Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Még 1-2 válogatott gyöngyszemhez SZilvike archívumából...
"Jahh, és apuci vagy anyuci vajh támogatja és/vagy fizeti a cickókat??" - igen, támogatják lelkileg és anyagilag is, sajnálatos lehet a kapcsolatotok ha te mint szülő - vagy a te szüleid nem támogatnak semmilyen formában. Én örülök és büszke vagyok rá, hogy ilyen családom van amilyen!!!
"Mert ugye fórumozók azzal is tisztában vagytok, hogy a kisebbítés felvarrással is jár, igaz??! És 18 évesen tele lesz hegekkel, alul, körben, mindenhol!" - sztem senkinek nem mondtál újat h hegekkel jár. De gondolj bele melyik jobb, ha lesír messzíről a lány hatalmas melle, vagy az a pár 10 centi heg amiről max 5 ember tud és strandon sem látszik?
"A mai világ hulladék szemlélete. . . és ideologizálása." - megintcsak kérdezném te miért műttetted meg magad 27 évesen is, magad kedvéért vagy inkább h mások ne szóljanak meg? te sosem tettél megjegyzéseket "na ez hogy néz már ki, miért nem csinál valamit a lógós nagy hasával" ahogy te is túl vagy már hasplasztikán is?
"Hajrá torzszülött apucik újhullámos XXI. százada!
"Gratula a szülői intelligenciához". Ez a sárprimitív értékrend fájdalmas szöget üt az értelmesebb ember agyában." - ha lógós mellel és szar bőrrel születtél, nem tudom ki a torzszülött... De ha a torzszülött apuci általánosságban szól, akkor kikérem magamnak hogy sértegeted az apámat, aki segített hogy boldog legyek!!! Nem szeretném ha olyan gondolkodású anyám lenne mint amilyen te vagy!!!!!! Ezek után talán magadra gondoltál, mikor az értelmesebb emberek agyáról(?) beszéltél??
"Remélem Szilvike35-nek fény gyúl abba az agyonművelt agyába. "
Ne reménykedj. :((
hát igen.
én még a "bammeg"-gel kezdődő hozzászólásánál leakadtam.
ide eddig kedves, segítőkész, megértő emberek írtak.
és nem ilyen alpári stílusban!
sztem az ő véleményére ezek után senki sem kíváncsi!
a "magasröptű gondolatait" (amúgy ez is jellemzi, hogy mennyire egoista, hogy ilyet ír magáról... ezért nem tud belegondolni már helyzetébe, mert csak magával van elfoglalva) ezentúl mással ossza meg ne velünk!
Buék mindenkinek !
Szomorú, hogy mindenütt felbukkannak hazug és kötekedő emberek. Szilvike személyében itt is megjelent. Az elmúlt tavasszal jó kis társaság volt a NLcafé mellkisebbítős oldalán, felbukkant egy illető és azt hazudta, hogy műtét előtt áll. Naivak és segítőkészek voltunk sokan és megadtuk a jelszavunkat, megnézhette a képeket. Mint kiderült egy szélhámos volt, rémes dolgokat írt be a fórumba, hasonló stílusban mint itt. Az akkori társaságból szinte senki nem fórumozik, többek közt emiatt sem. Az a véleményem, hogy ha mégegyszer felbukka, senki ne reagáljon a beírásokra.
"A Tiéteknél biztosan okosabb a gondolatszárnyalásom, mert amíg ti itt évek óta és minden este a gépet vertétek, mutogatjátok egymásnak a szarabbnál szarabb antifotogén nyomoréktestű, agyonműtött fotóitokat, én jópár iskolát végigjártam." Nem mondom h ne haragudj hogy erre reagálok, mert nyilván ahhoz is hülye vagy hogy megsértődj.
Először is mi köze a kinézetnek az iskolázottsághoz?? Azt gondolod mert jópár iskolát (mit, általánost és gimit??) kijártál, intelligensebb vagy itt mindenkinél - bárkinél is?!?!?! A magasröptű gondolataid annyira magasak hogy mindenkit csak lehúzol és osztasz velük. Ne a saját(ezek szerint nemtörődöm) családi háttered miatt osszál másokat, ha Neked nem segítettek az rossz lehet, nagyon rossz. Ha a büszkeséged miatt nem kértél segítséget korábban, akkor így jártál. De ha 18éves az illető, min. 7-8 évig biztosan nem akar gyereket, akkor mire és minek várjon?? Vagy ha neked nem jött össze 27éves korod előtt, nehogy más jobban nézzen ki már 18 évesen mint te ugyanebben a korban??? Lehet csak az én puritán gondolkodásom szerint van úgy, hogy a szülők addig és abban segítenek, amikor és amiben tudnak???
"mutogatjátok egymásnak a szarabbnál szarabb antifotogén nyomoréktestű, agyonműtött fotóitokat" - hát asszem ezen okokból nem látunk rólad egyetlen fotót sem, mert félsz felrakni egy képet is a nyomorék, agyonműtött (ezt te mondtad!!) testedről, amit talán a fotózás utáni retusálással próbálsz szebbé tenni. Te minden bizonnyal már általános iskolában antifotogén voltál, ezért próbálod fotózással kompenzálni ezt a hátrányodat.
Ezek után mit is kívánhatnék?? Legyen egy hatalmas lógó mellű lányod, 18 évesen menjetek el nyaralni, lásd azt a mérhetetlen önutálatot és szégyent magával szemben amit rákényszerítesz a segítségNEMnyújtásoddal, és élj mellette a nyugodt kis lelkiismereteddel, hogy te "JÓ ANYA" vagy...
Na várom az osztásodat és a megjegyzéseidet a nyomorék, szar, összeszabdalt testemről. csáá
A többieknek boldog új évet!! :))
Hihi.Szilvike már nagy mellekkel született!!!!!
Biztosan nagy port vert fel akkoriban egy hatalmas mellű,lánycsecsemő!!!!!!!Ki emlékszik rá?
Hahahahahahahahahahaha!!!!!!
Sziasztok!
Jó pár napig nem jártam erre, és micsoda vitába csöppentem! :o
Szerintem senkinek semmi köze, és joga elítélni a másikat, amiért ezt vagy azt megcsináltat magán. Akkor sem, ha teszem azt 18 évesen szilikon ciciket szeretne, de akkor meg főleg nem, ha a nagy mellei lelki és fizikai terhet okoz a számára. Nem ismerjük barbarellát, se a körülményeit, nyilván alaposan átgondolta a dolgot, és utánajárt, milyen műtétre vállalkozik. Nem gondolnám, hogy bárki csak úgy "poénból" alávetné magát egy ilyen műtétnek, annál azért sokkal komolyabb dologról van szó.
Ja, és B.U.É.K. mindenkinek! :)
Nagy felfedezést tettél lanyané. Attól, hogy pár napja regeltem, még lehetnek saját és magasröptű gondolataim. A Tiéteknél biztosan okosabb a gondolatszárnyalásom, mert amíg ti itt évek óta és minden este a gépet vertétek, mutogatjátok egymásnak a szarabbnál szarabb antifotogén nyomoréktestű,agyonműtött fotóitokat, én jópár iskolát végigjártam.
És mért fáj az neked, hogy más fórumokra is elejtem a magokat??
Volt hasplasztikám és mellfelvarrásom is évekkel ezelőtt, tehát nyilván van tapasztalatom és hozzáfűznivalóm az idióta bejegyzésekhez.
Most fotózásból élek, naponta 3 órát járok tornázni,de nem volt ez mindig így! Lógó csöccsel és szar bőrrel születtem! Természetesen nem 18 évesen léptem a tettek mezejére, hanem következetesen, gyerekszülés és leamortizálódás után. Nem a műtéteknek vagyok ellene, hanem a primitív gondolatvilágnak, és inkább mentális segítséget nyújtanék a 18 éves felvarrás előtt álló kislánykának!!
Gyanús vagy nem, magamnak szedtem ki a varratot a 14.napon,mert a doki szabira ment. Már jópár műtéten túl vagyok, tudom mivel jár a varratszedés. (teljesen összeforrt a bőröm, nagyon szúrt, és egy mozdulat az egész).Igaz, vissza kell mennem még hozzá időpontra, de nagyot fog csodálkozni:))
A hasplasztikáról egyértelműen igeeeenn! a válaszom, főleg több gyerek szülése után, megnyúlt bőrrel. Nyilván azon az oldalon bátorítom a szerencsétlen anyukát. Na de itt??! 18 évesen felvarratás??! Bátorítsátok a kislányt még csuhaj, hátha nem lesz egyetlen normális kapcsolata sem ebben a vadiúj világban a szétkaszabolás miatt...
magának szedte ki na arra kiváncsi vagyok én is:):)
amugy nekem is feltünt a hasaba is az implantosba is irt és pár napja regizett csak
sziasztok
B.U.É.K
nem akarok belecsacsogni csak leirom az én véleményem
én 20évesen voltam túl egy mellfelvarráson-5 1 éve egy hasplasztikán és most 5 nap és megint felvarrás és implant
szerintem mindenki maga dönti el mikor hány évesen miből fizeti mit tesz a zestével és mikor érzi jol magát benne
nincs jogunk egymás felett pálcát törni és megmondani hogy hülyeség minek mert nem éljük át a másik mit érez
ezek a fórumok azért vannak hogy segítsünk egymásnak,tapasztalatokat,informáciokat cseréljünk ellássuk egymást jo tanácsokkal nem azért hogy megbántsuk egymást
persze mindenkinek meglehet a szubiektiv véleménye de ezeket szépen finoman is le lehet irni.
nekem anno tiniként elég nagy lelki trauma volt az hogy nagyon nagy volt a mellbimbóm és sokszor hiztam fogytam és meglogott-nem volt nagy de görbe háttal akartam palástolni szégyenltem nem is beszélve arrol hogy akkortájt érik be egy lány és az önbizalom hiánya e miatt igencsak a macska segge alá eshet ami khathat az egész életre-a párválasztásra ami igen fontos
én a műtét után tudtam csak fölszabadultan büszkén viiselni a testem és ezután találtam meg önmagam-
igen a terhesség alatt sajnos a 32 kiló hizás hormonok miatt ismét megnyult,de nem vészes viszont ha megtehetem és nekem az tetszik most ismét megcsináltatom
de a köztes 5-6 évet nagyon is megérte-nem nahy fájdalom illetve vannak már elérhető áron dolgozo orvosok is
más ugyanennyit elkölt ruhára-bulizásra csak nem egyben
sok sikert! remélem összejön neked amit szeretnél, és megnő az önbizalmad!
nem is szabad foglalkozni olyan emberekkel, akik csak a saját igazuk hajtogatják, és nem képesek belegondolni, hogy neked ez mekkora teher.
nekem is az volt. de most sokkal jobban érzem magam, pedig még bent vannak a varratok :)
neked is boldog új évet ! ;)
szilvike azért mert valaki fiatalon műtetti magát még nem biztos hogy apuci fizeti. Barbarella esetében igen de szerintem ha a szülők azt mondták volna hogy nem fizetik is előkaparná valahonnan azt a pénzt ha tényleg akarja a műtétet.
nekem sem fizette ki senki, magamnak intéztem a dolgokat...
és szerintem sem lehetett túl nagy teher a melled mert akkor nem ezen a véleményen lennél. valószínű hogy nem 1 kilót vettek ki mellenként a tiedből sem:) Persze ezt nem tudhatom de szerintem a leírás Barbarellának kb kétszerakkora melle lehet mint neked volt.
Nagyon érdekes , hogy össze-vissza írogatsz. Minden topikban más a véleményed.A hasplasztikába ezt írtad:
"Milka, hajrá! Csináltasd meg, fő az önbizalom! Egy nő enélkül nem létezhet!"
Itt meg leprimitívezed azt, aki változtatni akar, mert zavaró a nagy melle. Egyébként nagyon gyanús, hogy kamu az egész, amit írsz magadról. Állítólag megműtöttek, magadnak szedted ki a varratot, amit kizártnak tartok. Orvosról érdeklődsz, miközben túl vagy 2 hete a nem tudom milyen műtéten.
No comment..
Hajrá torzszülött apucik újhullámos XXI. százada!
"Gratula a szülői intelligenciához". Ez a sárprimitív értékrend fájdalmas szöget üt az értelmesebb ember agyában.
Hajrá műtét 18 évesen!!
Ui: Barbella,, hidd el, a férfiak többsége az eredeti, lógó, finom puha melleket szeretik! Még ha a szilikonon csurgatják is a nyálukat... Fogadd meg a tanácsom. És várj még pár évet... Puszi