Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Azt mondták éjfélig ne izguljak...
Ja, utána meg reggelig wc-re járok, utána úgyis alhatokk, nem igaz?
--
:-)
Na, nem hat a hashajtó.
Nem félek! Még?
Szia!
Nekem 2012. november 23-án volt méheltávolításom.
Szerintem a karácsonyi kis- és nagytakarítást idén kihagyhatod, mert nem is igazán tudnád megcsinálni, meg nem is lehet emelgetni stb.
Minden jót kívánok Neked. Mielőbbi gyógyulást!
Zsuzsa
Köszönöm szépen Ildikó, és a többieknek is a jeleket.
Wifi persze nincs.
A mai nap azzal telt, hogy kaptunk 2 hashajtót. Szerencsére nem beöntést.
Furának találom, hogy semmi más nem történik, semmi vizsgálat.
Megfogadom a tanácsotokat! Úgy gondolom én is, hogy többet ér hosszútávon a jól lét, mint bármi más. Azért a töltött kápi Karácsonykor hiányozni fog :)
Puszillak Benneteket!
Hát hallod Másikanyunak igaza van!!!. Úgyis fogod érezni, hogy ez az ünnep rólad szól majd. Ha megteheted,akkor ne tedd meg. MÁrmint a takarítást sem.!! nagyon fontos, mert sérvet kapsz, meglazul, kifordul, begyullad, bedagad,kifolyik, bekékül,megereszkedik és kvára fáj. Ennyi, ha valaki emel, takarít, hajol, kapál, seper és csinálja azt, amit nem szabad. 6 hétig biztosra ne , utána a tested jelez. NEkem 2 év után is azt jelzi, hogy tedd le azonnal amit cipelsz,mert a cipelésről örökre mondjál le. Minden hasi műtétnek ez a kockázata, legyen a vágás keresztbe, avagy kasul. A hasfaladat átvágták, veszélyes!!Műtét után még a poharadat is nehéz megemelni, nekem még mindig nehéz a felmosó fát kicsavarni.... vigyázz magadra és az evéssel is, mert a beleid karnevált fognak járni a hasadban, aminek nem örülsz majd semmi puffasztót, töltött képit meg a többi hardcore verziót csak a nyuszitól várd majd tavasszal.Ha ugyanúgy eszel,mint műtét elött, égni fog bizony a pokol. ELég lesz a sebgyógyulás, nem kellenek még bélszínmanók a hasadba. Sok alma, joghurt, könnyű ételek segítik az emésztést és a gyógyulást.
Szisziági, igyekszünk, hátha a humor hazavágja a kórságot és minden nyavalyát.Mert humorban bizony nem ismerünk tréfát :-)))
Sziasztok!
Most /mindig van új kérdésem :) / azt szeretném megkérdezni, hogy a műtét után (bikini vágás, méh, méhszáj petefészek minden megy), mennyi idő múlva lehet emelni, hajolgatni.
Pl. a karácsonyi nagytakarítás/kistakarítás :) egy nov. 24-iei műtét után kivitelezhető-e.
puszi Nektek!
Gondoltam, hogy nem tudsz tőlünk elszakadni,mi is hiányoltunk ám:)
Minden rendben lesz,csak lassan,mondhatni csiga-biga tempóban:)
Ibab és Effre szuperek vagytok!! Jobban nyomjátok mint egy stand-up comedy:)))
Jó ide jönni,mindig felvidítotok!
Meg kell hagyni, koronás sztorikat írtok !!
Már rég vidultam ennyit.:)))
Drága félősök,higgyétek el én is benne voltam 7 hete de bőven a kakis naciban.:)
Szinte ritmusra Pamparampapararara ihajcsuhaj parapara...
Aztán rájöttem ,hogy lehet parázni de nem éri meg.
Csak az erőt eszi fel,ami meg másra kell.
Bevonzani meg inkább a jót érdemes és bekopog az aduász is,a szerencse is totyogni fog,na meg itt a fórumon ki kell adni magából az embernek amit máshol nem lehet..
Ha valahol is,akkor itt biztos megértésre leltek,jó helyre jöttetek.
De addig is nagy ölelés és sikert kívánok.
Drága Lányok,
már hogy ne gondolnék Rátok !!!!!!
Hát olyan nincs, hogy ne !!
Persze hogy nem búcsúztam el végleg,na hová gondoltok csillagocskáim,))
csak el kellett mondanom hogy indult a bakterház nálam..
Pár nap után ,kicsit sok volt a munkahelyi cécóból,aztán itt meg sokkal jobban érzem magam..
Mintha hazajöttem volna..)))
Huh, a cégnél nagy változások,főnökváltás,új szabályok meg miegyebek..de jó, hogy a zűrök alatt nem voltam ott..
A nődokim kiírt 100-ba ,a főnököm meg bepipult és felhívta azzal hogy nem 100-as.
Megegyeztek 50 -ben,majd eldöntik ,hogy én mikor leszek 100-as..:))
Helyzetelemzésként:
Tehát : a pajta pang.. a pitty-ig eljutottunk,
Prognózis : hamarosan talán meglesz a pittypang...:))),
tudjátok ,lassan olyan mint a kínai vízhang..a Po folyónál:
ha befogod az orrod ki is tudod mondani..olyan pattymekpitty ..meg pikpajk poooooo..:)))
így nálam a rekonstruált minőségi állag még mindig változatlan.és tesztelésre vár...
Na kíváncsi vagyok….:))
GGT lefelé csúszvamászik,
jól teszi ..))szerdán kontroll.
Mellékvese vagy inkább a vese : szúrkált ma a drága,a háziorvosom meg vakarózik .
hamarosan májkivizsgálás meg CT mint finom kis csemege.
Lányok akkor most abból a sörből küldenék én is mindenkinek egy kupával :)))egészségünkre!!!!!!!!!!!!
Óriáspusza mindenkinek!!!
Drága Ibab!
Köszönöm!!!
Szuper Csaj vagy! A koronámat megigazítottam! :)
Sok-sok jót és szépet kívánok!!!
Igen én is debreceni vagyok, de nem a klinikán műtöttek. Ragaszkodtam egy orvoshoz akiben maximálisan megbíztam ,és jól döntöttem. Nem voltak annyira jók a körülmények mint a klinikán,de nekem nem a kórterem volt a fontos, hanem az az orvosi team akinek a kezében volt az életem!
Nagyon fontos, hogy bízzál az orvosaidban, mert úgy mindent könnyebb lesz elviselni! Szorítok neked!
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?