Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Igen , van TB támogatás, de attól függ, hogy mennyivel kell kisebbíteni a ciciket. Írok Neked egy privát üzenetet is.
Sziasztok!
Engem az érdekelne,hogy igénybe lehet-e venni TB támogatást mellkisebbítésre,mert eléggé depressziós vagyok miatta s a hátam is eléggé fáj már.És persze anyagilag sem állok annyira jól,hogy ilyen drága műtétet ki tudjak csak úgy fizetni.Meg esetleg kéne egy szépen dolgozó doki is.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia!
Köszi, rendben vagyok.
Sajnos ott még mindig váladékozik, de hát ez van.
Pénteken teljes varratszedés ha minden igaz.
Már dolgozok, kicsit fárasztó, de jobb mint otthon ülni.
Timi
hali
hová lettetek?
Kedves Drtimi1985 minden rendben van?
Szia
HA készítesz képet, esetleg állva is csinálhatnál, és jobban látszan, azaz nem látszana a heg :)))
Sajnos imént átkötözésnél anyu észrevette, hogy egy helyen elkezdett gennyesedni a varrat, kicsit át is ázott a mellcsi tőle. (Bár anyu szerint ez előfordul az ilyen varratoknál)
Szerencsére pont holnap megyek a dokihoz,,, kiváncsi vagyok mit csinál vele :-S
Szia
Megnéztem a képet, sokkal kisebb lett :)
VAlóban rémísztő lehet a kép, én anno csak a varrat kiszedése utőán láthattam...talán jobb is. De ez nagyon szép lesz...
Most még ne nézegesd!!!
Hali!
Töltöttem fel képeket, ma újra megnéztem őket és már nem találom olyan szörnyűnek a helyzetet, tegnap sokkot kaptam asszem :-)
Várom a véleményeket :-)
Timi
Nagyon köszi a válaszolat :-)
Megnyugatattatok!
Akkor nincs más dolgom mint várni :-)
Timi
Timi!
Az alsó varratokat minden orvos DIREKT varja laposra,vagy egy kissé szív alakúra,mert BIZTOS h a súlyától kikerekedik az alja és ha már eleve kerekre varrta volna és úgy süllyedne meg, akkor kidudorodna és csúnya lenne.
A bimbók miatt pedig ne aggódj, mert ahogy az alja kerekedik,a bimbók majd egyre feljebb másznak.
Remélem megnyugtattalak.
Puszi,és gyógyulgass!
Szia!
Az alsó rész nagyon sokat fog alakulni , de ehhez pár hétnek el kell telnie. A bimbó magasságát így kép nélkül nehéz megítélni, azt csak Te látod, de mindenképpen legyél türelmes és a dokival beszéld meg a gondod , ha mégy legközelebb.
Nem is az, hogy összement, hanem alul olyan lapos, nem kerek a formája, annnyira torznak tűnik :-(
Meg a mellbimbómat is magasabbra képzeltem valahogy
Jó, tudom 3 hónap múlva nyeri el a végleges formáját, kár volt megnézni még...
Szia Timi! Miért, milyen? ...
Mások is számoltak be döbbenetről, mikor először szembesültek az összement cicikkel.
Az normális, hogy kiakadtam a látványon? Oké, mondta a doki, hogy 3 hónap kell a végleges formához, de valahogy jobbra számítottam :-(
Viszont a varratok nagyon szépek, már most látszik hogy nem fog különösen hegesedni, de a formája...:-(
Írjatok légyszi, hogy normálisak e ezek a reakcióim, ti is így láttátok először?
A varratokat 2 hét múlva szedi ki teljesen, tehát a műtéttől számított 3. héten.
Azt mondta , hogy már fürödhetek melcsi nélkül, de én még nem merek, tudom hülyeség, de félek levenni még... Szerdát tűztem ki a nagy napnak, hogy megtegyem :-).
Az eredényel már most elégedett vagyok :-).
SZia
Mikor veszik ki a varratokat?
Kiváncsi vagy már az eredményre, nem?
MÉg gondolom nem is fürödhetsz...
szia!
Napról napra jobban, bár ma elkezdett szúrkodni a bal bimbóm körül, nem túl kellemes. Meg egyre jobban húzódik a varratok körül, de ez normális a doki szerint.
Szia!
Hogy érzed magad?
Nekem azt mondta mindenképpen ezt a szorítót vegyem mert még műtét után sem lesz kis mellem és lesz súlya bőven, azt egy sima sport melltartó nem tartaná meg rendesen. Gondolom akinek tényleg kicsire lett csinálva (B,C-re) annak a sportmelltartó is elég.
Megéri megvenni szerintem, tényleg szorít, esélye sincs a mellnek hogy megmozduljon, kénylemes is.
Lányok ez a szorító melltartó ma már kötelező?
Régen nem volt az...
Jól van nagylány, ügyes vagy! Csak óvatosan azért még!
És mondd miért sírtál a műtőbe menet?
Na szóvaé most megpróbálok leírni mindent részletesen.
Tehát reggel 7re bementünk a kórházba, megkaptam az ágyat, 8 körül a doki felrajzolta a melleimet (annyi csikot meg vonalat húzott mint egy matematikai példában :-))
Még megkérdezte, hogy akkor biztos nem e gondoltam meg magam ... jó vicc:-) Soha
Egy másik lánnyal voltam egy szombában, neki szkilikont csinált, vele vártam , engem vittek be előbb, 11 körül, végig bőgtem az egészet, nagyon féltem, de elszánt voltam, csak annyira emlékszem, hogy felfekszem a műtőágyra és kaptam egy erős nyugtatót, ez annyira kiütött hogy az altatásra nem is emlékszem már.
A következő emlékem, hogy sokan állnak körülöttem és hányingerem van, aztán megint semmi, 5 körül tértem magamhoz, kezem levolt kötve , mert viharosan ébredtem az altatásból és féltek hogy kárt teszek magamba.
6kor már teljesen magamnál voltam, akkor ott volt a családom is már, rettenetes szomjas voltam, de nem ihattam másnap reggelig, a torkom fájt és alig volt hangom, fájdalmaim abszolút nem voltak.
Este jött a doki, megnézte a mellbimbóimat, hogy megmaradtak-e , meg hogy jól vagyok. az éjszaka szar volt mert nem nagyon tudtam aludni, csak 1 órákat. HAjnal 4 kor már ki tudtam menni a mosdóba kisérettel, reggel pedig már egyedül is, szóval haza is engedtek, doki átkötözött még egyszer.
Azóta napról napra jobban vagyok és többet tudok mozogni. És állandóan nézegetem őket és el sem hiszem, hogy túl vagok rajta... egy új életet kaptam, de tényleg, most először érzem magam igazán nőnek!!
Szóval hajrá mindenki!
Szia!
Ügyes vagy és gyors gyógyulást kívánok! Itt még nem "beszéltünk", de olvasgatom a fórumot és szorítottam Neked! Én már régi motoros vagyok, tavaly júniusban volt a kisebbítésem, de azóta is áldom az eszem, hogy belevágtam!
Szia Timi!
Látszik ám, hogy lényegesen kisebb, és az is, hogy szép formás lesz! :)))
Csak így tovább! :)