Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok!
tök tanácstalan vagyok.Pap doki 360cc-t kereket ajánlott dual plane-nel,Gáspár Levente 290cc-t mirigy alá csepp alakut.
most kinek higgyek?egyébként mindketten szimpik,bár Leventéhez jobban húzok...
most menjek el 3. dokihoz?kinek van vajon igaza?melyik megoldás a jobb?ti hogy döntenétek?
173cm vagyok 62kg.20 hónap szoptatás után a melleim kicsit kiürültek,de csak annyira hogy a mirigyek sorvadtak,vagyis üres a cici,fel kell tölteni...de hogyan...kérlek segitsetek!
És neked jól megcsinálta az Erika?Én is nála voltam először de katasztrófa volt.
Kwllett nekünk nagycici.)) meg állós.)) Így jártunk.)) Csak óvatosan sexikézzetek.))
....én megértem, hogy fáj, meg dolgoznátok már, meg sportolnátok meg minden.. nah de mi lesz a szexszel?! nekem ez a legnagyobb szívfájdalmam... :D olyan lehangoló ez a bénáskodás! :)))
Cicit akarunk látni Klárikámmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
Klári fotót akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kláriiiiiiiiiiii hiába ordítozok én Neked)) Hol a fotó?? :)))
Jójan Marcsikám vettem az adást ne aggódj.))
En is dohanyoztam, de 2-3 honapja csak e-cigit szivok. Abban is van nikotin, illetve csak az az egy van benne de en tuti nem hagyom abba. Amikor dohanyoztam, kepes voltam lezsibbadt szajjal, lelezerezett fejjel szivni ahogy kileptem a klinikarol. Szerencsere az e-cigi nem ilyen alattomos. En felek a hegesedes dologtol, mert egyszer mar megjartam. Szetnyilt es a helye a mai napig csunya. Szerencsere a hatamon van es nem latom:-)
Nem volt szándékomban, csak a kisördög megszólalt bennem:)
Nekem is a sportmellcsi van ,rögtön műtét után azt kellett és kell most is..
De jó neve van hihihi. Itt a fórumon senkit sem műtött, legalábbis a kereső nem adott ki találatot.
Jajj Marcsikám ne ijesztgess.)))
Sziasztok!
Műtött itt valakit Dr. Bajusz Huba? Vélemény, tapasztalatok? Esetleg kép a produktumáról?:-)
Lehet, hogy csak Neked kitalálták a kőimplit, telirakták sóderrel a cicidet.:)
Szia. Doki függő a melltartó, én 6 hétig hordtam a kompressziós mellcsit, vannak akik rögtön műtét után a sportot hordják.
Klári hol a fotó mi,?:)))))
hello
Megnéztem a képeidet, hű nem semmi, el sem hiszem, hogy annyi éves vagy, amennyi, mint egy tinilány, komolyan
én még 4 hétig sportmelltartót:):) de már nagyon unom.
Láttam hogy korábban beszélgettetek a melltartókról milyen melltartót lehet hordani a műtét után?
dohányzom persze és szerintem semmi köze a sebgyógyuláshoz. ez alkat és bőr függvénye, nekem2 hetessen annyira vékony és szép a hegem, hogy még a doki is meglepődött. szedek most C vitamit, és multivitamint, életemben sem szedtem, és kenem körömvirággal. Egyébként én is leszoknék a cigiről, de én sem tudok:):)
bár nem tőlem kérdezted :), de én igen most is dohányzom, 3 hete műtöttek. nem e miatt, de szeretném letenni, de nincs elég akarat erőm, a férjem pedig már 2 éve letette.. márcsak ezért is szeretném. ja, és eddig még eszembe nem jutott aggódni, hogy a dohányzás miatt nehezebben gyógyul a seb..
És a műtét után még mindig dohányzol? Mit gondolsz ez hatással van a sebgyógyulásra?
én is ezt tervezem,és menni is fog, biztos... már így is vagy 2 hete nem cigizek:)
életmódváltás következik.
én is dohányzom, sőt én hajnalban is rágyujtottam annyira ideges voltam és 9-kor volt a mütétem:):) bár altatás után én is hánytam, de nekem azt mondta a doki, hogy inkább a gyógyszerallergiásoknál fordul elő. nekem már volt több mütétem, és semmi bajom nem volt, most volt. valószinü h. ez már korral jár:):) egyébként én hajnalban gyujtottam rá először, sőt még kávét is kaptam:):)
amikor én dr.nőt megkerestem itt nemigen jót hallottam róla. akkor mentem fel a társaság honlapjára, ahol nagybetüvel irták, hogy a dokinő nem tagja a plasztikai társaságnak, tehát nem ismerik el. A mostani dokimnál a falra van kirakva a tagságát igazoló okirat.
Akkor szerencse. Szerencsére én nem vagyok nagydohányos valahogy csak kibírom majd.:)
nem lett semmi, majd másnap délben gyujtottam rá újra. csak mondta a nővér hogy ne meséljem el a dokinak:)
Most megyek a dokihoz ,szórítsatok!!!
Úristen nemsemmi volt a nővér ha ezt hagyta!:)
Azért semmi komoly bajod nem lett ezen kívül igaz?
További ajánlott fórumok: