Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Jaj kedves Era ,ne is tudd meg, őszintén kívánom! A belső sugárról nem tudok mit írni, a külső viszont pusztító hasmenést csinált:(( Amellett összeégetheti azokat a belső szerveket amit csak érint a sugárnyaláb. Ezért előtte nagyon pontos mérésekre van szükség és fizikusok számítják ki 3D képek alapján, amit hetente ellenőriznek a sugárberendezés szimulációs CT programján.
Ne is képzeld el ezt, Te azt képzeld magad elé, hogy belül minden Ok és nem kell kipróbálnod!!
Ági,ez nagyon jó hír,nagyon örülök neki,hogy ilyen jól vagy!:-) --:-) :-) -szuper:-) :-)
Nálam nem olyan drasztikus ez a hőhullám,kibirható simán,ha igy marad már jó:-) Azt a gyógygombát majd lehet kipróbalom,ha besürüsödne...A sugárnak is vannak mellékhatásai?A belső sugárnak mi?Az milyen nagyon fáj?El se tudom képzelni((
Lányok, hadd osszak meg veletek egy jó hírt!
Főleg azoknak szól, akikben a "rosszalkodásnak "valamilyen formája már felmerült: Eria 67, Sugarmelon,Erika 74,Nyuszi 72!
Délután elmentem az egyik onkológusomhoz,( sajnos több is van). Hozzá jártam kontrollra évek óta, a műtét előtt ő diagnosztizálta először a nagy disznóságot:(( Nagyon megörült nekem, és a nagy örömre olyan alaposan megvizsgált, hogy na:) Alaposan megnyomkodott, hüvelyi Uh, kenetminta gombára,baktériumra stb, és azt mondta, hogy sokkal rosszabbra számított!! A műtét ugyan teljesen átrendezett, kicsit máshol van mindenem,pl. a vastagbelem,hólyagom stb. de semmi rosszat nem lát sehol!! A sugár sem égetett össze annyira , és a hüvelyem is jó helyen van:)) Mondtam, hogy ez nekem nagyon megnyugtató,mivel ezeket kívülről nem láttam eddig, elég volt belülről érezni:) Egy csomót kérdeztem,közte a menopauza elleni védekezést,ő is megerősítette, hogy semmi hormonkészítményt nem szabad! A csontritkulásra kombinált kalcium és D3 tartalmú készítményt ajánlott,/ több is van ilyen, nem írok nevet/meg a mozgást. Hüvelyre a Cika....na krémet, elhízásra pedig a tornát és a fél adag étel kombinációját.
Szóval most nagyon boldog vagyok,és üzenem a sugaras csajoknak is , hogy visszaáll majd a rendes kerékvágásba minden,csak idő,és kitartás kérdése!
Erika , Lynda sajnos nekem is jelentkeztek a hőhullámok a műtétet követő második héten, május közepén. A kemó alatt jobban szenvedtem ettől, mint a cucctól. A sebész-onkológus nőgyógyászom azt mondta, hogy semmit nem szedhetek rá,főleg hormont szigorúan tilos! Elkezdtem egy gombakészítményt szedni, aminek a fő hatóanyaga a ganoderma gomba, a kemo mellékhatásait enyhítendő. Szerencsére még több jó hatása volt,a hőhullámaimat is segített elviselni,és lassan végig tudtam aludni az éjszakát. Ma már nem kell éjszaka ki-be takarózni, inni, pisilni st.stb.
Egy próbát megér!
Szia Eria67!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked!!! És még sok-sok éven keresztül fogunk Téged köszönteni! Nagyon erős csaj vagy, semmi és senki nem fog legyőzni!!!
Millió puszi!
Szia Erika!!
Szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmával!!!
Isten éltessen még nagyon sokáig!!:)
Millió puszi
És nagyon sok energiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez jó hírnek hangzik, első olvasatra!:) Azért csak járj utána még ennek,mert a ciszták alattomos kis mocskok tudnak lenni.
Szurkolok a minél megnyugtatóbb hírekért, energia indul:)
Még nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neked szeretettel!
Higgy a gyógyulásban. Kívánom, hogy minél előbb túl legyél ezen a nehéz időszakon.
Drág Erika! Isten éltessen még nagyon-nagyon sokáig! Remélem hogy pár év múlva már csak valami főzős, meg kertes stb. fórumon akadunk össze, mert elfelejtettük a sok mindent ami velünk az idén történt.
Továbbra se veszítsd el a hitedet, erődet, és sikerülni fog!
Amúgy tudtad , hogy a születésnapok a leges legésszégesebb dolgok a világon?? Minél több van belőle annál jobb!
Puszillak!!
Drága Lányok!
Köszönöm Nektek, olyan jó, hogy itt lehetek veletek a fórumon. Szivből kivánok mindnyájatoknak erőt, hitet, türelmet és végleges,teljes gyógyulást!
Ölellek benneteket: Erika
Eria: bár csak pár napja vagyok itt és még nem tudom mi vár rám, de én is nagy ölelést küldök Neked és sok-sokpozitív energiát.
Közben elkészült a leletem, bemásolom Nektek.
"A bal ovariumbam átlagosnál nagyobb, mediálisan egy kontrasztanyagot halmozó, vastag fallal körülvett 46x36x36 átmérőjű cystosus képlet látható. A cysta fala mentén mediálisan, a lumen felé domborodva, 10 mm legnagyobb vastagságú, 36 mm átmérőjű, egyenetlen kontúrú, kontrasztanyagot érdemben nem halmozó polipoid elváltozás látható. A biztonsági zsírzóna megtartott, infiltráció jele nincs.A vizsgált réfióban szabad hasi folyadék, pathológiás nyirokcsomó nem ábrázolódik."
Ha jól értelmezem csekély kis latin tudásommal, akkor van egy világító cisztám, ami nem jó hír, de ha és amennyiben ez valóban rosszindulatú, akkor sem a környezeti szöveteket, sem egyéb szervet nem szűrt be. Holnap este megyek orvoshoz, akkor már többet fogok tudni.
Megnézem amit linkeltél...
Nem mondott semmit,erről a részéről..:(
Majd a 6 hetes kontrollon rákérdezek.
Kedves Erika :)
Nagyon jól gondolkodsz, nem szabad feladni!!! :)
Boldog születésnapot kívánok Neked:) Biztosan leszel még 67,77,87 éves is!
Kitartás: Csinszka
Nálam ma van jó idő :) süt a nap végre, ha még fátyolosan is.
ez elég jó összefoglalónak tűnik:
Mit mondott az orvosod, mikor kell elkezedeni a hormonpótlást?
Drága Erika!Isten értessen sokáig!!57??még 87 is leszel!!!
Biztosan hatásos lesz a kezelés,és meggyógyulsz!Tudom!!
Puszi:Era
Lányok! Nagyon szépen köszönöm a törödést, a sok pozitiv energiát és gondolatot.
Ma vagyok 47 éves, azt kértem az angyalkáktól hadd lehessek még 57 is, vagy túl naiv vagyok? Azt hiszem ez nem sokára kiderül.
Kedves Ági, nagyon sokat szoktam rád gondolni. Végigcsinálom, mert ugy gondolom nem tehetem meg, hogy ezt is visszautasitsam, hisz tudod, a kemót nem vállaltam.Minden alól nem bújhatok ki, az felelőtlenség lenne, remélem birni fogom és nem fog nagyobb kárt okozni mint amennyit eddig tett.
Ami- annak reményében, hogy megállitja és kipusztitja belölünk ezt a szörnyeteget-bevállalható járulékos vesztesség. De nem adhatjuk fel, ugye lányok?
Szeretettel ölellek benneteket. Erika
DE a belegondolsz,valamelyik nap még meleg volt..most meg majd megfagyok itt a lakásban is..
Nem is tudtam hogy a petefészkeid megmaradtak,azt hittem azt is kivették.Nekem kint vannak,néha elönt a forróság az klimax lehet?Az mikor jelentkezik vajon?
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?