Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok Lányok!
Hát ezt nem lehet megállni szó nélkül :)
Annyira Aranyosak vagytok ahogy adjátok az energiát ,a jó tanácsot meg mindent.Hálás szívvel köszönöm Nektek ! Kedves Lányok,akit már holnap,vagy a héten műtenek .... az Égiek áldása legyen Veletek és gyógyuljatok szépen.Erika minden vizsgálatod megvan? ( a műtéthez amik kellenek?)
Még nekem holnap van labor,meg a Ct eredményért megyek.
Drága Lányok Köszönök mindent lesz miből erőt meríteni.Mindenkire gondolok én is.Szeretettel ölellek Titeket! Puszi
Sziasztok
Most hivott SARIK telefonon, üdvözől mindnyájatokat, holnap reggel fél kilenckor lesz a műtétje. Arra kér benneteket, hogy gondoljatok rá és küldjetek sok energiát.
SARIK! Ne félj mind veled leszünk gondolatban!
Üdv. mindenkinek. Erika
Ismerős az érzés, de ez teljesen természetes ilyenkor. Azt ismételgesd sokszor amit ide is írtál: "Tudom, hogy minden rendben lesz!!"
Ha még kérdésed van írj!
Úgy látom sok energiára lesz szükség,hiszen többen álltok a műtét előtt.
Sugarmelon, Effre,Erika,Dizsóka diko 70,Gazdig Éva és mindenki akit nem ismerünk de műtét előtt áll ,megy nektek az energia és a pozitív gondolatok erejének hatása lesz!!
Mindenkit várunk vissza!!
Kedves Sugarmelon!
Gondolok Rád, tudom min mentél keresztül, hogy végre műtsenek. Bátorság, holnap ilyenkor már az első ébredéseken is túl leszel. Szorítok Neked és várom mihamarabb az élménybeszámolót! Pusz, Másikanyu!
Sziasztok Lányok!
SUGARMELON kért meg, hogy irjak a nevében. Ő most úton van a kórház felé, holnap lesz a műtét.
Arra kér mindnyájunkat gondoljunk rá és küdjünk neki sok pozitiv energiát.
Sugarmelon ne félj, Veled vagyunk !!
Mindenkinek szép napot. Erika
Szia Eria67 ,
màrcsakazértis fog jól sikerülni,hogy másfél hét mulva én is szurkolhassak Neked !!!
Ibab,
szuper hogy vagy ,sokat olvastalak és mindazt amit írtál még hamarabb, kísérjen kétszeres hatékonysággal mindig Téged is és mindannyiunkat.
köszi a 30-at ,egy paràval kevesebb !!!!
màr kezdtem beképzelni hogy az új életkorom írtad meg....:)) na de hátha "bevonzom"...:))))
Szisziági Te egy energiabomba vagy nekem :))))))
Begyűrtem a zsebembe a kapott pozitív energiát:)))
Nagyon nagy szurkolás ,minden jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!
vàrjuk,hogy ezt el is meséld
Akkor Te egy nappal hamarabb leszel túl rajta
engem kedden műtenek...és minden nagyon tutitetkó lesz :)))))))
Szia Mara238,
aggódtam érted,de jó hogy itt vagy és minden ok...
ünnep,ünnep,ünnep....:))))))))))
Köszönöm Mindannyiatoknak !!!!!!!!!!!
Találtam egy érdekes dolgot,kívánom hogy mindannyiunknál így legyen....
Szia. Úgy, ahogy mondod, sikerülni fog! Gondolok majd Rád meg Effre terád is valamint mindenkire itt a fórumon. Nekem még van másfél hetem a Wertheim műtétig, teljesen együttérzek veletek. De nyugi, ezen is túl leszünk és minden rendben lesz!
Vigyázzatok magatokra és mindenkinek minden jót. Erika
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?