Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Akkor mondok én neked valamit te lány! Nekem amikor a kaszás lengette a botját felettem, akkor Antal VAli sdegített rajtam. Nem hatottak az antibiotikumok, csak a következő két termék és együtt szedve. ( Cordiceps és Zyflamend) olvasd el é s nem hiszel a szemednek.Mind a kaettő krónikus gyulladás esetén egy bomba. Uborkából egy tonnát megeszel,talán akkor hat, kis mennyiségben röhög a GGT.Nem olcsó szer egyik sem, de olyankor, amikor az életedről van szó akkor nem számol az ember:
Szia Effre!
Én is nagyon "mélyen" voltam, kialakult nálam a súlyos vashiányos anémia mellett súlyos cukorbetegség, extrém magas koleszterinszint, rossz májfunkciók, ásványi anyag hiányok, magas húgysavszint, túlsúly, stb. stb. Szinte folyamatosan beteg voltam: - torokfájás, influenzia szerű tünetek, a többi nyavalya mellet. Persze ezekre a tünetekre kaptam gyógyszereket, amelyek nem segítettek semmit, csak mérgezték a szervezetemet, és terhelték az amúgy is gyatrán működő májamat. Hormonszint vizsgálat ill. egyéb okfeltáró vizsgálat nem történt. Olyan állapotban voltam, hogy komoly erőfeszítést okozott 50m gyaloglás, vagy 1 emeletnyi lépcsőzés. A fogaimat és a hajam 3/4 részét elvesztettem rövid idő alatt. A következőket alkalmaztam: 1. minden mesterséges, műanyag dolog ("élelmiszer", gyógyszer)azonnali elhagyása; 2. fehér liszt, cukor és minden olyan élelmiszer elhagyása, ami ezeket tartalmazza; 3. 15 napos léböjtkúra (víz+saját készítésű zöldség-gyüm. levek, gyógyteák). Ezzel a 16-18-as cukorszintem a normális tartományba került,fogytam cca. 20 kg-t. Ezt a kúrát önállóan csináltam, orvosok nélkül - ők nem támoggaták ezt. Az orvosok nem is hitték el, hogy ilyen változás lehetséges egyáltalán - de engem ez nem érdekel, én tudom, hogy igen!
Így mentem műtétre 3 hónapos "kúra" után. A műtét után folytattam a teljes értékű táplálékok fogyasztását. Több hónapig nyers ételeket készítettem és fogyasztottam. Jelenleg már fogyasztok valamennyi főtt ételt is, de szem előtt tartom, hogy semmilyen mesterséges adalék ne kerüljön az általam készített ételekbe. Már nem hiányzik az izlelőbimbóimnak a nátrium glutamát és a nitrites pácsó. Túl vagyok már néhány keserűsós májtisztításon is (Andreas Moritz), de még folytatom. Jelenleg az állapotom jó, nem szedek semmilyen gyógyszert. A hajhullásom megállt, szépen sűrűsödik. (Sajna a fogaimről ez nem modható el, ezt a problémát megoldotta a fogtechnikus.) Energiaszintem, közérzetem rendben van. Talán ennek az életmód-változásnak köszönhetem azt is, hogy a klimaxos tüneteket nem veszem észre.
Ezeket azért írtam le, hogy megerősítselek abban, hogy jó úton jársz. Nem a gyógyszerek segítenek, hanem a természetes vitaminok, ásványi anyagok fogyasztása. Az immunrendszert nem lehet másképp felhozni a pincéből. Úgy érzem, hogy ha előbb kapcsoltam volna, elkerülhettem volna a műtétet, és a többi nyavalyát. De jobb későn, mint soha! Az a szomorú, hogy manapság nagyon-nagyon nehéz az egészséges életmódot követni. Semmi félkész és készételt nem szabadna megvenni, mindent manipulálnak, még a sót, kenyeret és vizet is.
Bocsánat, hogy ilyen bőbeszédű voltam, de talán egy kicsit tudtam segíteni Nektek a saját példámmal.
Lányok ,egy jó gyulladáscsökkentő,relatív olcsó csoda
Talán használni fog nálam is ,mert az bizony nem akar szűnni.
A GGT-m sajnos egy kicsit felfelé indult..
tehát még egy ok a charlikoktélra..
a dokim azt mondta ez azért van mert az immunitásom a pincében van.
szegény eltévedt...
nics ötletem mivel tudom helyrehozni..
Bluedream64
nagyon várom én is ,hogy jelentkezz és mondhasd a jó hírt ...
Pusza és malacka,mókuska erdőcske,gomba,madárka ,tündérke,bárányka,pöttyösbögre,almafa ,fácántoll,búzakalász,málnabokor ......
Ibab,tudtam ha az oldalt kinyitom ,a szám ismét nyúlni fog :)))Te egy dupla adag joint vagy :)))
Akkor jőjjön egy kis Bluesssssss...:)Bludreamnek ..a felépülésért,
nekünk meg mindannyiunk egészségéért:
A mai pocsék munkanapom (mindenki kergebirka volt) utáni hangulatdal:
Charlie - Jég dupla whiskyvel
Dalszöveg
Estefelé már szűk a szobám
Mint a sötét, úgy támad rám
Valami erő: csak menni, de bárhová
Napok óta rossz zene szólt
Összetörtem a rádiót
Blues a kedvem, de senki se hangolt rá
Én akkor se hívlak, ha darabokra hullok szét
Régóta megvan a gyógyszer, ha valami ég
Jég dupla whiskyvel
Két dózis egy helyen
Egy a társaság miatt, igen
Egy, hogy jó napom legyen
Egy a rossz időkre kell
Egy hogy jól aludjak el
Már az ágyam is kemény, hideg, mint a jég a whiskyben
A sűrű füsthöz lárma is jár
A zongoránál egy hajnali sztár
Bal kezénél összegyűlik pár pohár
egy szőke beáll a pult mögé
Nevet rám, mintha sejtené hazaviszem
Ha túl leszek rajtad már
Én akkor se hívlak, ha darabokra hullok szét
Régóta megvan a gyógyszer, ha valami ég
Jég dupla whiskyvel
Két dózis egy helyen
Egy a társaság miatt, igen
Egy, hogy jó napom legyen
Egy a rossz időkre kell
Egy hogy jól aludjak el
Már az ágyam is hideg, igen, mint a jég a whiskyben...
Drágáim,jó gyógyulást és flúgosfőnökmentes szép napokat kívánok...
Szia, nagyon szorítok Neked! Lehet majdnem találkoztunk :)) 10.-én voltam ebben a kórházban lánykámmal és az eddigi tapasztalatok után jó értelemben csalódtam.Az orvosodat dicsérték,és a nővérek is rendesek. Puszi
Sziasztok Kedves Lányok !
Nem írtam egy ideje ,de minden nap olvaslak,és Mindenkinek szorítok akinek szüksége van rá.
Most találtam meg a vérleletemet a spamok között,jól elbújt a kis piszok,pedig már reklamáltam is majdnem.
Most nagyon örülök,mert a Ca 125 értékem szuper és a többi is a normál tartományban van.
Kitartást a műtét előttieknek,fantasztikusan jó hogy nem kell betétre meg ilyesmikre költeni a komfort érzés meg megfizethetetlen.Csak halkan jegyzem meg a "pajta" ahogy Kedves Ibab fogalmazott remekül működik.
Köszönök mindent Nektek,amitől erősebb lettem!
Nagyon szép napokat Mindnyájatoknak!
Szeretet és ölelés megy Nektek!
Köszönöm Lànyok!
Valami sikerült, meg még reggel is, de még most is mortyog a hasam.
Puszilok mindenkit!
Hát Ibab, drága, ez a disznóvágásos hasonlat nem volt semmi! :D
Szerintem mostanra már megoldódott a "szorult helyzet". Én a műtét napjának reggelén még kaptam beöntést. A nőgyógyászati vizsgálóágyon. Felejthetetlen élmény. Minden másra ott a Mastercard.
Én sem féltem a műtéttől, mert tudtam, hogy megváltás lesz. Inkább már vártam. És jól tettem. Össze se lehet hasonlítani az életminőséget a műtét előttivel. Csak a cipelés limitet kell mindig figyelnem, mert azelőtt sokkal nehezebb kosárral jártam haza.
Itt vagyunk Nagylány,szorítunk ám,de nagyon!!
Nálam sem ,ha jól emlékszem nem nagyon akart hatni vagy hajnalig.
Izgulni csak akkor szabad most kivételesen,ha attól hasmenésed lesz !!
Meglátod minden jó lesz!
Pusza sokáig ébren leszek
Nagyy energia INDUUUUUUUUUUUUL,+ SZERENCSEMALAC
Azt mondták éjfélig ne izguljak...
Ja, utána meg reggelig wc-re járok, utána úgyis alhatokk, nem igaz?
--
:-)
Na, nem hat a hashajtó.
Nem félek! Még?
Szia!
Nekem 2012. november 23-án volt méheltávolításom.
Szerintem a karácsonyi kis- és nagytakarítást idén kihagyhatod, mert nem is igazán tudnád megcsinálni, meg nem is lehet emelgetni stb.
Minden jót kívánok Neked. Mielőbbi gyógyulást!
Zsuzsa
Köszönöm szépen Ildikó, és a többieknek is a jeleket.
Wifi persze nincs.
A mai nap azzal telt, hogy kaptunk 2 hashajtót. Szerencsére nem beöntést.
Furának találom, hogy semmi más nem történik, semmi vizsgálat.
Megfogadom a tanácsotokat! Úgy gondolom én is, hogy többet ér hosszútávon a jól lét, mint bármi más. Azért a töltött kápi Karácsonykor hiányozni fog :)
Puszillak Benneteket!
Hát hallod Másikanyunak igaza van!!!. Úgyis fogod érezni, hogy ez az ünnep rólad szól majd. Ha megteheted,akkor ne tedd meg. MÁrmint a takarítást sem.!! nagyon fontos, mert sérvet kapsz, meglazul, kifordul, begyullad, bedagad,kifolyik, bekékül,megereszkedik és kvára fáj. Ennyi, ha valaki emel, takarít, hajol, kapál, seper és csinálja azt, amit nem szabad. 6 hétig biztosra ne , utána a tested jelez. NEkem 2 év után is azt jelzi, hogy tedd le azonnal amit cipelsz,mert a cipelésről örökre mondjál le. Minden hasi műtétnek ez a kockázata, legyen a vágás keresztbe, avagy kasul. A hasfaladat átvágták, veszélyes!!Műtét után még a poharadat is nehéz megemelni, nekem még mindig nehéz a felmosó fát kicsavarni.... vigyázz magadra és az evéssel is, mert a beleid karnevált fognak járni a hasadban, aminek nem örülsz majd semmi puffasztót, töltött képit meg a többi hardcore verziót csak a nyuszitól várd majd tavasszal.Ha ugyanúgy eszel,mint műtét elött, égni fog bizony a pokol. ELég lesz a sebgyógyulás, nem kellenek még bélszínmanók a hasadba. Sok alma, joghurt, könnyű ételek segítik az emésztést és a gyógyulást.
Szisziági, igyekszünk, hátha a humor hazavágja a kórságot és minden nyavalyát.Mert humorban bizony nem ismerünk tréfát :-)))
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?