Május. 3-tól fogyi, ki tart velem? =) (beszélgetés)
Tök jó ötlet :)
Ezt én is bevezetem:)
Mi a helyzet?
Csak ide találtam... Eddig máshol jártam...
De ott is jó tippek vannak:)
Olyan jó hogy ilyen sokan vagytok akik fogyizni akartok.
:) én is!!! én is!!!
sziasztok!
mivel ránk a héten főznek, így nem tudom, hogy legyen a kaja!
arra gondoltam a levest vacsira eszem, a másodikat ebédre!talán így a kalória sem lesz vészes!szerintetek?
Most jöttem a futásból :) Közben nagyon rossz, de hazaérve, olyan büszke vagyok magamra :D Igaz, "csak" fél órát futottam, de még kezdő vagyok :$ :) És betekertem a hasamat fóliával, tökre megizzasztott... Fuhh mostmár ha tehetem, minden nap fogok menni, és nem lesz lustaság. 50 kiló jövök :D:D Csak az a baj, hogy ma elég sokat ettem :-/ Holnap ezt szerintem kompenzálom valamivel... és holnap is futás :D Ja és tök jó, azzal hajtom magam közben, hogy ha nem futom le, akkor nem lesz meg a szerdai jog vizsgám :D:D és én hülye, még hiszek is benne, mert múltkor bicózásnál mondtam ezt magamnak... hogy nem lesz meg a vizsgám, ha nem tekerem le a magam elé kitűzött távot... és letekertem és sikerült a vizsga is :D Úgyhogy holnap is mennem kell futni, hogy sikerüljön a szerdai... na de most megyek tanulni is, hogy azért bebiztosítsam magam :P
micimaci, majd ha leszel, akkor az előző hozzászólásomban lévő kérdésekre válaszolj légyszi :)
na megjöttem csajok!! hűha hol is kezdjem....
ez a tűs néni nagyon aranyos volt. még fél órával előbb oda is értem és nem kellett várnom mert már fogadott is. nagyon kedves, türelmes, kifaggatott, megdícsért, kaptam étrendet, és hát a tűímet is megkaptam. összesen 8-at. 4-4 mindkét fülembe. hát nem volt kellemes de kibírható. aztmondta hogy 4-5 kg felesleg van rajtam többet nem is kéne fogynom. és elég tájékozott voltam mert utánaolvasgattam a dolgoknak, de képzeljétek aztmondta hogy a biciklizéstől hizhattam, mert az kifejezetten erősíti a combot. magyarul izmot építettem. úgyhogy ettől rögtön el is búcsúztam. nem is baj mert kicsit sok is a torna meg a bicikli, viszont a zsírégető torna az maradhat. úgyhogy szuper. na kb ennyi most megyek összerakom a kajáimat. aztán ráveszem magam egy kis tornára aztán jövök is.
Akkor hajrá neked is :) Csak menni fog már ez a 3 kg.. Én ma is megyek futni, csak ne essen az eső! Micimaci te mennyit fogytál már? azt hiszem te mondtad, hogy neked a futás segített! Remélem nekem is fog :) Milyen tempóban futottál és 1 héten hány alkalommal, mennyi időt?
Ahj szeretnék július elejére 52 kiló lenni, aztán pedig 50 a végére :P A kajára mostanság annyira nem figyelek, inkább a sportra megyek rá.
Megvagyok :)
Most jó mert szakad az eső és kicsit hűvösebb van... épp jogot tanulok, ilyenkor könnyebb is, mert úgysem tudnék szakadó esőben sehova se menni.
Nálam is még mindig tart a diéta! Elkezdtem futni járni, és meg is van a hatása, mára már majdnem elértem az 53 kilót :) Szeretnék július végére 50 kg lenni és ha így haladok, akkor remélem, hogy meglesz :)
sziasztok!
hogy vagytok?
hogy bírjátok ezt a meleget?
én újra kezdtem a diétát!remélem végbe tudom vinni!
közbe rájöttem,hogy a mensi miatt van
nem jött meg(stressz miatt nálam előfordul)
és tutti attól ment vissza
ne hagyd magad!!!!! én is nagyon kívántam valamelyik nap a jó fincsi lángost, s nem ettem, kibírtam...viszont tegnap este vacsiztam kicsikét!!!
szorítok neked!!!
én itt vagyok!!vakáció van nekem!!!s ha bármiben segíthetek, csak szólj!!!nekem most már mindenki mondja, h nagyon le vagyok fogyva, de még akarok leadni legalább 3 kg-ot!!!!
sziasztok!
képzeljétek,megint oda kell figyelnem,mert nem fogyok semmit!újra bele akarok vágni,de egyedül nem megy!amióta áll a fórum szedtem vissza 1 kilót!segítsetek!gyertek ti is!
ti hogy álltok?
micimaci nagyon ügyes vagy! két hónap alatt 9 kg? szerintem ez szuperjó! :D
Nituska majd mesélj mi volt!
Kitartás csajooook!
(állítólag augusztusban 40-45 fok is lesz... :/)
Szerintem ez a jojó effektus is teljesen egyéntől függő. Én nem tapasztaltam magamon, hogy kemény diéta után gyorsan és több jött volna vissza.Nekem a kevesebbet eszek diéta sose jött be. Vagy rendesen eszem vagy keményen diétázom.
Régebben minid azt csináltam hogy hetente egyszer ráálltam a mérlegre (általában pénteken) és ha felfelé kúszott az érték, akkor egy-két odafigyelős, diétás nap megtette a hatását. persze akkor rendszeresen sportoltam (napi min. 2 óra kemény edzésem volt). Na nekem ez hiányzik most a legjobban, de otthon nem tudok tornázni. Nekem kell a kihívás, csapat, versengés. Itthon egy-két alkalom után elmegy a kedvem mindentől. Futni is csak akkor tudok, ha van tétje, pl. az első tízben lenni vagy ilyesmi. Magamtól nem érzek késztetést .
sztem nem lehet midnig mérlegelni!
csak a kilós nagyságú értékek számítanak sztem!
nem mindegy,hogy wc előtt vagy után,evés előtt vagy után,mennyit ittál az nap,szval felesleges napi szinten mérni!de ti tudjátok