Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21238. effre
2014. szept. 17. 15:17

Kedves Amber,szemelyes tapasztalatbol javaslom meleg szivvel sürgössen keress masik orvost a sintéreket meg a köszvényes agyuknal fogva logasd ki az ablakon.

Isten jo kezekbe vezérelt közénk.Ha gondolod maradj ,olvass vissza bennünket,itt tényleg tämaszra lelsz

21237. gombszem (válaszként erre: 21151. - Szörvívör)
2014. szept. 17. 15:04

Szia! De jó volt olvasni téged is! Én is akkor voltam műtve mint Te!

Szuper, hogy jól vagy, én is jól érzem magam, kisebb bajokat leszámítva.

Kívánok továbbra is jó egészséget! :-)

21236. effre
2014. szept. 17. 13:58

Dragaim masnaposan,icipici fajdalom kisereteben,katetermentesen,morfiumtisztan,kis torokfajassal totyoraszva...😊😊

Lanyok,tenyleg a legrosszabb a varakozas,a többitöl meg ne feljetek,üzeni nektek a legfiatalabbb mütött,mosoly😉😉😊

21235. Eria67
2014. szept. 17. 13:56

Sziasztok.

Meglett az mr eredményem, áttétet nam mutat, ugyhogy most ez jó erre a napra. Már csak egy hét van amit ki kell birjunk Dizsókával együtt.

Egyúttal meglátogattam SARIK-ot, a körülményekhez képest jól van, sétálgat és puszil mindenkit itt a fórumon.

Én is minden jót kivánok mindnyájatoknak Puszi. Erika

21234. Amber09 (válaszként erre: 21233. - Ibab)
2014. szept. 17. 13:34
Nem tudom, hogy mi bajom van, és az a gond, hogy a nőgyógyászok sem mondanak semmit. Elkeserítő, hogy a neten olvasgatva próbálom kitalálni mi okozhatja a panaszaimat. :( A mióma oldalon minden tünet rám illik, de uh nem talált egyik doki sem semmit. Közben meg megint nagyon vérzek. Próbálok visszaolvasni, hogy kinek milyen tünete volt.
21233. ibab (válaszként erre: 21231. - Amber09)
2014. szept. 17. 13:17
minden esetben látni még a 3 mm-es ciszát is. Amelyik orvos azt mondja,hogy nem látja a miómát ( ami bazi méretben tündököl), az menjen el a vágóhídra zsigerlő szakmunkásnak!!
21232. gombszem (válaszként erre: 21157. - Ibab)
2014. szept. 17. 11:49

Milyen igazad van! Imádlak!

Nagyon így van! :-)

21231. Amber09
2014. szept. 17. 10:31
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy volt köztetek olyan, akinek ulrahangon nem vették észre hogy miómája van, csak később derült ki? Illetve a miómát, polipot minden esetben látni lehet uh-n?
21230. effre
2014. szept. 17. 09:28
Csörikès 😊
21229. szisziági (válaszként erre: 21220. - Ibab)
2014. szept. 17. 09:16
Igen, én is egyetértek veled! Az okok feltárása lenne az igazi áttörés. Vannak természetes hormonegyensúly fenntartó krémek ,ami a megborult ösztrogéndominanciát kezelni tudná,de sajnos az én esetemben már késő volt:( Ha most lányom lenne a fiaim helyett,akkor tudnám,hogy milyen vizsgálatokra vigyem,és kenetném vele a krémet ,még mielőtt késő!
21228. szisziági
2014. szept. 17. 09:11
Frissen műtött lányok nagy ölelés mindenkinek!! Tessék betartani az előírásokat,és nemsokára minden könnyebb lesz!
21227. mara238
2014. szept. 17. 09:07
Drága Effre Sugarmelon és Sarik!! Sokat gondolok rátok, kívánok gyors fájdalommentes felépülést Nektek!! Aki pedig műtétre vár ölelés Nektek és szorítok Nektek ezerrel!!
21226. Dizsóka
2014. szept. 17. 08:31

Sziasztok Drága Lányok!

Örömmel olvaslak,Drága Effre,és nagyon örülök,hogy SARIK és SUGARMELON is már sétálgatott.Mához egy hétre már egy zab sem fog férni arra a bizonyos helyre nálam,de majd Belőletek merítek erőt és a többi Kedves Együttérző Lánytól.Ma diko70 sorstársunkért szorítsunk és akiről esetleg nem tudunk. Mindenkinek Gyógyulós fájdalommentes szép napot! Ölelés hatalmas és sok puszi!

