Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Gratula a kitartásodért,bár én lennék ilyen kitartó.
Küldök neked fájdalom csillapító angyalkákat.
Belépésekkel kapcsolatos törzspontok
A belépésért 1 törzspont szerezhető naponta, függetlenül a belépések számától.
Naponta 1 törzspontot veszít, aki nem lép be az adott napon. 8 napnyi távollét után kettesével, 20 nap után hármasával és 32 nap után négyesével vonjuk a törzspontokat. Ez azért van, mert a tagság nem örökös jog, aki hónapokig nem lép be, bizony elveszítheti a koronáját.
Cikkekért kapható törzspontok
Mint tudjátok bárki írhat cikket a portálra. Az aktiválásra kerülő saját cikket 25 törzsponttal jutalmazunk! Ez a törzspont akkor jár, ha a cikk átesett az ellenőrzésen és a portál látogatóinak számára is elérhetővé válik.
Hozzászólások jutalmazása
Naponta 1-1 törzspont szerezhető az első 5, különböző fórumba/tudásbázisba írt hozzászólásért (tehát maximum napi 5). (A fórumjátékokba tett hozzászólások itt nem számítanak.)
Napló és/vagy babanapló bejegyzésért naponta 1 törzspont.
dehogy mondjuk!:D én is azon az elven vagyok hogy ha valaki nemérzi jól magát a bőrében és van lehetősége akkor igenis csináltassa meg:)
holnap! szurkolunk nagyon!:) Egyszerre lesz a két műtét?
:)igen holnap megyek:)
nekem 6 éve volt egy felvarrásom lassan egy éve egy hasplasztikám,és most imolantátum plus felvarrás meg derékplasztika:)remélem nem mondjátok lüke vagyok ennyi mindent csinálni:)de 32 kilot fogytam ikreket szültem sajnos a bőrőm szarrá ment és szeretek szép lenni:)
ja és kútvölgyi kórház aranykezű dokikám:)
Pontosan én is így éreztem,bár mikor 1x meg láttam
a bimbó környékét az első héten szó szerint frankensteinnek éreztem magam.De már teljesen meg vagyok elégedve velük,jó volt a melltartó bázist lecserélni hordható szép meltartókra.
A műtét után közvetlenül, mikor nagyjából magamhoz tértem, akkor eléggé fájt, de az infúzióba kaptam fájdalomcsillapítót, így estére már elviselhető volt, onnantól fogva egyszer se vettem be semmit. Ahhoz képest, amennyi heggel jár ez a műtét, szerintem minimális a fájdalom. Sokkal jobban fájt a hátam a háton fekvéstől :)
Mikor másnap reggel felkelhettem, totál meglepődtem, mert egyrészt nagyon kicsinek láttam, másrészt nagyon magasan voltak, és ez mind nagyon fura volt az előző állapothoz képest :) Aztán mikor itthon láttam először kötés nélkül, akkor olyan kis nyominak tűntek, (ez egy hetesen volt)de hétről hétre egyre természetesebbek lettek, kikerekedtek, lejjebb mentek, nem voltak annyira magasan, és bár nem teljesen szimmetrikusak, de most már nagyon tetszenek :))) És igen, rögtön elfogadtam, már el sem tudom képzelni, hogy hogyan tudtam a régiekkel létezni :)))
Akkor ne haragudjatok a beíráomért!Most kezdtem el az elejétől végigolvasni,és annál a pontnál majdnem felrobbantam,gondoltam ezt nem hagyhatom szó nélkül...
De akkor bocsi,ha megoldódott!
Szép napot mindenkinek!
Úristen!
Miért kell ilyen ledegradáló,nyers stilusban írni?
Valószínűnek tartom,hogy irigységből írsz ilyeneket!
Szerintem mindegy,hogy valai 20éves vagy 40,ha gátlásos,boldogtalan a mellei miatt,és igenis ha lehetősége van rá csináltassa meg!Nem élhet 40éves koráig boldogtalanul,nehogymár megkeserítse az életét valaki ilyen hülyeség miatt.
Hű, Te nagyon ügyes vagy, hogy ennyit fogytál :o Hogy csináltad?
Igen, én már túl vagyok rajta, kicsit lejjebb írtam is, hogy okt.22-én volt a műtétem a szent imrében.
Én attól félek lányok ha fogyok most 15 kilót (mert annyit kell), akkor milyen lesz a mellem?
:(((