Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21568. Eria67 (válaszként erre: 21567. - Dizsóka)
2014. okt. 23. 22:46

Szia,

jó, hogy írtál, szerintem sokunknak szüksége volt most Rád.

Szeretettel ölellek, jó éjt. Erika

21567. Dizsóka
2014. okt. 23. 22:38

[link]

Szeretettel ajánlom,ha érdekel valakit.

Gyógyító energia Mindenkinek egy nagy virtuális öleléssel! Puszi Jó éjt !

21566. Dizsóka
2014. okt. 23. 22:21

Kedves Lányok! Erikának igaza van!

Egy kis segítség ha valakit érdekel.

A biológiai konfliktus egy élettani jelenség.

Minden ún. megbetegedés (ami magába foglalja a rákot is) egy konkrét, váratlan, minden korábbinál súlyosabb, igen hevesen, drámaian és elszigetelten megélt konfliktusélmény-sokkal keletkezik, egyidejűleg mind a három szinten: a lélekben, az agyban és a szerven. Ahhoz tehát, hogy egy agyi góc és egy testi elváltozás beinduljon, előtte törvényszerűen el kell szenvedni egy érzelmi megrázkódtatást, át kell élni egy érzelmi kilengést. Ha az elváltozás nem mérgezés, nem baleset, nem sugárzás, vagy természetellenes táplálkozás következtében alakul ki, akkor csak konfliktus hatására indulhat be. Nincs más lehetőség.

Az elszenvedett konfliktus érzettartalma meghatározza az agyban megjelenő elváltozás (ez az ún. Hameri góc) és a szervi elváltozás helyét. Értelemszerűen az érintett agyi vezérlőközpont által vezérelt szerven tapasztalható az elváltozás.

A három szint folyamatai mindig szinkronban, egyszerre és azonos ütemben zajlanak le. Lélek- Agy- Szerv szinteken! Ez azt jelenti, ha bekövetkezik a konfliktus, ez azonnal megjelenik az agyban, és azonnal beindul a szervi elváltozás. Az elváltozást beindító nyomógomb a lelki síkon van. Ha a konfliktus megoldódik, az agyi tünetek is megváltoznak, beindul az agyszövet helyreállítása, szervi szinten megáll a rákos növekedés, és a létrejött daganatok elbontásra kerülnek, a fekélyek, sorvadások újból felépülnek.

Ezt a különleges, jellegzetes, megbetegedést beindító érzelmi konfliktust nevezik biológiai konfliktusnak, az Új Orvostudományban ún. DHS-nek. Ez abban különbözik az összes többi pszichológiai és egyéb konfliktustól, hogy lényében rázza meg az embert, és azonnali testi tüneteket produkálunk!

konfliktus, konfliktálódás leírása. Mit jelent ez élettani-biológiai szinten? Célja, rendeltetése, hatása...

konfliktálódás, konfliktusban-lét verbális kifejezései:

nem tudok megnyugodni miatta...

nem bírom kiverni a fejemből...

ez nyomaszt, és nem tudok vele mit kezdeni...

Példa:petefészek ciszta

Konfliktustípus: önbecsülés letörés, önértékelés csökkenés, hozzátartozó elvesztése, halála, elhagyása; jelenlétének, földi létezésének megszűnése miatt. Lásd még a mi az önértékelés letörés c. témát.

Érzelmi tartalom: 1. Mélységes veszteségi konfliktus hozzátartozónak érzett élőlény vonatkozásában: gyermek, férj, élettárs, szülők, barátok vagy szeretett háziállat fájdalmas elvesztése (elhalálozás vagy elhagyás következtében). Nem voltam elég jó, nincs itt velem, mihez kezdek nélküle.

2. Nemi vonatkozású önbecsülés letörés. Nem vagyok elég nőies. Gyermeknemzésben, családalapításban, nőként, nőiességben csődöt mondtam.

Konfliktus Alatti szakaszban: szövetcsökkenés, sorvadás, sejtek egybeolvadása, lyukak a petefészek-szövetben, ami női hormon csökkenéssel, nemi érdektelenséggel jár együtt. Betegség-nevek: aszexuális viselkedés, petefészek nekrózis. Ritkán diagnosztizálják, mert nem okoz különösebb panaszokat.

Konfliktus Megoldás Utáni szakaszban: újjáépülés, duzzanat, gyulladás és sejtszaporulat, baktériumok közreműködésével. Betegség-nevek: ciszta, daganat, petefészekrák. A megoldás utáni szakasz elején indul be a cisztaképződés. Ez lehet petefészken belüli vagy onnan kifutó nagyobb méretű ciszta. A ciszták duzzanatai vagy a cisztaképződés járhat görcsökkel, fájdalmakkal. A ciszta 9 hónap alatt kiegészítő petefészek szövetté válik. Ha „felszívódott cisztát” diagnosztizálnak, akkor a ciszta nagy valószínűséggel megkeményedett és már lement róla az ödéma - így a felvételeken egyre kevésbé lehet kivenni, egyre kevésbé látszanak a körvonalai.

Az elváltozás biológiai értelme: a kiegészítőleg képződött szövettel a nő nemi jellegei hangsúlyozódnak és termékenyebbé válik (utódpótlás).

A petefészek ciszta a korábban elsorvadt petefészek helyreállítási folyamata. Az elsorvadt petefészek rész feltöltődik folyadékkal, gyulladásos tüneteket produkál, és beindul benne az újonnan épülő petefészek szövet kialakítása (értelemszerűen) sejtszaporulat által. A cisztában zajló sejtszaporulatot nevezik petefészek ráknak. A petefészek cisztának kilenc hónapra van szüksége a megszilárduláshoz, ez idő alatt nem működik rendesen, ezért előfordulhat női hormon alul termelés, aminek lehet következménye az aszexuális viselkedés és a meddőség. A keletkező ciszta mérete az ún. konfliktustömegtől függ, vagyis egyenes arányban van az elszenvedett konfliktus súlyosságával és időtartamával. Kapcsolódó téma a petefészek rák.

Mi az önértékelés letörés?

Az önértékelés letörés = önbecsülés letörés, érzelmi összeomlás, megrogyás, csalódás. Az érzelmeknek és az elszenvedhető biológiai konfliktusoknak egy (a jelek szerint) nagyon fontos csoportja, mely jellemzően a kudarcérzés, az elnyomási, meg-erő-szakolási, megtörési, betörési, megalázással járó érzelmek következménye. (Akár riválisról, akár fajtárs-viszonyítási-alapról beszélünk, mind beletartoznak az anya/gyermek vagy partner kategóriák egyikébe.) Lelki stabilitás megingás, magabiztosság-összeomlás, tisztességi, becsületi, önérzeti, állóképességi megroppanás, lelki megtörés, elszomorodás, elkeseredés, kiábrándultság valamilyen konkrét (funkció!)képesség valós vagy látszólagos hiányából kifolyólag. „Legyőztek, nem tudok mit tenni. Képtelen vagyok rajta felül kerekedni. Becsaptak, csőbe húztak, ez nem fair játék, vesztettem. Jobb, ha befogom.” A valamire képesség hiánya, az önmagunkkal, teljesítményünkkel, képességeinkkel való elégedetlenség, megalázottsági, alulmaradottsági, veszteSSégi érzés.

Lelki stabilitás, magabiztosság-összeomlás, tisztesség, becsület, önérzet, állóképesség megroppanás, lelki megtörés, elszomorodás, elkeseredés, kiábrándultság valamilyen konkrét képesség-ből kifolyólag.

Már az egyszeres önértékelés letörés önértékelési- és értékítéleti zavarokat okoz.

Akármilyen súlyosságú, vonatkozású, tartalmú az önbecsülés letörés, mindegyik a nagyagy velőállományba csapódik be és ott okoz léziót. Az önbecsülés letörés egy nagy biológiai konfliktus kategória, fejlődéstörténeti szempontból a harmadik fokozat. További részletekért lásd még a beillesztett Szerv Atlasz képet, és a velőállomány vezérelte szerveket/szöveteket.

A többszörös önértékelés letörések pedig komolyan megborítják az ember működését.

Remélem nem bántok ezzel senkit,de azt mondják minden betegség lelki eredetű.

Mi az a természettörvény?

Természettörvény például, hogy a víz 100 fokon forr fel (1 atm légköri nyomáson). Ez bárhol, bármikor, bárki által ellenőrizhető.

Természettörvény az is, hogy egy kisbaba létrejöttéhez kell egy férfi meg kell egy nő. De legalábbis két ivarsejt kell hozzá, hogy baba születhessen. Nem szoktunk statisztikát készíteni arról, hogy a városod lakosai közül hányan születtek szűznemzés által csak anyától vagy csak apától. Teljesen felesleges. Mindenkinek volt egy anyja, és egy apja. Ez természettörvény, kivétel nincsen. Akárcsak a megbetegedéseknél. Az Új Orvostudomány 5 biológiai természettörvényt ír le.

Hogy a lényegét érzékeld: ugyanolyan dolog ez, mint a gravitáció. Nem kell hinned benne, ha kiugrasz egy negyedik emeleti ablakból, a Föld magához fog vonzani, és a Föld középpontja irányába mozdulsz el. Lehet róla vitát nyitni, vajon rosszindulatú a gravitáció vagy jóindulatú, lehet vele egymást riogatni, de a lényegen nem változtat: EZ VAN. Ha nem veszed figyelembe, nem veszed tudomásul, le fogsz esni, és ha magasról ugrasz ki, bizony bele is halhatsz. Nem a gravitáció a hibás.

Az első biológiai természettörvény: a Megbetegedések Vastörvénye

Minden ún. megbetegedés egy érzelmi megrázkódtatással keletkezik.

A Rák Vastörvényének van három ún. kritériuma (attól kritérium, hogy mind a három teljesül).

a.) Minden ún. megbetegedés (ami magába foglalja a rákot is) egy konkrét, váratlan, minden korábbinál súlyosabb, igen hevesen, drámaian, és elszigetelten megélt konfliktusélmény-sokkal keletkezik, egyidejűleg mind a három szinten: a lélekben, az agyban és a szerven. Ahhoz tehát, hogy egy agyi góc és egy testi elváltozás beinduljon, előtte törvényszerűen el kell szenvedni egy érzelmi megrázkódtatást, át kell élni egy érzelmi kilengést. Ha az elváltozás nem mérgezés, nem baleset, nem sugárzás, vagy természetellenes táplálkozás következtében alakul ki, akkor csak konfliktus hatására indulhat be. Nincs más lehetőség.

b.) Az elszenvedett konfliktus érzettartalma meghatározza az agyban megjelenő elváltozás (ez az ún. Hameri góc) és a szervi elváltozás helyét. Értelemszerűen az érintett agyi vezérlőközpont által vezérelt szerven tapasztalható az elváltozás.

c.) A három szint folyamatai mindig szinkronban, egyszerre és azonos ütemben zajlanak le. Lélek- Agy- Szerv szinteken! Ez azt jelenti, ha bekövetkezik a konfliktus, ez azonnal megjelenik az agyban, és azonnal beindul a szervi elváltozás. Az elváltozást beindító nyomógomb a lelki síkon van. Ha a konfliktus megoldódik, az agyi tünetek is megváltoznak, beindul az agyszövet helyreállítása, szervi szinten megáll a rákos növekedés, és a létrejött daganatok elbontásra kerülnek, a fekélyek, sorvadások újból felépülnek.

Ezt a különleges, jellegzetes, megbetegedést beindító érzelmi konfliktust nevezik biológiai konfliktusnak, az új Orvostudományban ún. DHS-nek. Ez abban különbözik az összes többi pszichológiai és egyéb konfliktustól, hogy lényében rázza meg az embert, és azonnali testi tüneteket produkálunk!

"Hogy miért nem tudunk magunknak akaratlagosan ilyet KIVÁLTANI? Elég nehéz magunkat megijeszteni... Azonban, ha sínek már le vannak fektetve, tudatosan hergelhetjük magunkat, és azzal befűtünk az elváltozásnak" /Barnai Roberto/

21565. Eria67 (válaszként erre: 21564. - Gazdig Éva)
2014. okt. 23. 21:45

Na ez a beszéd!!Ahogy mondod Mind meggyógyulunk, még azért is!!Nem parázunk, megcsináljuk és kész!

Puszi:Erika

21564. Gazdig Éva (válaszként erre: 21563. - Eria67)
2014. okt. 23. 21:35
Jajj Kedves Erika!!!!Természetesen megfogsz gyógyulni!!!!Nem kell ugrani sehonnan,mondjuk én nem is tudnék,mert családi házban lakom,ahol nincs emelet.Még a lábam se törne el,ha ugranék!!Hát ugy döntöttem,nem is lesz semmi bajom többé!!!!! Puszi:Éva :-)
21563. Eria67 (válaszként erre: 21562. - Gazdig Éva)
2014. okt. 23. 21:13

Sziasztok Lányok!

Ezt el se kezdjétek, ezt a parázást, még bevonzátok magatoknak a bajt. Tessék elvonatkoztatni ezektől a gondolatoktól! Ezen most nem tudtok változtatni és nem is törvényszerű, hogy lesz velük gond.

Én sem azon gondolkodom,hogy nem tudtak eltávolítani semmit, minden bent maradt:daganat a méhnyakon, a beszürt kötőszövetek;és ha a sugártwerápia nem fogja megállítani akko r nekem annyi. Ha ezen gondolkodnék folyton akkor már ugorhatnék le a 11-ik emeleti erkélyemről.

Fel a fejjel, vigyázzatok magatokra, szeretettel ölellek mindnyájatokat:Erika

2014. okt. 23. 21:01
Na most kezdek én is besz@rni rendesen,hisz én is a dokikra bíztam a petefészkeimet,akik a megtartás mellett döntöttek.Hétfőn leszek 6 hetes műtött és most akkor ezen kell idegeskednem,hogy nem lesz-e baj a petefészkekkel?????A petevezetékeimet a méheltávolításnál kivették.Na szép!!!!Jövő héten a controllon rákérdezek!!!!
21561. effre
2014. okt. 23. 20:50

Most,kezdek megijedni.

Nálam fel sem merült,hogy kiveszik őket,sőt nagyon bólogatott mindegyik orvos,hogy még véletlenül se,mert azok jó helyen vannak,mikor többször rákérdeztem,esetlg nem vona-e mégis jobb..?

A balból leszívták a bennelévő cisztát.

A múlt héten sajna újat találtak a jobban.

Paff ...

De mégis hogyan lehet észrevenni ha baj van?

Olyan sokan írtátok milyen kia alattomos gazember tud lenni...

21560. szisziági (válaszként erre: 21559. - Bluedream64)
2014. okt. 23. 18:44

Mikor 3 éve kivették a méhemet hüvelyi úton,akkor fel sem merült a kérdés,hogy ne maradnának meg a petefészkeim.41 éves voltam,a főorvosi vizit során ez a döntés született és kész.Akkor még a méhem eltávolításának a gondolatával kellett megbirkóznom,ami éppen olyan nehéz volt, mint most annyiótoknak akik előtte vagytok a műtétnek. Másfél évig szuper volt minden,működtek rendesen ,nagyon élveztem az új vérzés nélküli gondtalan életemet. Az UH másfél év múlva mutatta ki az első pici cisztákat ,de nem okoztak panaszt. Az idén amikor a nagy disznóság miatt hasi feltárásra került sor,akkor a szövettan szerint többféle ciszta is volt mindkét petefészken,amik később időzített bombaként robbantak volna!

44 évesen így hirtelen rám szakadt a klimax is, amitől jobban szenvedtem a nyáron, mint a kemoterápiától:( A műtét utáni harmadik héten már jelentkeztek a tünetek, de mára annyira enyhék, hogy észre sem veszem. Egyedül a csontritkulás megelőzésére kell figyelnem, ami D vitaminnal és kalcium bevitellel megoldható.

21559. Bluedream64 (válaszként erre: 21558. - Diko70)
2014. okt. 23. 18:21
Szia, igen, én is meg akartam tartani, de kimek hiányoznak újabb műtétek? Bár félek a klimaxtól. Lassan úgyis jönne, de ha hirtelen szakad az ember nyakába, az rosszabb. De reméljük a legjobbakat.
21558. diko70 (válaszként erre: 21557. - Bluedream64)
2014. okt. 23. 17:47
Szia!olvastalak és én 45 éves vagyok ,volt beleszólàsom abba,hogy a petefészkek maradjanak e !Én úgy döntöttem hosszas beszélgetés utàn az orvosommal ,hogy vegyêk ki mindkettőt éppen a méh kivétel utàni ciszta stb problémàk miatt!Jól döntöttem!Sokan írjàk ,hogy ragaszkodtak a petefészkekhez és most problémàk adódtak !Igen vannak hormonhiànyból adódó problémàim hőhullàmok stb ,ma vagyok 5 hetes műtött,de szedem a klimint ami segît!
21557. Bluedream64 (válaszként erre: 21556. - Berper)
2014. okt. 23. 16:05

Én egy csomót visszaolvastam, nagyon sokan!! Sőt!

Én még a műtét előtt állok. Mivel pont határeset vagyok korilag (50) ezért lehet némi beleszólásom, hogy kivegyék vagy sem. Pár hete még nem engedtem volna,de azóta okosodtam. Mivel a petefészekrák diagnosztizálása nem annyira egyszerű,ezért jó esély va rá, hogy mire észreveszik a bajt már késő. A tumormarkerek is tévednek, az UH-n nem látszik semmi esetleg.. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy menjenek, bár nem vagyok felkészülve a klimaxra, van anélkül is elég bajom. Sőt ez lemúlt 1,5 év egy rémálom volt számomra. Főleg 2014 a munka területén. Úgy gondolom, hogy nekem is ez volt az alap a betegségemhez, a sok stressz ami ért.

Nekem most aug 25.-én amikor mejgött a mensim, akkor iszonyúan fájt az egész hasam, lázas voltam egy hétig, majd még hetekig 37,4 volt a hőmérsékletem.A süllyedésem 60 volt. Jól begyulladt a méhem, akkor elmentem a sürgősségire, és ott megállapították, hogy egy jó nagy miómám van. Nem voltak olyan vérzési rendellenességeim, mint nektek, max. egy nappal meghosszabbodott a mensi ideje, jobban fájt. 2* elöntött a vér. Egyszer tavaly , egyszer idén nyáron. Előtte pár hete éreztem, hogy valami daganat lehet, de nem gondoltam miómára, valami sokkal rosszabbra gondoltam. Persze még így is lehet bármi, és ettől parázok nagyon. nov. 13-án fognak műteni, de van egy másik kórházban egy másik időpontom is, amit le kell mondanom. Emiatt is vannak kétségeim, hogy jól döntök -e, hogy másik orvos operál majd. Viszont az eredeti orvosom (mint utólag kiderült) tavaly végzett, és így elég kevés tapasztalata lehet. Az új dokim viszont egy olyan technológiát használ, aminél kevesebb a vérzés, rövidebb a műtét, és kevesebb altatóanyag kell. Viszont ez egy vidéki kórház, minden macerásabb, mert pesti vagyok.

OLvasgatlak benneteket már egy ideje, és sokat tanultam, örülök, hogy rátok találtam!

21556. berper
2014. okt. 22. 17:45

Csajok van itt olyan akinek meheltavolitas utan cisztat talaltak a petefeszken?

Köszi a valaszt piuszi nektek

21555. szisziági (válaszként erre: 21552. - Berper)
2014. okt. 22. 11:14

Sajnálom, hogy újabb műtét vár rád. Nem tudok más vigasztalót mondani,mint hogy fel a fejjel , még egy nagy levegő, ez a műtét a másikhoz képest már kicsinek számít. A sérv sem játék azért, könnyen kizáródhat és súlyos hasi problémákat okozhat.

Vigyázz magadra, addig sem szabad emelgetned, és a hajlongást is kerüld.

21554. malacmuki
2014. okt. 22. 07:03
Hol van Ibab? Tud róla valaki?
21553. Gazdig Éva (válaszként erre: 21537. - Effre)
2014. okt. 21. 20:02
Nagyon köszönöm és nagy ölelés Neked is!!!Olyan jó,hogy vagytok!!!
21552. berper
2014. okt. 21. 20:02

Sziasztok csajok!

Mult heten kerdezösködtem itt meheltavolitas utani kemeny hasrol. Hat voltam orvosnal es kepzeljetek hasi servet kaptam. 11 hete operaltak most megint akarnak. Tökre magam alatt vagyok.

21551. Gazdig Éva (válaszként erre: 21542. - Dizsóka)
2014. okt. 21. 20:01
Nagyon köszönöm Neked is a jó szavakat,megpróbálok vigyázni,hisz beteg Édesanyámnak még nagy szüksége van rám!!!
21550. Gazdig Éva (válaszként erre: 21545. - SARIK)
2014. okt. 21. 19:59
Köszönöm a jó szavaket és én is bárkinek bármiben ha csak egy jó tanáccsal is tudok segíteni ,keressen nyugodtan,akár privibe is!!!
21549. Gazdig Éva (válaszként erre: 21547. - Szisziági)
2014. okt. 21. 19:58
Aranyos vagy,köszi a bíztatást.De mért nem adta meg ez az élet,hogy mikor kigyógyulok a rákból,aminek tök örültem, és egy hatalmas kő esett le a szívemről és úgy szerettem volna ha Édesapám is velem együtt örült volna!!!Hát nem jött össze,mert mikor megtudtam a NEGATÍV szövettanom,másnap Ő meg elment!!!És most sokkal nehezebb kő nyom odabent,mint betegségem idején.
21548. szisziági (válaszként erre: 21540. - Effre)
2014. okt. 21. 17:59

Nos igen,én is úgy érzem, hogy a félkrajcárkáim nagy része egyenesen a gyógyszertárba gurul be. Még ne is panaszkodjak mert "csupán " hasfogóra van szükségem , nincsenek állandó gyógyszereim, hála az égiek angyalainak.

Nem is tudom, hogyan lehet megélni a kisnyugdíjasoknak , akiknek sok gyógyszerre van szükségük:( Még eddig egyáltalán nem érintettek a gyógyszerárak, maximum vitaminokra költöttem eddigi életem során,és gyorsan hálát is adok érte minden odaföntinek aki így vigyázott rám!

21547. szisziági (válaszként erre: 21532. - Gazdig Éva)
2014. okt. 21. 17:54

Kedves Éva!

Őszintén sajnálom Édesapád elvesztését,nagyon fájó lehet a hiánya ,jó lett volna még együtt élvezni az életet vele. Most nagyon erősnek kell lenned, ugyanakkor ne szégyelld a könnyeidet amikor elő akarnak törni. A pszichológusok szerint egy jó sírás megtisztítja a lelkedet és utat enged a fájdalom eltávozásának.

A munkáddal csak nagyon óvatosan, kérlek szépen , fogadd meg a tanácsainkat!

Puszi és nagy ölelés!

21546. nyuszi72
2014. okt. 21. 17:36

Szia Effre!

Írtam privit!

21545. SARIK
2014. okt. 21. 17:05
Kedves Éva!Részvétem Édesapád elvesztése miatt.Látom sajnos elég sok az új ember,kérdezzetek nyugodtan mindig van valaki aki válaszol,vagy javasol valamit a tapasztalatok alapján.Szóval, régiek és újak mindenkinek a legjobbakat kívánom,vigyázzatok magatokra,minden hullámvölgy után jön a hullámhegy.KITARTÁS!!
21544. hpkati
2014. okt. 21. 16:45

Sziasztok!

Egy barátnőm ajánlotta a fórumot. Ma voltam nőgyógyásznál, sajnos nekem is át kell esnem ezen a műtéten. Olvasgatlak benneteket....

21543. effre
2014. okt. 21. 12:04

Szia Dizsóka,

küldtem privit

puszi

21542. Dizsóka (válaszként erre: 21532. - Gazdig Éva)
2014. okt. 21. 10:22

Kedves Éva!

Mélységesen együtt érzek Veled Édesapád elvesztése miatt,sajnos nekem már mindkét szülőm évek óta elment és rettenetesen hiányoznak.

Azért még nagyon vigyázz magadra a munkával a belső gyógyulásnak idő kell,sajnos tapasztalatból mondom a gerincműtétem után úgy gondoltam kutyabajom, ezt azt csinálgattam,aztán eredményes lett.Minden műtét után meg van a test regenerálódási ideje.Kérlek ne haragudj meg ,hogy ezt írtam,de aggódom MINDENKIÉRT nehogy később probléma legyen.

Szeretettel ölellek: Zsóka

21541. Eria67 (válaszként erre: 21540. - Effre)
2014. okt. 21. 09:39

Drága Effre,

nagyon szívesen leszek tagja a turbánosok klubjának és súgd meg az angyalkáknak, hogy köszönöm lankadatlan és fáradhatatlan segítségüket és kérem továbbra is vigyázzanak ne csak rám, hanem mindnyájunkra itt a fórumon.

Szuper NŐ vagy, imádlak. Erika

21540. effre (válaszként erre: 21529. - Szisziági)
2014. okt. 20. 22:31

Ági ,csak a darazsak se jőjjenek :))))

de nem is olyan rossz ám ez az új módi ,egész

délután rajtam volt és jó volt..

Jó nagyra vágtam a lepedőt (háromszög) és át is ért kétszer.

Sokkal könnyebben járkáltam,és a meggondolatlan mozdulatok ellen is védett.

Tehát ajánlom csajok...hja,fotomodell meg már úgysem leszek,itthon meg kezd nagy lenni a szemétdomb,

és a kakaskám is még egymagában búsan kapirgálgat,a félkrajcárok meg gurulnak szanaszét,csak nem haza......

21539. effre (válaszként erre: 21531. - Bluedream64)
2014. okt. 20. 22:05

Szia Bluedream64,

csak kérdezz,és olvass sokat visszafelé is.

Biztosan találsz jó válaszokat,aminek hasznát veszed.Majd ha úgy érzed eljött az ideje,gyere és mesélj.

mosoly és üdv Neked

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook