Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21857. ibab (válaszként erre: 21855. - Lynda61)
2014. nov. 14. 18:27
respect!!!
21856. ibab (válaszként erre: 21854. - Bittike)
2014. nov. 14. 18:26
Részvétem Drága! Veled vagyok!!! Tudom miről van szó,rohadjon meg az a sok bigyó ami benned van!!! Kiszedik és amen!Ezért állok ki mindig amellett, hogy ne maradjon bent semmi. Mert a méhet kiszedik, de a petefészek, ami a hormonokért felelős az bentmarad.Nem lesz jó vége az ilyennek. Szorítunk neked, hogy hamar meggyógyulj!!!!
21855. Lynda61 (válaszként erre: 21853. - Ibab)
2014. nov. 14. 18:04
Kezdetektől napi szintem olvasom ezt a fórumot, így tudom Ibab a Te történetedet. Évekig csak tanultam másoktól, Tőletek. De most, hogy saját bőrőmön tapasztaltam dolgokat, úgy érzem meg kell osztanom, hátha valakinek segíthetek ezzel. Ha már jól vagyunk, akkor sem szabad visszatérnünk a mérgekhez, azóta is a természetes életmódot követem. (Pl. októberben 21 napos léböjtöt csináltam) A bio étel nem drága, csak nem mind bio az, amit annak mondanak. Ezért kell időnként méregteleníteni a szervezetet. Megéri. Igen, a kezelések meg az orvos valóban többe kerül. Gyakran az egészségünkbe - vagy még rosszabb, az életünkbe. (A gyógyszerek mellékhatásai következtében halnak meg a legtöbben. Ezt nem én találtam ki.)Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor szükségünk van orvosokra és gyógyszerekre is, de nem szabad vakon bíznunk bennük.
21854. Bittike
2014. nov. 14. 17:01
Sziasztok! 3-án kell befeküdnöm és 4-én műtenek másfél év után újra! Sajnos nem úsztam meg.... most mindent visznek, ami még bent maradt és újabb miómák, ciszták! Nagyon jó táptalaj lehetek belülről, hogy ezek a francok ennyire szeretnek bennem!Leírom a tüneteket, hátha segít valakinek a megelőzésben: 1 hónappal a méhtest és petefészek kivétel után már ciszta volt a petefészken,ami állandóan kifakadt majd újra nőtt, majd 15 hónappal később a csonkon és mögötte is mióma lett. Állandó puffadás, teltség érzés, csak hasra hízás, mintha mindig tele lenne a has, nagyfokú derékfájás. Hát ezekre figyeljetek nagyon és akkor gyorsan orvoshoz! El vagyok nagyon keseredve, azt hittem megúsztam egy nagy műtéttel tavaly, de úgy látszik nekem is be kell állnom a duplázok sorába! Vigyázzatok magatokra, mindenkinek jobbulást kívánok!
21853. ibab (válaszként erre: 21847. - Lynda61)
2014. nov. 14. 16:40
Köszönjük ezt a kimerítő tanúság tételt. Én is támogatom az e fajta életváltást. 10 évvel ez előtt, amikor nagyon hasonlítottak a tüneteim a tiedhez, ugyanezt kipróbáltam, egy termélszetgyógyász segítségével. Azóta a családomat is megfertőztem az egészséges életmóddal és a tudatossággal. Sajnos a műtétet nem kerülhettem el, mert az orvostudomány beleszólt. Hormontartalmú gyógyszert kaptam, amitől beteg lettem. A kemoterápia után újra makrobiotikus étrend következett, 18 kilót fogytam, azóta ugyan egy kicsit visszajött, de az energia a nyers és a bio ételektől hatalmas. Nem eszen disznóhúst, csakik piaci,termelői árut veszek, nem hagyom magam azóta mérgezni!!!!Ki lehet bírni a léböjt kúrát, de utána nem szabad visszatérni, a zsíros, hagyományos, tartósított ételeket. Mondjátok, hogy drága a bio étel? A kezelések és az orvos még többe kerül. Jó befektetés az egészség.....
21852. ibab
2014. nov. 14. 16:33
Régi lányok!! Mit tudtok Brigero-ról. Utoljára 2013-11-25 18:28-kor lépett be. Sokat gondolok rá,mert neki is kiújult az, amit ki kellett volna szedni....valaki nem beszélt vele akár így-akár úgy??
21851. ibab
2014. nov. 14. 12:09
Most is, amikor döglődik valaki a családban, rögtön elkezni szedni...
21850. ibab (válaszként erre: 21846. - Effre)
2014. nov. 14. 12:08

Akkor mondok én neked valamit te lány! Nekem amikor a kaszás lengette a botját felettem, akkor Antal VAli sdegített rajtam. Nem hatottak az antibiotikumok, csak a következő két termék és együtt szedve. ( Cordiceps és Zyflamend) olvasd el é s nem hiszel a szemednek.Mind a kaettő krónikus gyulladás esetén egy bomba. Uborkából egy tonnát megeszel,talán akkor hat, kis mennyiségben röhög a GGT.Nem olcsó szer egyik sem, de olyankor, amikor az életedről van szó akkor nem számol az ember:

[link]

[link]

21849. ibab (válaszként erre: 21844. - Effre)
2014. nov. 14. 11:58
21848. Lynda61
2014. nov. 14. 11:33
*javítás: támoggaták -> támogatták
21847. Lynda61 (válaszként erre: 21846. - Effre)
2014. nov. 14. 11:29

Szia Effre!

Én is nagyon "mélyen" voltam, kialakult nálam a súlyos vashiányos anémia mellett súlyos cukorbetegség, extrém magas koleszterinszint, rossz májfunkciók, ásványi anyag hiányok, magas húgysavszint, túlsúly, stb. stb. Szinte folyamatosan beteg voltam: - torokfájás, influenzia szerű tünetek, a többi nyavalya mellet. Persze ezekre a tünetekre kaptam gyógyszereket, amelyek nem segítettek semmit, csak mérgezték a szervezetemet, és terhelték az amúgy is gyatrán működő májamat. Hormonszint vizsgálat ill. egyéb okfeltáró vizsgálat nem történt. Olyan állapotban voltam, hogy komoly erőfeszítést okozott 50m gyaloglás, vagy 1 emeletnyi lépcsőzés. A fogaimat és a hajam 3/4 részét elvesztettem rövid idő alatt. A következőket alkalmaztam: 1. minden mesterséges, műanyag dolog ("élelmiszer", gyógyszer)azonnali elhagyása; 2. fehér liszt, cukor és minden olyan élelmiszer elhagyása, ami ezeket tartalmazza; 3. 15 napos léböjtkúra (víz+saját készítésű zöldség-gyüm. levek, gyógyteák). Ezzel a 16-18-as cukorszintem a normális tartományba került,fogytam cca. 20 kg-t. Ezt a kúrát önállóan csináltam, orvosok nélkül - ők nem támoggaták ezt. Az orvosok nem is hitték el, hogy ilyen változás lehetséges egyáltalán - de engem ez nem érdekel, én tudom, hogy igen!

Így mentem műtétre 3 hónapos "kúra" után. A műtét után folytattam a teljes értékű táplálékok fogyasztását. Több hónapig nyers ételeket készítettem és fogyasztottam. Jelenleg már fogyasztok valamennyi főtt ételt is, de szem előtt tartom, hogy semmilyen mesterséges adalék ne kerüljön az általam készített ételekbe. Már nem hiányzik az izlelőbimbóimnak a nátrium glutamát és a nitrites pácsó. Túl vagyok már néhány keserűsós májtisztításon is (Andreas Moritz), de még folytatom. Jelenleg az állapotom jó, nem szedek semmilyen gyógyszert. A hajhullásom megállt, szépen sűrűsödik. (Sajna a fogaimről ez nem modható el, ezt a problémát megoldotta a fogtechnikus.) Energiaszintem, közérzetem rendben van. Talán ennek az életmód-változásnak köszönhetem azt is, hogy a klimaxos tüneteket nem veszem észre.

Ezeket azért írtam le, hogy megerősítselek abban, hogy jó úton jársz. Nem a gyógyszerek segítenek, hanem a természetes vitaminok, ásványi anyagok fogyasztása. Az immunrendszert nem lehet másképp felhozni a pincéből. Úgy érzem, hogy ha előbb kapcsoltam volna, elkerülhettem volna a műtétet, és a többi nyavalyát. De jobb későn, mint soha! Az a szomorú, hogy manapság nagyon-nagyon nehéz az egészséges életmódot követni. Semmi félkész és készételt nem szabadna megvenni, mindent manipulálnak, még a sót, kenyeret és vizet is.

Bocsánat, hogy ilyen bőbeszédű voltam, de talán egy kicsit tudtam segíteni Nektek a saját példámmal.

21846. effre
2014. nov. 13. 22:49

Lányok ,egy jó gyulladáscsökkentő,relatív olcsó csoda

[link]

Talán használni fog nálam is ,mert az bizony nem akar szűnni.

A GGT-m sajnos egy kicsit felfelé indult..

tehát még egy ok a charlikoktélra..

a dokim azt mondta ez azért van mert az immunitásom a pincében van.

szegény eltévedt...

nics ötletem mivel tudom helyrehozni..

21845. effre
2014. nov. 13. 20:57

Bluedream64

nagyon várom én is ,hogy jelentkezz és mondhasd a jó hírt ...

Pusza és malacka,mókuska erdőcske,gomba,madárka ,tündérke,bárányka,pöttyösbögre,almafa ,fácántoll,búzakalász,málnabokor ......

21844. effre (válaszként erre: 21843. - Ibab)
2014. nov. 13. 20:48

Ibab,tudtam ha az oldalt kinyitom ,a szám ismét nyúlni fog :)))Te egy dupla adag joint vagy :)))

Akkor jőjjön egy kis Bluesssssss...:)Bludreamnek ..a felépülésért,

nekünk meg mindannyiunk egészségéért:

A mai pocsék munkanapom (mindenki kergebirka volt) utáni hangulatdal:

Charlie - Jég dupla whiskyvel

Dalszöveg

Estefelé már szűk a szobám

Mint a sötét, úgy támad rám

Valami erő: csak menni, de bárhová

Napok óta rossz zene szólt

Összetörtem a rádiót

Blues a kedvem, de senki se hangolt rá

Én akkor se hívlak, ha darabokra hullok szét

Régóta megvan a gyógyszer, ha valami ég

Jég dupla whiskyvel

Két dózis egy helyen

Egy a társaság miatt, igen

Egy, hogy jó napom legyen

Egy a rossz időkre kell

Egy hogy jól aludjak el

Már az ágyam is kemény, hideg, mint a jég a whiskyben

A sűrű füsthöz lárma is jár

A zongoránál egy hajnali sztár

Bal kezénél összegyűlik pár pohár

egy szőke beáll a pult mögé

Nevet rám, mintha sejtené hazaviszem

Ha túl leszek rajtad már

Én akkor se hívlak, ha darabokra hullok szét

Régóta megvan a gyógyszer, ha valami ég

Jég dupla whiskyvel

Két dózis egy helyen

Egy a társaság miatt, igen

Egy, hogy jó napom legyen

Egy a rossz időkre kell

Egy hogy jól aludjak el

Már az ágyam is hideg, igen, mint a jég a whiskyben...

Drágáim,jó gyógyulást és flúgosfőnökmentes szép napokat kívánok...

21843. ibab
2014. nov. 13. 19:48
Örülök a "kitörő" örömnek, remélem, hogy Bluedream álmodott valami blue dreamot és tök jól van. Hat a joint és nem fáj semmije :-)) szép estét méhészlányok :-))
21842. Dizsóka (válaszként erre: 21841. - Bluedream64)
2014. nov. 13. 09:17

Szia, nagyon szorítok Neked! Lehet majdnem találkoztunk :)) 10.-én voltam ebben a kórházban lánykámmal és az eddigi tapasztalatok után jó értelemben csalódtam.Az orvosodat dicsérték,és a nővérek is rendesek. Puszi

Sziasztok Kedves Lányok !

Nem írtam egy ideje ,de minden nap olvaslak,és Mindenkinek szorítok akinek szüksége van rá.

Most találtam meg a vérleletemet a spamok között,jól elbújt a kis piszok,pedig már reklamáltam is majdnem.

Most nagyon örülök,mert a Ca 125 értékem szuper és a többi is a normál tartományban van.

Kitartást a műtét előttieknek,fantasztikusan jó hogy nem kell betétre meg ilyesmikre költeni a komfort érzés meg megfizethetetlen.Csak halkan jegyzem meg a "pajta" ahogy Kedves Ibab fogalmazott remekül működik.

Köszönök mindent Nektek,amitől erősebb lettem!

Nagyon szép napokat Mindnyájatoknak!

Szeretet és ölelés megy Nektek!

2014. nov. 13. 06:12

Köszönöm Lànyok!

Valami sikerült, meg még reggel is, de még most is mortyog a hasam.

Puszilok mindenkit!

21840. másikanyu (válaszként erre: 21836. - Ibab)
2014. nov. 12. 21:12

Hát Ibab, drága, ez a disznóvágásos hasonlat nem volt semmi! :D

Szerintem mostanra már megoldódott a "szorult helyzet". Én a műtét napjának reggelén még kaptam beöntést. A nőgyógyászati vizsgálóágyon. Felejthetetlen élmény. Minden másra ott a Mastercard.

Én sem féltem a műtéttől, mert tudtam, hogy megváltás lesz. Inkább már vártam. És jól tettem. Össze se lehet hasonlítani az életminőséget a műtét előttivel. Csak a cipelés limitet kell mindig figyelnem, mert azelőtt sokkal nehezebb kosárral jártam haza.

21839. effre (válaszként erre: 21838. - Bluedream64)
2014. nov. 12. 20:49

Itt vagyunk Nagylány,szorítunk ám,de nagyon!!

Nálam sem ,ha jól emlékszem nem nagyon akart hatni vagy hajnalig.

Izgulni csak akkor szabad most kivételesen,ha attól hasmenésed lesz !!

Meglátod minden jó lesz!

Pusza sokáig ébren leszek

Nagyy energia INDUUUUUUUUUUUUL,+ SZERENCSEMALAC

21838. Bluedream64 (válaszként erre: 21836. - Ibab)
2014. nov. 12. 20:27

Azt mondták éjfélig ne izguljak...

Ja, utána meg reggelig wc-re járok, utána úgyis alhatokk, nem igaz?

--

21837. ibab (válaszként erre: 21835. - Bluedream64)
2014. nov. 12. 20:14
Aztán majd kapod a mókamiki tabit is :-)
21836. ibab (válaszként erre: 21835. - Bluedream64)
2014. nov. 12. 20:13
nincs koktél??? Milyen hely ez?? Lehet, hogy még kapod azt is:-) kérdezz rá. MErt ilyenkor a beleket kimossák,mint disznó vágáskor :-))) Nem baj, ha nem félsz:-) nem kell az az adrenalin!!
21835. Bluedream64 (válaszként erre: 21834. - Ibab)
2014. nov. 12. 19:49

:-)

Na, nem hat a hashajtó.

Nem félek! Még?

21834. ibab (válaszként erre: 21830. - Bluedream64)
2014. nov. 12. 18:06
Ha azt kibirtad, mindent kibírsz :_) hajrá!!
21833. dzsuzsa1 (válaszként erre: 21824. - Pejot)
2014. nov. 12. 17:56

Szia!

Nekem 2012. november 23-án volt méheltávolításom.

Szerintem a karácsonyi kis- és nagytakarítást idén kihagyhatod, mert nem is igazán tudnád megcsinálni, meg nem is lehet emelgetni stb.

Minden jót kívánok Neked. Mielőbbi gyógyulást!

Zsuzsa

21832. Bluedream64 (válaszként erre: 21831. - Csildiko60)
2014. nov. 12. 14:05

Köszönöm szépen Ildikó, és a többieknek is a jeleket.

Wifi persze nincs.

A mai nap azzal telt, hogy kaptunk 2 hashajtót. Szerencsére nem beöntést.

Furának találom, hogy semmi más nem történik, semmi vizsgálat.

21831. csildiko60 (válaszként erre: 21830. - Bluedream64)
2014. nov. 12. 11:27
Minden rendben lesz! Nagyon szorítok. Sok puszi!!
2014. nov. 12. 08:12
Sziasztok! Itt vagyok a kórházban, holnap műtenek. Most nem félek, remélem így is marad. Ti se féljetek, majd tudósítok. A tegnapi anesztvizsgálat rèmàlom volt, 3,5 órát vártam kabátban és sálban.
21829. pejot (válaszként erre: 21828. - Ibab)
2014. nov. 11. 21:54

Megfogadom a tanácsotokat! Úgy gondolom én is, hogy többet ér hosszútávon a jól lét, mint bármi más. Azért a töltött kápi Karácsonykor hiányozni fog :)

Puszillak Benneteket!

21828. ibab (válaszként erre: 21824. - Pejot)
2014. nov. 11. 21:13

Hát hallod Másikanyunak igaza van!!!. Úgyis fogod érezni, hogy ez az ünnep rólad szól majd. Ha megteheted,akkor ne tedd meg. MÁrmint a takarítást sem.!! nagyon fontos, mert sérvet kapsz, meglazul, kifordul, begyullad, bedagad,kifolyik, bekékül,megereszkedik és kvára fáj. Ennyi, ha valaki emel, takarít, hajol, kapál, seper és csinálja azt, amit nem szabad. 6 hétig biztosra ne , utána a tested jelez. NEkem 2 év után is azt jelzi, hogy tedd le azonnal amit cipelsz,mert a cipelésről örökre mondjál le. Minden hasi műtétnek ez a kockázata, legyen a vágás keresztbe, avagy kasul. A hasfaladat átvágták, veszélyes!!Műtét után még a poharadat is nehéz megemelni, nekem még mindig nehéz a felmosó fát kicsavarni.... vigyázz magadra és az evéssel is, mert a beleid karnevált fognak járni a hasadban, aminek nem örülsz majd semmi puffasztót, töltött képit meg a többi hardcore verziót csak a nyuszitól várd majd tavasszal.Ha ugyanúgy eszel,mint műtét elött, égni fog bizony a pokol. ELég lesz a sebgyógyulás, nem kellenek még bélszínmanók a hasadba. Sok alma, joghurt, könnyű ételek segítik az emésztést és a gyógyulást.

Szisziági, igyekszünk, hátha a humor hazavágja a kórságot és minden nyavalyát.Mert humorban bizony nem ismerünk tréfát :-)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook