Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Drága Erika,
Még egy nagy hajrá Nálad,aztán szeretettel várlak a turbánosok klubjában!
Bármennyire is apellálsz ( :)),tudom hogy így lesz,mert máshogy nem és ezt az angyalkák is megsúgták akik gőzerővel vigyáznak Rád !!!
Addig meg minden nap vagyunk Neked és sok irányból szívből küldjük az ENERGIÁT!!!!
Nagy pusszancs és csak mosoly ,napsugár,mókuska,tulipán,fügefa,kiscsibe,lóhere,pálmafa,málnabokor,pöttyösbögre,katicabogárka,........
Kedves Éva,
nagyon szomorú,hogy elveszítetted Édesapád.Őszinte részvétem.
Legalább most csak arra gondolj,minden jó lesz a 6 hetes kontrollon,és ennyi rossz után már tényleg jó következhet.
Vigyázz magadra,és bármennyire is nehéz a stresszt kiküszöbölni,most nagyon próbáld meg kérlek.
Hiszen az mindannyiunk komoly ádáz ellensége.Sokunknál okozta a bajt csúnyán és alattomosan a háttérben megbújva.
puszi és nagy ölelés!!
Kedves Éva!
Sajnálom, pótolhatatlan veszteség,tudom, őszinte részvétem.
Én is tervezem, hogy vissza megyek dolgozni az 5-ik hét után november 1-től, nem jó ez a nagy lazaság és anyagilag sem kifizetödő. Remélem menni fog a sugárterápia mellett, nagyon jó lenne visszakerülni a megszokott mókuskerékbe.
Vigyázz magadra, puszi:Erika
Sziasztok Lányok!
Kedves Effre, a turbános poci remek ötlet, csütörtökön meg minden rendben lesz, vigyázz magadra.
Kedves Ági, köszönöm válaszodat. Holnap veszek Lacto pluszt és neki is fogok szedni ahogy tanácsoltad.Kitartást, már mindjárt vége,nagyon erős vagy. Szeretettel ölellek.
Puszi Mindenkinek, további jó gyógyulást, az újaknak meg erőt és kitartást. Erika
Effre csuda jól nézhetsz ki:)) Mint a török császár a mesében:)) Viccen kívül ha jól esik, akkor miért ne tennéd oda azt a lepedőt? Az én hasam is úgy néz ki mint egy térkép ami a tájékozódási futóknak is fejtörést okozna:)) X-el vagyok jelölve több helyen,és néhány hepehupa is akad. Jelenleg ez a legkevesebb gondom, a sugár mellékhatásaként jelentkező hasmenés sokkal pusztítóbb:( De már nincsen sok hátra és ki fogom bírni, mert ezen kívül minden leletem, véreredményem jó! Az eddig emelkedett szintű utálatos GGT-m is jó végre.
Csatlakozom hozzád, én is utálom GGT.t ha nem viselkedik normálisan!!!
Rád is jól rád ijesztett, nagyon jó lenne ha most szépen visszaállna és a továbbiakban az alkoholistákat ijesztgetné tovább!!!
A vicc az, hogy mi életünkben nem ittunk szerintem annyit mint egy alkoholista két nap alatt, mégis rettegnünk kell ettől a vacaktól...
Nem mondom, hogy csak candida legyen,inkább ne legyen semmi,csak egy átmeneti kiugrás !
Sziasztok!
Most értem haza az orvostól...meg kell várni a mensim,mert le kell venni a spirálom,műtét az lesz.Azt mondta a nőgyógyász,hogy a bal petefészkem biztosan ki lesz véve, a méhem és jobb oldali még nem biztos....aki ezen átesett,megtudja mondani,hogy ez mitől függ?Köszönöm.
Szia aranyos Szisziági!!!
örülök nagyon hogy jelentkeztél.:))
Remélem Veled minden rendben,és jól vagy.
Köszönöm szépen jókivánságod,majd továbbítom az angyalkák felé,meg azt is ,hogy itt mindannyiunkra szíveskedjenek vigyázni mert itt csak szuper csajok vannak és nagyon de nagyon rájukfér a kis varázsmosolyuk !! :))
Nagy -nagy ölelés és puszi Neked is!!!
El sem hiszitek lányok, hogy nézek most ki..
Turbán van a hasamon...:)
nem rossz egyenlőre,valahogy a hepehupák kissé kiegyenlítődtek.
nekem a bugyim gumija helyén van csak kb 6 centi szélesen - kereszcsíkban egy "horpadék" a
hólyagomnál kis táskás változó keménységű dudorka,na meg hát az elmaradhatatlan :a mellem alattól a jóval a köldök alattig a
"hol le -hol fel "hordócska.Izom meg egyenlő a nullával..
Csütörtökön újra orvos, meg újabb vizsgálat UH, erdményhírdetés...GGT útállak!!!(remélem senkit sem hívník így :))
Habár ha így belegondolok ,lehet hogy annak örülnék leginkább ,ha azt mondanák ez "csak" candida,más baj nincs...
Puszi mindannyiatoknak
Szia Nyuszi 72,
ment egy privi
puszi
Köszönöm!
Eddig úgy van, hogy csak a méhtestet kell kivenni, de mivel szinte állandóan véreztem, még nem tudtam méhnyak szűrésre menni, így ez még bizonytalan. A petefészkemen ciszta van, tumormerker vizsgálatra is mennem kell, és utána lesz eldöntve, hogy mi megy, mi marad.
Az első, talán butának tűnő kérdeseim a műtét előttre és a kórházi időszakra vonatkozóak.
Mit érdemes feltétlenül bevinni, lehet-e a műtött sebbel zuhanyozni, a műtét utánra kell-e betét, van-e ilyenkor vérzés, ha igen milyen mértékű és meddig. Minden kis apróság érdekel.
Ha a petefészkeket is ki kell venni akkor milyen gyorsan jelenkeznek a változókori tünetek és főleg miben nyilvánulnak meg elsősorban, stb. stb.
Köszi előre is!
Sziasztok!
Másfél évvel ezelőtt írtam már ide, hogy valószínűleg a miómáim és a nagyon erős vérzésem miatt nekem is át kell esnem ezen a műtéten. Akkor Mirena segítségével megoldódni látszott a helyzetem, de sajnos kilökődött és újra ugyanazok a problémáim. A doktornő véleménye szerint nincs már más lehetőségem, így beleegyeztem a műtétbe. A héten egyezetjük a időpontot.
Rengeteg aggodalom van bennem. Olvasgattalak Benneteket, látom, hogy van akinek minden rendbe volt utána és sajnos van akinek nem.
Nagyon sok kérdésem lenne majd Hozzátok a műtét előtti, és utáni dolgokról is.
Addig is mindenkinek szép napot és a mostanában műtötteknek mielőbbi gyógyulást kívánok!
Sziasztok
Drága Sugarmelon!
Nem tudom leírni szavakkal, hogy mennyire együttérzek veled! Szívből kívánom, hogy ezek után csak jobb jöhessen. Ajánlom neked a Gyógyító képzelet c. könyvet a Simonton tréning alapját.Most a lelkednek és a testednek is éltető, gyógyító energiákra van szüksége,ne engedj magadhoz férkőzni semmi rossz gondolatot! Erős csajszi vagy, eddig is keményen küzdöttél,most is sikerülni fog!
Nagy szeretettel ölellek !
Szia kedves Effre!
De jó ötletet találtál ki!:) Eszembe se jutott, csak most ahogy olvastalak. A műtét után én is hordtam egy gumírozott fehér hasfogó övet,nagyon szerettem mert megtartott mindent és jó melegen tartott. A hüvelyi méheltávolítás után nekem nem kifelé domborodott a hasam, hanem befelé horpadt és az is kényelmetlen érzés volt ,mintha egy üres zsák lett volna bennem, ami lötyög.
Jó kísérletezést, és nagyon kívánom, hogy ez a gamma GT érték végre rendeződjön nálad! Visszaolvastam és nagyon örülök, hogy nem csináltad meg a májtisztítást. A zöldség és léböjtkúrát is halaszd egy kicsit,inkább a candidára figyelj. Van valami vizsgálat ami ezt most kimutatná nálad? Nehogy rossz irányba menj,ha mégsem candida.
Nagy -nagy ölelés és puszi Neked!
Sziasztok kedves Lányok!
Egy pár napig nem voltam és sajnos megint újabb problémákról olvasok:(
Filcike üdvözöllek és kívánom, hogy az orvosod megnyugtató hírekkel szolgáljon a műtétedről. Mélységesen egyetértek Sarikkal,ha már nincs mit veszítened a gyermekvállalás miatt, akkor inkább hadd menjen ami kiszolgálta az idejét.
Rózsa 37- szeretettel üdvözöllek, itt jó helyre jöttél, ha egy kis megnyugtatásra ,együttérző biztatásra van szükséged. Ami benned zajlik, teljesen természetes állapot,akkor is ha már van gyermeked . Akkor is fennáll a veszteség és gyász érzése odabent:( Ha energikus és pozitív személyiség vagy,akkor ez lassan el fog múlni,és örülhetsz majd egy új életed kezdetének,ami már betét és vérzések nélküli lesz! Gondolom a miómád okozott némi panaszt azelőtt? Szerintem kezdj el mindennap találni egy pozitív dolgot ami a műtét utáni életedben jó lehet és erősen képzeled el: betét nélküli nyaralás, szex bármikor stb.
Meglátod, előbb utóbb sikerülni fog átállítani a gondolataidat. Vigyázz magadra ,gyógyulgass és legalább hat hétig nagyon -nagyon kíméld magad!
Sziasztok Lányok,
jutott eszembe valami...
talán itt kellene bevetni a "haskötő stratégiát"...hm
én anno a szülés után a lányom pelenkaanyagú fürdőlepedőjét csavartam a derekam köré.
Emlékszem azt úgy kötöttem hogy kétszer átért.
Anyagát mindig kényelmesre meg tudtam igazítani és nagyon tartotta nemcsak a hasam,hanem a gerincem is.A csomót az oldalamra -csípőben szorítottam meg.
Hetekig nagyon jó szolgálatot tett.
Olcsó és praktikus megoldás volt.
Most megyek és előszedek egy régi lepedőt ,átlósan elvágom hogy legyen belőle egy jó nagy háromszög.
Na puszi, szaladok kísérletezni
Szia!
Én 35 vagyok.
Ma megyek az orvoshoz,mindenről kifaggatom,hazaértem írok...nagyon ideges vagyok....azért köszönöm.
Kedves SARIK !
Nagyon örülök,hogy jól vagy ,gyógyulsz de azért csak óvatosan.Kíméld magad ameddig csak lehet!
Puszi :Zsóka
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?