21225. effre
2014. szept. 17. 06:26
Ja es szerencsehozo durcis pizsama..😃😃😃😃
21224. effre
2014. szept. 17. 06:21

Belbeinditonak sospalcikat kaptam,es pici

falatozgatok,ovatosan!!;

Lanyok,egyenlore annyit 4 infuz,fajdalom most egy kicsi,ujjatlan polo,gumiharisnyat kaptam,kateter meg mindig bennt,de azt mondtak aszervek illeszkedese miatt inkabb jobb ha meg be,nt van,meg nem erolteti ahugyholyag müködéset,ami kesobbi inkontinencia kivedesere kedvezobb.puszi kesöbbig

21223. effre
2014. szept. 17. 06:00

Draga Lanyok,ekezetmentesen irok Nektek,telefonrol,lehet kicsit hibasan de annal nagyobb szeretettel.

Remelem infok segiteni fognak,

Most vagyok tul az elso ejszakan,tegnap fel 12-re vegeztek,delutan fogalmam sincs meddig voltam a megfigyelöben,kb mondjuk fel 5.Teljesen le voltam morfiumozva.Mütét jol sikerült,inni enni csak lassan nagy pihenökkel érdemes,mert a gäz rögtön kiküldte

21222. Eria67 (válaszként erre: 21221. - Másikanyu)
2014. szept. 16. 21:51

Szia. Átadom a lányoknak a jó kivánságaidat, addig én köszönöm meg Neked az Ő nevükben.

Tényleg jó ezen túl lenni,mert ez a várakozás őrjitő, nekem pont egy hetem van még addig, de már teljesen kivagyok idegileg.

Jó éjszakát Neked és mindenkinek itt a fórumon!

Üdv.Erika

21221. másikanyu (válaszként erre: 21217. - Eria67)
2014. szept. 16. 21:21

Szia Eria67!

Üzenem a friss műtétes lányoknak, hogy sokat gondolok rájuk, nekem is felidéződik az az időszak, amit most ők átélnek. Jó túl lenni rajta és tudom, hogy néhány hét múlva ők is így lesznek vele. Türelem és szófogadás a doktor bácsiknak! Mihamarabbi felépülést kívánok őszintén, tiszta szívből.

21220. ibab (válaszként erre: 21215. - Szisziági)
2014. szept. 16. 20:33
Egyszer azt hallanám, hogy a mióma okait tárják fel. Mert ha nem méheltávolítással, hanem kisebb műtéttel is próbálják meg eltávolítani a miómát, az okok még ottmaradnak mind a pszichében,mind a hormonális diszfunkció formájában. A műsorstruktúrát illetően mélységesen igazad van.
21219. Emeke (válaszként erre: 21157. - Ibab)
2014. szept. 16. 20:08
Ibab Drága! A lényegre tapintottál! :-) Imádlak
21218. nyuszi72 (válaszként erre: 21216. - Szisziági)
2014. szept. 16. 19:05

Köszönöm Szisziági! :)

Jót tesz a lelkemnek amit írtál és elkaptam az ölelést amit küldtél!

Ha minden jól megy október közepén én is sorra kerülök, még pontos napom nincs, és ha lesz kérdésem biztosan bombázlak vele titeket!

21217. Eria67
2014. szept. 16. 17:51

Sziasztok.

SARIK túl van a nehezén, azt mondja, hogy a tegnapi nap a műtét után nagyon nehéz volt, erős fájdalmakkal, de...ma már visszakerült az őrzőből a kórtermbe, sétált is egy kicsit és már sokkal jobb.

SUGARMELON is felkelt ma már és ő is jobban van a tegnapihoz viszonyitva.

Én holnap tudom meg az MR eredményt. Mindenkinek minden jót kivánok. Üdv.Erika

21216. szisziági (válaszként erre: 21213. - Nyuszi72)
2014. szept. 16. 16:24

Kedves Nyuszi 72!

Nagyon jól teszed, hogy minden biztató szót segítségnek veszel,mert teljesen mindegy hogy már beszéltél -e itt valakivel:)Mi itt mind olyanok vagyunk akiket ismeretlenül összehozott egy kemény élethelyzet,és ebben egyformán sorstársak lettünk. Szerintem sokan vannak olyanok is, akik csak olvasnak bennünket,nem szólnak hozzá ország-világ előtt,mert nem merik felvállalni. De ez egyáltalán nem baj, az a lényeg hogy eljusson az infó ahhoz akinek szüksége van rá!

Én most csak Neked küldök egy nagy nagy biztató ölelést, és bátran kérdezz, bármit amit nem tudsz! Ha nem válaszol senki akkor azt jelenti, hogy jelenleg nincs aki ugyanolyan problémát észlelt magán,butaságot meg nem akarunk válaszolni:)

21215. szisziági (válaszként erre: 21214. - Ibab)
2014. szept. 16. 16:15

Szerintem ne várj tőle túl sokat Ibab:) Már a műsor szerkezete sem teszi lehetővé az elmélyült beszélgetést,de még az is jó, hogy beszélnek róla! A műtét előtt egy hónappal jöttem rá én is a neten keresztül a" nagy összefüggésre" a mióma és a méheltávolítás között.Kedves orvosaim ugyanis mindig valami mással hol cseppkkel, hol hormontartalmú spirállal akarták kezelni a drasztikus vérzéseimet. Addig valahogy csak hallottam róla hogy ezt is azt is "kipakolták" csúnya szóval:(((

Ha a műsorban csak szót ejtenek arról, hogy a legtöbb méheltávolítást mióma miatt végzik, akkor ez már óriási eredmény számomra. Akkor senki sem becsüli le a miómáját, hanem talán időben ,kisebb műtét árán megszabadul tőle.

Megpróbálom megnézni a műsort,kíváncsi vagyok!

21214. ibab
2014. szept. 16. 15:56
Holnap a CSaládbarát magazinban a TY1 műsorában a méheltávolításról lesz szó. Kíváncsi vagyok,hogy "csak" az észt osztják, vagy lesznek konkrét tények,szakami hozzászólások ezzel a műtéttel kapcsolatban. Szerintem inkább nekünk kéne erről a nyilvánosság elött beszélnünk,mert nem hinném, hogy bárkinek is van róla több fogalma,tapasztalata,mint nekünk. Kíváncsi leszek, ismétlésben megnézem.
21213. nyuszi72
2014. szept. 16. 09:01

Sziasztok Lányok!

Jó azt olvasni, hogy a megműtöttek jól vannak és jól érzik magukat!

SUGARMELON örülök, hogy túl vagy rajta, mert olyan nehéz utad volt amíg idáig eljutottál! Jobbulást!!! :)

EFFRE ma lesz túl rajta! Szorítok, szorítok, szorítok!!!

Jó, hogy rátok találtam, mert nagyon rendes barátnőim vannak, de valahogy nem értik meg min megyek keresztül, de TI tudjátok és segítetek, tanácsokkal és biztatással. Teljesen mindegy, hogy egy- egy biztató szó másnak van címezve, de az nekem is segít!

Jobbulást, kitartást, és mindenkinek szép napot!!!

21212. Eria67 (válaszként erre: 21211. - Dizsóka)
2014. szept. 15. 22:14

Szia. Isten éltesse az unokádat és kiváno, hogy csak ennyi probléma legyen vele mindig hisz ezek egy egészséges gyerek tünetei.

Holnapután tudom meg én is az MR eredményt, remélem negativ. Akkor mi 24-én elterelő hadműveletként nem magunkra hanemm egymásra gondolunk.

SUGARMELON hivott este : túl van a műtéten, most az őrzőben van,reméljük SARIK is jól van, holnap majd többet tudunk.

Jó éjszakát mindenkinek. Üdv.Erika

21211. Dizsóka
2014. szept. 15. 20:53
Köszönöm kérdésed Erika,igen jó volt az unokázás,de roppant fárasztó két napig egy folytában,mert eléggé eleven kis fickó és a szófogadás időnként nem az erőssége.
21210. diko70 (válaszként erre: 21209. - Dizsóka)
2014. szept. 15. 20:52
Köszönöm!😄
21209. Dizsóka
2014. szept. 15. 20:48

Sziasztok Lányok!

Kedves Diko70 kitartást és sok erőt Neked ,gondolok Rád ahogyan ma is eszembe voltak a ma műtétre kerülők,remélem szerencsésen túl vannak rajta és Hajrá gyógyulás!!!! Te már túl leszel rajta amikor is én kerülök "terítékre" 23.-án fekszem be és 24.-én lesz a műtét.

Szia Erika! Meg van a vérvételem már csak a vércsoport leletért megyek szerdán.A Ct is kész hát van két gyönyörű nagy mioma és a bal petefészekben egy 2 cm.-es cysta,amiről eddig ilyen pontos infó nem volt.Remélem Nálad is rendben lesz az MRI.

Kedves Régebbi Sorstársak szuperek vagytok a támogatásotok nagyon nagyon sokat jelent.

Sok-sok Ölelés és tapadunk a képernyőhöz az energiáért .Puszi Mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook