Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Szia!
Nekem Hyperplasiám van.
A 36.old 21444-ben megtalálod.
Szia!
Gondolok rád remélem minden rendben lesz.
Megy a pozitív energia.+++++++
És az kívánom hogy fájdalom mentes legyen a beavatkozás és nagyon-nagyon hatásos!!!
Gyógyulj meg drága Erika!!!!
Bittike jobbulást:)
Nem semmi ami történt Veled :(
Lámpázásnál Bioptron lámpára gondolsz? Szerintem ártani biztosan nem fog...
A munkahelyemmel kapcsolatban még mindig több nekem is a pozitívum, mint a negatívum :)
Abban viszont biztos vagyok, hogy az ott szerzett nem túl pozitív impulzusok is segítettek a myómáknak ekkorára nőni :(
Bittike tényleg nincsenek szavak arra amit leírtál:( Nagyon kívánom, hogy innentől fogva soha semmilyen beavatkozást ne kelljen végezni rajtad, mert ez még két nőnek is sok!!
Dupla adag jókívánság és energia indul!
A nevedből indulj ki, kedves Optimista:)
Biztos vagyok benne, hogy meg van az oka, hogy a műtét időpontja tolódik. Ezen ne rágódj! Készülj az ünnepekre, gyógyulgass.... eljön a Te időd is, amikor még a csillagok is azt akarják, hogy elvégezzék a műtéted :)
Era ,ma nagyon sokat gondoltam rád!! Szuper hír, hogy nem kell semmilyen kezelés!! Szívből örülök:) Most a legfontosabb, hogy szépen meggyógyulj , megerősödj, és bármi inci-finci rossz érzés, gyanú esetén szólj, menj, panaszkodj!
A hőhullámok ha éjszaka nem jelentkeznek, akkor még elviselhető velük az élet, de más egyéb dolgaidra kipróbálhatsz azok közül valamit amit írtunk. Főleg a csontritkulás amire oda kell figyelni, mert az néma és aljas betegség és nem fordul vissza a folyamata ha elindul.
Az onkológusom csak a Culevitet, meg a Béres cseppet + C-vitamint ajánlotta. A Varga féle gyógygombát nem, meg a Code teát sem. Ezért én a Myco Crystal cég 4G complex nevű gombakeverékét használom 100 szem van benne, napi 1 -et szedek . Ők gyártják a Flavint is,ami már évtizedek óta bizonyított termékcsoport.
Megpróbálkozok még egy súgással: keressetek rá a napkristály programra a neten. Akit sajnos ez a dolog érint az egy próbacsomagot ingyen kaphat.
Drága Lányok!!
Mindenkinek nagyon köszönöm ,hogy együtt örültetek velem!!! Nem tűntem el, hálátlan módon, csak két napig nem voltam utána itthon. Mindjárt visszaolvasom az elmúlt két nap termését, úgy látom bőven akadtak új fejlemények.
Sziasztok régiek és újak!!Szia nori55!
Nekem is Wertheimem volt és nem annyira szörnyű mint amiket írnak róla.Persze sok függ attól,hogy hol és ki műt.A tapasztalatok és a hallottak alapján lehet nagyon rosszul is járni.Szerencsére idáig úgy néz ki,hogy jól jöttem ki belőle.
Bittike, mielőbbi gyógyulkást kívánok!
Közben tegnap voltam nőgyógyász-onkológusnál, január 8-ig várunk, mert még csak 1 hete fedezték fel a cisztát. Tegnap már kisebbnek látszott. A rossz tumormarkert és nem egyértelmű MR miatt január elején ismételjük a tumormarkert is, a kettő függvénye a műtét.
Bittike! Nagyon sajnálom, ami történt veled, és nem is nagyon értem. Régen milyen műtéted volt?
Az a abaj, hogy ezekkel a képalkotó eszközökkel csak foltokat látnak, és ráfogják amit gondolnak.
És hogy nyílt szét a sebed? Varratszedés után?
Nekem is miómám volt, jó nagy. Észre sem vettem, lehet, hogy hirtelen nőtt a munkahelyi stressz hatására.. és ez most nem vicc.
Vissza kell mennem dolgozni a jövő héten, mert valaki Istennőnek képzeli magát bent!
Az előző helyemen én is imádtam, csak becsődölt.. utána alig találtam munkát, most is vidékre járok pestről, napi 3 óra. Jól érzem magam, csak a munka szar (sok nem szakmai dolog van).
Sziasztok! 8 nap kórház után újra itthon! csak azért tartott eddig, mert szétnyílt a sebem, és azóta is minden nap kötözésre kell mennem. Hát úgy néz ki, hogy felesleges volt a műtét, laparószkópiás is és hasi is megtörtént, mert nem nőgyógyi probléma volt. Hát ennyit az ultrahangról és az MRI-ről. Amit az 7-11 cm miómának mutatott ki, az csak az előző műtéti csonk volt. Nagyon sok helyen volt összenővésem, ezért is nem tudták a laparoszkópost befejezni, valamint több izomfali sérv is. Ezeket persze megcsinálták, de ezért nem kellett volna az egész hasat felvágni!Közben kaptam egy jó kis hólyaghurutot, ill. ezt a vírusos torokgyulladást.
Volt valakinek, hogy szétnyílt a sebe? Ha igen, mit csináltak vele? Jó rá esetleg a lámpázás? Hát nem vagyok a toppon, de majd csak jobb lesz! Remélem ti jól vagytok! Mindenkinek szép napot!
Lynda61 és Csinszka24!
Nem kell pályát módosítanunk, szerintem ez nem szakmai ártalom! (remélem!!!)
De, ha most minden itt jelenlévő méhkirálynő azt mondja, hogy szakmabeli akkor erősen elgondolkodom!
Nem akarok váltani olyan jó munkahelyem van!!!
Én is csinálom a bért a TB mellett, 3 éve!
Azt hallottam a hason alvók 80%-a miómát nevelget!
Lusta vagyok visszaolvasni, Neked is az volt, az miatt műtöttek?
Szia Optimista100!
Igen a várakozás a legrosszabb! Nagyon sajnállak! Nekem is tologatták a műtétem időpontját, a saját bőrömön és vérnyomásomon tapasztaltam, hogy idegőrlő!!! :(
Kitartás!!! Jobbulást kívánok!!!
Puszi Neked!
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?