Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Gyöngyusz, gratulálok és irigyellek!
Ki műtött? Mikor volt az első konzultációd, mennyit kellett várni a műtétre? A Szt Imrében műtöttek? Fájdalommentes felépülést kívánok!
Nah végre Te is túl vagy rajta! Ez a pár nap, még nehéz lesz, de hétvégére már jól leszel!! :)
Nekem nem mondták, én cserélgettem őket naponta fürdéskor, hogy tiszta legyen. Nálam az volt a baj, hogy a doki nagyon feszesre akarta csinálni, és mivel rengeteget kivettek a mellemből, ott nehezen forrt össze. Amikor kiszedte a varratot, akkor pattant el ott a hegem :S Máshol gyönyörűek lettek a hegeim. Nem baj, így is imádom a cickóim. :)
Én 5 órát voltam a műtőbe :) de a műtét állítólag csak 3,5 óra volt..
Hát én a kórházban éreztem azt, hogy leszakad, mikor kimásztam pisilni. Az szörnyű volt.. Aztán mikor a melltartót már felvehettem, utána már azért jobb volt.. Pár napig éreztem csak ezt. Mindig görnyedtem, és fogtam őket, ha sétálgattam a lakásba :D :D
Hétvégére már tökéletesen leszel!!!! ;)
Sziasztok! Megjöttem, túl vagyok. Hát nem semmi ez a dolog! Bár tényleg ki lehet bírni. Nekem 4 órásra sikerült a műtét. Most valami irgalmatlanul fel van nyomva a cicim, és nagyon feszít mert meg is van duzzadva. Tegnap itthon kicsit be is lázasodtam. Ezzel együtt jól vagyok.
Retsze! Neked nem mondták, hogy nem szabad levenni a melltartót? Nem lehet, hogy azért nyílt szét? Nekem nagyon szigorúan megparancsolták, hogy nem vehetem le. Nem is merném, úgy érzem, hogy leszakadna.
Hát elvileg végeznek nyáron műtétet. Pesten tuti. De általában nem ajánlott, és nem is szeretik annyira.
Szerintem ha kórházban van a konzultáció, és nem magánrendelésen, akkor felesleges pénzt adni, hiszen lehet nem is műt meg, vagy nem szimpi neked, bármi. Én csak a műtét után adtam, 30-at.
Szia!
Köszönöm. Még egy kérdés. Utána menyi idő alatt gyógyult be és neked mennyit kellett kivágni vagy hogy csinálta?
Köszönöm Szilvi és Retsze az infót. Nyáron végeznek műtéteket?
Az első konzultáción kell vmit adni a dokinak? V. csak műtét után? Elfogadják a "hálapénzt". Mennyit érdemes adni? Itt alább 30-40 ezret olvastam-annál aki TB-s volt. Most is kb. ennyi a "tarifa"?...
sziasztok! én új vagyok itt, bár pár napja már olvaslak titeket. megpróbáltam tájékozódni a hozzászólásaitokból, de persze mind a 4500-at sajna nincs időm végignézni. szóval még maradt pár kérdésem. az én méretem 85C lett szülés után, amit szeretnék 80B-re korrigáltatni a meglévő aszimmetriámmal és a lógással együtt.
szerintetek a J. doki a Szt. Imrében ekkora méretnél is három vágást ejt, vagy esetleg megúszhatom a bimbó körülivel + a függőlegessel? valahol olvastam, hogy ha nem túl nagy a cici, talán esélyes... van valakinek ilyen irányú tapasztalata vagy infoja?
Sziasztok!
Nekem márciusban lenne a műtétem, ha minden jól alakulna, de csak részletre tudnám....Medicreditről hallott már vki? Kamatok magasak? Mert hallottam olyat is, hogy vki részletre csináltatta és mire kifizette már a duplájánál tartott! Vmi tipp?
Köszönöm
A dokimmal megbeszéltük milyen méretet szeretnék, és akkora sportmelltartót kellett vennem. Tényleg érdemes többet venni, mert műtét után sztem 1 hétig nem nagyon tudsz melltartóért futkosni. Hát szerintem a vezetés minimum 2 hét. Amíg nem szedik ki a varratot, addig eléggé feszül a mell mikor kinyújtod, vagy felemeled a kezed.. Így sztem nem túl kényelmes huzamos ideig a kormányt fogni.
A kötést varratszedéskor veszik le, ami általában 2 hetesen van. Nekem mondjuk még utána is leragasztották a hegeim. Én még mindig kötözöm magam, mivel szétnyílt a hegem. A melltartót 6 hétig kötelező, utána pedig ajánlott. Ha azt szeretnéd, hogy feszesek maradjanak, akkor azért pár hónapig még éjjel nappal hordjad.
Melltartót vehetsz a szent imrében, közvetlenül a berajzolás után, és ott meg is mondják, hogy mekkorát vegyél. Nem egy nagy durranás, viszont nem is drága, és a célnak megfelel. Jól teszed, ha rögtön kettőt veszel, hogy legyen váltásnak.
A kötést egy hetesen, a varratlazításon veszik le, melltartót az első hat hétben éjjel nappal hordani kell. Utána már csak nappal, de akkor ajánlott, hogy megmaradjon a szép forma. Én egyébként hónapokig abban is aludtam, valahogy kényelmesebb volt :)
Autót asszem két hétig nem tanácsos vezetni...
Köszi Bernadett! Akkor tényleg -aránylag gyorsan- túl voltál rajta...
A melltartóval kapcsolatban szerettem volna még megkérdezni, hogy honnan tudtátok, hogy milyen méretet kell bevinni? Előtte konzultáción megállapodtatok a méretben? Mert, ha most 90 G-H a méretem és mellkisebbítésre megyek, nyilván nem viszek be akkorát.
Mikor veszik le a kötést és mikortól meddig kell hordanom a melltartót?
Autót 1,5 hetesen már lehet vezetni???
Bocsi, akkor tényleg félreértettem... mindenesetre így is előttem jársz. Sok sikert márciusra!
Jut eszembe nyáron végeznek műtéteket? -a sebgyógyulás miatt...