Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Ez könnyen lehet, mert ott is műtenek. (de ott betegekkel foglalkoznak)
Igen tb-re csinélta.
Nekem előtte csak az ortopédorvoshoz kellett mennem (tudod, amit írtam). Még mammográfiára kellett volna mennnem, de az volt egy éven belüli, igy azt elfogadtak.
Műtét előtt 10 nappal jelentkeztem Erikánál, ő kiállította a szükséges papírokat és ott mindjárt, azonnal vért vett, elmentem ekg-ra és az altatódokihoz. (ez mnd ott volt a klinikán.
MIkor mindez megvolt visszavittem a papírokat Erikának, kiválasztottuk a mellcsit, ifizettem. Minez délre megvolt. Semmi másutánájárást nem igényelt.
szia. :-)
az asszisztense, Erika sem volt?
Üdv Brekike!
Reggel az első dolgom az volt, hogy telefonáltam. Sajnos csak a központossal tudtam beszélni, mert a doki hétfőn délelőtt az egyetemen rendel. Délután hívom újra.
a onzira még nem kell semmi, igy ortopédiai javaslat sem, ugyhoy egyáltalán nem gond. :-)
Aztán majd ő ugyis elmondja,hogy mit kér. (lehet, hogy tőled nem is kér ilyenpapirt, ha igen, akkor keresd meg ezt az egészségügyi központot, mert a sima rendelőkben több hét a várakozási idő, itt meg pár nap és az első vizsgálat ingyenes.)
újabb oldalcím: [link]
itt van olyan, hogy fehérnemű tanácsadás, azzon belül meg: az Ön helyes mérete.
Itt meg tudod nézni. :-)
a szám az a mell alatti körméretet jelöli.
Én is 40 évesen tudtam meg, hogy hogyan méretezik a melltartókat! :-D Soha az életben nem hordtam jó méretű melltartót.
a számól ő nem tud levenni - az a mellkas körmérete - ő "csak" a betűvel jelzett kosárméretet tudja változtatni.
Persze van egy határa, de a C bőven benne van.
Csinál ő fizetőset is. Akinek nem támogata a tb, annak egy ilyen műtét 190 ezer foritnjába kerül ezen a helyen.
Igen, természetesen, a bimbót is helyrepofozza és a formát is.
irok minjárt egy privit.
nekem 75F volt a méretem, és most 75E, de lehet, hogy D-ig lemegy...Én nem is szerettem volna kisebbet, a doki szíve szerint többet ve volna ki, de végül is megértette a kívánságomat.
örülök,ha segithettem.
Én is voltam ortopédián - a doki azt mondt, nem baj ha van ortopédiai szakvélemény. [link]
Ha a fenti linket bemásolod a címsorba, akkor annak a honlapja jön fel, ahova elmentem. Ott az ortopéd orvosnak elmondtam, hogy milyen céllal jöttem és mivel jogos volt ezért meg is írta a javaslatát.
Köszi!!!!!
Most nagyon boldoggá tettél. Voltam a problémámmal a háziorvosomnál, mert fáj a hátam, a vállam. A súly miatt meghajlott a vállcsont, és folyton feltelik vízzel, megdagad. Ő azt mondta nem tud segíteni. Adott rá fájdalomcsillapítót és ennyi. Aztán elmentem az ortopédiára. Ott a doki elég csúnyán beszélt velem, azt mondta ő ehhez nem ad papírt, mert mi lesz ha a plasztikai sebész elrontja, és nem lesz egyforma stb. Mondtam neki, az már had legyen az én gondom. Annyit tett, hogy felírt egy tartásjavító hevedert, ami persze használhatatlan. Nemrég voltam nődokinál is. Ő annyit mondott, hogy a melleim miatt fáj a hátam és a vállam, de nincs már rá TB támogatás. Ezek után nagyon meglepődtem azon, amikor írtad, hogy van. Hétfőn az első dolgom lesz telefonálni, és remélem hamar kés alá kerülök. Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm.
Igen, az a 0,5% az a minimum.
És igen van még tb támogatás ilyenesetben. Amelyik doki mást mond az hazudik. (találkoztam ilyendokival, aki kerek-perec letgagadta)
Tavaly ősszel került vissza a tb támogatások köré.
Mindjárt megkeresem a papírt, amin rajta vana szám.
Remélem megtalálom.
:-)