Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
NA ez jó hír. Alvás: és a hason almást, na már ha szereted, akkor hetekre (hónapokra) is elfelejtheted.
Neked volt benn cső a műtét után, ami kivezette a trutyit?
ÉS hogy érzed sokkal kisebb lett?
hali, már jobban vagyok azért, de még nem 100%, átkötöztük a varratokat, egy helyen váladékozik, más
probléma nincs vele, húzódás van de nem vészes, az alvás szörnyű, max 2 óra egyszerre. Fájdalmaim nincsenek, ma már egyedül ültem fel az ágyból is, egyhajmosás jól esne, de azzal még várok :-)
hát lehet éppen pl. zsírfolyás is, nekem mondta a doki, hogy az pl. normális. (nem volt, de mondta, hogy lehet)
Azárt lehet, hogy nem ártana rácsörögni a dokidra, vagy sms-ben megkérdezni.Az, hogy húzodik a varrat teljesn normális, hogy kinek mennyire, az meg elég szubjektv, de az nem baj.
pihenj sokat:-)
köszi a jókívánságolat, még gyenge vagyok írni sokat, kérdésem van: sárgás pirosas folt ütött át a mellcsin, váladék? sok lesz? nektek mennyire húzódott a avarrás helyén?
köszi előre is, megyek fekszek vissza
HAli nagy lány!
Szupi, hogy túl vagy a műtéten. ÉS milyen érzés?
Vigyázz magadra, gyógyulgass!!!
szia timi, grítulálok és kapj hamar erőre:-))
várunk vissza:-))
Szia Timi!
Köszi, hogy jelentkeztél! Pihenj sokat, aztán majd írd meg, mi volt!
Biztos szép lettél!
Örülök h sikerült a műtét. Pihenj sokat, és ha lesz lehetőséged, tegyél fel képet!
Puszi
Hali, ithon vagyok már, 1 kilót vett le mindekttőből, még tök gyenge vagyok, majd leírm részletesebben mi volt!
Timi
Én is várom, hogy már ott tarsak, hogy beszámolót kelljen írni...
:-)
már lenyugodtam, de a mensenem már nem fog elmúlni...:-(
Sziasztok!
Holna műtét.
Az normális hogy már fél órája bőgök mint egy óvodás? Remélem...
Meg is jött, de a doki azt mondta 5 nőből 2 nek ilyenkor megjön az izgalomtól...
Kész vagyok, legközelebb majd akkor írok ha már újra itthon leszek.
Szorítsatok és köszi az eddigi segítséget!
Timi
Szia
Én tíz évvel a műtét után szültem és tudtam szoptatni, pedig akkor kezdték kisérletezni a műtétet ezen a helyen (amit csak uólag közölt a doki :( )
Tehát ez ne tartson vissza. A gond az lehet csak, hogy nem lesz már olyan a melled, mint a műtét után.
De egy D kosár azért egy kis idő után lógi fog sajnos, mert csak van súlya. NA persze a szilikonos D teljesen más...
Nem olvastam,mi volt?:-) Szintén lebeszélésre ment?:-)
Én sztem még várok egy ideig,majd ugy 30 felé:-)) Legalábbis most ezt gondolom,aztán lehet pár hónap múlva meg nem:-p
Ezek szerint még nem döntöttél?:-)
Amugy én sem ám.. Férjem most a Gáspárral nagy egyetértében azt mondja,h. várjunk még nem vészes annyira pár év múlva aktuálisabb lesz. Hát nemtom. Felöltözve elvagyok velük csak levetkőzve nem:-D