Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Elsősorban magadért kell erősnek lenned! Csak így tudsz a családodért is tenni :)
Engem nem Debrecenben műtöttek, de én is befeküdtem előző nap. Már első este kaptunk nyugtatót, hogy tudjunk aludni valamennyit és ne átvirrasztott éjszaka után vágjunk neki a műtétnek.
Nagy levegő, lassan kifúj.... Próbáld meg elengedni a feszültséget. Tudom nagyon nehéz.... Rajtad múlik :)
Nekem az intenziven kellett reggel,lábraállni,és megmosni az arcom,akkor segitett a nővér.majd 10 fele vittek osztályra,akkor álltam megint fel,nem szédültem.
Neked ki az orvosod?
Klinikán?Debrecenben?
Dr Molnár Szabolcs,nagyon nagyon tudom ajánlani
Úgy értem hogy az állapotodra mit mond?Nekem mikor kiderült ,megvizsgáltak,uhval,és kézzel,illetve a kaparék szövettanja alapján,azt mondták,kezdeti szakasz valószinü,és hál istennek úgy is lett.
Hol fognak müteni?
Szia Anita!
Miért kell a mütét,elárulod?
Őszintén??Fáj...Mikor az intenziven magamhoz tértem,nagyon nagy fajdalmat éreztem,de hamar bekábultam...Aztán még ugyan ott,mindig forgolódtam,azt mondta a nővér úgy alszom ahogy kényellmes,én oldalt szeretek,de iszonyat rossz volt,de elviselhető fájdalom...Ez tartott 1 napig,de azinte óráról órára jobb volt.Az első napot majdnem átalszod,igy a fájdalom is tompul,aztán egyre jobb.Én 2 napos még nem voltam mikor tudtam nagy wczni,3 naposan egyenes háttal mentem.Ne félj!!!Nem olyan szörnyü,mint ahogy hangzik...
Anita, felnyitnak vagy laparoszkóppal végzik a műtétet?
Nekem laparral volt, nem igazán fájt. Két héttel és egy hétvégével a műtét után, hétfőtől dolgozom. "Csökkentett" üzemmódban egyenlőre...
Csinszka igen:))Te jól vagy már?Nekem még mindig olyan fura idegen a hasam..Azt mondta a körzeti dokim,hogy még hónapokig fura lesz,mire regenelálódik..Nagyon jó...:((
Csajok,Ti meddig szurtátok magatokat??Nekem még van 11 hátra,de úgy útálom..:(
Szia Era!
Köszi a gyors választ. Neked is egy hetesen volt a varratszedés?
Sziasztok!
Hétfőn leszek két hetes és hála Istennek rendben vagyok.
A műtét utáni egy-két nap kegyetlen volt, de azóta valóban napról napra jobb minden. :)
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy Ti a varratszedés után lekötöttétek-e még a sebet? Ha igen meddig?
Mindenkinek további gyógyulást kívánok!
További szép estét! :) puszi
Kedves Timi!
Szívből kívánom, hogy még sok sok év múlva is rendben legyenek a leleteid!! Nagyon örülök neki, hogy írtál, a te jó példád nekem és a hasonló cipőben járó lányoknak nagyon sok erőt adnak !
Nekem is az a kérdésem lenne ami Era 74- nek, ha kényes vagy kellemetlen akkor nem kell rá itt válaszolnod, priviben is megköszönöm.
Nagy ölelés Neked, bearanyoztad a Mikulás reggelemet:)
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?