Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21748. Eria67
2014. nov. 4. 18:44

Sziasztok Lányok!

Rég nem irtam, de minden nap olvaslak benneteket és gondolok mindnyájatokra, régiekre- újakra egyaránt. Én járogatok a sugárkezelésre és visszamentem dolgozni, aminek nagyon örvendek és remélem menni fog a kezelés mellett végig.

Sugarmelon üdvözöl benneteket, sajnos hálozati gondok miatt nem tud itt lenni velünk a fórumon. Megkért irjam meg nektek, hogy alakulnak a dolgai:

két hét múlva kap két belső sugárkezelést és januárba kezdi a 28 külsőt.

Puszi Nektek: Erika

21747. diko70
2014. nov. 4. 17:33
Ma valami nagyon jó érzés fogott el!!Eddig nem is gondoltam arra ,hogy mennyivel könnyebbek a napjaim!Nincs fàjdalom,nincs vérzés és màr soha többé nem kell naptàrat nézegetni ,szàmolgatni ,hogy mikor nem mehetek sehovà mert nem tehettem meg a verzések miatt azt sem hogy nagybevàsàrlast csinàljak a 30 km re lévő Tescoban!A nyaralàs időpontjàt sem hozzàm kell a csalàdnak alakítani!!Elnézést,hogy ilyeneket írok de most nincs itthon senki és elakartam mondani valakinek! :)
21746. Dizsóka (válaszként erre: 21745. - Szisziági)
2014. nov. 4. 10:17

Sziasztok!

Köszönöm Kedves Ági,és Diko70 Neked is!

Igyekszem mindezeket megtartani,a párommal kéz a kézben,remélem még jó ideig :)

A munkára igen ,fokozottabban kell figyelnem,mert valóban néha túlzásokba esem ,ha nem fáj éppen semmim.

Szeretettel ölellek és puszillak Titeket és Mindenkit aki -e fórumhoz hozzászólt vagy megérintett.Szuper Csajok vagytok!

21745. szisziági (válaszként erre: 21741. - Dizsóka)
2014. nov. 4. 10:03

Szívből gratulálok Zsóka, az eredményedhez, meg a 32 évhez is !! Még 32 -legyen, ha ti is így akarjátok:))

Azért vigyázz magadra,ne ess túlzásokba a háztartás és a munka terén!

Puszi és ölelés Neked!

21744. dokieva (válaszként erre: 21740. - Tica68)
2014. nov. 4. 07:01
Jaj de jó! Nagyon megnyugtatsz köszönöm.
21743. diko70 (válaszként erre: 21741. - Dizsóka)
2014. nov. 3. 19:28
Ez nagyon jó !De azért vigyàzz magadra,a 32 évhez pedig gratulàlok!! :)
21742. mara238
2014. nov. 3. 16:59
Nekem a párom volt a támaszom. Ő tartotta a lelket akkor is bennem, mikor félórákat zokogtam a zuhany alatt, hogy a gyerekek ne lássák. Volt hogy azt hittem hogy őt nem érdekli az egész, annyira higgadtan kezelte a dolgot. Aztán rájöttem hogy ha azt láttam volna rajta, hogy ő is összeomlik, valószínű még jobban ki lettem volna. Nekik is nehéz nagyon.
21741. Dizsóka
2014. nov. 3. 16:08

Sziasztok Drága Lányok!

Szeretném Veletek megosztani az örömöm,ma volt a 6 hetes kontroll,( igaz csak szerdán töltöm)minden rendben,a szövettan is negatív :)

Ha már a férfiak is szóba kerültek,az én férjem is egy csodálatos ember,mindent meglehet beszélni vele -e téren is,igaz mi 32.-ik évünket töltjük együtt jóban-rosszban.

Puszi Mindenkinek és kitartás!

21740. Tica68 (válaszként erre: 21735. - Dokieva)
2014. nov. 3. 14:10

Szia!

Szerintem a legjobb dokit kaptad. Engem is ő műtött és mindent megtett azért,hogy rendben legyek. Első körben azt mondta, hogy olyan nagy a miómám, hogy hasi műtét kell. A műtét napján látta, mennyire be vagyok rezelve, így megígérte, hogy olyan vágást csinál, mint a császárosoknak. Amit ígért, meg is tartotta! Bár mindig elmondja, ha találkozunk, hogy mennyit szenvedett velem:) Kérdezz tőle, ha van kérdésed, válaszolni fog mindenre. Drukkolok Neked.

üdv

Tica

21739. ibab
2014. nov. 3. 13:26

egy kis okosság:-))

[link]

21738. szisziági (válaszként erre: 21736. - Ibab)
2014. nov. 3. 13:02
Megerősítem Ibab a véleményedet:) A viccben lévő szituációra gyúrok, hogy annyira idősek legyünk a párommal:))
21737. dokieva (válaszként erre: 21729. - Effre)
2014. nov. 3. 12:57

Szia!De persze minden lehetséges. De most már csak vége lesz.

nekem az az aggasztó, hogy senki nem csinált rákszűrést. Azt nem szoktak?

21736. ibab (válaszként erre: 21733. - Szisziági)
2014. nov. 3. 12:54
bölcsen fogalmaztál nagyon Ági!!! Kimondtad azt ami a lényeg, nem a mennyiség, hanem a minőség. A párunk is nagyon nehéz helyzetben van, amikor nekünk bajunk van. Segítenünk kell egymást, hiszen el sem tudják képzelni, hogy mi mit érzünk. A kommunikáció elengedhetetlen egy párkapcsolatban, mindent meg kell beszélni egymással és szeretettel lenni a másik problémája iránt,minden önzőség nélkül. SOkszor az együttlét lehet egy szerelmes összeölelkezés, lehet egy simogatás: Ha megengeditek megint egy viccet mesélnék. Idős néni, meg a bácsi lefekszenek az ágyba egymás mellé.A bácsi elkezdi a néni kezét símogatni. A néni hagyja és mosolyog. Másnap ugyanezt eljátszák megint. Meg harmadnap is. Negyedik nap, megint lefekszenek egymás mellé este, a bácsi elkezdi simogatni a néni kezét, mire a néni megszólal: Jaj papa ma ne! Ma annyira fáradt vagyok... Belőlem 27 év párkapcsolata szól. Imádjuk egymást :-)Meg sem gyógyultam volna, ha nincs a férjem, aki sokszor rosszabbul nézett ki,mint én a betegségem alatt. Tudjátok: Jóban rosszban. Annak idején ezt fogadtuk meg :-)
21735. dokieva (válaszként erre: 21727. - Tica68)
2014. nov. 3. 12:54
Szia Tica! Dr.Rucz fog műteni. Holnap kettőre kell mennem.
21734. szisziági (válaszként erre: 21732. - Diko70)
2014. nov. 3. 11:20
Tényleg szerencsések vagytok! Sok-sok ilyen orvosra lenne szükség ! Nagyon örülök, hogy nálatok rendben van minden,még sok egészségben, boldogan együtt töltött évet kívánok !
21733. szisziági (válaszként erre: 21728. - Effre)
2014. nov. 3. 11:16

Látod Effre, az idő mindenre gyógyulást hoz. Idő kellett ahhoz is, hogy a saját bajaid és ijedtségeden túl egy kicsit a párod szemszögéből tudd nézni a dolgokat. Ez így van jól!! Először mindenkinek a saját gyógyulása a legfontosabb,mert ez kell az életben maradáshoz, aztán következnek a társas kapcsolatok a sorban. Ezt diktálja a természetes életösztönünk,és baj lett volna ha felcserélődik a sorrend.

Ahogy írták a lányok, vannak köztünk szerencsésebb helyzetű asszonyok,feleségek,akiknek a párja megértő és erős,nem csak magára gondoló pasi. Sajnos ennek ellenkezője is igaz,ami mélyen elszomorító,hogy sok sorstársunknak egyedül kell megküzdeni ezzel a nagy testi és lelki teherrel.

Aztán vannak olyan férfiak,akik nagyon szeretik a párjukat, de pillanatnyilag nem tudják , hogy hogyan segítsenek neki.

Ők igazán kétségbe tudnak esni, de nem tudnak beszélni róla,mert nem akarnak gyengének mutatkozni mások előtt.

Az én párom is ilyen, de nagyon becsülöm, mert sok éve,sok bajon keresztül mellettem áll, és nagyon igyekszik ezt fejleszteni magában!

Igazad van, hosszú évek alatt ez olyan erősre fűzi a kapcsolatot, amiben már nem annyira lényeges a szex pillanatnyi működése, mert ott van a bizalom, hogy előbb utóbb helyre fog jönni!! Aztán az életkor előrehaladtával már nem a gyakoriság, hanem a minőség lesz a fontosabb:))) 23 együtt töltött év tapasztalata beszél belőlem:))

21732. diko70 (válaszként erre: 21728. - Effre)
2014. nov. 3. 10:13
Nagyon igazad van!!Az én dokim beszélt külön a pàrommal is!Nagyon emberséges,köszönettel tartozunk neki!
21731. effre (válaszként erre: 21717. - Bittike)
2014. nov. 3. 09:34

Szia Bittike!

Nagyon sajnálom,hogy ismét előjött Nálad a gubanc.

Eddig végigcsináltad bátran ,egyáltalán nem lehet könnyű sőőőt ,most újra nekiindulni.UFF!!!Teljesen együttérzek Veled!

Csak biztatni tudlak:

Most nagyon fel a fejjel,és kívánom Neked tiszta szívből ezúttal úgy sikerüljön hogy soha többé ne legyen gondod ezzel.

Sikerülni fog ,csak erre gondolj kérlek,akkor is ha most nagyon eleged van ebből.

Nagy ENERGIA INDUL FELÉD ..

Puszi

21730. effre (válaszként erre: 21726. - Másikanyu)
2014. nov. 3. 09:15

Szia Másikanyu,

Örülök,hogy Nálad már rendeződnek a dolgok.

Jó olvasni ezt,szuper csak így tovább.

Többek javaslatára megfogadom:tehát fondorlatokat az étlapra :)

Puszi és épülj szépen ügyesen tovább :))

21729. effre (válaszként erre: 21725. - Dokieva)
2014. nov. 3. 09:01

Szia Dokieva,

Üdv közöttünk szeretettel.

Nem lehet,esetleg hogy idegalapon hánysz

Vagy megnézték már nálad a máj -epeműködést?

Nekem ez okozott néha hányingert,de nem hánytam.

21728. effre
2014. nov. 3. 08:47

Kedves Lányok!

Olvasva benneteket elgondolkodtam a bennünket érintő párkapcsolati dolgokon.

Egyre többünknél jött ez is fel,szerencsére legtöbbször baj nincs,legalábbis áthidalható.

Rádöbbentem arra,aminek nyilvánvalónak kellett volna eddig is lennie,itt van egész idő alatt az orrom előtt, mégsem foglalkoztam bevallom ezzel amennyire kellett volna.

Miért is ? Szégyen,de eszembe se jutott,hogy a páromat esetleg mélyen lelkileg ugyanúgy megviselhette a műtétesdi,a velejáró bizonytalanság,a félelem.

Aki néha csak tehetetlen szemlélője az eseményeknek,segítene de nem tud máshogy csak szavakkal,tettekkel,és titokban a fohász renszeresen hadja el ajkát.

Jut eszembe még kislánykoromból egy ismerős házaspárnál egy sztori.

A feleség veseműtéten esett át,a férje egy kemény ,roppant karakán nagydarab ember

Egy alkalommal a szüleimnél zokogva mondta el aggodalmait.

Anno nem sokat értettem belőle,hiszen nem is tudta hogy ott vagyok.Akkor nagyon fúrcsa volt nekem egy síró férfit hallani a félig nyitott ajtó mögül.

Valahogy "beugrott" ez az emlék és most értettem meg.

Hiszen érző ember,aki tehetetlenül küszködött.

A felesége azóta már rég meggyógyult,az embert pedig mintha kicserélték volna.

Mindig nagyon előzékeny ,virágcsokros pasi lett belőle,amiért sokan piszkálták is röhögve ,hogy papucsférj.Azok akik túl buták voltak ahhoz hogy ezt felfogják.

Hát minden volt de papucsférj nem.

Nemcsak nekünk nehéz ezt az egész amin keresztülmegyünk.

Ott vannak a férfiak akik mögöttünk állnak ,hősiesen csendben ,észrevétlenül .

Félelmeiket kissé eltitkolva,ugyebár férfiak, keménynek kell lenniük,nem törhetnek meg mert ezt várja el tőlük a társadalmi norma.

Van aki veszi a nyúlcipőt és inkább odébbáll,mert ki tudja ,talán nem tud megbírkózni a teherrel.

Annak jobb is ha megy,bármennyire is megbántó .

Mert később se lehet rá számítani.

Na meg hát mit mondjanak,"izé drágám tudod én be vagyok szva,gyáva vagyok ehhez "?

Egy férfi inkább nem tesz ilyet ,be se vallja ,nem teszi talán büszkeségből,vagy saját maga alkotta szabályokból,vagy a tekintélye elvesztésétől való félelemből,ki tudja...

Foglalkoznak velünk ki-ki a maga módján,helytállnak és ha van igaz szeretet akkor elhiszem ,előbb-utóbb ez a kemény próba megerősíti a kapcsolatot.

21727. Tica68 (válaszként erre: 21709. - Dokieva)
2014. nov. 2. 21:39

Szia!

Ki az orvosod? Engem is ott műtöttek, két éve már. Nekem jó tapasztalataim voltak velük. Fel a fejjel!

Tica

21726. másikanyu (válaszként erre: 21697. - Katka49)
2014. nov. 2. 20:15

Szia Katka49! Nekem június közepén volt a műtétem.Az én kapcsolatom viszonylag friss az én drága emberemmel, tavaly hozta ajándékba a Mikulás. Akkor már tudtam, hogy mi előtt állok, kis megszakításokkal szinte folyamatosan véreztem.Nagyon. Ezért nem lehettünk annyit "úgy" együtt, amennyit szerettünk volna. Ez magában hordozta, hogy a hat hét elvonás túl hosszú lesz számára és keres mást. Szerencsére nem így történt. Csak te tudod eldönteni, hogy érdemes-e még harcolnod.

Kedves Effre! Az én párom kimutatta a vágyait, de csak akkor lett igazi "akció", amikor én is be mertem vállalni (az utolsó előtti héten már nagyon nehéz volt várni). Az ő első reakciója az volt, hogy nem fájt-e és nagyon vigyázott rám. Szóval vesd be a fondorlatokat!

Mindenkinek gyors gyógyulást, sok erőt, POZITÍV HOZZÁÁLLÁST kívánok! Puszi!

21725. dokieva (válaszként erre: 21722. - Szisziági)
2014. nov. 2. 17:05

Köszönöm szépen. Remélem én is, hogy minden rendben lesz és túl leszek rajta.

Volt köztetek olyan aki folyton hányással küzdött?

21724. dokieva (válaszként erre: 21719. - Ibab)
2014. nov. 2. 17:03
Bizony... Bár ha azt mondják kiveszik hát vegyék. Nem akarok szülni. Csak legyen már vége a fájdalomnak.
21723. mara238 (válaszként erre: 21697. - Katka49)
2014. nov. 2. 16:37

Drága Katka!

Nekem szerencsém van a párommal, szinte érezte mi zajlik bennem... Anélkül hogy bármit mondtam volna a műtét előtt közölte, hogy ne is gondoljak hülyeségeket, nem attól vagyok nő hogy van-e méhem van nincs... A felépülés alatt pedig végig éreztette velem hogy nő vagyok. Igazi társ. Az első együttlét pedig olyan volt tényleg mintha szűz lennék. Végig azon aggódott nem fáj-e, én pedig azon érez-e valami furcsát, mivel a méhnyakat is levették. Kívánom találd meg azt aki megbecsül. Nehéz lehet most neked, de itt csajok segítünk Neked!!

Ölellek

21722. szisziági (válaszként erre: 21709. - Dokieva)
2014. nov. 2. 16:25
Igen, mostmár megértelek. Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy minden menjen. Azért javasolták a laparoszkópiát ,mert meg szeretnének mindent menteni amit lehet. Nagyon jó ez a technika ,és egy ügyes kezű sebész meg is tudja csinálni! Nagyon szorítok, hogy minden értéked jó legyen, és elég legyen a kisebb műtét!
21721. szisziági (válaszként erre: 21716. - Effre)
2014. nov. 2. 16:20

Effre, most egy kicsit megnyugodtam!

Hiszen ez még a kisebbik rossz, ami történhet közöttetek.

Ez a drága ember túlságosan félt és óv téged,ez annyira megható a mai világban:) Nagyon becsülöm az anyósodat is,hogy ennyire melletted áll !

Innen könnyebb lesz visszatalálni egymáshoz,csak egy kis szelíd erőszakra lesz szükség-amit neked kell alkalmaznod ,ahogy látom:)) Dicsérd sokat,bármilyenre sikerül az első támadás ,nem egy csata számít, hanem az egész háború végeredménye:)))

Kívánom hogy a betegség és a bacik ellen kiütéssel győzzél, a pároddal pedig egy szoros küzdelemben elért döntetlen legyen az eredmény!:))

21720. ibab (válaszként erre: 21712. - Berper)
2014. nov. 2. 14:35
Más a vérzés és más a rózsaszínes vérezgetés. Azért a vérzés egy bőséges dolog, ami a méhtestből jön. De gondolom szőke agyammal, hogy a peteérés és leválás is egy kis trutyis nyáladzással jár, de mivel nincs méh, ezért nincs vérzés....
21719. ibab (válaszként erre: 21713. - Dokieva)
2014. nov. 2. 14:34
No akkor még nagyon fiatal vagy, ezért nem kéne még a drasztikus cécó. MÁr értem a dilemmád...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook