Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok.
Effre és diko70. örvendek, hogy már otthon gyógyulgattok tovább. Vigyázzatok magatokra, csak lassan, ovatosan. Puszi nektek.
Hát ezt az MR eredményt benéztem. Áttét tényleg nincs, de a parametriumok beszűrődését irja, Az orvos szerint,ha ez tényleg bebizonyosodik akkor nem tudja a műtétet megcsinálni.
Valamelyikötök volt hasonló helyzetben? Remélem csak gyulladás és műthető lesz.
Üdv. mindenkinek. Erika
Sziasztok Lànyok,
én is itthon vagyok,kb 1órája,Ibab köszi a tippet,már holnap beszerzem a Laevalocot.
Diko70,szupi hogy otthon vagy,sétálj ,totyogj lassan,úgy ahogy nekem is tanácsolták ezek a CSodálatos Lányok itt a blogon,én is ezt teszem..
Puszi
Kedves Sarik és Sugarmelon,millio puszi Erika,becsomagoltal mär??😊😊😊,diko 70 mi történik Nälad?
😊👀💗😊😊. Csak csupa jot küldök ...!!!!
Most nalam ujabb valami izét talältak a mellékvesén meg a mäjon.......most voltam ultrahangon,
na zsenialis!!! a hospitalizalo doktor mojolo bénanénit kénytelen voltam fél ora idétlenkdedés utan megkérni, folytassa majd kérem maskor a tanulmänyozäst,és lehetöleg ezt ne frissen mütötten tegye!!..most nagyon kivagyok...😢
Sziasztok.
SARIK puszil mindenkit, egyre jobban van, az újonnan szerzett "szerszámmal" már sugárba megy a pisilés, húgyhólyag torna gyanánt és egyéb űritési problémái sincsenek.Előreláthatólag hétfőn varratszedés, kedden pedig otthon, édes otthon.
SUGARMELON is több időt tölt a folyóson sétálva, mint amennyit az ágyban. Puszil mindenkit és a műtét előtt állóknak azt üzeni NE FÉLJETEK!!
Effre! Csak igy tovább és mielöbbi teljes gyógyulást. Puszi
Én is várom, hogy jövő hét végén igy tudjak bátoritani mindenkit. Üdv. mindenkinek: Erika
Drága Effre kitartás!!! Bizony a széklet és az egyebek rendeződése a legeslegfontosabb most. Ezt két nagy műtét után nekem is volt lehetőségem megtapasztalni. Nagyon aranyos vagy, hogy gondolsz a többiekre is:)
Nekem meg paraffinolajat kellett lenyelnem, két evőkanállal a cél érdekében. A bélsérülésem miatt nem adtak hashajtót és bélmozgatót,a paraffinolajtól meg csak simán kicsúsztak a dolgok:)) Itthon azóta is van, a kemók után ez segített nekem is. ( Ezt is csak négyszemközt írom:)
Dräga szivem,azért én még kihagyom tarsatancot😆😆😆
remélem nem gyujt rä senki sem mellettem ,biztos gazrobbanäst idézne elö...na szép is lenne az uj csörikés pizsamäm!!!😆😆
Dräga Länyok,szivböl köszönöm a sok tämogatast,még annyira van eröm,hogy elmondjam mütét elöttieknek,azt tapasztalom,hogy sem vizeletet,sem székletet NEM SZABAD NYOMNI,CSAK OVATOSAN ELENGEDNI,mert kitüremkedéseket csinälhat.szoval ahogy mär hamarabb is olvastam valakinél -ujrahelyezkednek a megmaradt szervek.Most kinlodom széklettel,a hashajtoval nagyon vigyäzni kell,a növérke vazelint és gumikesztyüt adott,és csak egy harmad vazelinos végbélkupot javasol (ugy négyszemközt)
Nagyon szeretnék segiteni ezért irom le.Mütét utän ropit érdemes elszopogatni,indit de nem eröltet,nem hänytat.puszi
Ez a fórum nagyon jó!
Effre élő közvetítése a kórházból nagyon tetszik!
A műtétre váróknak teljes felvilágosítás a műtét utáni állapotról! Ebbe lehet kapaszkodni!!! Itt nincs köntörfalazás, mellébeszélés ami van azt megosztjátok!
Jobbulást a műtötteknek! Negatív eredményt a szövettanra várakozóknak! Kitartást a műtétre várakozóknak! És mindenki másnak csak jót és szépet kívánok!!! Sziasztok!
Effre nagyon-nagyon szorítok a negatív citológiai leletért!!! Ahogy Ibab mondaná, a kedvünk mindig legyen +pozitív a leleteink meg ----NEGATÍVAk!!
Amúgy ,meg nem te vagy gázos , csak a beleid belül:))) Ez azt jelenti, hogyha affektálni akarnék, hogy a passage-funkcióid normálisan működnek:))
KösziMasikanyu,most szükséges is.A mütöorvosom azt mondta ma :péntek a citologiai döntö.Addig benttart.nagy ölelés es😊😊😊😊😊😊😊😊biztos minden ok lesz,most pedig en leszek a gazos nö a folyoson
puszi
Szia effre!
Most értem ide, hogy elolvassam a friss híreket és komolyan mondom a mai nap fénypontja volt a bejelentkezésed. Annyira örülök, hogy Te is jól vagy! Mindannyian így örültünk a totyogásunknak, de én legfőképpen a katétermentességnek. Innentől fogva óráról órára jobb lesz. Energiabomba úton! Puszi!
Szia Amber09! Nekem a polipot nem látták UH-n, csak az eü küret utáni szövettani leletben olvastuk.
Az erős vérzés miatt nálad is kéne egy küret, a szövettan sok mindent elárul majd!
Szia Amber09!
A mióma erős és alvadékos vérzést okoz, nekem még ez mellett erős görcseim is voltak amelyek nyilalló fájdalmat okoztak a bal lábam és a gátam felé. A görcsöket szerencsére sikerült megszüntetnem cickafarkfű tea fogyasztásával. Az ultrahang nekem egyértelműen kimutatta, mert egy 63mm-es miómám van (azóta már biztosan nagyobb, mert a drága gyorsan nő!!!)
A koleganőmnek méhen belüli ciszták miatt volt hosszan tartó erős vérzése, és erre csak az eü. küret után jöttek rá az eredményekből.
Én is azt javaslom hogy váltsál orvost és egy eü. küret lehet, hogy választ adna a kérdéseidre.
Sok szerencsét!
Drága Effre!
Gyors gyógyulást kívánok Neked! Én már ott tartok hogy néha figyelmeztetnem kell magam mi történt velem 2 hete... Ez a jó a laparos műtétben. Minimális fájdalom. Ha pedig a távozó gáz bántja a válladat (nekem ott fájt) arra a mozgás a legjobb. Mármint a sok totyogás :)
Ölelés mindenkinek!!
Szia Effre.
Örvendek, hogy túl vagy rajta és jól vagy. Vigyázz magadra, az energia továbbra is megy a mielöbbi gyogyulásért. Puszi. Erika
Köszönöm olvasgatok. Már a 3. orvoshoz fogok menni jövő héten. Eddig kettő nem látott semmit az ultrahangon.
Ezért is kérdezem a többiektől is, hogy az uh-n egyértelműen látszott a mióma?
Eria67,jaj de örülök az eredményednek,a jövö hét a
tiétek Dizsokaval,köszönök minden energiät,nekem ätjött😊😊
most pihenek pux
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?