Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Kedves Csinszka, nyugi, nem csak a te agyi tevékenységedre van hatással az altatás, én azt hiszem a trauma feldolgozása ami ilyen hatással van sokunkra.
Nem kell cserélni, elég sokáig birja, pár napig simán, persze ha vizhatlant veszel és nem a simát.
puszi:Erika
Eria67, köszönöm:) Valahogy ez nem jutott eszembe! Mondta már párszor a barátnőm az altatás óta, hogy az észjárásom nem a régi '-' A másik, hogy eddig ez volt életem első műtéti "élménye", remélem az utolsó is.
Holnap reggel "piaci kirándulást" tervezek, venni fogok ilyen tapaszt is, a piac mellett van a patika is:)
Gondolom zuhanyzás után cserélni kell?
Szia, köszönöm.
A gyógyszertárba tudsz venni vizhatlan tapaszt a varratokra, azzal bátran zuhanyozhatsz, nem ázik át.
többféle méretben van, szerintem a 20 centis tökéletes.
Puszi: Erika
Sziasztok Lányok:)
Szisziági, eria67 mindkettőtöket csodállak, hogy ilyen erővel szálltatok, szálltok szembe a KÓR-ral. Minden elismerésem a Tietek. Gyógyuljatok, legyetek egészségesebbek napról-napra :)
Pejot gyors felépülést kívánok:) Az én varrataim még bent vannak, zuhanyzásról csak álmodozok :( de majd kedden :) ami késik, nem múlik!
Sziasztok!
Végre itthon. Hétfőn volt a műtét, minden ment.
Mindenkinek köszönöm, akinek eszébe jutottam!
Már túl vagyok itthon a normális fürdésen, hajmosáson, stb. Jó érzés. :)
Majd írok , de most már elfáradtam, pihengetek.
PuszillK Benneteket
Kedves Ági, semmivel sw vagyok nagyobb hős Nálad. Ezt te már megcsináltad és ha az Égiek is úgy akarják minden rendben lesz és mindketten boldogan élhetünk, úgy legyen, ámen!
A munkával kapcsolatosan pedig a te helyzeted más, nagyon fárasztó a kezeléssel együtt, a te hivatásodat igy nem lehet csinálni. Majd jövőre bepotolod, addig pihengessél csak.
puszi: Erika
Szia. Minden nap reggel 8-ra járok kezelésre a hétvégék kicételével. Maga a kezelés nem fájdalmas, utána itt-ott nyillal néha, viszont a mellékhatásai kellemetlenek, de összességében átvészelhető.
Vigyázz magadra:Erika
Jól tetted Erika , hogy kimozdultál,olyan jól tud esni néha hogy igazi nőnek érezhetjük magunkat:)) Én tegnap voltam egy 3 km-es vásárlással is egybekötött gyalogsétán ,ma reggel éreztem is magamban a jóleső fáradságot:)
Meglátod ahogy erősödsz már kívánni is fogod a mozgást, ami egyelőre szigorúan csak séta legyen.
Pihenj sokat, és legyen szép hétvégéd!
Erika egy igazi hős vagy!! Őszintén mondom, hogy csodálom az erődet,én sajna nem tudtam volna sugár mellett dolgozni:(( Ennek munkahelyi oka is van,de nagyon becsüllek az erődért,és a kitartásodért!
Tudom, hogy eredményes lesz ,nem lehet másként! A várakozás gyötrelmes, én is minden erőmmel a pozitív dolgok felé fordulok ellene. Jutalmazd meg magad néha valami örömteli dologgal,mert nagyon megérdemled!:)
Sok szeretettel ölellek, vigyázz magadra!
Biztosan sikerül a kezelés Erika!
Mindennap kell járni kezelésre?Hülye kérdés,de fáj??:(((Puszi,vigyázz magadra!
Szerintem a pilatest is megpróbálhatnád az intim torna után, mellett. Hol laksz, ha Budapest déli részén, nagyon jó oktatót tudok ajánlani Neked:)
Hallottam egy olyan rendszerről is, amiben picike súlyokat kell a hüvelyedben tartani, ezzel edzhetőek a környéki izmok. Ha gondolod rákérdezek az ismerősömnél, aki használta.
Szia Csinszka24!
Igen, rájöttem a 4 lyukból. :-)
Jobbulást mindenkinek!
Sikerülni fog:) Próbáld megbeszélni vele, hogy a beszélgetés végén is mérje meg a vérnyomásod, vagy beszéld meg a házidokiddal, küldjön olyan kardiológushoz, aki tesz Rád 24 órás vérnyomásmérőt. Annak csak hinni fog az anesztes ;)
Köszönöm:)
Jó éjt Mindenkinek, gyógyító alvást :)
Kedves Era és Hóangyal! Köszönöm a biztatást, még 9 külső és 3 belső kezelés van hátra, talán az idén végzek.
Viszont az a 2-3 hónap várakozás amig kiderül az eredmény, hogy sikerült-e- hát az maga lesz a pokol.
Igen, én dolgozom és remélem továbbra is menni fog, mert jót tesz az idegeimnek és nem utolsósorban a pénztárcámnak is.
Vigyázzatok magatokra és jó éjszakát mindenkinek a fórumon.
Puszi, Erika
Jaj, egy kicsit azért irigykedem ám!!! :) Én még műtét előtt állok, még az anesztest is meg kell győznöm, hogy "csak" a kórházfóbiámtól olyan magas a vérmyomásom, ne halogassuk már azt a műtétet!
További gyógyulgatást, jó "kalandozást" :)
Sziasztok:)
Ma új "kalandom" volt. Átmentem a közeli bevásárló központba kávézni az egyik barátnőmmel. Nagyon jó érzés volt újra felöltözni, emberek között lenni! :)
Remélem Mindenki jól van, gyógyulgat, sok puszi Nektek :) Csinszka
Igazad van! Amit nem lehet megjavítani :( attól meg kell válni :)
Köszönöm:)
Valóban sokkal könnyebb dolgom van. Már az első naptól nem okoz komolyabb gondot semmilyen mozdulat. Fáj, igen fájnak a vágások, de nem vágták át az egész hasfalam.
Talán nem kellett volna ilyen hamar döntenem és kipróbálhattam volna több alternatív lehetőséget. Félek az esetleges negatív következményektől:(
A dokim szerint nagyon csúnya volt az az 5 myóma, ami kívül-belül a méhemmel kapcsolatban volt.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?