Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21178. szisziági (válaszként erre: 21173. - Effre)
2014. szept. 13. 16:16

Kedves Effre!

Így kell hozzáállni,ahogy most írod , és rendben lesz minden!:) Úgy tudom, hogy laparoszkópiás műtétnél több luk is lehet,ezért hívják kulcslyuksebészetnek. De ez mindenképpen műtét függő,mert máshol helyezkedik el pl. egy epehólyag, és máshol a méh.Ráadásul el is kell valahol távolítani azt a szövetet ami nem odavaló .

Nagyon jól teszed, hogy nem engeded a káráló vészmadarakat a közeledbe, inkább itt kérdezz,bármit ami még eszedbe jut.

Én személy szerint azért vagyok még ezen a fórumon, hogy megmutassam azt,hogy a legrosszabb félelmeinkben bekövetkező három betűs dolgokat is túl lehet élni!!

Külön -külön örülök mindenkinek, aki a műtét után boldogan és egészségesen tudja folytatni az életét, mert nem hallgat a jajongó vénasszonyokra, akik elijesztik anélkül, hogy velük bármi ilyesmi történt volna.

Az orvosok és a nővérek hangulata,kedvessége ilyen is meg olyan is,de még ez sem számít, csak a szakértelmük!! Kit érdekel egy év múlva már, hogy XY nővér mosolyogva vagy durván vágta beléd az injekciót,ha nagyobb bajoktól megmenekülhetsz még időben? A lényeg az operáló orvosok kezében meg a szemében van, azért vannak legalább ketten minden ilyen műtétnél!!Azt tapasztaltam itt a fórumon, hogy nyomós ok nélkül senkinek nem vették ki sem a méhét, sem a petefészkeit!

Igen a dolgok fejben indulnak el, és a tested gyógyulásával együtt azoknak is rendbe kell jönniük, hogy teljes legyen a gyógyulás! HIdd el teljes értékű NŐ-ként élheted tovább az életed, bármilyen beavatkozást végeztek is rajtad, ha a lelked elég erős hozzá!

Pozitív energia indul-várunk vissza!

21177. 86afa53326
2014. szept. 13. 15:44
Mindannyiotoknak köszönöm a választ, jó egészséget mindenkinek. Üdv.
21176. 86afa53326 (válaszként erre: 21167. - No_no)
2014. szept. 13. 15:43
Kedves No_no! Jó egészséget és mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! Köszönöm a választ! Üdv.
21175. ibab (válaszként erre: 21172. - Effre)
2014. szept. 13. 13:28
30ig jó vagy!!!
21174. effre
2014. szept. 13. 12:48

ja Lányocskák, és haskötő laparkor jó-e egyáltalán ?(nekem szülés után azonnal nagyon hasznos volt,hetekig hordtam)

tényleg köldökbe fognak bevezetni egy műszert?és ha igen hol,az oldalán vagy direkt bele a közepébe? vagy ez műtétfüggő ?

Köszi pux

21173. effre
2014. szept. 13. 12:17

Drága Mindannyian,Mindenkit szeretettel megszólítva !

az éjjel hajnal 3-ig olvastalak visszamenőleg Benneteket, ma már csomagolok és elmondom semmi para nincs bennem,köszönve a sok jó tanácsnak,tapasztalatnak,meg a humoros beírásaitoknak.:))

Hálát adok a jó Istennek ,hogy Rátok találtam.

Egy igazi tündéri csapat,le a kalappal előttetek!!!

Arra is rájöttem ,hogy a körülöttem lézengő "kányamanyikat,meg a kotkodákat" kihagyom most a készülődős projektből

(akik csak úgy minden tapasztalat nélkül a jóakarással sokat rontanak..

azt a sok hülye dolgot amit nekem mostanság összehordtak,úristen...hát ezzel alapozták nálam a parát...de ezt csak Nektek mondom el,mert itt azért teljesen más a légkör..)

Tehát hálóing felkötve,induljon a vonulás,jőjjön aminek jönnie kell!!!

márpedig én meg fogok gyógyulni ,ha seggen csúszva is ...erre készítettetek fel!!!

Igaz amit mondtok,minden fejben dől el.Visszakerestem gondolatban a lelki okokra és lehűlve bambultam mekkora igazság van benne.

Nálam egy brutális padlóra kerülés után indulhatott meg az egész egészségügyi cécó,kb 6 évvel ezelőtt.A jelekre nem igazán figyeltem,mert fogalmam sem volt arról, hogy a depi alatt rejtve mi bontakozik bennem..

Most már így máshogy látom....

Nagy ÖLELÉS Nektek,le a kalappal előttetek csajok.

21172. effre
2014. szept. 13. 10:40

Lányok szeretném kérdezni Tőletek,milyen tumormarker érték a CA 125-nél a 11,8 ?

és mi a CEA (mért értéke) 0,727

köszi puszi

21171. ibab (válaszként erre: 21166. - 86afa53326)
2014. szept. 12. 21:15
evi én bizony mindenre válaszolok neked, De komolyan mi nem megy? MErt ha ezt egy pasi mondja, akkor oksi. Nem jár az órarugó. De egy nő??? NEm megy be a kard a helyére vagy mi a csuda? NEm lehet h stresszelsz és begörcsölsz? Használj síkosítót ha úgy érzed, hogy zárt kapukat döngettek :-) Próbáld meg. És fő a türelem, finomság...
21170. nyuszi72
2014. szept. 12. 20:11

effre és sugarmelon szorítok értetek! Jó lesz nektek, mert nemsokára túl lesztek rajta!!!

Várakozni a legrosszabb!!! :( Nekem legalábbis kiborító!

Ha túl lesztek rajta és lehetőségetek lesz, gyertek és meséljetek!

Minden jót!!!

21169. szisziági (válaszként erre: 21165. - Ibab)
2014. szept. 12. 19:49

Szia Ibab!

Végre itt vagy:) Nagyon örülök neki, hogy újra a régi humorodnál vagy:) Remélem minden rendben van veled fejben és testben is. Nagy ölelés megy Neked!

21168. no_no (válaszként erre: 21166. - 86afa53326)
2014. szept. 12. 15:05
Szia, mivel felvágtak és összevarrtak odabent, elméletileg lehetséges, hogy kicsit megváltozott odabent az anatómiád, szerintem menj vissza az orvosodhoz, hogy kukkantson be, lát-e valamit! És nem akarok túl indiszkrétet kérdezni, de mit jelent az, hogy nem megy? (nem kell válaszolni, ha nem akarsz)
21167. no_no
2014. szept. 12. 15:01
Sziasztok Lányok, hát én olyan jókat kacagok itt amiket írtok, és a jó hír az, hogy tudok is, mert egy hete volt a műtétem, és már jobb vagyok mint újkoromban! Emlékeztetőül laparos méhcsonkolás, azaz petefészkek és méhnyak bent maradt. Tavaly a miómaműtétemet is ezzel a módszerrel csinálták, és ahhoz képest ez egy kéjutazás, csak az altatás viselt meg, attól három napig egy irányba mentem. Persze azért azt érzem, hogy valami történt, de pl. a hasam már lelappadt (eleve volt egy kis pocakom a megnagyobbodott méhtől, nekem kb 12 cm átmérőjű volt) és minden szempontból remekül érzem magam. Most figyelem magam, mert azt mondták, hogy mint minden nőgyógyászati műtétnél a hormonok átmenetileg egy kicsit összegabalyodhatnak, de majd szépen visszaállok a kerékvágásba. Nagyon megkönnyebbültem most, óriási teher esett le rólam. Köszönöm mindenkinek a biztatást, ez nagyon sokat jelent és nektek is testi-lelki gyógyulást, és derűt továbbra is!!!
21166. 86afa53326
2014. szept. 12. 14:51
A tapasztaltabbak tanácsát kérném. Július végén méheltávolító műtéten estem át, amit hüvelyen keresztül végzett a doki. Állítólag a hüvelyt nem szűkítette, de most már nem vagyok benne biztos, hogy kicsit felfércelte? :). Nem megy a sex. Ez normális? Köszönöm, ha valaki olyan bátor, hogy erre a kényes kérdésre valami elfogadható választ tudna adni. Üdv.
21165. ibab
2014. szept. 12. 12:12
Aranyos vagy Survivor, megpróbálom legalább is a kirángatást, hiszen ha már benne vagyunk egy " ilyen kalandban" hozzuk ki belőle a legjobbakat. LÁtjétok barátságok szövődnek, elkényeztetnek minket a kórházban, velünk foglalkoznak...kell ennél jobb, No csak hülyéskedem, mint mindig. Amíg nincs komolyabb baj, addig örüljetek, hogy végére járhattok a dolognak. NEm fáj jobban,mint egy szülés. Egy jót alszotok és ÁMEN. és ami a lényeg, fel is ébredtek,mert manapság az altatás is olyan sznten történik, hogy egy 70 éves halmozottan krónikus beteget is fel tudnak ébreszteni. Nem lehet olyan könnyen a másvilágra menni, ha ott áll felettetek egy egész csoport írástudó. CSak lazán csajok és ti is itt fogtok humoreszkálni nem is olyan sokára....tény az , hogy ne hagyjatok hülyének nézni magatokat, kérjétek a leletet, kérdezzetek, oszt ha valamit nem értetek, akkor majd itt megbeszéljük.....sok puszi és nagyon szurkolunk mindnyájatoknak akik most estek túl a műtéten:-)
21164. effre
2014. szept. 12. 11:06

Sziasztok Lányok,

Egy pár napig most nem írtam ,mert nem akartam hogy ez a hülye műtételőtti feszültségem Rátok ragadjon.

Kedves Újak és Régiek,

mindig gondolok Rátok és kívánom hogy mindenkinél csak a legjobbak történjenek.Mindenkit nagy érdeklődéssel olvasok továbbra is

Kedves Nyuszi72 ,a kistarcsai kórház nagyjából okés ,habár van egy-két Flegmáné Miaszartakarsz Nővérke nevű kedves dolgozó az osztályon.

Szerencsére kevés ,de olyan nagyon azért nem rosszak,csak mindent kérni kell.

Én a Várkonyi Péter dr. úr "kanalasvendége" voltam júliusban,persze magánúton,sűrgősségivel.

Rendes volt,nagyon határozott és tényszerű.

Azonnal megmondta,már a kaparást követően,a diagnózis súlyosnak ítéli az alapján amit látott,a kórszövettan eredményére pár napra rá felhívott,azt mondta rosszabbra számított,de javasolja amilyen gyorsan csak lehet,a méh és méhnyak eltávolítását.

A kórszövettanosok vezetőjével kicsit vigyázni kell mert a mellérizsázok "segítek, majd ha lesz rá időm,de a zsózsótól függ mikor" műfajt kedveli.

Ezt sajna megtapasztaltam,mert engem máshol fognak műteni és a plussz infót kellett kérnem.

Ma ismét telefon,délután 2-kor tudok Várkonyival beszélni.

Ennek ellenére ha otthon lennék ,biztos ebbe a kórházba mennék.

Hűű, lányok ez a parázós hasmenés napok óta nagyon szeret engem.

Ihajja.. micsoda nagy öröm az nekem ,ha az ihlettel a mosdóba minimum egyidőben érkezünk !!!

...a gáz akkor van ha én lemaradok,az ihlet meg már integet .:)))

Puszi későbbig

21163. Eria67 (válaszként erre: 21162. - Sugarmelon)
2014. szept. 12. 08:05
Szia, Sugarmelon. Örvendek, hogy jó irányba halad az ügyed és minden történés a javadat fogja szolgálni, Ha időd engedi, akkor jelentkezz még mielött befeküdnél. Gondolatban veled leszek. Puszi Erika
21162. sugarmelon (válaszként erre: 21158. - SARIK)
2014. szept. 11. 22:14

Sziasztok lányok!

Hát engem meghallgatott az Úr! Ma este 17.45-kor telefonáltak, hogy holnap menjek fel vizsgálatokra, mert hétfőn mégis megoperálnak!!!!!

puszi mindenkinek!

2014. szept. 11. 20:36
Na szép Lányok! Semi vész! Megvan Ibab! Csak a munka, meg a munka? Ibab nagy igazságokat ír, és nagyon okkos hozzáállással- és főleg pozitívan -nincs ember akit ne rángatna ki a letargiából! Akinek menni kell menjen, ne várjon, mert jobb csak utána lesz! Kár, és fölösleges szenvedni! Na jól van Ibab. Megnyugodtam! Puszi Mindenkinek, és jó éjszakát! :)
21160. SARIK
2014. szept. 11. 20:32
Holnap hívlak ,hogy mi lett.Sziasztok
21159. Eria67 (válaszként erre: 21158. - SARIK)
2014. szept. 11. 20:21

Szia SARIK, Sikerült beszélned a dokival? Be fogsz feküdni holnap? Gondolok rád.

Üdvözlö mindenkit a fórumon! én holnapra várom az MR eredményt, Remélem negativ lesz.

Minden műtét elöttinek kitartást,az utána lévőknek meg további jó gyógyulást kivánok. Üdv. Erika

21158. SARIK
2014. szept. 11. 17:39
Szia Sugarmelon!Gyere a Kékgolyóba,nagyon rendesek, hátha segítenek.Egy próbát megér,beutaló nem kell. Nézz ki egy orvost a neten,vagy menj el csak úgy egy nap ahhoz aki éppen rendel.Vidd magaddal az összes eddigi papírod és lesz valami.Jobb mint az a helyzet amiben vagy.
21157. ibab
2014. szept. 11. 13:04

Csá Csajszik!! No para itt vagyok . Nagyon gáz nő vagyok , hogy nem jelentkeztem de Itt vagyok itt vagyok, nem tudtam belépni,mert tudjátok beindult a suli és azt sem tudom hol vagyok ki vagyok. Hál Istennek.

Olvasgatok visszafelé és azt látom, hogy sokan vagyunk, többen és olyan édesek vagytok, hogy aggódtok merre vagyok. Én annyira gondoltam Rátok és imádkoztam értetek, remélem, hogy minden rendben,még olvasom a restanciákat. Akinek Wertheim műtétje lesz, az örüljön . NEm fog úgy járni mint én. Minden megy a kukába és nincs gáz utána, hogy bentmaradt valami ami nem odavaló.Két napig szar műtét után, de aztán amikor a két lábadra állítottak, nincs gáz,mert elindul az életed egy olyan irányba, hogy élvezed a nőiességedet. Figyumá!!! Még most sem hiányzik semmim. Odanyúlok a lábam közé, ami kell az meg van :-)a többi nem hiányzik :-)

21156. Dizsóka (válaszként erre: 21150. - Szisziági)
2014. szept. 10. 22:16

Köszönöm Kedves Szisziági!

Igyekszem magam beprogramozni fejben :)Annyira jó hogy vagytok,nagyon hálás vagyok mindenkinek.

Szia,Szörvívör,Neked is köszönöm a tapasztalatod megosztását a Ct-vel kapcsolatban,majdcsak túl leszek rajta.

Kedves Erika! Biztos hogy Rád is sokat fogok gondolni,én ma voltam a ct előtti vérvételen és EKG-n holnapután meg a ct és még a mellkas röntgent szeretném megcsináltatni,és hétfőn még egy vérvétel a vércsoport miatt és ami a műtéthez kell.Nem fogok unatkozni.Hétvégén az 5,5 éves unokámra kell vigyázni.

Kedves sugarmelon! Kívánom Neked is ,hogy mihamarabb megoldódjon a problémád!

Mindenkinek jó egészséget,jó éjszakát!

21155. sugarmelon (válaszként erre: 21153. - Nyuszi72)
2014. szept. 10. 21:14
mert most is elmarad a műtét, de délután felhívott az orvos, hogy nem tudja mikor lesz, de inkább ad egy másik telefonszámot, ott próbálkozzak, hátha előbb sorra kerülök. persze az az orvos is magánrendelőbe hívott, amit sajnos már nem bírok anyagilag, tőle is megkérdeztem, mennyit kell várnom, erre ős is csak annyit tudott mondani, hogy nem tudja. Akkor minek menjek oda?
21154. Eria67 (válaszként erre: 21152. - Sugarmelon)
2014. szept. 10. 20:42
Szia. Küldtem neked privit. Üdv. Erika
21153. nyuszi72 (válaszként erre: 21152. - Sugarmelon)
2014. szept. 10. 20:15

Szia!

Úgy olvastam, hogy problémás a műtéted, mert vér kell és tologatják az időpontodat! Még mindig nincs fix napod? Miért vagy így kiborulva?

21152. sugarmelon
2014. szept. 10. 19:57

Valaki!!!! Operáljon meg végre valaki!!!!!!!!!!!

lassan kezdem feladni. Segítség!

2014. szept. 10. 16:16
Szervusztok ismerősök, és nem ismerősök! Csak annyit szeretnék mondani, hogy engem elijesztettek két éve a kontrasztanyaggal, illetve a CT. közbeni injekcióval, hát megmondom őszintén kár volt megijedni. Amit meg kellett inni, egy enyhén ánizsos ízű nem rossz ital. A CT. közben beadott kontrasztanyagnál szóltak, hogy enyhe alhasi melegséget, (minha bemenne a pisi) lehet érezni, de azt sem éreztem! Persze gondolom, hogy embere válogatja, mert van aki írtózik az ánizs ízétől! A másik dolog, amit én is napok óta figyelek, hogy hol van IBAB??? A régiek ismernek, az újak, ha kíváncsiak valamire, szívesen válaszolok, amennyiben tudok! Két éve mindent kiszedtek, apróbb problémáim adódnak, de a gép a munkaeszközöm,- úgyhogy vagyok szinte egész nap! Ne féljetek műtét előtt állók, egy nap kicsit rossz, utána percről-percre (szó szerint) minden jobb, és jobb lesz! Igyatok majd sokat, és járkáljatok, hogy menjenek a szelek, és ne legyen bélösszenövés! Mi nők mindent kibírunk! Még ezt is! Szép délutánt Mindenkinek! :) IBAB JELENTKEZZ légy szí'! :(
21150. szisziági (válaszként erre: 21148. - Dizsóka)
2014. szept. 10. 13:19
Akkor mostmár pontosan tudod,hogy miért nem érdemes kockáztatni a műtét utáni gyógyulást. Nagyon fontos a megfelelő pihenés és kímélő üzemmód a testednek és lelkednek egyaránt. A családod nem fog arra emlékezni hogy mennyire volt rend a lakásban,meg a ház körül azalatt amíg Te gyógyultál,csak az lesz a fontos hogy egészséges legyél!
21149. Eria67 (válaszként erre: 21148. - Dizsóka)
2014. szept. 9. 19:33
Szia Dizsóka.Hát akkor majd tartsuk egymásba a lelket. Vigyázz magadra, minden jót Neked és mindnyájunknak itt a fórumon. Üdv. Erika

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook