Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Köszi Erika! Nagyon sokat jelentet nekem amiket ma és tegnap olvasgattam,erőt adott..Igaz be vagyok tojva picit,,na jó nagyon.,,de bizakodom...Alig várom hogy csütörtök legyen,és már lekerüljek osztályra.Akkor picit megnyugszom.Tényleg lányok,műtét után mondanak valamit,hogy mit láttak odabent,vagy csak a szövettankor?
Sarik, örülök neked! Olyan jó hallani , hogy visszaállt a normális életed!
Kívánom, hogy a teljes gyógyulás után még sok-sok évig így maradjon!
Köszönöm Erika, fején találtad a szöget:) Tényleg lassan hétpróbás leszek:)) Azért most már megállnék a kísérletezéssel, megelégszem az eddigi tapasztalataimmal.
Remélem, hogy nálad is szépen fogyogatnak a napok,nincs semmi rossz hatás!
Puszillak, vigyázz magadra, ha bármi nem stimmel szólj a kezelésen.
Erika sok-sok erőt kívánok holnapra,remélem, hogy túl leszel rajta, a vérzés nem lesz akadály!
Szeretettel gondolok majd rád, ugyanabból a városból !!
Drága Era!
Üdvözlünk itt a fórumon és sok erőt kivánunk a holnapi napra. Jó, hogy ide találtál, itt majd mindig lesz valaki, aki segit majd. Vannak hétpróbás sorstársaink mint Ibab, Szisziági, az ők tanácsai és bátoritó irásai sokunknak segitettek. Én vagyok SARIK egyik szobatársa, kérdezz bátran ami csak eszedbe jut. Szerintem a vérzés nem akadálya a műtétnek, gondolunk rád és várunk vissza.
Puszi: Erika
Köszi szépen,aranyos vagy!
Sok szerencsét a holnaphoz is!!!Remélem nem kell elhalasztani, tudom a várakozásnál nincs rosszabb.
Már nem akarom zavarni...Reggel bemegyek aztán meglátom.Csak olvastam olyat hogy hüvelyi műtétet nem csinálnak,hasit nem tudom.,
Erre sajnos/megjött/nem tudok válaszolni,lehet hogy fel kéne hívnod az orvost!?
Sajnálom,de gondolj arra,hogy az életed megmentik és láthatod felnőni ezt az egyet.Hol lesz a műtét?
Csajok,az előbb voltam wcn,és megjött...Tiszta ideg vagyok,várhatott volna még 2 napig...Ilyenkor mi van?Hasi vágással lesz a műtét,remelem nem küldenek haza
Ibab nem lehetett könnyű,de örülök hogy jól vagy!
Sarik köszönöm!Nekem méhtestben van,minden vizsgálat szerint benne van a méhben ami most jó.40 éves vagyok,van egy 4 éves kislanyom..szerettem volna kistesót,hát már nem lesz:(
Íbab!Sör nincs, itt egy kis forralt bor!
Kedves era1974!Nekem ugyan ilyen nagy műtétem volt 09.15.-én nekem is azt mondták időbe vagyunk,és úgy is lett.Minden ok,már dolgozok,és a szövettanom is jó.Az életem jó irányba változott,mert ezektől a nyavajáktól már nem kell félnem s a szobatársakban is jó barátnőkre leltem.S nem utolsósorban rátaláltam erre a közösségre.Hol műtenek?Nyugi,nem lesz semmi baj.Kitartás,szorítunk érted is meg mindenkiért aki még előtte van .Kérdezz nyugodtan bár mit bár mikor,mindig van itt valaki aki válaszol.Aki már túl van rajta azoknak is teljes gyógyulást kívánok!!
látod itt vagyunk és bátorítunk. Nekem személy szerint minden téren jobb!!!az első két éve volt, majd egy évre rá a petefészkeket is eltávolították. No ezért szeretem mindenben a 2:1 ben megoldást:-) de túléltem....szó szerint:-)
Ibab igazad van,itt tényleg nagyon jó közösség van mindig,de én sem ezért dupláztam:))
A királylányos hasonlatod telitalálat:)) Én személy szerint,többször szorultam mostanában a koronaigazítás mellett még fehérnemű igazításra is, de mindezt ártatlan kék szemekkel, mosolyogva tettem,és eddig bejött a trükk!
Köszönöm:-) <3
És Ti jól vagytok már a műtét után?
Ne vonzzad be ezeket kérlek. Nem fognak semmit találni, jót fogsz aludni, frankó szobatársaid lesznek, mint nekem, a mai napig összejövünk,nem fog fájni,mert adnak fájdalomcsilit,és nem lesz utána semmi kezelés,mert időben vagy.
Szia!Nem kell félni èn 8 hete estem àt ezen a műtéten!Jól vagyok!Szorítok neked !!!Minden rendben lesz nyugi!!! :)
Köszi a biztató szavakat:-) Bizom nagyon benne,hogy tényleg időben vagyok,a doki és a proff szerint is,azt mindták valószínű higy nem kell utánna kezelés,de ezt majda szövettan dönti el.Félek iigen az ismeretlen körülményektől,a szobatársaktól kiket kapok,az altatástól,félek ha felnyitnak nehigy találjanak valami nagyon csúnya dolgot ,félek higy milyen fájdalmaim lesznek stb....
ne a műtéttől félj, mert attól nem kell!! Nekünk elhiheted. Az ismeretlentől tartasz talán,mert nem ismered a folyamatokat amit még nem éltél át. Ez természetes, az ember szelleme tiltakozik az ismeretlentől és belép a félelem funkciója. HIdd el, sokkal jobb lesz utána. NEkem is elhiheted, én dupláztam :-) és itt ülök fülig érő szájjal és tök egészésgesen írok neked sok okosságot :-))))főleg, ha időben vagy nincs mitől tartanod....
Sziasztok!
Pár napja kedztem el olvasgatni a fórumot,remélem nem baj hogy irok Nektek!Holnap kell befeküdnöm teljes méh és petefészek eltávolitásra,sajnos rossz lett a szövettanom:(Az orvosok szerint időben vagyok,de nagyon félek:(
SZia Nyuszi, hát bizony szaporodunk mint a nyulak :-)( na ez stílusos volt:-) Amikor még a másik életemben :-hihi) toltak be a műtőbe, akkor is az itteni csajokra gondoltam. TÉnyleg a kezdetektől egy olyan jó kis sorsközösség alakult itt ki, hogy a gyógyulás minimum 40%-át képezi a társaság. Egy pozitív gondolatokkal teli közösség, akik már megélték a nőiesség minden formáját, még a nem kellemes perspektíváját is, amely kipróbált gyémánttá teszi őket. Legalább is,úgy látom,mert amikor egy egészséges kortársam nyavalyog, hogy jááj, megint megjött váááá, fáj a fejem ,meg egyáltalán olyan izé és szar az élet,törik a hajam, lóg a cicim stbstb.... és semmi baja azon kívül,hogy napi 3 tampont kell feldugni,és a forró kávét megfújni, de mégis nyavalyog, hát bizony arra gondolok, hogy mi lenne vele, ha megtapsztalná mindazt, amit mi.A beöntéstől kezdve a kemoterápiáig, akkor azt hiszem megállna a szájában a mélange, amit épp szopogat bánatában a kzvó teraszán fodrász után,botox elött.....MErt van ilyen ismerősöm. A szar sem elég büdös neki. MEgpróbálná az élet, akkor megbecsülné a kutyaszart is, amibe belelép. No csajok, ezzel csak azt akartam mondani, hogy érezzük magunkat királylánynak és ha néha elesünk,keljünk fel és igazítsuk meg a koronánkat, nyomuljunk tovább :-)))) vidáman, elegánsan....comme il faut.....
drága lányok!
Imádlak titeket!!! Annyira fel tudjátok vidítani az embert!! Puszi nektek, A műtét előtt állóknak meg kitartást és ne féljetek, tényleg jobb, mint amire számítotok.
rákattintasz a felhasználó névre ( ibab :-) és küldsz neki egy sört :-) na???
Hogyan lehet jelet küldeni????
Szia Melon! Nagyon örülök a jó hírnek! Látod mégiscsak jóra fordulnak a dolgok. Szépen lassan a gyógyulás felé lépkedsz. Ez a műtét ami miatt valamennyien itt vagyunk azért nem kis dolog. Nem maga a beavatkozás vagy a gyógyulási folyamat. Hanem fejben kell a dolgokat rendbe tenni. Szerintem mindenkiben megfogalmazódik, hogy vigyázni kell magunkra. Ha eddig nem figyeltünk a testünk jelzéseire, akkor itt az ideje, hogy ezen változtassunk. Hűűű, ez most eléggé bölcselkedősre sikerült, pedig csupa pozitív érzésekkel írtam. Szóval vigyázzatok magatokra és azt csináljátok, ami jól esik. Puszi és ölelés mindenkinek!
Szia, van,de kórháztól függ hogy mit ad ,én pl 1 liter hashajtó poros teát kaptam ,amit 1 óra alatt kellett volna meginnom ,naná hogy nem ment csak majdnem két óra alatt,majdnem felül is kijött,nekem is kivettek mindent,azért a méhem hiányát érzem egy kicsit a hasamban,meg hőhullámaim vannak ,de jól vagyok!
További ajánlott fórumok: