Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, én Pécsett tudok neked segíteni.
Amennyiben tb támogatásra jogosult vagy, akkor a volt Honvád Kórház - ami jelenleg a Klinikának a sebészete - amegfelelő hely. Itt két orvos csinálja a plasztikát: Tizedes és Pavlovics doktorok.
Nekem a Pavlovics Gábor volt a mentőangyalom,én róla tudok Neked bármit is monndani.
Egyébként a Tizedes doki az idősebb, nála tanult Pavlovics doki is, és a Tizedes a főnök.
A tb támogatásnak az az előfeltétele, hogy a testömegednek a 0,5%-át vegyék ki a mellekből egyenként.
Tehát ha pl. 60 kg vagy, akkor 30-30 dekát kell kivenni.
A menete a következő, ha szeretnéd felvenni velük a kapcsolatot.
Fel kell hivni a Klinikát és kérni az asszisztensnőt, akinek a keresztneve: Erika. (mindkettőjüknek ő az aszisztense. Ő elmondja, hog ya továbbiakban mit tegyél, vagy telefonszámot ad, vagy időpontot.
Utána elmész a konzultációra, ahol beszélsz a dokival...és onnan már minden megy a maga utján.
Én dr. Pavlovics Gábort maximálisan jó választásnak tartom a magam szmára. Kedves, barátságos, közvetlen orvos, aki nagyon érti a dolgát. Odafigyel a pacienseire, meghallgatja - és meg is hallja - a kívánságaikat és elvásárásukat.
Ha nem tb, akkor Pécsett még Kelemen Ottó csinál ilyen műtétet.
Ha kérdezel, szívesen válaszolok.
üdv
Sziasztok!
ahogy beleolvastam a fórumba úgy gondoltam esetleg tudtok nekem segíteni. Már elég régóta akarok menni mellkisebbítésre, csak eddig nem volt hozzá bátorságom, hogy megtegyem a kezdő lépést. Most úgy gondolom elég, lépnem kell. Tudna nekem valaki jó orvost Pécsen ill. Kaposváron? A műtéti árak is érdekelnének. Köszi
sziasztok!
Esetleg tudnátok nekem küldeni priv-be elérhetőséget,és árat h mennyiért csináltattátok? Egyébként mennyi idő telik el kb a bejelentkezés és a műtét között? Bár még nem döntöttem hogy mikor mennék mert elég bátortalan vagyok :DDD kórháztól meg a műtétektől írtózom :DD
szia, én pécsi vagyok és most volt a műtétem. Nekem dr. Pavlovics Gábor csinálta január 17-én. Maximálisan elégedett vagyok vele, mind emberileg,mind orvosi hozzálásában.
Nyugodtan kérdezz.
Szia!
Pécsett, a volt Honvéd kórházban van jó orvos.
Oké:-) Akkor végülis ugy érzed megérte?
Én is évek óta gondolkdom ezen,de eddig mki azt mondta naon fájdalmas és hosszú a gyógyulgatás.
Szia Lindi!
alakulgatok :o), mindjárt mutatok képet. (még akkora buci a fejem, de pár hét és teljesen eltűnnek a duzzanatok) :o)
Lill! Egyszerűen gyönyörű a képed!!! Hihetetlen....nem látszik SEMMI!!!!!Mármint heg... :))
Mit meg nem adnék,hogy az enyém ilyen legyen....
(remélem majd lesz is):))
aranyosak vagytok lányok tényleg nagyon! :o) köszönöm szépen!
regiztem a nlc-re brekike, de most épp megfagyott! próbálkozok még belépni :o).
Ugye?! Csodaszép!
Olyan hülye vagyok, ugy örülökk neki, mintha az enyém lenne. :-DD
Sziasztok!
Engem június elején operáltak,a nagy meleg előtt. Nem volt túl jó, az biztos. Hűvösebb időben ajánlom én is mindenkinek az ilyen műtétet.