Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Hàt Hogyne lenne rosszabb...En a multkor mondtam valakinek;mert mondta hogy ohh ez a mutet semmiseg..Mondtam neki hogy akkor csinald utànnam....
Rôzsa 6 hétre mész vissza dolgozni?
Sziasztok Lányok!
A császártól 1000-szer rosszabb .Nekem az meg sem kottyant...bár ott tudtam mi lesz a végeredmény.És alig vártam.
Azt hittem olyasmi lesz .Azért nem is tartottam tőle kicsit sem.De ez egész más. Legalábbis az én tapasztalatom szerint.
ERA1974 A sétálgatás nagyon jó,de amennyit tudsz pihizzél! :-)
Sziasztok!
Boszi,nekem mondhatná hogy futkározzak,arra még várni kell:(11 szuri van még hátra:((Nekem a köldököm mellett oldalt szokott fájni,hol egyik,hol a másik oldalon...Elég erősen 1-2 percig..nem tudom a belekkel van e összefüggésben,a proffot kérdeztem mikor megvizsgált a szövettani eredmény után,hogy mitől fájhat,csak azt kérdezte tudok e nagywczni..Aztán ennyi,gondolom akkor nem nagy baj..:)A hasam olyan idegen...mintha le lenne zsibbadva vagy hogy irjam...És az érintéstől is fáj a bőröm.Nektek van ilyen?
Ma elmentünk csavarogni,vásárolni,anyósék...hát elég volt,jól el is fáradtam,tuti nem birnék dolgozni.
Anita szorítok neked én is, sajnálom hogy itt kell találkoznunk:((
Engem a Kenézyben műtöttek, de a sugárra a klinikára jártam,ezért csak radiológus orvost ismerek ott.
Erika nagyon sok hasznos tanácsot tud neked adni,én pedig sok-sok energiát küldök a holnapi naphoz! Várunk vissza!
Hiányérzetem nekem is van, néha. Eleinte hideget is éreztem, az pár nap múlva elmúlt. Mostanában inkább az időjárás változását érzem. Nekem nem igazán vannak külső sebeim, de bent a köldököm és a szeméremdomb között egy határozott vízszintes vonalban fájdalmat érzek. Tegnap este már majdnem eljutottam odáig, hogy fájdalomcsillapítót vegyek be :( Pedig lassan 1 hete nincs rá szükségem :)
Boszi, nálad az előzmények között utalt valami trombózis kockázatára?
Nem, a műtét másnapján kaptam utoljára.
Neked meddig kellett a véralvadásgátló?
Szia Era!
Nekem 20-at irtak ki, már a felénél utáltam, de végigcsináltam. Tarts ki.
Jó éjszakát, puszi:?Erika
Sziasztok kedves Lányok,
Régiek és Újak,sokat ovaslak Benneteket és mindig gondolok Rátok.
Szurkolok nagyon a műtét előttieknek,a lábadozóknak is mielőbbi gyógyulást kívánok.
Én a jövő héten leszek porondon,sorrakerül a májvizsgálatom,mert persze GGT-m azóta is nyavalyog.
Különben minden ok.A műtét már csak a múlté, szeptember mintha száz évvel ezelőtt lett volna.
Dolgozom,habár még mindig csak 50 %-ban .
Fertőzéseket (mint orvosi bakit) kikezelték,a céklalé meg a zöldturmixok kikergettek egynéhány kövecskét is-vegyesen epe meg máj zöld bogyók.
Kívánom mindannyiatoknak,hogy a december és a mikulás hozzon kizárólag gyógyulást a tarisznyájában !!!
Nagy ölelés ,bátorítás mindenkinek.
Sziasztok !
Újra itt vagyok ! Köszönöm az üzeneteket ! Túl vagyok a pajzsmirigy műtéten November 13.-án volt teljes pajzsmirigy eltávolításom volt. 3-4 hónap múlva lesz a nőgyógyászati műtétem Debrecenben.
Mennyi ideig voltatok intenziven és minden érdekelne.
Válaszotokat hálásan köszönöm !
Szia Era 1974 !
Szeretném megkérdezni, hogy Debrecenben melyik kórházban műtöttek a Klinikán vagy a Kenézyben?
Válaszodat hálásan köszönöm !
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?