Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Én most késtülök a kisebítésre 85,dd ről mik a tapasztalatt? Osszátok meg velem nehéz hozzá szokni?
én Jósvay-s voltam:)
lanyané te ötödikén mész?
Én már mentem haza előtted voltam bent a zárómért.Emlékszem rád,meg értem a műtéted.
És engem is K. műtött :))
Deeeee:) Világoskék, fehér szegéllyel, velem volt a férjem, meg a két éves kislányom :) Ezek szerint találkoztunk :) Te miben voltál? Bár megmondom őszintén, nem nagyon emlékszem ott senkire, mert egyrészt ugye ideges voltam, másrészt előző éjjel nem aludtam, hajnal kettőkor keltem, fél 3-kor indultunk, hogy fél hétre odaérjünk, és teljesen kómás voltam :)))
Ja én is Szt.Imre-Dr.Kelemen Péter műtőt.
Sziasztok oktober 21.-én volt a műtét.Szilvi nem kék volt rajtad a köntös amikor a rajzolásra vártál?
akkor féléves ciciszülinap van:)gratula mindenkinek:)
Én december 6-án voltam fél éves, Gyôrben mûtöttek.
én 13.-án leszek fél éves:)) Szintén Szent Imre:)
Barbarella: márciustól májusig rendbe jössz annyira, hogy le tudj érettségizni. Sőt, remélhetőleg teljesen rendbe jössz addig.
Én túl vagyok, október 22-én volt a Szent Imrében, 90G ből lettem 90B. De inkább 85C-s melltartóim vannak :) A jobb ciciből 75, a balból 98 dekát vettek ki.
Jézusom...primitív egy nőszemély. :) A felvarráson volt fennakadva, amikor nekem a méretével van gondom, nem is azzal, hogy mennyire lóg, vagy nem lóg. Az már csak mellékes a másik rossz mellett. :)
Egyenlőre azt szeretném, ha március elején meglenne a műtét, mert februárban még megyek sielni, májusban pedig még vár rám az érettségi, de addig reményeim szerint rendbejön.
köszi -:)kittyk nevében:)
ki van már tul a műtéten ls ki készül rá?
kár hogy itt nincs galéria mint a hasasban meg az implantosban
Lanyané, tényleg csini vagy, és ami még fontosabb, az a két kis hello kitty gyönyörűséges :))) Gratulálok hozzájuk!
köszi csajszik édesek vagytok
de nem is amit rolam irt
hanem hogy lehet ilyeneket irni ugy hogy nem is tudja mit érez az a 18 lány aki már tinikora ota szenved a tehertől kényelmetlenségtől amit a nagy cici okoz
na nem rajta rágodunk:)puszi nektek
én is szeretnék így kinézni 2 gyerek után is mint te (lanyané)! :))
Végre eltakarodott! Esküszöm ez nem volt normális, hogy lehet ilyeneket írni valakinek? Szerintem meg nagyon szép csajszi vagy lanyané! :) Irigykedek is.... :)
Én írtam a Hoxának róla lanyané mert felbosszantott az amit rólad írt.
szerintem a moderátor törölte mert szerencsére itt figyelnek ránk hogy ne basztassanak ilyen idióták
ez nem normális
na hajrá cicik:)
Felejtsük el szót se érdemel.
Azért még biztosan visszajár,meddig lesz téma.Ezen élvez:)!
Úgyhogy azt javaslom,innentől ne is vesztegessünk rá szót!!!
Oké????
Törölte magát ez a szemét, nyugi. Egyértelműen csak kötekedni akart.
42 évesen még nagyon is fiatal vagy:)
nekem anyum 56 évesen csináltatta meg a hasiját szegény végre nyáron föl tud venni ruhát ugy hogy nem a hurkái látszanak
engem nem tudsz kiboritani:)
akkora kamu vagy te beszélsz hegekről állitolag mindened meg van csinálva
görcsiről érdeklődsz akkor ki a kurva?
szeretnél te ikerszülés után igy kinézni:)
boldog vagyok igy vágásokkal két szép gyerekkel és szerető férjel:)
te csak magadból indulsz ki akkora szerncsétlen vagy az életben
rossz helyen feszited a hurt nem látod hogy nem tudsz minket megbántani csak magadat hergeled tiszta ideg vagy
ja a férjed meg az ilyen én fotoimon csorgatja a nyálát téged meg allrébpiszkál mert olyan suttyó vagy szegény a kurvákhoz megy egy kis kedves szóért ölelésért
Na, hát a 106-os mellbőség jóóóó. Én már csak tudom :))) Szóval akkor varrasd csak fel :) Már ha nem okoz anyagi nehézséget... Aztán legfeljebb majd tényleg megkapod az ügyeletes megmondóemberünktől,hogy öreg fejjel mit akarsz már :))))
106/88 pontosan:)Viszont hátas vagyok/gyúrás/
De még nem igazán tudom hogy akarom -e:)Csak beszélgetek róla:)
Tényleg nem nagy. Ezért is írtam, hogy sok függ az alkattól. Na, most a triumph oldalán megpróbáltam behatárolni, hogy milyen lehet a mellbőséged. 100 körül, ugye? Na ehez képest az én 90B-s méretemhez 106-os mellbőség társul :)Műtét előtt 118 volt... fúúj :)))
Hát sajna azt gondolom:)De megnézheted a képeimnél mekkor az akkora:)Szerintem nem gáz..ill. a hátam nem fáj meg ilyenek,amiket írtatok..
Lehet ,hogy ezeket a mondatokat vágták hozzá anno...Biztos van háttere ,ahhoz túl markáns a dolog ,és túl beteges ,hogy ne legyen...A plasztikai sebészet meg nem annyira heggel gyógyul,hiszen ez a lényege nem?!
További ajánlott fórumok: