Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
lila viràg,szerintem a tampon,az irrigàlàs és az alul "inhalálás " így átgondolva a kérdésed,szerintem nem kellene ,hogy veszélyes legyen vérnyomás szempontjából.
Inkább ha megisszuk,vagy ha túl meleg ülőfürdőt használunk-az okozhat esetleg vérnyomás emelkedést (vérbőséget,magas vérnyomást pl a termálfürdő is előidézhet)
Szerintem ezért mondhatta ezt a füves..
HÓLYAG HURUT-KÚRA
Egy teljes napot rá kellett szánni,és csak ezzel foglalkozni,de jó ha még utána egy-két napig nem megy az ember dolgozni,mert nagyon kimerítő.
El kellett készítenem egy kényelmes fekvőhelyet, napi élelmiszert-laza fűszermentest, innivalót-pl vizet,cukormentes teát ,hogy napközben ezzel ne keljen foglalkoznom,valamint mindent kézhez gyógytea,törölköző, kényelmes pizsama…
Mikor minden kész volt,lezuhanyoztam,a nagy dolgom után, nehogy onnan átvigyem a további esetleges fertőzést..
A wc-t az egész kezdete előtt jól le kellett mosnom,fertőtleníteni,minden apró részét,ahová öblítéskor felcspódhat a víz .(Célszerű a kúra alatt ,hogy más akkor ne használja,én akkor egész nap egyedül voltam otthon)
Ezt ugyanis a kúra része.
A gyógytearecept- 2 adagot kell készíteni egyszerre (összesen 4o liter körül)
Emlékeztetőül nem szabad emelgetni a két nagy fazekat!!!!!-igy én anno amúgy sem tudtam volna ezért egy kis műanyag edényt használtam az adagolásokhoz.
ALAPRECEPT:
2-4 maréknyi levendula virág,
nagyobb csokor zöldségzöldje, (lestyánlevél is tökéletes)
és 2-4 maréknyi rozmaringlevél
egy nagy fazéknyi víz (2O liter) ,felforralni ,beletenni a növényeket és legalább 15-2o percig letakarva állni hagyni,majd leszűrni
Tehàt ebből az alapreceptből készítettem 2 adagot.
Az egyik adag ,nevezzük az „ A” TEA ADAG-nak , a következőre való (egyik 2o liter)
1.
húgyutak ,belek,máj,tisztítására inni:
összesen 3-5 dcl kivettem az alapteából, ,ezt meg kellett innom 2 részletben,hogy a szervezet kimosódjon. (óvatosan , annak aki a magas vérnyomásra hajlamos,kismamáknak tilos)
vigyázat erős vízhajtó hatása van ,én a vesém éreztem tőle !!!!!nem fájt csak „dolgozott”
2.
hüvelygombára tampon készítés:
Az alapteából elkülönítettem egy másik kis adagot kb fél liternyit ,ebbe 1 kiskanál szódabikarbónát kellett feloldani– (a gomba egyik fő ellensége) ebbe tampont kellett mártanom,egész nap többször friss tamponnal megismételve használtam ,hogy a hüvelygombát kitakarítsa és kiölje.
(vagy irrigálni is lehet-ezt én nem próbáltam)
4.
ülőfürdő mindig tampon nélkül zajlik:
a maradék alapteát jó melegen egy fertőtlenített lavórba tettem és naponta többször bele kellett ülnöm 5-10 perc re,ameddig jólesett-(mindig fel kell melegíteni)ez hatott a húgyhólyagra.
NAGYON ODAFIGYELNI : AZ ÜLŐFÜRDŐK UTÁN VAGY TAMPON,VAGY A KRÉMEZÉS ,nehogy a krém bekerüljön!!!!!!
5.
krémezés
mindig amikor befejeztem az ülőfűrdőzést (5-8 perc),akkor egy gyógyszertári krémmel a húgycső-,hüvely-,és végbélnyílást kőlsőleg be kellett kennem.
ez drasztikusan hat mindenre !!!!
VIGYÁZAT :
nagyon égő ,szörnyen maró nagyon rossz csípő szinte elviselhetetlen érzést váltott először ki a krém!!!! Nekem a hajam szála égnek állt.Igy utólag azt mondom megérte az a pár kegyetlen perc kínlódás.
EZ volt a legrosszabb rész,aztán folyamatosan jött az enyhül és már csak hűsítő érzés marad a maró érzés elmúlt.Hasonló mint egy sportkrém használatánál.
2-ik és 3-ik alkalommal a kúra során a krémezés már elviselhetőbb volt.
gyakorlatilag a krémet ugyanazok az összetevők képezik mint a teát és reumás gyulladások kezelésére használják -
a gyógyszertárban INNO- RHEUMA (Naturaland ) ,valamint ROZMARING KRÉM FORTE (Biomed)név alatt árusítják.
Először én is néztem ,hogy mi van ?ez egy nagyon hülye vicc lehet.
DE nem vicc és hosszútávon hat.
6.
A KÚRA MENETE :
1.ülőfűrdő
2.utàna tampon felhelyezés , és 15 perc fekvő pihenés,
3. ezután tampon ki , és jön a krémezés , utána min 15 perc fekvő pihenés ,míg a krém hatása enyhül
(én mindig hagytam vagy fél órát)majd 1.2.3. pontot kellett ebben a sorrendben még 2-3x megismételni .közben rengeteg folyadékfogyasztás, és a meleg gőzölős wc –be pisilés.
a ” B „TEA ADAG összetétele :
(a wc-használatára célszerű elkészíteni)
Készítenem kellett még egy ALAPRECEPT teát plussz egy maréknyi szódabikarbónát feloldani benne,ebből mindig jól felmelegítve gőzölgősre 1-2 litert a wc kagylóba önteni.(ez a másik 2o liter)
Pisilés után lehúzni,pici wc fertőtlenítés majd elkészíteni a következő alkalomra.
Amikor a kúra alatt a wc-re ráül az ember (kizárólag!!) pisilés céljából, a tea gőz/pára a húgyutakba teljesen felhatol,olyan mint az inhalálás,csak ez most alulról.Ez nagyon tisztít,kitágítja a húgycsövet és könnyebb lesz a vizeletürítés.Amennyi folyadékot csak tud az ember annyit kell inni,és minnél többet pisilni.
(Ha véletlenül székelni kell akkor,tilos a tea a klotyóba,utána le kell zuhanyozni ,wc fertőtlenítés és csak úgy szabad tovább folytatni a kúrát.)
Ezért kellett itt nagyon ügyelnem a higiéniára.
tudom ez egy nagyon brutális kezelés, de én ezzel gyógyultam ki.
Visítva menekült a gyulladás,baktérium meg minden szemét fájdalmas dolog ami az életem keserítette meg.
A hatását szinte azonnal –már másnaptól éreztem.
Nekem két kúra kellett,azóta hála Istennek és a drága füves embernek köszönve ilyen területen jól vagyok,és remélem soha nem is tér többé vissza. Hólyaggyulladásom azóta soha többé nem volt.
Jelenleg a felborult májfunkcióm tett be ,és nekem laborvizsgálat által mutatták ki ,széklet tenyészet során hogy a gombák kissé megszaporodtak.
Tehát ezért csinálom most a céklás citromos lé receptet,és mellé a fönt említett ALAPTEÁT pedig már csak ivásra 1-2 csészényi t felváltva,(csak egyetlen napig)
Nekem is csinál gyomorsavat a céklás-citromos cucc,de érdekes a rozmaring levendula tea viszont nem.
Tegnap rögtön „lerántotta” a puffadást…,gondolom és remélem betett a rossz fajta gombáknak.
Jó ,akkor megírom,
de aranyos Sarik ezt most Neked még rémálmomban sem ajánlom,csak majd ha teljesen rendbehozták a hólyagod.
CSAK SAJÁT tapasztalat alapján tudok tanácsolni,ugyanis én így jártam:
Anno 6 éven keresztül rettenetes fájdalmakkal szenvedtem krónikus hólyaggyulladásban valamint az E-Coli gramm negatív típusú nagyon makacs baktériumom is volt.
Antibiotikum rezisztensé vált, annyit szedtem már be.Nem volt kiutam,semmi sem használt már.
Kéthetente olyan görcseim voltak,hogy nem tudtam talpraállni,a könnyeim záporoztak,borzasztó volt,azt hittem megtébolyodom,minden létezőt kipróbáltam,marékszámra nyeltem a fájdalom csillapítót,azt mondták kétséges hogy egyáltalán valaha így gyerekem lehet,meg normális életet tudok –e így egyáltalán élni.
Egy nagyon drasztikus módszer segített,nekem egy füvesember tanácsolta,azóta többé nem jelentkezett a hírhedt undok makacs betegség.
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSÉGÉRE PRÓBÁLJA KI !!!!!
FRISSEN MŰTÖTTEK MÉG VÉLETLENÜL SEM !!!!! csak amikor felépültek a műtét után.
Szia Mirianna,
nálam a candidát széklettenyészetből állapították meg,csak kérni kell hogy ne csak a kvalitatív,hanem a kvantitatív analízist is végezzék el.A vizelet úgyszintén így működik.
A sok gyulladás hátterében van-e baktérium ,gomba ??
Igy mutatható ki még az is hogy a belekben valami ami nem okés van-e.
Ebből viszont sokmindent ki tud következtetni egy jó orvos.
Sajnálattal olvasom,hogy hólyaggyulladással küzdessz,abban viszont én régi motoros vagyok.
Ha gondolod,küldök Neked priviben egy célravezető kúrát,de ha még valaki kéri,szívesen akár ide is leírom.
Sziasztok!
Én is "régi motoros" vagyok, ritkán írok, de szoktam olvasni a fórumot és drukkolok a műtét előtt állókért. Most én is fel akartam dobni a kérdést a régieknek: kíméletes tornamódszereket tudtok-e esetleg?
A hízáshoz: nekem a műtét után diétáznom kellett, más betegség miatt. Nem híztam, sőt még lejjebb is ment a súlyom. Aztán, mikor már nem kellett diétásan ennem, akkor nekem is elindult felfelé, de szerintem akkor túl sokat is ehettem. Nem érzek különbséget a műtét előtti és utáni hízásaim között. Most újra fogyózom (majonéz és zsíros ételek miatt híztam meg, nem a műtét miatt), én is vezetem a kalóriabázist. Viszont a hasamat még mindig labilisnak érzem, ott van az inkontinencia is... Nem merek olyan gyakorlatokat végezni, amikkel húzom vagy csavarom a hasamat. Miközben persze a hasamon-csípőmön van a legtöbb felesleg... Valaki esetleg tud kíméletes tornát? Olyan kellene, amit kb. hat hónappal műtét után is ajánlanak. Hiába műtöttek vagy másfél éve, nem érzem, hogy hű, de rendben lenne minden, viszont fogyni és edzeni is szeretnék, hogy jobb legyen az erőnlétem.
Sziasztok Lányok,
engem is megrémisztett ,hogy olyan "nagyis" lettem,hasra hízás,puffadás...
fogalmam sem volt mitől lehet.
aztán kiderült a háttérben az alattomos drágalátos candida lehet a ludas.
Több mint két éve a szervezetemben különféle helyeken adenómák,ciszták... és a legutolsó "desszert" a most három hete eltávolított méhem méhnyakkal együtt (polip,hyperplasia,ciszta,komplex atypiás sejtek....)
Tehát most nagyon keményen elhatároztam:
ez az undok gomba márpedig most kimegy!!!
én is a napi itókámat grape-citrom-alapúra állítottam be,(néha gyömbér,alma, narancs), belereszelem a nyers céklát is ,(különben nem birom lenyelni).
Ehhez adom hozzá az ásványvizet majd leszűröm.
A puffadás úgy érzem egyre jobban kezd megszűnni,a kilók is lefelé kezdtek dekázni.
Szívesen vitára bocsátanám amit napok óta innen-onnan olvasgatok :
Nagyon sok rosszat olvastam a candidáról,és hogy mi mindent képes csinálni a toxikus anyaga amit kibocsát,ha egy picit elszaporodik.
állítólag mindenhol, a jó- vagy rosszindulatú daganattípusok kialakulásában "asszisztál",egy orvosvélemény szerint
Megköt minden szennyeződést,nehéz fémet és gócpontokat alakítva invazívvá képes válni,puffadásokat okoz,elsalakosítja a bélrendszert,eltömíti a máj járatait,betámadja a vesét mint vízkiválasztó szervet,a hormonháztartást velejében megváltoztatja,mert semmi sem úgy működik ahogy kellene...stb
ezáltal előszeretettel gátolja a szervezet immunrendszerének jó működését
megtelepszik a lisztfélékben,sütéssel sem elpusztítható,egyik fő tápanyaga a cukor és a szénhidrát.
nagyon útálja a c vitamint,
A szódabikarbóna is keltette a figyelmem,mint "szervezettisztító " anyag
Szervusztok Szép Lányok!Szia Ibab! Most nézem, hogy "csak" a linket nem küldtem át az esütkolloidról, íme: [link]
Bocsánat, de állandó rohanásban vagyok, és a helyesírásra sem tudok figyelni, ha van akkor elnézést! Mindenkinek szép hétvégét, bátorságot a műtét előtt állóknak, gyógyulást, erősödést a már műtötteknek! Mindenhol 1000Ft., fölött mozog a citrom ára? :) A guta megüt! Puszi Mindenkinek!
Szia Ibab!
Az ezüstkolloidról csupa jót hallottam, szedtem is. Naponta 3x egy evőkanállal nyelv alatt tartani kb. 3 percig aztán lenyelni. Azért kell ott tartani mert a nyálkahártyán szívódik fel. Én az egész családnál használtam. Nyáron ha leégtünk ezzel fújtam a bőrüket ( raktam át spriccelős flakonba). Jó a HPV fertőzés re is mert kiirtja a vírust. De úgy tudom mielőtt beveszed és utána fél órát ne egyél-igyál! Puszillak Titeket jobbulást csajok!!
Sziasztok Lányok!
Hát itt vagyok újra.Látom kedves Sarik tájékoztatott benneteket a helyzetről, sokat segitett nekem az Ő jelenléte ott az első két napban.
Köszönöm Nektek a sok pozitiv gondolatot és erőt, amit nekem küldtetek. Holnap fogok kapni időpontot a sugárterápiás dr-nőhöz, kb. két hét múlva kezdődik a buli.
Az orvos ajánlotta a B17 vitamin szedését és C vitamin intravénás beadását. Már csak azt kell megtalálni aki be is adja.
Puszi mindnyájatoknak.Erika
Biztos hogy minden "nálam termett zöldségre" kiváncsiak vagytok ???? :))))
híííha,mert én aztán igazán fura főzeléket tudok ám néha produkálni :::))
Kedves Szisziági úgy érzem,már kezdessz érteni... :)))) és én hajjaj,nagyon vevő vagyok rá..
Majd bevetem a férjemnél az újabb "lépcsőfokot": : "Drágám a répáról ma uborkára váltok,de kérek mellé két tojást is..." :))
Naggggyon helyes,mégha hosszúnak is tűnik a várakozási idő,de legalább van rá megoldás,és ezt örömmel olvasom.
Jó csapatnak tűntök a kisfiaddal :)))
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?