Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ezt Neked kell tudnod, érezned
véletlenül se akarlak lebeszélni, de rábeszélni se :)
Ez nem lehet hangulat kérdése. Visszafordithatatlan folyamat.
Nem egy ruha, ami ha nem tetszik leveszem.
lánykoromban én is szerettem volna nagyobb melleket,de nem feküdtem volna azért kés alá
sőt a lányaim is szeretnének nagyobb melleket, de a mellnagyobbítás nem foglalkoztatja Őket.Azt mondják majd szülés után , ha nekik is úgy tönkre megy a mellük, mint nekem
Na igen.
De én vagyok 24, nem szültem...tehát én is, mint elég sok más fiatal nő, "csak" azért csináltatjuk meg, mert szerintünk kicsi. Ilyen esetben szerintem az lenne a durvább, ha nem merülne fel ez bennünk.
Szívem mélyén akarom meg várom is, csak a maradék pár kétely foglalkoztat.
Nem.
Úgy voltam vele hogy bármilyen lesz is csak jobb lehet.
Most épp hullámvölgyben vagyok, remélem elmúlik, ha nem hát hagyom...
Egyedül attól tartok, hogy nem fog tetszeni, amit látok majd...ezért húzom már tavaly óta!
Mivel régota vágyom erre,nem volt.
Akinek kétségei vannak,inkább várjon.
Sziasztok.
Megéri! ;)
Köszönöm Sidey a választ!
2 hét, az nagyon sok idő.
Meg mindenki ezt a fránya hátfájást emlegeti:(
Jajj lányok nagyon remélem, hogy legalább megéri...
én 2 hetesen a kaput nem tudtam kinyitni csak két kézzel :)
A hátfájás sokkal erősebb/fájdalmasabb volt mint a feszítő érzés
Nem vagyok nyavajgós,magas a fájdalomküszöböm
Sziasztok!
Mostanában mindig csak nyavajogni jöttem ide, és hogy ez ne így legyen, most örömködök: Ma kivették a varratokat a hátamról, amik anyajegyleszedés miatt kerültek oda. Egyelőre gyönyörűek a hegek, remélem nem húzódnak szét. A doki is édes volt, agyba-főbe dicsért. Ha már a pasik nem állnak sorba az ajtóm elött legalább töle kaptam egy kis önbizalom-injekciót. : ) És voltam turiban is és szenzációs dolgokat szereztem piti pénzért. Ez ugyan offos téma, de azért örülök neki! : )
Juhuu, örömmel hallom!!!
Köszi a választ meg a pici biztatást!
Ezek a dokik...
Jól tetted, én is azt lettem volna a helyedben. Meg remélem a sajátjaimra is az leszek:)
vannak dokik akik 5 nap után "engedik" a vezetést van aki csak 2 hét után.
Már másnap is olyan egyenesen mentem mint aki karót nyelt( büszkén feszítettem a cicikkel)
Gondolom automataváltós autót 5-6 nap után csak-csak lehet vezetni?!
Emberek közé is tudtál menni egy hét után? Gondolok arra, hogy ki tudtál egyenesedni és nem ült ki az arcodra a fájdalom.
Annyira nem tudom elképzelni ilyen lesz...
A gyógyulás az szépen jön magátólkoncentrálás nélkül is :)
Csak az a gond, hogy vannak dolgok amiket nem szabad csinálni (ezek dokifüggőek) és vannak olyanok amiket meg nem tudunk
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok