Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Kedves Amber,szemelyes tapasztalatbol javaslom meleg szivvel sürgössen keress masik orvost a sintéreket meg a köszvényes agyuknal fogva logasd ki az ablakon.
Isten jo kezekbe vezérelt közénk.Ha gondolod maradj ,olvass vissza bennünket,itt tényleg tämaszra lelsz
Szia! De jó volt olvasni téged is! Én is akkor voltam műtve mint Te!
Szuper, hogy jól vagy, én is jól érzem magam, kisebb bajokat leszámítva.
Kívánok továbbra is jó egészséget! :-)
Dragaim masnaposan,icipici fajdalom kisereteben,katetermentesen,morfiumtisztan,kis torokfajassal totyoraszva...😊😊
Lanyok,tenyleg a legrosszabb a varakozas,a többitöl meg ne feljetek,üzeni nektek a legfiatalabbb mütött,mosoly😉😉😊
Sziasztok.
Meglett az mr eredményem, áttétet nam mutat, ugyhogy most ez jó erre a napra. Már csak egy hét van amit ki kell birjunk Dizsókával együtt.
Egyúttal meglátogattam SARIK-ot, a körülményekhez képest jól van, sétálgat és puszil mindenkit itt a fórumon.
Én is minden jót kivánok mindnyájatoknak Puszi. Erika
Milyen igazad van! Imádlak!
Nagyon így van! :-)
Sziasztok Drága Lányok!
Örömmel olvaslak,Drága Effre,és nagyon örülök,hogy SARIK és SUGARMELON is már sétálgatott.Mához egy hétre már egy zab sem fog férni arra a bizonyos helyre nálam,de majd Belőletek merítek erőt és a többi Kedves Együttérző Lánytól.Ma diko70 sorstársunkért szorítsunk és akiről esetleg nem tudunk. Mindenkinek Gyógyulós fájdalommentes szép napot! Ölelés hatalmas és sok puszi!
Belbeinditonak sospalcikat kaptam,es pici
falatozgatok,ovatosan!!;
Lanyok,egyenlore annyit 4 infuz,fajdalom most egy kicsi,ujjatlan polo,gumiharisnyat kaptam,kateter meg mindig bennt,de azt mondtak aszervek illeszkedese miatt inkabb jobb ha meg be,nt van,meg nem erolteti ahugyholyag müködéset,ami kesobbi inkontinencia kivedesere kedvezobb.puszi kesöbbig
Draga Lanyok,ekezetmentesen irok Nektek,telefonrol,lehet kicsit hibasan de annal nagyobb szeretettel.
Remelem infok segiteni fognak,
Most vagyok tul az elso ejszakan,tegnap fel 12-re vegeztek,delutan fogalmam sincs meddig voltam a megfigyelöben,kb mondjuk fel 5.Teljesen le voltam morfiumozva.Mütét jol sikerült,inni enni csak lassan nagy pihenökkel érdemes,mert a gäz rögtön kiküldte
Szia. Átadom a lányoknak a jó kivánságaidat, addig én köszönöm meg Neked az Ő nevükben.
Tényleg jó ezen túl lenni,mert ez a várakozás őrjitő, nekem pont egy hetem van még addig, de már teljesen kivagyok idegileg.
Jó éjszakát Neked és mindenkinek itt a fórumon!
Üdv.Erika
Szia Eria67!
Üzenem a friss műtétes lányoknak, hogy sokat gondolok rájuk, nekem is felidéződik az az időszak, amit most ők átélnek. Jó túl lenni rajta és tudom, hogy néhány hét múlva ők is így lesznek vele. Türelem és szófogadás a doktor bácsiknak! Mihamarabbi felépülést kívánok őszintén, tiszta szívből.
Köszönöm Szisziági! :)
Jót tesz a lelkemnek amit írtál és elkaptam az ölelést amit küldtél!
Ha minden jól megy október közepén én is sorra kerülök, még pontos napom nincs, és ha lesz kérdésem biztosan bombázlak vele titeket!
Sziasztok.
SARIK túl van a nehezén, azt mondja, hogy a tegnapi nap a műtét után nagyon nehéz volt, erős fájdalmakkal, de...ma már visszakerült az őrzőből a kórtermbe, sétált is egy kicsit és már sokkal jobb.
SUGARMELON is felkelt ma már és ő is jobban van a tegnapihoz viszonyitva.
Én holnap tudom meg az MR eredményt. Mindenkinek minden jót kivánok. Üdv.Erika
Kedves Nyuszi 72!
Nagyon jól teszed, hogy minden biztató szót segítségnek veszel,mert teljesen mindegy hogy már beszéltél -e itt valakivel:)Mi itt mind olyanok vagyunk akiket ismeretlenül összehozott egy kemény élethelyzet,és ebben egyformán sorstársak lettünk. Szerintem sokan vannak olyanok is, akik csak olvasnak bennünket,nem szólnak hozzá ország-világ előtt,mert nem merik felvállalni. De ez egyáltalán nem baj, az a lényeg hogy eljusson az infó ahhoz akinek szüksége van rá!
Én most csak Neked küldök egy nagy nagy biztató ölelést, és bátran kérdezz, bármit amit nem tudsz! Ha nem válaszol senki akkor azt jelenti, hogy jelenleg nincs aki ugyanolyan problémát észlelt magán,butaságot meg nem akarunk válaszolni:)
Szerintem ne várj tőle túl sokat Ibab:) Már a műsor szerkezete sem teszi lehetővé az elmélyült beszélgetést,de még az is jó, hogy beszélnek róla! A műtét előtt egy hónappal jöttem rá én is a neten keresztül a" nagy összefüggésre" a mióma és a méheltávolítás között.Kedves orvosaim ugyanis mindig valami mással hol cseppkkel, hol hormontartalmú spirállal akarták kezelni a drasztikus vérzéseimet. Addig valahogy csak hallottam róla hogy ezt is azt is "kipakolták" csúnya szóval:(((
Ha a műsorban csak szót ejtenek arról, hogy a legtöbb méheltávolítást mióma miatt végzik, akkor ez már óriási eredmény számomra. Akkor senki sem becsüli le a miómáját, hanem talán időben ,kisebb műtét árán megszabadul tőle.
Megpróbálom megnézni a műsort,kíváncsi vagyok!
Sziasztok Lányok!
Jó azt olvasni, hogy a megműtöttek jól vannak és jól érzik magukat!
SUGARMELON örülök, hogy túl vagy rajta, mert olyan nehéz utad volt amíg idáig eljutottál! Jobbulást!!! :)
EFFRE ma lesz túl rajta! Szorítok, szorítok, szorítok!!!
Jó, hogy rátok találtam, mert nagyon rendes barátnőim vannak, de valahogy nem értik meg min megyek keresztül, de TI tudjátok és segítetek, tanácsokkal és biztatással. Teljesen mindegy, hogy egy- egy biztató szó másnak van címezve, de az nekem is segít!
Jobbulást, kitartást, és mindenkinek szép napot!!!
Szia. Isten éltesse az unokádat és kiváno, hogy csak ennyi probléma legyen vele mindig hisz ezek egy egészséges gyerek tünetei.
Holnapután tudom meg én is az MR eredményt, remélem negativ. Akkor mi 24-én elterelő hadműveletként nem magunkra hanemm egymásra gondolunk.
SUGARMELON hivott este : túl van a műtéten, most az őrzőben van,reméljük SARIK is jól van, holnap majd többet tudunk.
Jó éjszakát mindenkinek. Üdv.Erika
Sziasztok Lányok!
Kedves Diko70 kitartást és sok erőt Neked ,gondolok Rád ahogyan ma is eszembe voltak a ma műtétre kerülők,remélem szerencsésen túl vannak rajta és Hajrá gyógyulás!!!! Te már túl leszel rajta amikor is én kerülök "terítékre" 23.-án fekszem be és 24.-én lesz a műtét.
Szia Erika! Meg van a vérvételem már csak a vércsoport leletért megyek szerdán.A Ct is kész hát van két gyönyörű nagy mioma és a bal petefészekben egy 2 cm.-es cysta,amiről eddig ilyen pontos infó nem volt.Remélem Nálad is rendben lesz az MRI.
Kedves Régebbi Sorstársak szuperek vagytok a támogatásotok nagyon nagyon sokat jelent.
Sok-sok Ölelés és tapadunk a képernyőhöz az energiáért .Puszi Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?