Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Bluedram64, nekem laparoszkópos műtétem volt. Soha nem volt még hasi beavatkozásom, így könnyebb...
puszi:)
Szia Erika,nagyon ügyes ,és erős vagy!Mennyi kezelés van még hátra?Melózól is közben?Tuti hogy használ,és meggyógyúlsz mihamarabb!!!!
puszi!
Kedves Hóangyal, biztos rendben lesz minden leleted:)
Kitartás:)
Szia Leszmégjobbis:)
Miért volt szükség Nálad a műtétre? Mikor végezték? Jól vagy azóta is?
Engem 7 napja műtöttek. Még "friss" vagyok a témában, ami a továbbiakat illeti. Olvasgatva a hozzászólásokat, nem mindig vagyok biztos a döntésem helyességében:(
Szia!
Köszönöm én jól vagyok.
Nekem majd januárban.
Ezt én kértem így mert már mehettem volna.
Pontos dátumom még nincs.
Én olyan január 5-10 között "szeretném"
Szeretném??? igazából kihagynám az életemből
ha lehetne.(nem vágyom se csontritkulásra ,sem klimaxra).
Bár még lehet hogy a petefészkek bent maradnak.
De itt a fórumot olvasva ez sem biztos hogy jó ötlet.
Ezt a kérdést az orvosra bízom.
Nekem összenövéseim biztos lesznek mert már 2x műtöttek.(Laparoszkópiaval és köldökig vágva is.
Mindkét műtétem nőgyógyászati volt.
De ez még sok mindentől függ mármint a műtét idő pontja.
December vége fele már biztos minden bajom lesz nekem is.
De nem baj majd megvigasztaltok ha elkenődnék.
Puszi mindenkinek
Sziasztok Lányok!
Olvaslak benneteket minden nap, üdv. minden új sorstársnak, kitartást a műtét előtt állóknak és teljes gyógyulást mindenkine, a RÉGI MOTOROSOK-nak meg millió puszi.
Nálam ma volt a 21-ik sugárkezelés, ez a mindennapi program, a háztartás és a meló fel is emészti az összes energiámat. De nem panaszkodom, örvendek hogy tudom csinálni és remélem használ a kezelés és minden happy lesz.
Puszi mindenkinek a fórumon, Erika
Sziasztok Lányok :)
Először is köszi Mindenkinek a bíztatást, már ettől is jobb a kedélyem :)
Szorítok Nyuszi72-nek!!! És mindenkinek, aki műtét előtt áll!
Remélem a vérnyomásom, pulzusom rendeződik és még idén én is sorra kerülök...
Puszi, nagy ölelés!!! :)
Ibab,nem tudom Te hogy vagy vele ,én már nem bírom látni sem a krumplit...
Tegnap sütőtökkel kevertem,azt beszéltem be magamnak,hú de istenifinom gesztenyepüré...:))
Pusza
Így lesz Ági:)
Én is morzsolom le szépen lassan azokat akik álarccal a kezükben közelednek.
Köszönöm Mindenki bejegyzését, erőt sugároztok, példát mutattok összetartásból :)
Hú Ági bezzeg beletaláltál az elevenjébe !!!
IIIIIIImádom!!!!
Na de mennyire,hogy egyetértek :kiseprűzni a Kányamanyikat !!!
Sajna van belőlük,de nem szabad teret hagyni nekik,mert a sok "jaáááááájjj kuoookori" típusú beszéddel sokat ártanak.Pedig csak aggódásból teszik..
Nekem egy ilyen ismerősömet a mai napig vígasztalnom kell, mert még mindig nem tette túl magát a műtétemen és renszeresen ágyba akar fektetni....:)))meg rohangál utánnam egy takaróval.Szegényt nem tudom meggyőzni ,hogy már lázmérő sem kell.De azért adok az arcára mindig egy cuppanóst és hálasan elfogadja a finom teát, amit kettőnknek készítek:))
Mi meg ugye mindannyian :)))))))napsugaras optimisták vagyunk,úgy-e lányok?
Optimista100 jó a neved :)))
Kedves Csinszka!
Köszönöm a kedves szavaidat,és csak megerősíteni tudom, hogy milyen fontos az önmagunkkal szemben érzett elfogadás, szeretet. Ha nincs meg ennek a kellő egyensúlya, akkor a szervezetünk jelez, előbb -utóbb segítségért kiált.
Nagyon jó hogy ilyen klassz vérképpel vágtál neki a műtétnek, sokat fog jelenteni a felépülésben! Azért csak óvatosan mindennel, az elefántot jól megrágva, kicsi apró falatokban fogyaszd el:))
De jó hogy jöttél Effre:) Remélem minden rendben veled, tested , lelked, mindenféle értéked egyre csak erősebb és jobb!
Vigyázz magadra,csak óvatosan a munkával!
Lányok Nyuszi72 bent van a kórházban,holnap műtik.
Én nagyon nagyon szorítok neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát jön a mókuska ,egérke,bodzabokor,málnácska,szerdrecske ,gomba,faparipa,liliom,télapó,mikulás,kiscsengő,angyalka,fapapucs,szánkó,szőlőfürt,gesztenye...
Millió pusssz drága Nyuszi72!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?