégedve a mellük nagyságával (kivéve ha aránytalanul kicsi vagy aránytalanul nagy), annak lelki eredetű a gondja, nem fizikai. :) És azt látom, hogy ritka az, aki egy esetleges korrigáló műtét után is 100%-ig elégedett lesz. Annak a következő gondja az ajkával, majd állával, majd a fenekével, stb. -vel lesz. :)) Nézz szét a mellesek fórumán és képgalériájában. . Nem egyszerű eseteket fogsz látni. :)(Galériát reggeli előtt ajánlom"
Kérdem én: mit jelent vajon az illető szerint a "nem egyszerű esetek"???? Na és miből jött rá vajh,hogy ez lelki eredetű probléma?:D De lehet kommentálni se kéne ezt a bejegyzést....
SZiasztok,
Olyan vkit keresnék, akinek már jo pár honapja volt a mütétje és mentor implit kapott...Érdekelne hgy kinek mennyire puhulgat. Tudom hgy ez elég sok dologtol is függ, de azért kivéncsi lennék més tapasztalatra is....köszi előre is.
Hát a picit még nem tudom emelni!A nagy már 4 és fél vele nem volt gond!Neki mindent elmeséltem és nagyon érdeklödve figyelte az eseményeket és nagyon megértö volt!A picit még apa altatja és mamák is sokat segitettek meg a férjem is!De remélem jövöhéten már megy minden egyedül!
És igen Nagyon Boldog Vagyok!
Akkor most happy vagy? :)
Látom neked is két gyermeked van, meddig nem tudtad ellátni őket?
Mikor volt a műtéted?
Olyna sokat olvastam már arról, hogy aki 100%-ig ok, egészen más, nagyobb önbizalom stb..
Igaz? :)
Nagyon jol!Tényleg!
Ma lmentünk vásárolni és felprobáltam egy polot cicifix nélkül!
Nagyon brutál volt!
Sziasztok!
Megkaptam a sportmelcsit!
AA varratszedés picit sem fájt!
Söt már semmi nem fáj!Nem mondom ,hogy aktiv vagyok teljesen,de szuperül vagyok és nagyon Boldogan!
Kérdés !
A házas életbe mikor lehet beavatni az ikreket???
:))))
Ez vicces!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok