Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

22220. csinszka24 (válaszként erre: 22219. - Era1974)
2014. dec. 3. 21:46

Látod:) most már nyugalom és várd a jó híreket és a karácsonyt:)

Tegnap varratszedés után elég rossz volt, de estére jobban lettem. A jobb oldalon nagyobb a vágásom, na azt ott érzem. Van még 4 napom, addig még pihengetek :)

Varratok: Az én dokimnak még az sem tetszett, hogy látta lecseréltem a kötést. Olyan ez, mint a zuhanyzás műtét után. Ahány ház, annyi szokás :D

Jó éjt: Csinszka

22219. era1974 (válaszként erre: 22218. - Csinszka24)
2014. dec. 3. 21:25

Vigyázz azért magadra!Mondjuk nálunk decemberben nincs szabi,igy most jó hogy itthol leszek...na persze jobb lett volna ha nem,de ha igy alakult,annyiból örülök hogy mire jönnek az ünnepek addigra jól leszek...Hallod lehet van benne valamit amit irtál...Ma még annyirabnem fájt,pedig meleg kalácsot is ettem:-) Lehet idegi ok miatt is fájt még jobban.Neked nem fáj?

Nekem azt mondta a dokim,hogy 7 nap után ki kell szedni,mert begyulladhat...Aáhh mind mást mond

22218. csinszka24 (válaszként erre: 22215. - Era1974)
2014. dec. 3. 20:23

Mondjuk azt, hogy mindenki "jobban jár". Én is többek között :D van még szabadságom, így azt beszéltem meg, hogy a jövő héten 6 órát dolgozom (ami alatt persze a 8 órás mennyiség vár rám ;)). Aztán már munka szempontjából 1 lazább hetet kell kibírnom. Dec. 20-tól pedig a műtét nélküli terv szerint is szabadságon lennék jan. 04-ig:)

Addig majd kevesebbet "pörgök" otthon is :D

22217. csinszka24 (válaszként erre: 22206. - Era1974)
2014. dec. 3. 20:15

Szerintem is sokáig volt bent :( rá is kérdeztem a dokira, hogy miért ilyen későn. Azt válaszolta a 7-10 nappal a műtét után szokták kiszedni. Hát nekem a 11. napon :D

Érdekesek ezek az orvosok, mikor kérdezel. Nem értem miért adnak kitérő válaszokat, ha adnak egyáltalán.... Tisztelet a kivételnek :)

Tudom sablonos dolog mindent az időjárásra fogni, de nem gondolod, hogy a változékony idő is lehet az oka? Vagy a stressz, hogy mi lesz a kontrollon?

22216. Eria67 (válaszként erre: 22210. - Szisziági)
2014. dec. 3. 20:08

Drága Ági!

Teljes mértékben egyer értek veled, meg kell tanulnunk odafigyelni és törödni magunkkal. Annyi szerepben kell nhelytállnunk, hogy magunkról szinte tudomást srm veszünk, hát ezen változtatni kell, de sürgősen.A sarlatánokat( sokan vannak)pedig nagy ivben el kell kerülni.

Remélem jól vagy és szép lassan múlnak a mellékhatások is.

Szeretettel olellek Téged és Mindenkit a fórumon: Erika

22215. era1974 (válaszként erre: 22214. - Csinszka24)
2014. dec. 3. 20:05
Huuu nem korai még egy kicsit?Nekem eszembe se jut januárig...Bár én boltban dolgozom,álló munka,és cipekedős.
22214. csinszka24 (válaszként erre: 22213. - Era1974)
2014. dec. 3. 19:59

Legyél is nagyon-nagyon boldog :)

Nagyon jól vagyok, köszönöm. Hétfőtől dolgozom. Remélem bírni fogom :)

22213. era1974 (válaszként erre: 22211. - Csinszka24)
2014. dec. 3. 19:54
Csinszka:-) :-) :-) Boldog is vagyok,nagyon nagy lelki teher volt rajtam...Te hogy vagy? Puszi:-)
22212. era1974 (válaszként erre: 22210. - Szisziági)
2014. dec. 3. 19:52
Köszönöm Ági!..Én is bízom benne,végül is,egyedül a méhnyálkahártyaban volt,az is kevesebb mint a felében,más minden tumormentes...Ezt pedig elvileg a méh eltávolításával megszüntették szerintem...A neten mindig azt irják hogy a korai szakaszban nem kell kezelés.Majd látjuk.Mondjuk ha adnak belsőt kettőt pl,inkább mint hogy kijöjjön máshol.De nem is tudom mi lenne a jobb...Mindenesetre örülök most az eredménynek nagyon nagyon:-) :-) Olyan kis aranyos a doktorom,ő is mosolygott:-) És most ugye készülni kell a mikulásra is,eddig nem nagyon hanguatom hozzá,van 2 napom hogy bepótoljam,szóval sok a dolog,nem agyalok inkább:-) puszi
22211. csinszka24 (válaszként erre: 22201. - Era1974)
2014. dec. 3. 19:52

Erika, ezek nagyon jó hírek!!!!!!!! Szuper :) Képzeld el, hogy visszamégy pénteken és a lehető legjobb híreket kapod :)

Addig is puszi: Csinszka

22210. szisziági (válaszként erre: 22201. - Era1974)
2014. dec. 3. 18:55

Erika szívemből kívánom, hogy semmi-de semmi ne kelljen !! Ha mégis, akkor se ijedj meg, mindenben segítek amiben csak tudok.

Nagyon nagyon jó, hogy nem kellett a kemo,annyira örülök, hogy még időben elcsípték ezt az alattomos dolgot!

Csak ajánlani tudok neked egy könyvet, David Schreiben Seridan : A rák ellen címűt. Ezt a könyvet mindenkinek el kellene olvasni,nemcsak a rákban szenvedőknek! Azért mert olyan témákról ír, amit az orvosok sosem fognak tudni a betegekkel megbeszélni, mert nincs rá sem idejük, sem kedvük! Az okok megértése és a betegség visszatérésének megelőzése a legfontosabb amit tehetünk magunkért.Az orvosok joggal féltik a bőrüket,mert ez kiszámíthatatlan betegség és nem akarnak semmit kockáztatni. Annak, aki a teljes gyógyulást aranyért áruló sarlatánok kezébe nem akar vagyonokat rakni,annak muszáj tenni valamit még a kezelések mellett, ami bizonyítottan nem káros! Az egészségesebb étkezés,bizonyos vegyszerek kerülése, és a lelkierő megerősítése csak használhat,ebben nincs kockázat.

22209. szisziági (válaszként erre: 22198. - Nyuszi72)
2014. dec. 3. 18:36

Ez a "kiskutya" nagyon tetszik Nyuszi:)) Eszembe juttatja azt a sok-sok kört amit én is megtettem a szobában és a folyosón ennek a zacskónak a sétáltatásával:)

Milyen jó, hogy már te is csak emlékként gondolsz rá vissza:) Gyógyulgass szépen, csak óvatosan!

22208. era1974 (válaszként erre: 22207. - Aliz73)
2014. dec. 3. 18:22
Köszi Aliz:)
22207. Aliz73 (válaszként erre: 22201. - Era1974)
2014. dec. 3. 15:41

Kis lépésben ugyan de azért ezek jó hírek.Én is szorítok hogy minden ok legyen jövő hét pénteken.

Remélem nem kell semmit kapnod.

Jobbulást!!!!Pihenj sokat!!:)

22206. era1974 (válaszként erre: 22196. - Csinszka24)
2014. dec. 3. 13:51

Szia csinszka:)

Húú szerintem azért fájt ennyire a varratszedés,mert sokáig volt bent a varrat,nem??Nekem mikor a visszér mütétem volt,akkor jártam igy hogy otthonról kellett visszamenni,és nagyon fájt,ahogy csipkedte:((Most 6 nap utá vette ki,és nem fájt,picit éreztem csak.Sajna nincs lámpám,senkinek sincs a családban:(Ma kérdeztem a professzort mikor vizsgált,hogy mitől fájhat csak azt kérdezte a széklet rendben van e?Hát nem egy bizalomgerjesztő volt amúgy..Na mindegy nagy baj biztos nincs mert nem mondta.Meg annyit kérdezett hogy szoktam e napközben lepihenni...Hát szoktam.

22205. era1974 (válaszként erre: 22202. - Diko70)
2014. dec. 3. 13:46
Diko köszönöm)
22204. era1974 (válaszként erre: 22203. - Rózsa37)
2014. dec. 3. 13:46
Rózsa,leirnád nekem privátba?Köszi!
22203. Rózsa37 (válaszként erre: 22175. - Era1974)
2014. dec. 3. 13:31

Szia!

A patikában vettem egy nagyon jó sebkezelő gélt.Sajnos ide nem lehet kiírni a nevét...de érdemes a gyógyszertárba érdeklődni.Nekem nagyon bevált...igaz nem olcsó 2500 Ft egy kis tubus de tényleg jó.

Mindenkinek szép napot!

22202. diko70 (válaszként erre: 22201. - Era1974)
2014. dec. 3. 10:57
Szorítok nagyon ,hogy minden rendben menjen!! :)
22201. era1974
2014. dec. 3. 10:41
Voltam a szövettanért,azt mondta a dokim,hogy a legkedvezőbb a lelet.A proffesszor megvizsgált,jól megnyomkodta a hasam...A szemem majd kiugrott.A jövő hét pénteken 10re kell visszamenni,a proffhoz,és elmondja hogy döntött az onko-team,Kell e valamilyen kezelés,hüvelyi vagy külső sugár,csonkbiztositás céljából....Hát remélem nem kell,a dokim belső sugarat mondott..majd látjuk a lényeg hogy kemo nem kell,attól rettegtem,és hogy nem lesz már baj,mert ha kell is az is csak megelőzés céljából...De lehet nem is fog kellenei:)
22200. optimista100 (válaszként erre: 22199. - Nyuszi72)
2014. dec. 3. 09:53

Kedves Nyuszi72!!!! :)

Ismét könnyeket csaltál a szemembe, én már csak ilyen érzékeny vagyok! :)

NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM, hogy ilyen csodálatos dolgot kértél az égiektől, én pedig kívánok Neked szülinapodra - már így jó előre is - a lehető legszebb, legjobb, mindenből a leg-leg-legcsodálatosabbat és legfőképpen nagyon jó egészséget!!! :)

Sok szeretettel!

22199. nyuszi72 (válaszként erre: 22187. - Optimista100)
2014. dec. 3. 09:08

Szia Optimista100!

Én biztosan tudom, hogy a műtéted meg lesz 18-án!!! Azért vagyok benne ennyire biztos, mert akkor lesz a szülinapom és ezt kértem az égiektől!

Nyugi-nyugi minden helyreáll, és mehetsz és megszabadulsz a problémáidtól.

Szorítok, hogy így legyen!

22198. nyuszi72 (válaszként erre: 22192. - Szisziági)
2014. dec. 3. 09:03

Szia Ági!

Az én dokim is diszkótáskának hívta a drénzacskómat és én is ajándéktasakban tartottam.

Én viszont kiskutyának hívtam, mert mindig sétáltatni kellett vinnem. Azt az utasítást kaptam a dokitól, hogy rengeteg séta-séta. Rendesen árkot tapostam a folyosón.

Akik most készülődnek a műtétre vigyenek, nedves popsitörlőt, fertőtlenítő kendőt, sok wc-papírt és nekem életmentő volt a ropi (hagyományos régi fajta).

Mindenkinek jobbulást!!!

22197. Lynda61 (válaszként erre: 22185. - Hóangyal)
2014. dec. 2. 21:49
Ne félj, csak higgy, és minden rendben lesz.
22196. csinszka24
2014. dec. 2. 21:37

Jó estét Mindenkinek :)

Ma voltam varratszedésen. Nem tudom Ti hogyan voltatok vele, nekem az egészben talán ez volt a legrosszabb:( Iszonyúan fájt. Nem tudtam eljönni a rendelőből, le kellett ülnöm kipihenni magam. Mintha az ollóval a hasamba csipkedett volna :(

DE, érheti víz a hegeket! Zuhanyoztam végre 1 felvonásban! :D Valami határtalan érzés volt :) Be se kellene már ragasztani, viszont olyan érzékenyek, hogy ragtapasszal lefedtem a kis "karmolásokat".

Era1974, nincs véletlen bioptron lámpád? Azzal biztos nem ártasz a hegeknek:)

További szép estét Mindannyiótoknak: Csinszka

22195. era1974 (válaszként erre: 22192. - Szisziági)
2014. dec. 2. 21:28
Ági,persze egy hirtelen ötlet volt csak-:-) :-) Igazság szerint nem az a lényeg hogy hamar elhalványuljon,hanem hogy ne fájjon...(((Most vagy 2 napja jobban fáj(((meg az egész hasam olyan fura...
22194. csinszka24 (válaszként erre: 22187. - Optimista100)
2014. dec. 2. 21:03
Optimista, minden rendben lesz :) Szorítunk Neked! :)
22193. Langers
2014. dec. 2. 20:57

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy van-e olyan köztetek, akinek hüvelyi úton távolították el a méhét? Nekem ezt a módját javasolta a nőgyógyászom, és szeretném nagyjából tudni, hogy mire számítsak.

Előre is köszönöm a válaszokat!

22192. szisziági (válaszként erre: 22175. - Era1974)
2014. dec. 2. 20:27

Erika szerintem se kend most rá a sebedre amit frissen kinyomsz a növényből. Más egy pici seb vagy enyhe égés, mint egy műtéti heg a hasadon. Vannak jó sebkezelő gélek direkt erre: Contratubex, és Curiosa , én az elsőt használtam ,gyönyörű a vágás, egy halvány fehér vonal lett május óta belőle. Elég a kisebb tubus bármilyet választasz is.

Előző hsz.-aidban olvastam a fürdés 10 napos tilalmáról, és csodálkoztam , hogy mennyire más mindenhol a szokás. Nekem műtét hajnalán már magamtól kellett volna kimennem a csaphoz, alulról is megmosdani az őrzőben. Ehelyett a négy lépésre lévő kézmosócsapban csak az arcomat tudtam , de az is jólesett. Másnap este már magam zuhanyoztam a kórteremben,a drénzacskóval együtt,amit viccesen csak diszkótáskának hívtunk:)Ezt beleraktam egy rózsaszín papír ajándéktasakba és a karomon vittem amikor fent voltam, a szobatársaim mindig mosolyogtak rajta. A nővérek este, meg reggel a vizit előtt átkötötték a sebet. A varratszedésnél az orvosom azt mondta, hogy otthon már be se kössem tapasszal a nagy sebet, csak a drén helyét, ami kicsit nehezebben gyógyult be. Naponta többször végigkenegettem a sebkezelővel a sebet, és a mamabugyit jól felhúztam tüdőig:))

Fura így visszagondolni, olyan régen volt már:) Meglásd elmúlik a karácsony, és neked is szép halványabb csík lesz.

22191. szisziági (válaszként erre: 22185. - Hóangyal)
2014. dec. 2. 20:06

Szurkolunk neked is Hóangyalka, de ígérd meg hogy addig semmilyen csapadékot nem szórsz ránk:)))

A mamibugyik a legjobb társaink ilyenkor, jótékonyan melegen tartják a meggyötört hasat, derekat,és nem engedik , hogy a sebhez hozzádörzsölődjön a zipzár, vagy a gomb. Nem a szexi megjelenés kellékei, de meglátod milyen hamar eljön az is, hogy már azon gondolkodj:)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook