Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
azért írtam, mert én is készülök a műtétre, bár az enyém március végén lesz.
amióta eldöntöttem engem is érdekelt, hogy mekkorát kéne "kérni"
azóta kiderült, hogy az ismerőseim között nem is egy van akinekvolt már kisebbítése. akit mondtak neki fiatal korában volt a műtét, azóta szült, eltelt néhány év és már megint hatalmas neki. a másik a barátnőm, neki d-és volt, 30%kivettek, felvarták. ez 1 éve volt és már megint kisebbet akar, mert úgy érzi megint akkora mint műtét előtt, csak még jobban "áll". azóta Szűcs Juditról is azt olvastam, hogy csak a másodszori kivéttel lett elégedett... gondolom Liptai Clau-nak is hasonló lehetett a gondja, mert ő is kétszer csináltatta, most meg egész jó...
hát ezért gondolom, hogy jobb egyszerre letudni...
Hát ezt inkább ne is feszegessük, mert megőrülök, ha megint akkorák lesznek..
marhajó túl lenni rajta!!!
Vagy ezt azért írtad, hogy imádjam az új cicieim? :D trükkös :P
Egyébként egyenlőre nincs nagy bajom velük, mert nem láttam még őket rendesen. Csak lehetne egy kicsit nagyobb. Ennyi.. de már lenyugodtam.. elsőre volt csak nagyon sokkoló. :)
Szia reszter!
Megnéztem a képeid, nem tudom, hogy szerinted ez miért kicsi? amúgy én ismerek olyan lányokat akiknek évekkel ezelőtt már volt kissebbítésük és már megint óriási a mellük. lehet, hogy aki mellesebb típus annak úgyis egész életében nőnek...
Lányok!
A Szt Imrében a kötöző merre van? Annyit tudok, hogy a 3. emeleten. Priviben is lehet! Köszi!
dödike73: Kizárt, hogy az alapján kapsz Tb-t, hogy fizetsz előre a dokinak vagy nem. én sem adtam és Tb-re mondta.
retsze92: Irigyellek egy kicsit, hogy már túl vagy rajta! Én jövőhéten már harmadszor megyek a dokihoz.:( Gyógyulj szépen!:)
Megnéztem a képeidet, gratulálok! Szerintem is sokkal jobban illik ez a méret a testalkatodhoz. Megkérdezhetem, hogy hány grammot vettek ki oldalanként?
Én is annyira túl szeretnék már lenni a műtéten, de sajnos még április végéig várnom kell.
Köszi mindenkinek!
Már én is megbarátkoztam velük. Belátom, már kár azon agyalni, hogy lehetett volna nagyobb is, mert már mindegy. Örülök, hogy végre megszabadultam a tőgyiktől. :) De még mindig jobban örülnék egy mérettel nagyobbnak. Még úgy is rengeteget fog alakulni, nem is láttam még őket.. szal majd meglátjuk.. :)
Puszii
Szia!
Megnéztem a képeidet nagyon szépek egyáltalán nem kicsik illik hozzád sokkal vékonyabbnak látszol.Csini vagy!
Sziasztok!
Retsze szerintem egyáltalán nem lettek kicsik a méreteid. Az alkatodhoz teljesen passzol. Úgyhogy ne légy elkeseredve. Jó lesz majd meglátod!
De édes vagy ahogy írsz.Egy percet ne aggódj,majd szépen a helyére kerül minden.Idő kell hozzá és türelem.
Nekem korábban E-s,sőt volt F-es mellcsim is,most C-s,de én még vetetnék ki simán egy cseppecskét:))
Kitartás
Az látszik, hogy kicsit nagyobbak lettek. De ennyire meghatározó a hízás-fogyás? :S Ez durva..
A te képeiden is azt látom mint magamnál, hogy középen alig van valami, és neked is oldalt van a melled. De ez ugye megfog majd ereszkedni elvileg, csak azt ki kell várni. :S
De ha ennyi időt tudtunk szenvedni a nagy mellekkel, főleg ti, akkor ez a pár hónap már meg sem kottyanhat!!! :)
Azért a te melled jóval nagyobb mint az enyém :)
Nah ma már kellemes gondolatokkal ébredtem fel. Tegnap sztem sokkolt a látvány :D
Ma már divatbemutatóztam is magamnak. :)
Töltöttem is fel pár ruhás képet. Nagyon látszik a különbség, és így jóval vékonyabbnak is látszom!
Köszi a bíztatást, nagyon jól esik!
Szia! Már vártam, hogy jelentkezz :-)
Örülök, hogy túl vagy rajta. Remélem, azért nem olyan borzasztó és a fájdalom is csökkent a műtét óta. Nagy mellek után még jó ideig kicsinek fogod érezni a mostanit. Nekem is B-C-t csináltak eredetileg, de az ünnepek alatt magamra szedtem 4-5 kilót, és egyből a régi D kosaras melltartók lettek jók :-(
Amúgy raktam fel képet a 8 hetes állapotról, nekem sajnos nem úgy alakul továbbra sem, ahogy elképzeltem + keloidgyanú is felmerült midezek tetejében.
Szia!
Először is grat a műtéthez és jó lábadozást!Ne aggódj nekem 95/g volt a méretem most pedig 95/c de egyáltalán nem kicsi csak kicsit furcsa lehet még neked.Majd szépen beáll a helyére főleg varratszedés után fog igazodni és nem lesz ott csont hanem a szép cicik.Nehogy elkeseredj mert nagy dolgot az,hogy bevállaltad ezt a műtétet légy büszke!Pihenj sokat!
De jó, hogy ilyen pozitív vagy, még így is! Hát rajtam most C-s sportmelltartó van, de olyan mintha nem is lenne mellem.. meg igazából középen a dekoltázs helyén nincs is semmi :S:S csak csont, ami maradt az is teljesen oldalt van... :( Azért majd bizti megereszkedik egy kicsit, és akkor talán lesz valami alakja.
Szurkolok márciusban!!!! Puszi
Sziasztok Lányok!
Jó rég jártam erre, bár olvasni azért szoktalak bennetek. Mindenkit üdvözlök régieket, és akiket még nem ismerek. Mindenkinek utólagosan kívánok nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET, és akik még a műtét előtt állnak sok-sok kitartást és szép új melleket.
Retsze! Ne izgulj még sokat fog változni. Bár én annyira boldog voltam amikor hazamentem, hogy megszabadultam az óriási mellektől (95 G-ből a hasamon hordtam, lett 90 B-s). Még most is imádom, pedig nekem az egyik mellbimbó elhalt, márciusban megyek korrekciós műtétre. De egyáltalán nem bánom!!!!