Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

22048. szisziági (válaszként erre: 22046. - Optimista100)
2014. nov. 26. 14:04

Ezt már szeretem olvasni,csak így tovább!:) Ugye hogy meg tudod magad jutalmazni olyan dologgal ami jó érzést okoz? Látod milyen könnyű elengedni azt, ami lelkiismeretfurdalást kelt bennünk? Kit érdekel , hogy nem ragyog a ház,inkább a Te mosolyod ragyogjon fél órán át amikor gyönyörködsz :)

És még valami jó tanács, ne engedd , hogy rajtunk kívül más nők , asszonyok véleménye (károgása) befolyásoljon!! A nők hajlamosak arra, hogy egymást elbizonytalanítsák a szaftos pletykáikkal,amiknek fele sem igaz!!

Itt ezen a fórumon már minden, de minden megtörtént a sok-sok nővel ami a legjobb és legrosszabb esetben történhet ennek a műtétnek a kapcsán. Névvel,arccal vállaljuk hogy mind igaz amit írunk, a mostani magyar kórházi állapotok és a magyar egészségügy keretén belül! Van ennél hitelesebb forrás?

Semmi érdekünk , hogy bármit titkoljunk és megmásítsunk, vagy elhallgassunk a másik elől. Az orvosok megtesznek mindent amit tudnak a dolgok testi vonatkozásában , mi meg itt vagyunk egymásnak , hogy lélekben és energiában támogassuk egymást.Ebben a feltétel nélküli őszinte segítségben bízz,és akkor erősebb leszel, bármi történjen .

22047. csinszka24 (válaszként erre: 22044. - Optimista100)
2014. nov. 26. 13:54

Kedves Optimista 100: :) (először)

Másodszor: Tök jó ötlet, hogy hozzáfogsz a díszítéshez:) Azt tedd amitől jobban érzed Magad, ezekben a "vészterhes" napokban főleg ;)

Harmadszor: óvatosan duhajkodom :) Falatonként eszem meg az elefántot :D

22046. optimista100 (válaszként erre: 22040. - Szisziági)
2014. nov. 26. 13:44

Kedves Ági :)

Köszönöm szépen, tényleg nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, olyan jó, hogy az emer ennyi bíztatást kap, tapasztalatot cserélhet.

Igyekszem a munkát kicsit elengedni, közhely, de tényleg legfontosabb az egészség :)

...és igenis nekiállok feldíszíteni a házat a karácsonyi hangulathoz, most ehhez van kedvem, nem érdekel, hogy nem ragyog tisztaságtól az egész ház, nem fogom magam emiatt is idegesíteni.

Igazad van Ági...és igenis most kicsit önzőbb leszek magamhoz :)

22045. effre
2014. nov. 26. 13:39

Sziasztok Lánykák,

Nagyon jó Benneteket ovasni.

Mindennap gondolok Rátok,régiekre és újakra,szurkolok és imátkozom értetek.

Drága Ági,szuper vagy,mint mindig is!!

Nagy ölelés és puszi Mindannyiatóknak szeretettel és kívánom,

hogy csak a lehető legjobbak történjenek mindannyiunkkal

22044. optimista100 (válaszként erre: 22039. - Csinszka24)
2014. nov. 26. 13:37

Kedves Csinszka 24 :)

Bízom a kineziológusban, mindent el fogok követni, hogy ebből az iszonyú stresszérzésből kikeveredjek.

Ügyes vagy, kitartó vagy,csak tényleg óvatosan duhajkodj! :)

Puszi :)

22043. csinszka24 (válaszként erre: 22041. - Szisziági)
2014. nov. 26. 13:25

Köszönöm Ági:)

Le a kalappal Előtted, valóban nagyon ERŐS NŐ vagy :)

Egyetértek Veled abban, hogy nagyon fontos dolog, szeretni Magunkat:) Ez nem önzőség, kell ahhoz, hogy tudjunk miből adni, amikor Másoknak szüksége van rá (gyerek, férj, ...).

Erőt, energiát, szeretetet kívánok Neked és Mindenkinek itt a fórumon:)

22042. szisziági (válaszként erre: 22038. - Era1974)
2014. nov. 26. 12:58

Köszönöm Era,nagyon jólesik:)) Azt gondolom, hogy itt mindannyian példaképei vagyunk az akaraterőnek és a női energiák győzelmének!!:)

Egy férfi sem tudja ezt utánunk csinálni:))

Ugye csajok?:)

22041. szisziági (válaszként erre: 22039. - Csinszka24)
2014. nov. 26. 12:55
Csinszka nagyon megdicsérlek!! A mozgás kell, a mozgás jó, de az óvatosság a legfontosabb ,mindent csak addig csinálni amíg jól esik:)) Te ezt ügyesen betartottad,így kell -mindennap egy kicsivel szabad csak többet, akkor nem lesz baj:)
22040. szisziági
2014. nov. 26. 12:52

Köszönöm a dicséretet lányok:) Nagyon jó érzés,hogy ha csak kicsit is, de segíteni tudok másoknak a tapasztalataimmal.

Optimista 100- bízzál a nevedben, hiszen az nem véletlen, hogy ezt választottad magadnak! A kineziológus nagyon jó ötlet, ha segít a lelkednek, hogy a testedet támogassa a gyógyulás felé vezető nehéz úton. A véleményem és a személyes tapasztalatom az, hogy mindenkinek az segít, amiben a legjobban bízik!Amitől jobban érzi magát lelkileg az ember, az segít is neki. Próbáld elengedni a munkáddal és a kötelezettségeiddel kapcsolatos aggodalmakat,most a gyógyulásod a fontosabb!

Okozz magadnak örömet és szeresd magad egy kicsit önzőbb módon mint máskor-mert megérdemled,és most erre van a legnagyobb szükséged!

22039. csinszka24
2014. nov. 26. 12:28

Sziasztok Lányok!

Dizsóka, köszönöm a zenét:)

Aliz73, a jókívánságokat:)

Tegnap nem írtam erről (el is felejtettem:)), a teljes képhez hozzá tartozik: én teljesen jó (életem legjobb!!!, vas: 24, hemoglobin: 140, a két fő riválisom ;)) vérképével vágtam neki a műtétnek. Az utóbbi két évben heti átlagban 3-4 alkalommal mozogtam (pilates, zumba), amit addig egyáltalán nem tettem meg. Ha tehettem utána szauna :) Ezeknek köszönhetően jelentős előnyöm van Sokatokkal szemben. Nem egy viszonylag kivéreztetett szervezetnek kell újraépítenie magát.

Ma lesétáltam a negyedikről!!! Nyugdíjas csiga tempóban :D szigorúan a korlát mellett. Két lépcsőháznyi séta után visszafordultam :) nagyon lassan visszalépcsőztem. Elfáradtam :) nem volt rossz érzésem közben, de máról ennyi volt az aktivitásom :) Óvatosan duhajkodom :)

Mindenkinek sok erőt, egészséget, jobbulást:)

Optimista100, remélem a kineziológus tud segíteni Neked. Próbáld meg "átprogramozni" Magad :)

Puszi Mindenkinek: Csinszka24

22038. era1974 (válaszként erre: 22036. - Szisziági)
2014. nov. 26. 12:28
Ági,Te olyan erős nő vagy,csodállak érte!
22037. optimista100 (válaszként erre: 22036. - Szisziági)
2014. nov. 26. 11:29

Szia kedves Ági!

Ismét nagyon köszönöm leveledet.

Ma voltam a háziorvosnál, ismét egekben volt a vérnyomásom és a pulzusom is.Pulzusom 135 volt. Írt fel vérnyomás- és pulzusszámcsökkentőt, valamint enyhe nyugtatót. Megjegyzem, otthon teljesen normális a vérnyomásom, ha viszont csak orvosra gondolok, már egekben van. A pulzusom sajna azonban mindig magas, ez okozhatja az ekg-eltérést. Holnap még megyek egy pajzsmirigy értékeket ellenőrző vérvételre, mert ott is van valami gond.

Biztos én stresszelem túl az egészet, de sajna ilyen vagyok, mindenen idegeskedem.

Holnaptól szedem a vérnyomás- és pulzuscsökkentőt, remélem keddig - akkor megyek kardiológushoz - rendeződik valamennyire és jó ekg eredényeim lesznek és a műtétet is még idén meg lehet csinálni.

Már nagyon-nagyon szeretnék túl lenni rajta, kikészülök én is, a családom szerencsére torelálja a pánikomat, na de akkor is...:)

A munkahelyemen sem mindegy, meddig leszek távol, nem szeretném, ha emiatt kirúgnának.

Szóval van gond elég, de ha mindenen túlleszek, én olyan, de olyan boldog leszek, és ugyanolyan vidám, nevetős, mint eddig. Mert ez ugye az utóbbi időben nem ment...:)

Nagyon jót tesznek a soraid, megpróbálom én is a teljesen pozitív gondolkodát, a jobb jövőt elképzelni.Ma már beszélek egy kineziológussal, jó lesz vele beszélgetni kicsit.

Mielőbbi teljesen teljes gyógyulást kívánok Neked!!!Köszi-köszi-köszi!!! :)

22036. szisziági (válaszként erre: 22026. - Optimista100)
2014. nov. 26. 11:10

Sajnálom, hogy el kellett tolni a műtétet:(( Biztosan oka volt rá az anesztesnek,és inkább nem kockáztattak. Nagyon szorítok, hogy semmi komoly ne legyen a szíveddel! Épp elég ez az izgalom,és az alapprobléma ami miatt a műtét szükséges!

Ha vigasztal egy picit akkor leírom az én tapasztalatomat:most májusban a második műtétem után a kemo elkezdése miatt volt szükséges a kardiológushoz mennem. Mindig is a nagyon alacsony vérnyomással és magas pulzussal küszködtem, amire egy kis béta blokkolót írtak fel. Az előírt adagtól annyira gyenge és szédelgős lettem, hogy nem tudtam szedni, csak a negyedét. Szedtem egy darabig, a kemo alatt, hogy ki ne purcanjon a szívem. Ezzel egy időben elkezdtem szedni egy bizonyos fajta gombakivonatot,és lassan elhagytam a szívbogyót, azóta sem szedem, és a pulzusom tök normális.

Gyanítom,hogy a mostani petefészek eltávolítás miatti hirtelen menopauza is bekavarhatott szívemnek , de a hőhullámokkal együtt ez is sokat enyhült, és a sugár alatt már egyáltalán nem szedtem semmi gyógyszert, csak a gomba és probiotikus vitaminkészítményeket. Azóta tökéletesen érzem magam, jelenleg a sugár mellékhatásaiból gyógyulok.

Ami még eszembe jutott az a relaxáció, amit most a sugár előtt tanultam meg, és sokat segít. Talán nálad is jó lenne a szorongás és a stressz leküzdésére, mert így ez egy ördögi kör:((

Higgyél a pozitív gondolatok, és a saját lelked erejében,erősen képzeld magad elé a szebb , egészségesebb jövődet, ezzel veszíteni nem veszthetsz csak nyerhetsz! A saját példám a bizonyíték, meg az Ibabé! Már rég nem írogatnék ide, ha csak az orvosi diagnózist és a prognózisokat tekintem:))

Bocs a hosszú írásért, de annyira fontosnak tartottam leírni, talán másnak is segíthet.

Fel a fejjel,melletted vagyunk!

22035. boszi045
2014. nov. 26. 10:47
Sziasztok lányok!Nekem bikini vágásom van ,de az első hetekben ,én se tudtam rendesen ülni,lehajolni stb,de sajnos sokat kellett sétálnom és utazgatnom ,mert kicsit messze van a házidokim/mi költöztünk el a közeléből/és a vérszegénységemet kezelni kellett,mert semmilyen vaskészítményt nem bírok szedni a hasam miatt,ezért kaptam a vénás vasat.De megérte ,mert hamar rendbe hozott,de elég fárasztó volt,sokszor már alig tudtam hazatotyorogni!Most már 8 hónapos vagyok ,és minden rendben.Úgyhogy csak óvatosan a lépcsőzéssel, nagyobb sétával,ha nem muszáj,Gyógyulgassatok és vigyázzatok magatokra!!
22034. Dizsóka
2014. nov. 26. 07:40

Szép napot Kedves Lányok!

Kedves Csinszka24 !

Felvetetted a lelki kérdést is,nem tudom mások mivel erősítik magukat de nekem az alábbi linken levő zene is bejön.Mostanában gyakran hallgatom és nálam valami nagyon jó érzést kelt.

[link]

Mindenkinek legyen fájdalommentes szép napja,gyógyítóenergia áramlás indul! Puszi

22033. era1974 (válaszként erre: 22030. - Leszmégjobbis)
2014. nov. 26. 07:38
Szia!Téged mikor műtöttek,és miért kellett a műtet?
22032. era1974 (válaszként erre: 22029. - Aliz73)
2014. nov. 26. 07:37
Jah és köszönöm:-)
22031. era1974 (válaszként erre: 22029. - Aliz73)
2014. nov. 26. 07:37
Szia Aliz!Hogy vagy?Neked mikor is lesz a műtéted?
2014. nov. 26. 00:10
Én is túl vagyok már egy ilyen műtéten, ha valakinek kérdése van, ha tudok, szívesen segítek!
22029. Aliz73
2014. nov. 25. 22:49

Sziasztok!!

Jobbulást a "frissen " műtötteknek!!

A műtétre váróknak nagy adag pozitív energiát.

Szorítunk nektek!!

Jó sokat írtatok.:))

22028. era1974 (válaszként erre: 22021. - Dizsóka)
2014. nov. 25. 20:17
Köszönöm!Pihengetek én,sokat fekszem,aztán fél órákra felállok,jövök megyek a lakásban,elmosogatok,kiteregetek.Főzni takaritani én se szoktam.,,Mi is a 4.en lakunk,bár van lift szerencsére.Én január közepe körül mennék dolgozni,ha minden rendben lesz a szövettannal.
22027. csinszka24 (válaszként erre: 22023. - Dizsóka)
2014. nov. 25. 20:13

Köszönöm :)

Nem nagyon van más választásom, könyvelőként. Ha nem bírom végigülni a napi 8 órát, plusz utazás keresünk valamilyen kompromisszumot a munkahelyemen. Ha nem sikerült volna most műteni, akkor az idén már csak december vége jöhetett volna szóba.

22026. optimista100 (válaszként erre: 21982. - Szisziági)
2014. nov. 25. 20:08

Szia Ági!

Nagyon közönöm, igazán nagyon kedves Tőled :)

Sajna a mai napon más probléma is felmerült, az anesztes az ekg és vérnyomásleletek alapján nem engedte a műtétet :( jövő héten kardiológus :( Tolódik az operáció időpontja, remélem a kardiológus nem talál nagyobb problémát.

22025. Dizsóka (válaszként erre: 22024. - Bluedream64)
2014. nov. 25. 20:04

De nem ám!!

Magának okoz az ember problémát ha nem várja meg a regenerálódási időt.Ahány ember,annyiféle eset,kinek lassúbb kinek gyorsabb,a gyógyulás meg gondolom a korunk is számít.

Csak ügyesen,óvatosan!

22024. Bluedream64 (válaszként erre: 22021. - Dizsóka)
2014. nov. 25. 19:47

Na, akkor megnyugodtam, mert én sem gondoltam, hogy ennél jobban kellene terhelnem magam. Mindent, ahogy majd megy, nem verseny ez.

Köszönjük, neked is további gyógyulást kívánok!

22023. Dizsóka (válaszként erre: 22019. - Csinszka24)
2014. nov. 25. 19:41

Hát csak óvatosan munkálkodj Te is.Az ülés is lehet fárasztó egy ilyen műtét után,belül a helyzet Nálad is hasonló,csak ez esetben a 4 lukacska van,ezért könnyebb kísértésbe esni a munka terén.

Gyors felépülést Neked is!

22022. csinszka24 (válaszként erre: 22017. - Era1974)
2014. nov. 25. 19:38

Biztosan hazaérsz:) csak lassan:)

Én 4 napos vagyok, holnapra tervezek 1 kis sétát a ház körül, ha tudok lépcsőzni. 4. emeleten lakom és nincs lift.

22021. Dizsóka (válaszként erre: 22018. - Bluedream64)
2014. nov. 25. 19:35

Bluedream64 és Era1974 !

A két hetes állapot az nálam is kb. ilyen volt amit leírtatok.Azért még módjával...és sokat kellene feküdni,én azt olvastam.A belső szöveteknek idő kell,főleg ha mindent jól felforgattak odabenn.

Gyógyulást kívánok!

22020. csinszka24 (válaszként erre: 22015. - Bluedream64)
2014. nov. 25. 19:35
Nem, szerencsére. Nekem 4 "lyukam" lett a hasamon. A műtét utáni 2. nap óta nem igazán fekszem. Jövök-megyek a lakásban. De nem főzök, nem takarítok. Esetleg kiteregetek:) Nem emelek, nem hajolok, ha valami "lentről" kell leguggolok. Holnapra tervezek "kiruccanást". 4. emeleten lakom, nincs lift. A lépcsőzéstől kicsit tartok...
22019. csinszka24 (válaszként erre: 22014. - Dizsóka)
2014. nov. 25. 19:29

Köszönöm:)

"csak" otthon dolgozni elég megterhelő fizikailag :) csirkét vágni, állatokat ellátni nem különben:) én "csak" íróasztal mögött ülve fogok dolgozni, remélhetőleg már december 2. hetétől....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook