Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

22580. bobe2 (válaszként erre: 22571. - Szisziági)
2014. dec. 15. 17:51

Így van a bizonytalanság a legrosszabb .Igyekszem a félelmeimet is háttérbe helyezni,sajnos nem számítottam rá hogy műtétre lesz szükség,szinte sokkos állapotba kerültem mikor az orvos közölte a hírt.

Igyekszem egészségesen táplálkozni már egy jó ideje,+ vitaminoknak meg utána kell néznem.

Köszönöm a biztató szavakat,tanácsokat.Jó egészséget kívánok.

22579. ibab
2014. dec. 15. 17:49
Mit jelent az,hogy fvs ( fehérvérsejt ) van a vizeletben??? 4 a maximum, nekem 20 van benne? Tudja valaki??? Találgathatok, de nincs kedvem :-)
22578. bobe2 (válaszként erre: 22525. - Ibab)
2014. dec. 15. 17:19

Szia.Köszönöm a biztató szavakat , sajnos mindent még nem tudtam vissza olvasni, így aztán nem is nagyon tudok sok mindent rólatok.A kitartásod példamutató gratulálok hozzá.JÓ egészséget kívánok.

(Igyekszem ünnepek alatt visszaolvasni titeket.)

22577. Lynda61 (válaszként erre: 22572. - Hóangyal)
2014. dec. 15. 17:04
Mielőbbi teljes gyógyulást! Pihenj sokat és meglátod, hogy minden nap könnyebb lesz.
22576. nyuszi72
2014. dec. 15. 16:44

Szia Hóangyal!

Örülök, hogy végre sikerült túlesned a műtéten!!! Jó olvasni, hogy jól érzed magadat!!! A nevetés is sikerülni fog varratszedés után, addig csak örülj, hogy jól sikerült a műtéted, mert ez is gyógyítani fog Téged!

Nagy ölelés, és puszi Neked!

22575. SARIK
2014. dec. 15. 15:50
GYÓGYULJ HÓANGYAL,S HA LESZ EGY KIS ERŐD KÜLDJ SOK-SOK HAVAT!!PUSZI!!
22574. ibab (válaszként erre: 22572. - Hóangyal)
2014. dec. 15. 15:16
Welcome baby!!!
22573. szisziági
2014. dec. 15. 15:15

Hóangyalka jól érezted, sokan gondoltunk Rád! Örülök, hogy otthon vagy, most csak pihenj, gyógyulgass! Nagy nevetések helyett pedig az angyalkás mosolyodat vedd elő:)

Puszi, várunk!

22572. Hóangyal
2014. dec. 15. 15:06
Sziasztok drága Lányok,múlt hét csütörtökön végre túlestem rajta!!!!! A méh alsó részét és a petevezetékeket kiszedték,a petefszkek és a méhszáj maradt.Sajnos vágni is kellett egy kicsit,mert vmi műszer bekrepált:( Tegnap jöttem haza,még nagyon tré vagyok.Szerdán lesz varratszedés.Kszönöm,hogy gondoltatok rám,éreztem ám a sok erőt!!!És a rengeteg hasznos tanácsért is hálás vagyok,a kispárnától kezdve a csőrős üvegen át mindent betartottam,amit mondtatok:)Ibab,1 élmény téged olvasni,hol sírok,hol nevetek,bár utóbbi még nem igazán megy.Most sokat pihizek .Próbálok visszaolvasni,kivel mi ujság.Vigyázzatok magatokra, a legjobbakat mindenkinek.Hatalmas ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22571. szisziági (válaszként erre: 22541. - Bobe2)
2014. dec. 15. 14:48
Nagyon nehéz helyzetben vagy,mert a bizonytalanság a legrosszabb:( Azt gondolom, hogy a műtét és az azt követő szövettan fog dönteni. Most annyit tudsz magadért tenni, hogy a félelmeidet elfogadod,mert ez természetes érzés ilyenkor. Mindannyian féltünk, félünk sok minden rossztól, mégis a jelenben élünk. Erősítsd a szervezetedet amennyire csak tudod, a lelked ápolásában pedig mi segítünk a lányokkal:)
22570. SARIK
2014. dec. 15. 14:44
ÚGY LEGYEN!PUSZI NEKTEK!!
22569. szisziági (válaszként erre: 22534. - Era1974)
2014. dec. 15. 14:38
Igen, gyönyörű és nyugodt Karácsonyunk lesz:) Mindannyian nagyon megérdemeljük!
22568. szisziági (válaszként erre: 22557. - Ibab)
2014. dec. 15. 14:34

Megint csak azt érzem Ibab, hogy a mi sorsunkat valami erő párhuzamos irányba vezeti, csak fél éves csúszással. Azért, hogy mindig legyen olyan aki élő példával szolgál a többi lány előtt. Amiket leírtál én is mindenen átmentem,azzal a kivétellel, hogy a családomban két fiatal, 50 év alatti ember is van, akik a kemonak köszönhetik az életüket. Irtózatos lelkierő kellett valóban, amikor először beültem a székbe a feltűzött, dús, szőkére festett hajammal és benyomták a karomba a branült. Lassan csepegett a cucc, és közben szétnéztem a teremben, elfásult, szenvedő arcok vetek körül,idősek többnyire.De egy sem nézett ki csontvázszerű auswitzi lénynek, ahogy azt addig gondoltam. Az jutott eszembe vajon én mikor fogok így kinézni? Hanyadik után? Mellettem egy nénike jóízűen falatozott miközben csepegett neki a lötty, és azt mondta, hogy ő most 70 éves, és 80 éves koráig szeretne még élni! Akkor elhatároztam hogy én nem adom fel,igenis mosolyogva jövök , ha ő nem adja fel! Aztán ahogy Ibab is írta, azokat a természetes táplálékkiegészítőket kerestem, amik a KEZELÉS MELLETT, és nem helyette segítenek átvészelni jó vérképpel a következőt.

A hajam elvesztése annyira távoli már, akkor sírtam amikor elkezdett hullani , de már nem is emlékszem pontosan, hogy hogy néztem ki. Szerencsére volt annyi eszem, hogy arról az időszakról nem készítettem képeket:)

Amit Ibab ír, az így igaz,senki sem akarja a kemot, sugarat, de amíg a remény megvan, hogy ezek segíthetnek addig alaposan meg kell fontolni az elutasításukat.

Nagyon nem szerettem volna kiírni a stádiumbeosztásomat, de én nyertem:))) Nekem III/A de minimum II/B ,mert a nyirok terjedést ennél a típusú daganatnál nem tudják megállapítani.

Na és? Nem ez számít, hanem az, hogy itt vagyok és a továbbiakban is felelős maradok magamért.

A Simonton tréninget én is elutasítottam még a kemo alatt,elég volt annyi sorstársat látni amennyit a kezelések alatt láttam. Aztán a sugár előtt bekapcsolódtam ,és szépen helyreállította az agyam a tündéri pszichológusnő és a többi hasonló jó gondolkodású csajszi:) Lélekben megerősödve sokkal könnyebben vettem a sugár mellékhatásokat is.

A döntés mindenkinek a kezében van, az orvosok nem foglalkoznak a félelmekkel, aggodalmakkal. Megnézik a nagykönyvben a BNo kódhoz előírt protokollt, a prognózist és döntsd el, hogy vállalod, vagy sem.

A családomat én sem terheltem ezzel, még ide sem jöttem egy darabig:(( Aztán Ibab bátorsága kellett ahhoz, hogy én is felvállaljam a velem történteket, hátha segít valakinek.

Borzasztóan sajnálom, hogy egyre többen kényszerülünk ilyen döntéseket meghozni,ennyire fiatalon:(( De élő példái vagyunk annak, hogy nem kell rögtön bepánikolni, hanem megvizsgálva az érveket, hatásokat, a számunkra legjobb utat kell kitaposni a gyógyulásunkhoz!

22567. ibab (válaszként erre: 22566. - SARIK)
2014. dec. 15. 14:26
ennyi! :-) puszi :-)
22566. SARIK
2014. dec. 15. 14:16
Köszi IBAB,EZ GYÖNYÖRŰ!!S amit leírtál annak is minden szava igaz!Emlékszem annak idején nekem is hasonló bátorító szavakat írtatok, és már akkor is írtam ,hogy már az megnyugtatott,hogy Rátok találtam és tudtam nem vagyok egyedül,és a butának hangzó kérdéseimre is mindig választ kaptam Tőletek.Mindig a legjobbkor jelensz meg és írsz a Te utánozhatatlan stílusodban.Most azzal a szándékkal ültem a géphez,hogy Nórinak üzenjek,mert egész nap Rá is és Erikára is sokat gondoltam,de TE mindent leírtál amit mondani akartam.Sok erőt kitartást MINDENKINEK előtte és utána is!
22565. ibab (válaszként erre: 22564. - Bittike)
2014. dec. 15. 14:15
Szerintem inkább igyál sok folyadékot, ne koplalj,mert az éhezés is hízlal. A víziló dolog nem rossz, de nem is kedvez a sebgyógyulásnak. Törekedj a repedezésettség mentességre :-D :-D
22564. Bittike
2014. dec. 15. 14:10
Köszönöm mindenkinek az aggódó sorokat, jeleket! Ma este megyek a nődokihoz, kiváncsi vagyok mit mond. Mindennap kell mennem kötözésre, így tegnap a kórházi ügyeleten voltam, ott azt mondta a doki, hogy igaz, hogy most már csak felületi a szétnyílás, de még mindig vérzik folyamatosan, ezért szerinte még ezen a héten sem lehet kivenni a varratokat, nehogy akkor még tovább repedjen. Már 10 napos vagyok, meddig lehet bent a varrat szerintetek? Nincs egyáltalán étvágyam, na persze ezt nem nagyon bánom, jó lenne jó pár kilót leadni! De megfogadtam, most már lassan 2 hete nem eszem - 5 napig csak infúzió volt -, ha most sem megy le egy deka sem, akkor az ünnepek alatt vizilóvá hízlalom magamat!!!!
22563. ibab
2014. dec. 15. 13:23
22562. szisziági (válaszként erre: 22554. - Aliz73)
2014. dec. 15. 12:36

Örülök neki Aliz, hogy így gondolod!

Nagyon féltünk minden új lányt, és beindul a tyúkanyó funkciónk Ibabbal, és a többi dörzsölt nem mai csirkével:)) Hangos kotyogással akarjuk megóvni a veszélyektől azokat akik fontosak nekünk:))

Nagyon szép ünnepeket kívánok, élvezd ki minden percét és ne engedd magad elbizonytalanítani senkitől!

22561. ibab
2014. dec. 15. 11:40
nekem I/c volt még(!).... mert nem hagytam, hogy egy hetet is várjuk a műtéttel....ha várunk ,akkor lehet,hogy most én hozom nektek a karácsonyfát az ablakon keresztül fehér szárnykkal.....
22560. ibab (válaszként erre: 22559. - D0d8909694)
2014. dec. 15. 11:38
Nóri! Akinek olyan a stádiuma, természetesen felesleges, de nekünk, akiknek kiegészítés képpen kell a kemó,mert a műtét közben elszabadult sejteket kell ártalmatlanítani vele,nekünk az életet jelenti. Ahogy a stádiumodat nézem, Te sem randevúzol még a kötélverővel, tehát amilyen kezelést kapsz, az kell.A dolog lényege, aés a mi sokat segít a kezelés elviselésében,hogy támogasd a szervezetedet. Immunrendszeredet. Egy-egy kemó után 5 liter vizet ittem meg,mint a ló,hogy ne maradjon bennem méreg, és hatásos legyen a kezelés. Gyógygombával, vitaminokkal és gyógyteákkal tudtam átvészelni az időszakot, egy-két napig azt hittem nem állok lábra, de az is olyan volt, miont egy influenza hardcore változata, talpra álltam. Méhpempő, pí víz, thymus infúzió, c vitamin gigamega d vitamin....stb. A sugárterápia is tud ám kalamajkát okozni, hányás, hasmenés, szövetek égetése és ha csak a nevét nézed: sugár....hát ki az aki nem kerüli el a hétköznaokban az izotópokat és az olyan helyeket ahol sugárzó anyag van. Még a fogorvos is ólomkötényt ad ha röntgenez....SZóval ezek nem wellnss kúrák, de ha szükség van rá, akkor szükség van rá. Mellé kell alkalmazni olyan dolgokat, amik segítenek. Sinomton -therápia. Nézzetek utána...egyik orvos sem ajánlja, de mi igen. Ugye Szisziági???? Szóval persze, hogy ellene vagyunk a kemónak,természetes. Kia fene akarja, egy embert mutassatok!! De ha kell, akkor kell, ha nem kell,mert már nem vehet az illető tartós tejet, akkor tényleg felesleges. Legyen méltóságteljes és hányás mentes az élet, de nekünk az élethez még kell!!!! Van különbség a kemók közt is, millió féle van már és egyre kevésbé terhelik a szervezetet!!! Nekem egy előnyöm volt belőle: eltűnt e kezemről a szemölcs :-D :-D :-D (is)
22559. d0d8909694 (válaszként erre: 22557. - Ibab)
2014. dec. 15. 11:25

Ibab, jó, hogy olvashatom humoros bejegyzéseidet, most nagy szükségem van erre.

Írtál a kemoterápiáról.

Nekem II/A fokú méhtestrákom van, valószínűleg Wertheim műtétem lesz januárban, bár még biztos időpontot csak a héten tudok meg (remélem).

A kemot én nagyon ellenzem, legalábbis saját részemre, mivel nemrég egy ismerősünk kapott műtét után, rengeteget szenvedett tőle és csak fél évvel (szenvedéssel) hosszabbította meg az életét, ezért vagyok ellene.

Volt egy ismerős orvos, aki meg is mondta, hogy minek kell már meghosszabbítani a szenvedést

Szóval én ellene vagyok. Valószínűleg sugárterápiára is lesz szükségem, azt még elfogadom, valahogy jobban bízom benne.

Na, szóval ennyi. Tényleg nagyon jó, hogy van egy hely, ahol az ember kiöntheti a lelkét, azt is elmondhatja, amit a közvetlen családjában, barátainak soha nem, mert úgysem értenék meg.

22558. ibab (válaszként erre: 22555. - Lynda61)
2014. dec. 15. 11:16
A magyar, tokaj -hegyaljai terméket, natúr, biominőségűt, kb 1700.-pénz egy nagy bödön....ne a peruit vedd,mert az ki tudja honnann és milyen körülmények közt jön, és ne a kapszulát,mert abbad hordozó anyag van. A port. a f"ehér port" hihihihi
22557. ibab (válaszként erre: 22554. - Aliz73)
2014. dec. 15. 11:15
Nem értettelek félre, én csak bátorítalak :-D :-D nehogy meggondold magad.Hiszen igazad van, ki a csuda akar karácsonykor lábadozni, habár az agy darál így is és nem hagyja az ünnep fényeit kigyúlni....Azoktól az emberektől fogadj el tanácsokat, akik mindezeken túlestek. Nekem a "tanácsadás" a következő képpen történt: legfőképpen akik véleményét elfogadtam,itt a fórumon a műtött csajok tapasztalatai, utána az én intuícióimra hallgattam,azután a komplementer orvosokra, aztán a sima orvosokra és a google is a barátom volt.... talán ilyen sorrendben :-) :-) nekem is nagyon sok olyan ember osztott észt, akik még hírből sem ismerték az én bajomat.A legszebb az volt, amikor a kemoterápiára készültem, egyik barátnőmnek a barátnője, fitten, frissen, derékig érő hajjal próbálta ecsetelni a kemoterápia káros hatását a botoxos pofijával, a hajhullással együtt és az ő általa forgalmazott vitamin itallal próbálta gondolatban kiváltani a kemót és szinte hülyének nézett,hogy miért "vetettem" ki a méhemet,és miért vállalom a kemót. Különböző képeket küldött nekem olyan emberekről, akik csontig lesoványodva a halállal parolázva tengették végstédiumú napjaikat... Mondtam neki egyszer, elmészte a pics---ba és maradsz ott, amíg én meg nem gyógyulok, nem kell a sajnálatodból, úgy,hogy fingod sincs arról,hogy mit érzek, maximum felajánlhatod az eszenciádat ingyen és bérmentve,hogy kipróbáljam és nem a jutalékra halászva tuszkold nekem és hülyének nevezzél, ha nem iszom kemó helyett a kiwiízű taknyot, amit máshol nem lehet kapni csak nálad és az összetétele"TITKOS". No vannak ám mindeféle megmondó emberek, amikor beteg az ember lánya és ha nem hallgatsz rájuk, akkor jaj neked...aztán vannak a rokonok, akik annyit mondanak, jááájistenem, ha kell valami szóljál, segítünk,itt vagyunk...és amikor egyszer kellett volna segítség, még a facebookon is hibernálták magukat, hogy meg ne találjam őket, nehogy a rákot elkapják....és nem beszélve a kedves kollégákról,(tisztelet a kivételnek) akik tudták,hogy parókát hordok, de mindennap megjegyezték: dejóahajad,fodrásználvoltál??? Mondom parókát hordok--jájbocsielfelejtettem... utána amikor rövid lett a hajam,mert felvállaltam a hosszat és már nagyon jól esett paróka nélkül lenni, ugyanezek az emberek kerekre nyílt szemmel felkiáltottak: húúúú levágattad a hajad?? .......nembazzeg megnövesztettem.....szóval ennyit az emberek hozzáállásáról és elbizonytalanításáról és jó tanácsokról. Egyedül-és most nem hazudok- itt a fórumon találtam meg a sorstársakat,BENNETEK, a hiteles autentikus tanácsok tárházát és egyedül Veletek közöltem olyan intim dolgokat is, amiket még a férjemnek sem mondtam el,mert úgy sem értené mivel pasi...úgyh tovább nyomhatjuk ide a falra a véleményeket, tapasztalatokat és minden hasznos infót,mert MI TUDJUK mitűl döglik a légy és a betegség :-)))
22556. Lynda61 (válaszként erre: 22545. - Gnéssz)
2014. dec. 15. 11:06

Kedves Gnéssz!

A természetes tápanyagokhoz való viszonyodon egy kis akaraterővel tudnál változtatni. Nem minden ízlik elsőre. (Pl. az életem első pohár Cola-ját nem tudtam meginni, az első korty majdnem visszajött,8 éves lehettem akkor; az első banánevésem majdnem ugyanígy végződött. Sorolhatnám tovább is.De, evés közben jön meg az étvágy, megszerettem mindkettőt. Azóta a Coláról már leszoktam.) Sok minden hozzáállás kérdése volt nálam is. A legnagyobb hős, aki saját magát le tudja győzni. A szervezetünk pedig tudja, hogy mire van szükségünk, és meghálálja, ha megkapja.

22555. Lynda61 (válaszként erre: 22544. - Ibab)
2014. dec. 15. 10:51

Kedves Ibab!

Megnéztem. Köszönöm az infót, eddig nem is hallottam a kovaföld-fogyasztásról. Te melyiket rendeled, és honnan? Nagyon sokféle van, nem tudom minőségben van-e lényeges eltérés közöttük.

22554. Aliz73
2014. dec. 15. 10:42

Drága Ibab,Szisziági, Era1974!

Egy kicsit félre értettétek a dolgot.

Biztos én nem írtam jól le a gondolataimat.

Itt nem volt szó arról hogy nem akarok menni a műtétre.

Arra vártam hogy a férjem befejezze a munkát.

És mivel erre decemberben volt csak lehetőség és itt a karácsony nem akartam az ünnepek alatt lábadozni.

Ezért kértem hogy januárban legyen a műtét.

A bizonytalanságot a különböző emberek megjegyzései okozták.

Ibab nagyon szeretem a humorodat.:)

Puszi

22553. eec25f5ded
2014. dec. 15. 10:13

Kedves ibab!

Hihetetlen életigenlés, ami Benned van és nem mindennapi erőd ill. kitartásod van. A magam részéről még nem tudom milyen kimenetele lesz a mostani problémámnak, de megköszönök minden tippet/tanácsot/tapasztalatot/receptet, mert nagyon hasonlóan látom a dolgokat. Ölellek!

22552. ibab (válaszként erre: 22548. - Aliz73)
2014. dec. 15. 08:59
Drága Alízom, már nagyon régen hozzá szerettem volna szólni a Te esetedhez is:-) Ne aggódj a műtét felöl, ( habár már látom hajlasz rá) LÁtod, itt mi mindnyájan átestünk, vagy kevesen még elötte állnak a műtétnek. Neked megadatott,hogy figyelemmel kövesd a műtét utáni életet itt a fórumon. Elmondom, mit tennék a helyedben,és minden okoskodás nélkül teszem. Teljes lelki nyugalommal elmennék a műtétre, és saját kérésre mindent kivetetnék, ami nem oda való. Mindig is lobbiztam amellett,hogy a petefészkek maradjanak, ámbár az én esetem egész máshogy alakult.Méheltáv után egy évvel becisztásodott mindkét petefészkem (érthető módon) és az egyik legagresszívabb tumor alakult ki bennük, mivel a méhemet kivették, de a kiváltó okot nem szüntetttük meg, a kutyát sem érdekelt,ehgy mi van odabent,hogy működik a hormonrendszerem, az volt a lényeg,hogy mit vettünk ki.Helytelenül. Pedig a miómákat is kiváltotta valami és nem a méh, ami bent volt, hanem a hormon háztartás, ami ugye megint senkit nem érdeket... Most, a kemó után egy évvel,( mert ugye az is jár az orvosi tévedéshez) elmondhatom,hogy számtalan vizsgálaton vagyok túl, de hála az én komplementer nézeteimnek, nem csak a hagyományos orvoslás mellett döntöttem, hanem az alternetív dolgokat részesítettem előnyben. TEhát nincs semmiféle klimaxos panaszom,mert ha bármelyik is képbe kerül, azonnal teszek róla,hogy eltakarodjon. AKár a hőhullám, akár a szívdobogás ( erős) akár az álmatlanság stb. mindenre van gyógymód, azonban ha bentmarad a petefészek és és nem veszed észre a diszfunkciót, rosszindulatú elváltozást, arra nincs orvosság. Harcolni kell az orvosokkal,mert amikor elmentem,hogy fáj a hasam műtét után egy évvel, annyit mondtak, hogy ne igyak tejet és ne egyek puffasztó ételt és megszűnnek a panaszok. Ekkor rávertem az asztalra,hogy nem vagyok hülye, ki tudom tapintani a tumort és elmentem egy ultrahangra( saját kölstégen!!!) és bebizonyítottam az orvosnak, hogy nem a barackmag irritálja a belemet, hanem vmi más. Ekkor lépett csak és vizsgált tovább komolyabban,majd megműtött.Minden odabent a kobakunkban dől el és azért vagyunk nők, hogy ha valamit akarunk,akkor a hisztifunkció bekapcsolásával is akár, elérjük azt, amit akarunk. Persze pénz is kell hozzá. Én két évig nem voltam nyaralni sehol, mert a család költségvetésében a nyaralásra szánt összeg, elment az orvoslásra és a kiegészítő kezelésekre.Szóval a klimaxos panaszok, csontritkulás, ezektől már nem kell szenvedni és szívesen leírom, ha kéritek,hogy mik azok, amelyekkel ezeket el lehet kerülni,mert mondhatom, hogy jelenleg semmilyen klimaxos panaszom nincs, habár kemény csata ez, de nem hagyom hogy legyőzzön bármi mert sok mindennel fel vagyok vértezve és a nevem jelentése is annyi,mint harcos nő... Nem szabad belefáradni, nem szabad a konformista puhányba belesüllyedni, nem szabad engedni semmilyen kísértésnek , megalkuvásnak és gyógysezrlobbinak. Én aki oda vagyok az édességért, nem ettem fél évig semmilyen cukortartalmú ételt, italt, amíg a kezelést kaptam,mert tudva lévő,. a cukor kedvez a tumornak...nem ittam kávét és makrobiotikus értendre álltam, hús és minden adalékmentes kajára cél érdekében és képesnek kell lenni változtatni,mert én vagyok a saját testem kapitánya és nem a kaja meg a pia,meg a cigi,meg semmi ami kívülről jön. Rohamoztak álmomban a kakaós csigák, a habos kakaók ,meg minden amit szeretek, de visszanyomtam őket a tudat mélyére és annyit mondtam, hogy majd ha itt az ideje, most nem!! Értelem, érzelem, szabad akarat, ez az, ami megkülönböztet minket az állatoktól, tudunk gondolkodni és felelősségteljesen dönteni.....Lehet,hogy ( mint Ági is mondja) átrendeződik minden odabent a műtéttől, de a fejünkben is átrendeződik oly mértékben, hogy el kell fogadni a változást, de nem akárhogy változom,csakis úgy,hogy előnyöm legyen belőle és ne hátrányom. Nem az orvos gyógyít,hanem én gyógyulok az ő segítségével. Ha valamit megtilt, vagy javasol, elfogadom, de mindig magyarázza el,hogy ezt miért gondolja úgy, és ne az legyen a válasza,hogy csakmertazért!!! Tudomásul kell venni,hogy már nem úgy működünk,mint a húszévesek, vissza kell magunkat fogni a kajában, italban, minőségibb életet kell élni.CSupán néhány dologban nem kell visszafogni magunkat, az örömben, a nevetésben. a testmozgásban és a pozitív gondolkodásban. Ahogy szoktam mondani, te légy pozitív, ne a leleteid!!!! SZép napot Lányok!!! Áj láv titeket!!! :-) :-)
22551. era1974 (válaszként erre: 22550. - Ibab)
2014. dec. 15. 08:39
Én is igy vagyok vele Ibab,utalom a ceklat meg a granatalmat,de muszály inni enni...Eddig reszeltem a ceklat es ugy ettem.Pár napja turmixolom banannal meg vegyes gyümivel ugy egesz finom lett.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook