Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Miriam! Gratulálok a cicikhez!:)
Szia Csajszikám!:)
Sajna elhúzódik ez a fogmizériám,most 19-én műtöttek másodszorra,ezért 2 hónapja itthon dekkolok!!:/Szerinted?A kis tököm tele van már vele,de bízom benne,hogy már minden ok lesz!!Kopp-kopp-kopp!!!!!
Nálad mi újság?
helló baby!
El vagy tűnve!:)
Szia!
Váóó,már 1 éves leszel?Boldog szülinapot:)!
Majd nem dobsz fel fotót a kezdeti,és a mostani állapotról?
Puszim!
Na, ha senki, én balra el... Sziasztok.
Egyáltalán nem mellesleg gratulálok minden új cicisnek... :)))
Én hat nap múlva leszek egy éves... :D el sem hiszem... :)
Egy régi ismerős... Szia w! :) Mi újság?
Gratulálok az új cicikhez én is!
4-re megyek az első konzultációra, nagy izgalommal és várakozással!
MIriam!!!Gratulálok! :)
Puszi
A negyedik naptól már egész jól fogod érezni magad.Én 3.napig szedtem 3x1 kataflant.
Persze,így van,szedd is,én is szedtem:)
Hogy egy kicsit panaszkodjak is....:):( Az éjszakám nem telt azért a legjobban,éjjel húzódnak a cicik leginkább... Fél 3körül tudtam aludni 7óráig,addig olvastam... De talán a húzódás sem lett volna olyan vészes,ha megtudok fordulni valahogy...:( Mondjuk este nem kértem injekcióba a fájdalomcsillapítót,kellett volna... Cataflant kértem. Úgyhogy tanács,aki a közeljövőbe megy,este kérjen jó nagy adag fájdalomcsillapítót:))) Szerettem volna kicsit aludni nemrég,és képzeljétek nálunk van most ez a panelprogram,fúrnak-faragnak,de nem akárhogy,még a tv-t se lehet normálisan hallani,nemhogy aludni:((Hát ez nem igaz,pont most...
Csak úgy válalnám be én is a műtétet, hogy semmi bajom nincs, aztán jönnének a szövődmények, stb. Kinek kell ez? Szedem a C vitamint ezerrel! Meg ma kezdtem az E vitamint. :)
Köszönöm szépen:) Azon vagyok,nagyon vigyázni szeretnék rájuk:)))
Sziasztok!
Miriam gratulálok!:)Vigyázz rájuk!:))
Köszönöm szépen:) Hát tényleg nyugodt is lehetsz,szerintem G.L.-nél a legjobb kezekben leszel.:) Tegnap egyedül engem műtött,lett volna még egy utánam,ott is volt a Lány,de köhögött,és elmaradt a műtét,nem hajlandó így műteni a Doki. Azt mondja,hogy ez nem a páciens érdeke lenne,hanem az Orvosé,ugyanúgy,ha menstruáció alatt műtene... Igaza van,szerintem maximálisan,menszesz alatt vérzékenyebbek vagyunk,ha van egy kis nátha is,az veszélyes lehet nagyon,altatás közbe össze lehet szedni egy tüdőgyulladást is... Hát nem lenne kellemes úgy "felépülni" egy ciciműtétből...
Gratulálok az új cicikhez Miriam! Jó egészséget hozzájuk. Elolvastam az adatlapod, és megnyugtatott amit írtál a dokiról, meg a klinikáról. Engem is G.L. fog műteni. Még két hét! :)
Sziasztok!:)
Gratula az új ciciseknek és kitartás!:)
Sziasztok! tegnap voltam varratszedésen. Hát volt már kellemesebb élményem is életben. ;-P De végre láthatom a cicimet kötés nélkül, és nagyon szép! Nagyon elégedett vagyok. Végre szép cicim van. Este teszek fel képeket. :)
Jaaaa,meg azért gondolom 1hét alatt is alakulgat...
Biztos nagyon szép! :)
Én is mindig kukucskáltam, alig vártam az egyhetes kontrolt, hogy végre rendesen láthassam mi van a mamisban. :))
elolvastalak...ügyi vagy....hurrá!!!
De állandó kukucskálásba vagyok amúgy:))) Áradozok itt róla,de persze kinek mi a szép:) Hát nekem ez a szép,kerek,nem olyan nagy,szóval tudom,ez nem a végleges forma,de akkor is nagyon tetszik:)))
Annyira sajnálom,hogy nem csináltam egy képet,amikor a Doki kicsomagolt:((( De teljesen el voltam ájulva,hogy mennyire jó,nem számítottam erre:)) Így hát mire észbe kaptam,már be is voltam csomagolva ismét:) Na majd hétfőn!!!
Köszönöm,ezerszer is köszi:))) Jó lenne tudni ja,hogy Ibolyával mi lehet... Ahogy tud,biztos fog jelentkezni.
Szia!
Gratula és gyors jobbulást! (bár ahogy látom, az megvan. :)))
További ajánlott fórumok: