Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21358. szisziági (válaszként erre: 21357. - Sugarmelon)
2014. okt. 1. 11:26
Renden, ez már megnyugtatóbb válasz. Addig is gyógyulj meg, mindent tarts be ,hogy a kisfiad után még hosszú boldog évekig szaladhass!
21357. sugarmelon
2014. okt. 1. 11:19

kedves lányok!

nagyon jól esik, hogy ennyien aggódtok értem.

helyreállító műtétet terveznek urológus kolléga bevonásával, de erre leghamarabb 3-6 hónap múlva kerülhet sor, mert a jelenlegi műtétnek is meg kell gyógyulnia. ne aggódjatok, így elleszek valahogy, mert legalább nem fáj. Utána meg majd versenyzünk a fiammal, melyikünk lesz előbb szobatiszta :D

21356. szisziági (válaszként erre: 21349. - Sugarmelon)
2014. okt. 1. 10:14

Kedves Sugarmelon!

Nagyon remélem , hogy azóta van valami pozitív fejlemény nálad. Szerintem így nem engedhetnek haza, amíg az életfunkciók nincsenek rendben!! Vagy legalább egy kisműtétre , vagy bármire ígéretet nem tesznek,amivel idejekorán rendbe lehet hozni a műtéti közben elszúrt szervet! Tudom, hogy aláíratják a beleegyező nyilatkozatban , hogy tudomásul vesszük annak a kockázatát,hogy egyéb szerveink funkciójában károsodás keletkezhet,de a helyrehozataláról NEM MONDUNK LE!!!

Ne engedd magad lerázni,elsősorban az orvosodnak kell erről gondoskodnia,de ha nem megy akkor más orvost kell megkérni,akármennyire kellemetlen is lelkileg.

Szorítok érted!

21355. szisziági (válaszként erre: 21354. - Effre)
2014. okt. 1. 10:06

Igazad van, a mosoly mindig jó hatású.

Hajrá ,elő a zöldségekkel!

Azért mást is egyél mellé,hogy erőre kapj!

21354. effre
2014. okt. 1. 00:46

Ja, és elfelejtettem a legfontosabbat megsúgni...

a mosolynak áldásos gyógyhatása van,pl nekem az agyamra hat,és szavakba torkollva jön ki hóttzőccség formájában az ajkamon.

amolyan szimbiózis forma ez ...:)))

( biztos a cékla szinezte meg szegényt,,:)))...

jelenleg most nálam

"a kaki egyre jobban pirul, mig a májam ki nem virul" ....))) mottó van érvényben.

Puszi :)

21353. effre
2014. szept. 30. 22:40

Kedves Mindannyian,

NEKED KÜLÖNÖSEN,DRÁGA ERIKA !

évekkel ezelőtt láttam először ezt a filmet.

nem mondom ,hogy minden részével egyetértek,sőt a felénél abba is hagytam először mert badarságnak tartottam.(vaskalapos földönjáró vagyok)

Aztán egyszercsak amikor már nem volt tovább zuhannivaló megnéztem.

Nekem útirányt mutatott.

Engem magából a pokolból húzott ki,a film lényege.

megtanultam rendületlenül hinni abban,hogy egy percig se szabad a magam előtt kitűzött cél sikerében kételkedni....

a célom pedig az volt anno

-kifelé ,de mindenáron egy borzalmas sakk-matt helyzetből .

A mostani betegségem már "csak" az utószele annak...

és ahogy itt mindannyian ,úgy TE is fel fogsz épülni.

FONTOS:NINCS KÉTELY,NINCS SZÁZEZER NEGATÍV KÉRDÉS,ITT NINCS HELYE A "KÁNYAMANYI" EGYÉNEKNEK...

CSAK EGY VAN:LÓELLENZŐVEL KONCENTRÁLÁS :GYÓGYULÁS,GYÓGYULÁS,GYÓGYULÁS kétely nélküli HITTEL!!!!!!!!!

NAGY ÖLELÉS,GYERÜNK ERIKA,ha én megtudtam anno,TE is meg tudod most csinálni !!!!!!!

[link]

21352. effre
2014. szept. 30. 21:39

Kedves Sugarmelon,most olvaslak elképedve,

ez nem maradhat így !!!!!!!!!!!

Amilyen gyorsan csak teheted,javaslom konzultàlj egy màsik orvossal .

meg mi az hogy majd magàtól beforr???!!

Igenis ezt korrigàljàk azonnal,minden vita és vàrakozàs nélkül,ha màr sajnos ilyen orvosi

műhiba történt!!!

Nekem is elmondták ,hogy ennek a veszélye a nőgyógy műtéteknél fennál,és az orvosom azt is mondta,hogy ez esetben kutyakötelessége azonnal helyrehozni.

Nagy ölelés és egy sor vigasz, ne hagyd magad lerázni!!!

21351. ibab (válaszként erre: 21349. - Sugarmelon)
2014. szept. 30. 20:30
NEM TÉREK MAGAMHOZ!!!!!
21350. diko70 (válaszként erre: 21349. - Sugarmelon)
2014. szept. 30. 12:08
És hogyan tovább??Vársz??vagy doki csinal valamit?
21349. sugarmelon
2014. szept. 30. 11:36

sziasztok lányok!

hát tegnap alig kínoztak meg....

mivel ugye kilyukadt a hólyagom, állandóan csöpög a vizeletem. kitalálták, hogy tesznek fel egy állandó katétert, hátha kicsi a lyuk, hátha beforr. persze a katéteren keresztül kb. 100 ml vizelet jött, a többi hüvelyen keresztül. reggel felkeltem, felöltöztem. érzem, hogy a ruhám egyre vizesebb. mivel bennt van ugye a katéter, apelenkát nem tudom rendesen berakni, mert a cső eltartja, viszont a cső remekül vezeti a vizeletet is pelusból kifelé. itt úgy döntöttem, hogy nekem ebből elég, kiszedtem a katétert, így legalább csak a pelenkába folyok. egyebekben minden rendben, a köldökömnél kicsit fáj és váladékozik a seb. puszi mindenkinek.

21348. diko70
2014. szept. 30. 11:09
Sziasztok!És a Hunyadi víz segített!Ajánlom széklet problémáitokra!
21347. boszi045 (válaszként erre: 21342. - Miklósi)
2014. szept. 29. 20:22
Szia miklósi! Jó hogy megfogadtad a tanácsom,legalább a műtétig így ki tudod húzni,nekem meg kellett rendelni a véremet kétszer is, a tavalyi első küretem után egy csepp vérzésem nem volt az idei után nekem is volt egy pár napig, de gyenge, és el is múlt addigra ,mire műtöttek 17 napra rá, ha erősebb ,vegyél be pár darab vérzéscsillapítót lehet hogy elmúlik, a lényeg az hogy az hogy ne veszítsél több vért!Hamar eltelik már az a kis idő ,ne kell félni ,nem vészes az egész ,csak az első nap nehéz és fájdalmas ,aztán minden jobb lesz!Gyógyulást neked!
21346. effre
2014. szept. 29. 15:22

Tudom,hogy nem újdonság,de gondoltam ennyit megér ismétlés gyanánt.

Puszi és gyógyulást mindenkinek

21345. effre (válaszként erre: 21340. - Szisziági)
2014. szept. 29. 14:32

Lányok,nem tudom másképp beírni,inkább bemásolok egy oldalt.

A cékla a magyar aloe vera, azaz a cékla mennybe menetele

március 5th, 2011 | Szerző: Mariann

- Milyen szép színe van a céklának, ráadásul ezerféle betegségre jó, csak ne lenne olyan bűnrossz……- panaszkodott egyik ismerősöm.

Célkagumók

Célkagumók

A jógások szerint viszont nem szabad kihagyni az étrendünkből!

Számomra a legnyomósabb érv a céklával kapcsolatban, hogy enyhíti a klimax tüneteit, tehát mindenképpen megkeresem a módját, hogy elfogadhatóvá tegyem, mint táplálékot. Annyira azért nem is rossz, habár kétségtelen, hogy enyhe penész-íze, illata nem teszi túl széles körben alkalmazott nyersanyaggá.

Cékla-mint savanyúság

Cékla-mint savanyúság

Savanyúságnak gyakran készítem (ecetes-cukros lében, tormával, köménnyel, szóval a klasszikus céklasaláta:) ilyen formában a család egy része szereti. A fiam viszont így sem “kér belőle”, hiába mesélem neki, hogy babakorában mennyire szerette. Gyakran főztem neki az egyik szakértő kismama tanácsára: anyatejjel hígítva csak úgy püfölte be a gyerek. Mai álláspontja szerint ez csakis terror hatására történhetett. ;-)

Nade nézzük, mire is jó a cékla nekünk, 40-eseknek?

a klimax tüneteit enyhíti

fáradtság ellen

keringési rendellenességekre

hólyagpanaszokra

bőrbetegségekre

nyirokrendszeri problémákra

menstruációs rendellenességekre

májpanaszokra

szembetegségekre (szürkehályog, szemfáradás)

szívbetegség esetén

vesepanaszokra

vérnyomás problémákra

A cékla gyógyhatásai:

egyensúlyban tartja a szervezet sav-bázis egyensúlyát

vérképző hatású

szabályozza a máj anyagcsere folyamatait

gátolja a tumorsejtek szaporodását

A, B, C vitaminokban gazdag

magas az ásványi anyag tartalma: magnézium, foszfor, kálium, vas, nátrium, kén, folsav

kiváló antioxidáns

méregtelenítő hatású (!!!)

kiváló léböjtkúrához

Láthatjuk tehát, hogy a mi korosztályunknál mind gyakrabban előforduló betegségek esetén eredményesen használhatjuk, mondhatnánk, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen! :-)

Szakemberek tanácsa, hogy mindegy hogyan, milyen formában, csak fogyaszd!

Néhány lehetőség ezek közül:

méregtelenítés esetén napi 2-3 dl céklalé fogyasztása javasolt (nagyon erős a méregtelenítő hatása, ezért vigyázzunk vele)

nassoláshoz vékony szeletekre vágva, nyersen

egyszerű zöld salátákhoz reszeljünk 1 kis fej céklát is

reszeljünk le céklát és ízlés szerint adjunk hozzá reszelt sárgarépát, almát, zellert, körtét……amit szeretsz: így kaptál 1 jó nagy vitaminbombát! :-)

21344. Dizsóka (válaszként erre: 21343. - Szisziági)
2014. szept. 29. 14:08

Szia Drága Ági Effre és Minden AranyosHozzászóló!

Nagyon nagyon örülök, a gyógyulóknak én is és tényleg próbálok magamra vigyázni.Nem tudok elégszer hálát mondani amiért a Doktorkámhoz kerültem.Az osztályon is nagyon kedves volt Mindenki a többi orvos és a nővérkék is (fél gyógyulás)amennyire én féltem és ugye miről fórumozunk itt kellemesen csalódtam.

Drága Lányok köszönet Mindenkinek aki egy pillanatra is gondolt rám! Ezért hiszem,hogy Erikáért is ha összefogunk gondolatban mihamarabb elindulhat a gyógyulás felé! Fájdalommentes szép napot ,puszi Nektek és Ölelés! Zsóka

21343. szisziági (válaszként erre: 21327. - Dizsóka)
2014. szept. 29. 13:11

Szia Dizsóka!

Jó hogy megjöttél Te is,és rendben vagy. Mindent tarts be amit csak tudsz az előírásokból,semmi kert,semmi állatgondozás:) A kertbe maximum sétálni menj, és egy kis napfürdőre ha jó az idő!

21342. miklósi (válaszként erre: 21304. - Boszi045)
2014. szept. 29. 13:10
Szia Boszi045! Megfogadtam a tanácsod, és pénteken megvolt a küret, és sajnos vért is kellett kapnom, mert annyira kivéreztem. A vicces az egészben annyi volt, hogy a kórházban vérazonos vér csak 2 egység volt. A kérdésem viszont az, hogy a küret után 1 napig nem véreztem, aztán a rá következő napon már megint:( Igaz nem olyan mértékben, mint küret előtt, de vérzek. Egyébként október 10-én kell befeküdnöm, akkorra szereznek nekem vért, feltuningolnak, hogy műthető állapotba kerüljek és 14-én műtét.
21341. effre (válaszként erre: 21337. - Gazdig Éva)
2014. szept. 29. 13:09

Nagyon örülök a jó híreknek:)))

Most még nagyon vigyázz,nehogy megerőltesd magad.

Napsütéses ,nyugodalmas időtöltést :)))

21340. szisziági (válaszként erre: 21336. - Effre)
2014. szept. 29. 13:09

Szia Effre!

Nincs mit köszönnöd,örülök, hogy nem vágtál most bele ebbe a tisztításba. Majd ha szépen meggyógyul odabent minden,akkor is ráérsz kipróbálni. Én a műtét után egy évvel vágtam bele, és mindig nagyon jó hatását éreztem.

Amit írtál szerintem tökéletesen megfelel a műtét utáni tisztításhoz,minden van benne ami segít a szervezetednek .A boltokban aranyáron vannak ezek a bio zöldséglevek,nekem is hoztak annak idején,annyira nem lelkesedtem az ízükért, de a cél érdekében megittam .

A cékla bomba jó dolog,nagyon sok jó hatását írják, a piros kaki meg a bónusz hozzá:))

A répás összefüggésen hosszasan mosolyogtam:))) Nagyon jó olvasni téged, a humorérzéked aranyat ér:)

Vigyázz magadra,sokat pihengess !

21339. szisziági (válaszként erre: 21337. - Gazdig Éva)
2014. szept. 29. 12:56
Nagyon örülök,és kívánom, hogy mindig ilyen szép napjaid legyenek!!!
21338. diko70 (válaszként erre: 21337. - Gazdig Éva)
2014. szept. 29. 11:59
Nagyon örülök a negatîv eredményedhez!!!!!!Boldogság!!!!! :))))))
2014. szept. 29. 11:44
Csajok!!!!Megvan a szövettanom eredménye!!!!NEGATÍV!!!!!!Meggyógyultam,BOLDOGSÁG van!!!!Mindenkinek ilyen eredményt kívánok!!!!! :-)
21336. effre (válaszként erre: 21311. - Szisziági)
2014. szept. 29. 11:23

Szia Szisziági,köszönöm szépen a vàlaszod.

beleolvastam a Hulda Clark féle májtisztításba ..hàt ez tényleg dúrva....))jó hogy hallgathatok Rád,majd ha rendbejöttem a műtéttől visszatérnék rá.

Ha nem megy máshogy akkor majd bevállalom.

A kurkumát javaslatodra már szedem :)))A máriatövismagot még be kell szereznem.

Kaptam még egy receptet ,ezt próbálom ki most magamon :

1 nyers cékla,

2 citrom,

1 nagyobb gerezd fokhagyma,

1 grapefruit.

Ezeket jól összeturmixoltam,a levét leszűrtem,ezt iszom napi 2 pohárral.

Íze nem annyira szörnyű,( nálam icipici gyomorsavat csinál).

Állítólag nagyon jól tisztít.Majd kiderül,ajánlani csak akkor fogom ha majd magamon végigcsináltam a 10 napot.:))és tudom mit eredményez.

leszek az önkéntes kisérleti nyuszi :)

Lehet hogy a piros kakin kívül az égvilágon semmi érdemleges változást nem fog produkálni...:)))de nézzük...immunjavítónak sem mutatkozik rosszul...lehet megtoldom még egy répával a receptet,és bejelentem a férjemnek ,egyenlőre megteszi helyette e nemes zöldség is ...

...:)))

21335. effre (válaszként erre: 21334. - Diko70)
2014. szept. 29. 10:29

Nagyon szívesen,örülök hogy sikerült..)))

Én is mindig nagyon örültem a válaszoknak és olyan jólesett azonnal a jótanácsokat alkalmazni

Bárki is írt bárkinek mindig hasznos ,önzetlen és törődéssel teli volt(legalábbis jó hosszan visszaolvasva ezt tapasztaltam) és ezért ez a fórum tényleg megbízhatónak mondható.

Szinte egy lélekként -

igy ismeretlen ismerősként- egy értékes bizalom van jelen.

hűűű Lányok,azért kedvem lenne igazán egyszer egy tök jó talit szervezni Veletek.

Legalább élőben is meg tudám Nektek köszönni...:)))

21334. diko70 (válaszként erre: 21333. - Effre)
2014. szept. 29. 09:32
Köszi a vàlaszt!Megnyugtattàl. :)
21333. effre (válaszként erre: 21332. - Diko70)
2014. szept. 29. 09:25

Szia Diko70,

én holnap leszek 2 hetes ,nálam 3 napja jelentkezett ugyanez a tünet mint Nálad.

Egyszer volt,én is hívtam az orvosom,aki azt mondta nyugodjak meg,baj nincs.A műtét után 6 napig Vagi-hex Antiseptikum hüvelykúpot kellett alkalmaznom.A folyás előfordultával most még pár napot javasolta ezt a gyulladáscsökkentőt.

Igen, a belső varratok szívódnak fel,gyógyulnak és picit váladékoznak.

Vigyázz magadra és pihenj sokat:))

21332. diko70
2014. szept. 29. 08:03
Sziasztok!Szerdàn leszek 2 hetes ès ma reggel olyan barnas vères kevês váladék van !Dokit hivtam azt mondja a belső varratok kezdtek felszívódni,hiszek neki :) de másnàl is van ilyen???
21331. SARIK
2014. szept. 29. 07:45
Sziasztok!!Azt szeretném kérdezni,hogy meddig tart maga a seb begyógyulása?Én ma vagyok pont 2 hetes.A sebem rendben van csak a köldököm körül gyógyul nehezen,oda legutóbb még Betadin kenőcsöt kentem mert mintha váladékos lett volna.Kell azt valahogyan tisztítani vagy elég lesz ez így?Nincs begyulladva.JOBBULÁST MINDENKINEK!!
21330. effre (válaszként erre: 21319. - Ibab)
2014. szept. 28. 22:35

Kedves Ibab,ne haragudj kérlek,engem teljesen kiborított az hogy,

hogy lehetnek ilyen barbár orvosok egyáltalán pályán??

Egyszerűen nem fér a fejembe ez az etikátlanság!

Kedves Sugarmelon tudsz-e valamit már,hogyan szeretnék az állapotod helyrehozni?

Nagyon sajnálom hogy ilyen történt Veled,és

szurkolok a mihamarabbi megoldásért.

21329. effre (válaszként erre: 21326. - Gazdig Éva)
2014. szept. 28. 21:52

Szia Gazdig Éva,

szurkolok a negatív leletért,persze hogy így kell lennie.:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook