Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A dokin csodálkozom nagyon!Hogy meri ezt így bevállalni?A másik fura dolog meg az,hogy 1-2 hóval előre be vannak táblázva az orvosok,nem?
Hát felháborító :D!
De tényleg!
:D
sziasztok
éppen mérgelődöm, mert ez a kva t-home nem bírja szolgáltatni a netünket, mert túl gyors csomagban vagyunk, és nem bírja a rendszerük...röhej, mert a lóvét zsebre bírják rakni...ez megy már lassacskán két hete :(
Hát ez az, kell idő míg átrágja az ember , konkrétan számolhatja a napokat és ugyan őrjítő a várakozás vége, de legalább felfogod, hogy mit csinálsz és a méretet is jól át lehet gondolni, hiszen egy életen keresztül hordod majd jó esetben :D!
Hát az még hagyján, de aznapra nem tetetnék műtétet, hiszen biztosan megbánás lenne a vége!
Helló haló Bébibogyó!
Hogy vagy?
:)
Pontosan!Én tuti nem vállalnám be.A doki felelőtlensége,hisz hagyni kell a pácienst,hogy át tudja gondolni az egészet,még ha a páciens erőltetné,akkor is,nem,hogy így
Én is májusban döntöttem el,szeptemberben volt a műtét.:)Már júli elején mentem volna,ha nem veszik ki a manyeszomat,de akkor is 2 hónapom lett volna az egészet átrágni
Nekem már az is furi, hogy a barátnője jelentette be műtétre. Engem max. a fodrászhoz szokott bejelenteni, ha megkérem.
én a neten olvastam, itt is csinálják Pesten. És nem is olyan drága, én a tokácskámat szeretném feltöltetni, mert 5 éve mikor kipakoltak, nagyon elkezdett öregedni a bőrőm, és még csak 44 leszek, és nagyon zavar. De hát most pénzhiány van, elég volt ez a kettő:):):)
Ugye?Ezért is nem értem.Ha nem vagy kába,akkor sem engedtek volna ki ilyen gyorsan
A sebgyógyulás miatt ajánlják azt hiszem,hogy mellőzük egy darabig.Na de 2 órával a műtét után,az durva...
Fúúú,az tök jó.Hány napig volt pufi a szemed?
Látványos nagyon?
ez igy van, de tudod pénz,pénz,. Csajok meddig kell ezt a mamist hordani??? Én annyira utálom, ma levettem és kb. 2 órát nélküle voltam /kimostam/. Nyomja a bimbókat, hiába teszek oda gézt, nemérzem a bordámat.Kedden 4 hetes leszek, utánna pár nappal megyek szoliba:):) szememet bár féltem, mert még csak 5 napos lesz.,de szép.
Sőt van akinél a műtét előtt min 2 hét cigitilalom van meg utána is! Elég hevenyészett dolognak tűnik, vagyis inkább komolytalannak, hogy a konzi után már mehetsz is a műtőbe! :-/
Nekem biztosan nem jönne be én jól átakartam gondolni, ami sikerült is :D!
Igazad van, én cigizek, de eszembe nem jutott, meg ahogy mondod a rötyire is a nővér kisért. Reggel viszont már mikor kaptam kávét, cigiztem, és nem volt semmi bajom:):)
Holnap megyek a szememmel varratszedésre reggel, utánna csinálok képet róla, meg a cickókról is.
Nem a Seffer csinálná Neki,csak azon a klinikán.Viszont akkor is fura,hogy így pikk-pakk,minden előzetes nélkül.Aznap lenne a konzi,pedig szerintem akkor már nem tud az ember tiszta fejjel dönteni.Meg ez a cigizés is fura nekem.Direkt kérik a dokik,hogy ne dohányozzon senki a műtét előtt,meg után pár hétig,napig,itt meg még az sem gáz,ha vki műtét után 2 órával kibaggyog pippantani?!A műtét után 2 órával még annyira instabil az ember,hogy még klotyóra sem engedik egyedül,vagyis nálam így volt
én személyessen ismerem a dokit, elég rég óta, hát én nem fizetnék neki. Meg ez az őssejt kabaré körülötte, sztem csak leveszi az embereket, a nevét megfizeted, de sztem olcsóbb plasztikai sebész, aki nem ilyen neves, ugyanazt tudja csinálni. Ha hibázik, akkor a hires is hibázik.
Szevaszok Csajszikák!
Szerintem ne is erőltesd most még a melltartó vásárlást, bőven ráérsz majd 2 hónap múlva venni, mert addig is alakulnak és nőnek ám! :D
sziasztok. lenne egy kérdésem, egy hónapja műtötték a cicim, és próbáltam pár napja melltartót venni, de nem tudtam, mert a merevítős bántja a cicim alul, amibe meg nincs merevítő az szörnyen néz ki.. pár hét múlva ha már levehetem a sportmelltartót már fogok tudni venni melltartókat? women sicret-es mellcsik tetszenek.
szia nekem is van ha elöre hajolok de csak a külsö részen engem is zavart eleinte de már nem
örülök.
:)hidd el emiatt nincs miért aggódnod.
Lehet,ha hozzányúlnának bmilyen módon is,rosszabb lenne,vagy idővel megint előjönne.Ez nem nagy baj,hidd el,hamarosan nem fogod ezt figyelgetni:)
Hát valamit valamiért nem???Azért a műtétet nem bánom, még így is örülök neki.sziasztok
Én pont ezen gondolkoztam, de nem akarom bonyolítani a dolgot.Inkább megszokom.Köszi a segítséget, valamennyire megnyugodtam.
Neten olvastam róla, h Ausztriában v Németo-ban próbálkoznak saját zsír befecskendezéssel a kérdéses területen, ami elfedi a ripplinget, de nem tudom, hogy elérhető-e ez nálunk is, illetve mennyire tartós az eredmény.
Mikor először megláttam,megijedtem rendesen,mutattam a dokinak,de mondta,hogy ez szinte mindenkinél kialakul előbb-utóbb.
Nem zavar!Szerintem ne idegeskedj ezen,inkább élvezd a cickóidat:)Én már nem is figyelem.Akkor nézegettem 1-2 hétig,de már meg is feledkeztem róla.
És téged nem zavar Gine?Meg lehet ezt szokni???Nincs más választás, mert nem akarok újra kés alá feküdni.
Én sem,mert az újabb műtétnél is előfordulhat,tehát tényleg felesleges piszkálni
További ajánlott fórumok: