Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21448. Eria67 (válaszként erre: 21446. - Sugarmelon)
2014. okt. 13. 18:04

Szia, drága Sugarmelon!Holnap beszélünk amikor végeztél, addig is kitartás és millió ölelés.

Kedves Sarik, minden jót neked és további zavartalan gyógyulást.

Puszi mindkettőtöknek, Erika

21447. SARIK
2014. okt. 13. 17:50
Kedves Sugarmelon!Gondolni fogok Rád,próbáld megértetni velük,hogy Neked ez mivel jár.Szurkolok Neked,hogy minden jól alakuljon!Írj majd,ha tudsz nagyon várom a jelentkezésedet.Sok erőt és kitartást puszi!
21446. sugarmelon
2014. okt. 13. 14:03

Sziasztok lányok!

Hát holnap újabb megpróbáltatások és szenvedések elé nézek. Megyek ismét a kórházba, ahol hólyagfestést csinálnak és megint megpróbálkoznak egy katéter felhelyezésével. CSak azt nem értem, ha elsőre nem vált be a katéter, sőt, szenvedtem tőle, mint egy kutya, ráadásul megakadályoz mindenben, még abban is, hogy nadrágot vegyek fel, vagy hogy egyáltalán kikeljek az ágyból, akkor minek ??????

Tudom, nem akaródzik engem megoperálni mégegyszer, hátha összeforr a lik magától...

De ez azért embertelen dolog így, hogy a mindennapi életminőségemet tönkre teszi. szorítsatok, hogy kibírjam.

egyébként holnap tudom meg az onkoteam döntését is.

21445. Aliz73 (válaszként erre: 21393. - Effre)
2014. okt. 12. 15:25

Kedves effre!

Köszönöm a választ privibe írtam.

21444. Aliz73 (válaszként erre: 21398. - Mirianna045)
2014. okt. 12. 15:20

Kedves mirianna045!

Köszönöm a kedves és tartalmas válaszodat.

Azt gondoltam hogy a testi változásokra írtad a nem vagyok a "régi" kifejezést.

Az én történetem úgy kezdődött:

Hogy elmentem egy rákszűrésre aminek az eredménye rendben volt.

Meg kértem az orvot hogy küldjön el egy UH-ra.

Persze volt rendellenes vérzésem is de úgy gondoltam szültem meg stb..és hogy ez a velejárója a dolgoknak.

Az UH-n lévő orvos közölte hogy van egy 9,5 cm-s miómám.

Az akkori orvosom azt mondta hogy majd később operálni kell.

Egy pár héttel később kértem hogy operáljon meg mert "legyünk" túl rajta.

Ekkor közölte hogy már nem vállal műtétet mert már nagyon idős.

El küldött egy másik orvoshoz aki az UH-t csinált

és közölte hogy mióma az nincs de megvan nagyobbodva a méhem.

Ezért eü kaparást végeztek:

Ennek az eredménye:

I: Polypus adenomatosus cervicis uteri.

II: Hyperplasia glandularis endometrii.

Malignitásra utaló elváltozást nem észleltem.

Majd 6 hónapig Proverát szedtem.

Szeptember végén újabb kaparás.

A szövettan:

I-II: Megfelel hyperplasia glandularis szöveti képnek,a méh nyh. részletekben, a méhkaparékban,

atypia,malignitás szöveti jele nélkül.

Az orvos a méh eltávolítás javasolta.

Kedden megyek az orvoshoz beszélgetni hogyan tovább.

Még csak telefonon beszéltünk a szövettant a kórházba a gépen nézte meg.

21443. szisziági (válaszként erre: 21441. - KrisztaX)
2014. okt. 12. 15:08

Kedves Kriszta!

Elhiszem, hogy szeretnél minél nagyobb bizonyosságot , de erre senki sem fog neked igen vagy nem választ adni, még az orvosok sem. Szerencsére I .fokozatú,és jól körülírt elváltozás, ezeket veheted jó jelnek. Mi itt nem vagyunk orvosok, és még ők is csak a műtét után tudnak többet mondani. Most inkább a műtétre készítsd fel édesanyádat, hogy minden szükséges holmi meglegyen a kórházban neki. Erősítsd a lelkét, hogy ne féljen, minden rendben lesz ,ha ő is akarja a gyógyulást. Lehet hogy a műtét elég lesz, és nem kell utókezelés sem,bízzon az orvosaiban,ők is azután fognak dönteni, hogy mindent láttak odabent.

A műtéthez sok erőt kívánok Édesanyádnak,neked pedig nagy lelkierőt ahhoz, hogy támogatni tudd a gyógyulásában.

21442. Gazdig Éva (válaszként erre: 21441. - KrisztaX)
2014. okt. 12. 14:58
Igen megfog gyógyulni!!!
21441. krisztaX
2014. okt. 12. 10:42
Sziasztok, Anyukámat hétfőn műtik (Hasi méheltávolítás az adnexumokkal), 60 éves, a diagnózis: Adenoca end. Grade I. Szövettan: A kép lehet progesteron stimulatio eredménye, de elsősorban egy jól körülírt, secretoricus, Grade I adenocarcinoma képének felel meg. Szerintetek meg fog gyógyulni? :(
21440. boszi045 (válaszként erre: 21413. - 31bc25d879)
2014. okt. 12. 01:11
Szia demenfiná!Nekem a doki kereken megmondta két küret és 5 tasak vérpótlás után,hogy ha nem akarok kéthavonta küretre járni és esetleg valahol kivérezni ,akkor muszáj a műtét,én azt tanácsolom hogy próbáld meg a dokiddal megbeszélni ,vagy másik orvost keresni,és a többi lánynak is írom hogy tényleg nem szabad halogatni a dolgot ,mert úgy jártok mint én, öt hónap alatt volt két küretem ,7 tasak vért kaptam mégis műtét lett a vége ,nekem szó szerint az életemet mentették meg!!!Igaz hogy én is másabb vagyok azóta ,híztam jó pár kilót,hőhullámaim vannak éjjel is nappal is olyankor legyezem magam avval ami éppen a kezembe akad,a hasam se formás ,kicsit csüng is,babot káposztát én se tudok enni, elmúltam hat hónapos műtött, jól érzem magam,de az a fontos hogy élek!!!
21439. Dizsóka
2014. okt. 10. 20:56

Sziasztok Drága Lányok!

Jó lenne már jobb híreket kapni felőletek,teljesen el vagyok szomorodva,mennyi mindennel harcoltok ,küzdötök.Sovány vigasz tudom de nagyon együttérzek Veletek és sokat Imádkozom,és szurkolok értetek.

Kívánok mielőbbi javulást,gyógyulást és rengeteg erőt, kitartást!Nagy energiával teli ölelés MINDENKINEK ! Puszi.

21438. szisziági (válaszként erre: 21437. - Diko70)
2014. okt. 10. 16:55

Szia Diko!

Nekem is voltak ilyen tüneteim a nyáron, a műtét után két héttel kezdődtek. Egy gombakészítményt szedtem és azóta is, amiben 4 féle gyógygomba van. Más okból kezdtem el szedni,de az egyiknek a mellékhatásaként enyhültek és lassacskán elmúltak ezek a tünetek. Nem a Varga féle ,hanem egy másik készítményről van szó. Myco kristall a gyártó neve.Nézz utána a termékeiknek,abban olvashatsz a gombák hatásairól . Egy próbát megér, rosszat nem teszel vele és az immunrendszered erősítésére is szükséged lehet még a téli hónapok előtt.

21437. diko70
2014. okt. 10. 15:07
Sziasztok!Szeptember 19.én volt méh és petefészek eltâgolító műtétem,màr egy hét utàn jöttek a hőhullàmok stb szedem a klimint de nagyon durvàn rosszul vagyok és màr nem csak éjszaka!Van valakinek ötlete mit tehetnék!?
21436. sugarmelon
2014. okt. 10. 11:23

Sziasztok!

Nagyon köszönök mindenkinek mindent! Hétfőn derül ki, hogy mi is lesz velem. Addig meg csak a várakozás és a remény, hogy minél kevesebb méreggel szennyeznek majd. Kellemes, napsütéses idő lesz a hétvégén, úgyhogy mindenki húzzon kifelé a szabadba, tessék feltöltődni az utolsó meleg sugaracskákból!!!!!

21435. szisziági (válaszként erre: 21427. - Effre)
2014. okt. 10. 10:01

Jaj Effre ,élvezem a humorodat:)) Majdnem pótolja a reggeli kávémat, amiről sajnos le kellett mondanom a hülye sugár miatt:( De így zöld teával is felüdít:)

Na most képzeld el, ezeket a söprűket használat közben odabent a testedben.Mindegy hogy ki csinálja a sepregetést kis manók vagy János bácsi is beléd férhet, a lényeg hogy az összes szerved,vénád és nyirokered tiszta és cuccmentes maradjon utána. Ez a gyógyító képzelet ereje,csináld minél többször naponta, mondjuk elalvás előtt félálomban. Aztán képzeld magad elé az egészséges , boldog önmagadat kedvenc tevékenységed közben,és ez a kép nyomot fog benned hagyni.

Ezt a gyakorlatot egyébként a műtét előtt álló lányoknak is ajánlani tudom, nem kerül semmibe és biztos nincs negatív mellékhatása. Erősen hiszem, hogy a gyógyulás nem lehet csak pénz kérdése,mert akkor hány milliomos élne örökké,és egyszerű emberek sem gyógyulnának meg!

21434. szisziági (válaszként erre: 21426. - Sugarmelon)
2014. okt. 10. 09:51

Bocsánat, közben észre vettem ezt a beírásodat-és nagyon örülök hogy már hozzákezdtél a diétához!

A kemóval kapcsolatos félelmeidről kérdezz engem , és megpróbálok mindenben segíteni, akár priviben is.

21433. szisziági (válaszként erre: 21401. - Sugarmelon)
2014. okt. 10. 09:43

Kedves Sugarmelon!

Most olvastam vissza a régebbi hsz-ok között ,hogy mi előtt állsz. Neked is szeretnék egy biztató üzenetet küldeni,ahogy Erikának is,mindkettőtöknek szüksége lesz rá. Először is ne ijedj meg a kemótól,ha hiszel benne akkor könnyebb lesz átvészelni az estleges rossz hatásait. Ha nem bízol benne és visszautasítod,azt is megértem,de akkor is cselekedned kell,mihelyt meggyógyulsz a műtétből. Ne vedd tolakodásnak,csak kérdésnek: elég erős lennél egy drasztikus szénhidrátcsökkentésen alapuló diétához? Ezt jelenti a ketogén diéta. A lényeg hogy a cukor és fehérliszt fogyasztást kell elhagyni minél teljesebb mértékben. Sok-sok zöldség és lúgosítás ,pl.lúgos vízzel.Hátha ez a fajta diéta rendezné a testsúlyodat is annyira , hogy hatásos legyen a sugár. Én rendeltem egy két 20l-es ballonból álló lúgos víz kezdő csomagot, amihez egy csap tartozik. A ballonokat cseréltetem csak, így mindig van itthon lúgos víz ,nem kell ciplni meg a sok palack sem szennyezi a környezetet. A teát ebből főzöm mostanában, meg a nyáron sok citromos lúgos vizet ittam. A székletet is rendezi ami a kemo alatt fontos lehet,mert a hányáscsillapítók nagyon erős székrekedést tudnak csinálni. Egyelőre ennyi jut eszembe,bármi kérdésed van írj bátran!

Puszi és nagy gyógyító ölelés Neked!

21432. nyuszi72
2014. okt. 9. 22:09

Drága Erika és Sugarmelon!!!

Küldök nektek egy hatalmas ölelést és egy acélbetétes box kesztyűt, hogy a harcot TI nyerjétek meg!!!

Biztatásul MINDENKINEK: A nagymamámnak 1986-ban kivettek mindent és a műtét után 3 hónapot jósoltak neki!!! Ma is söprögeti az udvart és 82 éves!!!

21431. nyuszi72
2014. okt. 9. 21:54

Sziasztok Lányok!

Folyamatosan olvasgatlak Titeket!!! Csodálom az erőtöket és a kitartásotokat, minden problémával megküzdötök! Csodálatos társaság alakult itt ki!

Nekem úgy volt, hogy október közepén lesz a műtétem, de a múlt héten közölték velem, hogy örüljek, ha novemberben sorra kerülök! Teljesen kivagyok!!!

Pozitívan próbálok hozzáállni, mert különben megbolondulnék. Vagyis, hogy minden okkal történik és nekem várnom kell, az a nap lesz a legjobb nap az én műtétemre amelyet kijelölnek.

Addig is olvasgatlak TITEKET és merítek erőt BELŐLETEK!

Puffadásra próbáltátok a grapefruitmag cseppeket? Mert úgy olvasom más is szenved ettől!!! 2 dl vízbe 4-5 cseppel kell kezdeni és 2 hét alatt kell elérni a napi 15 cseppet. Én naponta egyszer iszom (nagyon keserű), 2-3 hónapon keresztül aztán 1 hónap szünet, de ha előbb jönnek a puffadásos tünetek akkor újból elkezdem a kúrát. Persze lehet napi 3X is inni, de nekem elég 1X is.

Minden friss műtöttnek jobbulást és a várakozóknak kitartást kívánok!

21430. Eria67 (válaszként erre: 21424. - Szisziági)
2014. okt. 9. 20:55

Szia. Köszönöm Neked és Effrének a sok biztatást, jó tanácsot és gondoljatok továbbra is ránk.Élek majd az általad felkinált lehetőséggel és fogok priviben kérdezni.

Sugarmelon ezer puszi Neked és továbbra is tartjuk telefonon a kapcsolatot ahogy eddig is.

Jó éjt és puszi mindnyájatoknak. Erika

21429. effre (válaszként erre: 21425. - 31bc25d879)
2014. okt. 9. 20:10

Szia Demedinà

üdv közöttünk,jó helyre jöttél.Engem is itt világosítottak fel a lányok,amit nem tudtam,meg sokat olvastam az oldalunkat meg mást..

Azt mondod extrém erős vérzés,

hát nekem is így volt,július elejétől,még a küret után is véreztem végig a műtétig és akkor is.

Polipózus sejtek Nálad,

nálam a pici jóindulatú polip komplex atípiás sejteket rejtegetett,amin a dokim is meghökkent,meg atípiás hyperplasiát mutatott a méh.

Rohant intézni a műtétet,szeptember 16-án meg is volt.Az utolsó pillanatban mielőtt bevadult volna,ezt meg a műtőorvosom mondta.

Nézd én orvos nem vagyok,de a helyedben nem várnék egy napot sem.

Siess másik orvoshoz,aki nem csak szépen mosolyog.

Előtte volt egy kedves doktornőm aki még júniusban mindent rendben talált és méhen belüli fogamzásgátlóval szeretett volna "rendbehozni".Még jó hogy nem tette....

A puffadás az nem annyira jó jel,szerintem mindenkinél van itt,ami arra is utal, tenni kell valamit.

21428. effre (válaszként erre: 21426. - Sugarmelon)
2014. okt. 9. 19:19

Szia,

egyetértek ,szerintem is fontosak az anyagiak,ezért írtam hogy milyen jó ,hogy ősz van,képzeljétek tavasszal milyen drága minden.Legalább most egy kicsit bespájzolhatunk előre,ez is jó hír :)

olyan jó hogy ezt a receptet így leírtad!:)

A vitaminbombàdat szívesen kipróbálom megsózva-

jééé képzeld ez nekem még nem jutott eszembe hogy így esetleg változatosabb- esetleg egy kicsivel finomabb ízű a nyers cékla

....nahát de dinnye vagyok:))

De milyen az a keto diéta ?

21427. effre (válaszként erre: 21422. - Szisziági)
2014. okt. 9. 18:38

Kedves Szisziági,

a holnap fő hírei : egy őrült nőszemély előre kitervelt szándékkal a vasasboltokat környékezi meg és söprűket rabol..

de vigyázat nem válogat : kis söprű, nagy söprű ,partfis,ha ez nincs akkor a "süteményespemzli"- t sem hagyja ott..a szomszédpistabá kalapjáról lelopta a fácántollat is,és a mártonbácsi sem tudja már mivel kisöpörni a disznóólat....:)

Én is puszillak...

21426. sugarmelon (válaszként erre: 21420. - Effre)
2014. okt. 9. 17:23

Szia!

Még szép, hogy nem adjuk fel, sem Erika sem én!!!

MIndent megteszünk, amit tudunk és amire az anyagi lehetőségeink módot adnak. Én minden reggel csinálok egy adag vitaminbombát, ami áll cékla, répa, alma, paradicsom egyvelegéből. kissé megsózom és megiszom. Mindemellett elkezdtem tegnap a keto diétát, ami száműzi a szénhidrátot. Nem olyan vészes, de nem is egy leányálom. szedek c vitamint rengeteget, eszem barackmagot, iszom a Béres cseppet, kaptam valakitől Avemar-t amíg tart, addig azt is eszem. S ha a háziorvos kiírja a számomra, akkor Vigantolt is fogok szedni, ami ugyebár D3 vitamin. csak a kemótól félek, mert láttam, hogy tesz tönkre életeket.

21425. 31bc25d879 (válaszként erre: 21416. - Bittike)
2014. okt. 9. 16:21
Igen erre lettem volna kíváncsi. Évek óta 3 myomám van. Erős, darabos, 2-3 hetenkénti vérzések. A júniust gyakorlatilag végig menstruáltam. Júliusban volt egy egészségügyi küretem, átnézték, szövettan ---> polipózus sejtek. Utána 1,5 hónapig nem véreztem, hát az maga volt a csoda. Most ismét. Szóval érik bennem a gondolat a teljes és minden eltávolítására amit saját magamnak indikálnék. 49 éves vagyok, egy felnőtt lányom, két unokám. Amikor vérzek, haspuffadás, hasi fájdalom és ha megmozdulok ömlik belőlem, hát kezd kurvára elegem lenni. Aktívan dolgozom, már programot is úgy szervezek, hogy azt nézem mikor, mert ha épp menstruálok nem tudok sehová elmenni. Ezért kérdeztem, volt-e olyan aki oda állt a doktora elé, "hogy itt a vége, operáljon meg, nem csinálom tovább". A vérképem és egyéb laborjaim mindezek ellenére jók.
21424. szisziági (válaszként erre: 21418. - Eria67)
2014. okt. 9. 16:19

Erika!

Nagyon sokat gondoltam rád!!Őszinte együttérzéssel olvastam a soraidat,és szeretnék erőt adni neked!Nem szabad feladnod,egy percig sem,bármit is választottál a további kezelésekből. Hinned kell magadban ,erős legyél és elszánt! Minden daganat és minden beteg más,én már csak tudom ,mert az én életemért sem adtak volna egy fityinget sem a műtétem után. Fél év után itt vagyok,erősebben mint valaha és már azon töröm a fejem, hogy mik lesznek az életem legfontosabb következő feladatai.

Visszatérve a kezelésekre,nem tudom hogy miért utasítottad el a kemót, biztos meg van az oka,én végigcsináltam . A híre sokkal borzasztóbb mint a valódi hatása,a labor és egyéb értékeimmel tudom bizonyítani. Jelenleg a sugárterápia felénél járok, és ez sokkal megterhelőbb mint a kemo volt. De ezt is végigcsinálom, mert úgy érzem, hogy nem kockáztathatok. Emellett szedek táplálékkiegészítőket,egyszer már leírtam valahol, de a napi vitamin és egyebek nem kerülnek többe mint 150-200 Ft naponta. Nem tudom, hogy mennyiért csinálják a b17 és a C vitamin kúrát és ki fogja beadni neked? Nagyon kérlek gondold át még egyszer a dolgot .

A lelki erő hatalmában nagyon hiszek, nézz utána a Simonton terápiának,vagy a könyvnek "Gyógyító képzelet a címe.Én egy ilyen csoportba járok és nagyon jó hatásait érzem magamon,ajánlom mindenkinek jó szívvel,nem csak azoknak akik daganattal küzdenek.

Priviben is szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre kemoval, sugárral bármivel kapcsolatban.

Ölellek és nagy adag gyógyító energiát szeretnék neked küldeni!

21423. graziE
2014. okt. 9. 15:58

Sziasztok!

Édesanyám méhét és a hólyagját rák miatt eltávolították. Jól vészelte a műtétet (a kemoterápiát már kevésbé), húzódott neki a hasfala sokáig, és nyomásra a mai napig is érzékeny neki az a tájék. De ami furcsaság történt hogy az utóbbi időben megereszkedett a hasa. Volt egy kis hasa (normál méretű, nem túlsúlyos) és most a hasa mintha lesüllyedt volna, kicsúcsosodott középen. Kicsit olyan mintha terhes lenne. Csak azt szeretném kérdezni, hogy volt valakinek hasonló tapasztalata? Csak aggódom szegény miatt. :(

21422. szisziági (válaszként erre: 21420. - Effre)
2014. okt. 9. 15:53

Effre, megelőztél,én is majdnem ugyanezt akartam írni a csajoknak!! Nagyon egyetértek veled ,és értem a humorodat is! Nem elröhögcsélésről van szó hanem az életösztön egyik megnyilvánulásáról, ami átsegít bennünket azon, hogy dedilizzünk a nehéz helyzetekben! Nem szabad bedőlni egyik oldal kizárólagos érveinek sem (orvos-természetgyógyász). Magunknak kell megtalálni a helyes arányt betartva azokat a dolgokat amik segítenek rajtunk . Szerintem te is jó úton vagy efelé , és ezért fog sikerülni ezeket a nemtudoménmiacsodákat kiseprűzni magadból!!

Puszillak sokszor!

21421. effre
2014. okt. 9. 15:27
ja ,a kurkuma és D 3 vitamin- nekem jól bevált
21420. effre (válaszként erre: 21418. - Eria67)
2014. okt. 9. 15:16

Drága aranyos Erika,és drága aranyos Sugarmelon ,

először is egy nagynagy puszi és ölelés Mindkettőtöknek.

másodszor pedig

Na neeeem,lányocskák,EZT én nem tudom és nem akarom "benyelni".

Fórumos lányok biztos vagyok benne,van aki még így gondolja rajtam kívül,ugy-e?

Kérlek benneteket okos ügyes kislànyok elő a tanácsokkal ,sok tapasztalt van itt , mutassatok valamilyen irányvonalat !!!!Mindenkinek előpattanhat egy jó ötlete.

Persze Erika és Sugarmelon tudna belőlük meríteni..

Nézzük milyen eszköz van a palettán:

Van kemo,van sugár ok,de mi van még ??

Olyan nincs hogy semmi !!!

Mindenkinek máshogy reagál a szervezete

pl nekem mindenhol dagi meg ciszta meg polip meg adenómblablabla nő ahol amikor éppen mi eszébe jut..a kutyafáját ezeknek ,engem eddig 2x műtöttek,a mellem nagyszerencse árán maradt meg és a mostani műtét is húúúú júj dejó hogy megoldottuk,következik a mellékvese című fejezet,a remélem ok lesz epesztorival,valamint az agyban vigyorgó még nem tudni mitkeresott ciszta...hát ennyit a sok fűszerből.

Tehát előszedjük a Titok című film varázslatot meg nem leszünk depisek ami az egyik legnagyobb ellenség a gyógyulásban most .

Nagyon szeretném ha senki sem értene félre,még véletlenül sincs arról hogy elbagatelizálom,vagy elröhécskélem a komoly dolgokat..csak a komorság az most nem kell,mert pocsékká teszi a napjainkat,reményt öl

és bizony mi meg ,meg fogunk gyógyulni ,

ha nem is teljesen 16 évesek leszünk újra,de az biztos,hogy élhető életet produkálhatunk...

minden létező okos kis ötletből építkezhetünk..

van mega c,van b17,van cékla,citrom kúra ezt tudjuk,meg azt is hogy baromi drága...

na akkor lépjünk még egyet:

most olvastam a diólevél dunsztkötésről(Gyuri bácsi füvesember tanácsaiban),van újabban szódabikarbóna kúra,májméregtelenítés,gombaírtás..

légyszi lányocskák írnátok arról,hogy mire jutottatok az ezüst kolloidról ?

Ja hát meg most szerencsére ősz van és rengeteg nekünk kellő gyümi is, van relatív olcsón a piacokon.

Pl a kis nem permetezett satnyácskák szupi anyag a napi vitaminbombához,csak turmixolni kell,nénikék a kapualjakban árulják,paprika a kapor,spenót,télire én is már kezdtem raktározni.

Nagy puszi szeretettel és kíváncsian várom a válaszaitokat.

21419. diko70 (válaszként erre: 21418. - Eria67)
2014. okt. 9. 13:32
Szia!!Szomorúan olvastam soraidat.Nagyon sok erőt ,kitartàst és pozitív gondolatokat kivànok neked!Kérlek irj mindig ,hogy mi van veled!Szorítok nagyon!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook